|
Бои в Salsa plus?!?
|
| eros |
Публикувана в 03.10.2006 в 00:17
|

Начинаещ

|
Днес ми казаха,че снощи в Salsa plus е имало як бои.Става въпрос за Luis и някакъв непознат,някъде около 23 часа.Някой знае ли повече инфо?Найстина ли се е стигнало до бои?И вярно ли е това,че са се включили 10 човека,имало е счупени бутилки много кръв по дансинга? |
| |
|
|
| Teri |
Публикувана в 03.10.2006 в 00:37
|

Напредващ

|
Имало е нещо такова, за съжаление.... А кой е Луис?
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 03.10.2006 в 03:39
|

Известен

|
Teri писа:
Имало е нещо такова, за съжаление.... А кой е Луис?
Който и да е , к`во ти пука...не е Луис Армстронг за всеки случай, та и той да беше...не одобрявам подобни прояви и ... Civcho един колега от студентските ми години навремето много се възмущаваше от подобни сценки и все повтаряше.... " Братя и сестри , алкохолът води към провал !!! " ... та алкохолът е най-тъпото оправдание!
Civcho писа:
...и не мисля, че е станало нещо страшно, разтърсващо салса средите.
Напротив Civcho!
Не е страшно за теб и мен може би (защото сме били свидетели на подобни сцени или, защото може би вече не сме под опеката на някой, а се грижим сами за себе си!), а за онези момичета и момчета на по 14-18 години, как смяташ биха реагирали родителите им, дали няма да им спрат излизанията и в краен случай Салсата щом всичко това блясва публично?!
Та...има и една друга приказка - кой каквото си направи, никой друг неможе да му го причини !
Редактирана от sssss на 03.10.2006 в 03:40
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 03.10.2006 в 18:22
|

Известен

|
Да, наистина не се е случило кой знае какво.
То даже си е много cool да счупиш на някого главата, защото ти е седнал на мястото. Даже е мъжкарско някак.
Има там един наказателен кодекс, в който за такива забавления се дават няколко годинки на едно по-интересно място...и....ми се струва, че на някои хора добре ще се отрази малко смяна на средата.
Искрено се надявам пострадалото момче да се възстанови бързо. |
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 03.10.2006 в 19:00
|

Известен

|
karfi4ka писа:
Да, наистина не се е случило кой знае какво.
То даже си е много cool да счупиш на някого главата, защото ти е седнал на мястото. Даже е мъжкарско някак.
.
усещам доза ирония с привкус на сарказъм     |
| |
|
|
| rumbarumbero |
Публикувана в 03.10.2006 в 19:36
|

Фен

|
Предлагам да не се пише повече по тази тема, няма смисъл!
Чао |
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 03.10.2006 в 23:16
|

Известен

|
Не са хубави таквизи неща, да ви каже дядо ви...Luis, por que,chamo?No es cosa de estilo sofisticado meterse con alquien en este lugar tan reconocido.Pues,muestrale algo con salsa y no con fuerza... |
| |
|
|
| desir |
Публикувана в 04.10.2006 в 07:03
|

Фен

|
Здравейте,
Много ми е неприятно, че това трябва да бъде първият ми пост в този форум. Но тъй като виждам името си в горната тема, бих искала да взема отношение по въпроса за така търсената от всички нас истина. Мисля, че нашето изявление показва достатъчно добре, както негативното ни отношение към подобни действия, така и особено отрицателното отношение към подобни личности.
Намесвам се в темата защото не бих казала, че сега се взимат нужните мерки за сигурността на клиентите ни, имайки предвид моя професионален опит като управител повече от 10 год., а в сферата повече от 15. Не бих казала, че в София има друго подобно заведение в което никога да не се е случвало подобен инцидент а точно обратното и имам предвид, че този така неприятен, отвратителен и аморален инцидент е единствен за цялата 5 годишна история на клуб „Салса+”. Имало е стълкновения, който се броят на пръстите на едната ми ръка, но те са били спирани навреме и не е било допускано подобно развитие, така че гарантирам, че сме правили и ще направим всичко възможно да ограничим подобни прояви на агресия. Направеният коментар, че всъщност ние сме били хората задържали пострадалия в момента в който Луис го е ударил е неверен и има твърде много свидетели на инцидента, които биха потвърдили това, за да си позволя да кажа нещо, което не отговаря на истината.
Като например къде бях аз по време на инцидента.
За сведение след натискането на паник бутона към СОТ-МВР, нещо което се вижда и на вратата на „Салса+” патрулната кола е дошла на 5-та минута. А повиканата от колегата ми линейка е дошла с закъснение, когато пострадалия е бил закаран от частен автомобил.
За нас случат е достатъчно неприятен заради чисто човешкия му аспект и заради това което е причинено на наш клиент.
По въпроса с гореспоменатите 14-18 годишни лично мое мнение е че мястото им не е в никакъв случай в нощни заведения, барове и заведения, където се сервира алкохол. И мисля че както те така и родителите им трябва да са наясно с това, както и с наредбата на Министерството на Образованието и Науката, а решението им да присъстват с придружител е въпрос на лично виждане, отговорност и преценка от страна на родителите.
Отново подчертавам, че сме взели всички необходими мерки за сигурността на клиентите и тяхното спокойно пребиваване в клуб „Салса+”.
С уважение:
Инж. Десислава Андреева
/Управител/ |
| |
|
|
| desir |
Публикувана в 04.10.2006 в 07:27
|

Фен

|
А,сега нещо чисто човешко: Мисля,че всички трябва да отричаме подобен род отвратително,аморално,нечовешко и неадекватно поведение,даже бих използвала и по-силни думи за да изразя своето собственно неодобрение и съм на 100% мнение,че такива хора нямат място в едно цивилизовано общество.
ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАМ ПОСТРАДАЛОТО МОМЧЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ БЪРЗО! Деси |
| |
|
|
| fifi |
Публикувана в 04.10.2006 в 15:52
|

Начинаещ

|
Добре де,
ама аз нещо май не мога да разбера.Щом ръководството на Salsa plus му е направило впечатление,че охраната или не са взети необходимите мерки за да не стигне до това, защо сега се сетиха?Не можеше ли това да се направи когато е трябвало,а не когато момчето вече е пострадало от човек явно добре познат за Вас?Или типично по Български,след дъжд качулка?
Не само в конкретният случай,а и принципно така действаме нашето общество!
Редактирана от fifi на 04.10.2006 в 15:53
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 05.10.2006 в 15:55
|

Известен

|
Тази тема май се изчерпа вече. Думи хвърлени на вятъра! Цял ферман да се изпише, явно такъв ни е манталитетът. В определени ситуации, нямаме достатъчно сила, за да следваме разума си докрай.
Хора!   |
| |
|
|
| La Tiburona |
Публикувана в 05.10.2006 в 17:03
|

Напредващ

|
Да, правилно, да приключим темата, важното е това да не се повтаря , където и да е на салса парти и да има пълна нетърпимост към подобни простотиии от всички! |
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 05.10.2006 в 17:35
|

Известен

|
...не бе, няма проблем да си пишем и до утре сутринта, ако кажеш, но с това едва ли ще се реши проблемът, затова мисля, че само си чешем езиците тук.
Проблемът с насилието не е само в Салса+, той е глобален ..., даже и в Борисовата градина го има сигурно, та леко се страхувам вечер, като минавам от там, прибирайки се към вкъщи. Какво да направя - да пиша, да се възмущавам, да ругая или да си стоя само вкъщи?!?Ако с писане и псуване се решаваха тези драми...щях да стана специализирана писателка....и ти ми вервай !!!
Да се хванат хората, отговорни за сигурността на клиентите си в това заведение в ръце и да действат...!
Всеки може да приказва, пише и да излива негативизъм. Никой, никого не оправдава или толерира. Всички хора тук във форума могат само да изразят възмущение, да проявят съпричастност, да си извадят определени поуки от създалата се ситуация и до там, но не е достатъчно, нали ..., а щом толкова е нараснал проблемът си има съответните институции и органи на реда, които евентуално могат да обърнат повече внимание и да направят нещо по въпроса.
Редактирана от sssss на 05.10.2006 в 17:42
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 05.10.2006 в 18:43
|

Известен

|
Точно така - разследващите органи си знаят работата 
Сега остава и да си я свършат обаче ....
Наистина няма кой знае какво да си кажем повече по темата, а който иска, може и да забрави какво се е случило. Аз със сигурност ще следя какво се случва оттук нататък - не от любопитство, а от чисто професионален интерес, а и поради факта, че не желая другия път здравето и живота на скъпи за мен хора да бъдат застрашени по време на парти. А опитът показва, че друг път винаги има, ако не се вземат необходимите мерки. |
| |
|
|
| Melina |
Публикувана в 05.10.2006 в 18:47
|

Напредващ

|
Мисля, че тема не трябва да се приключва, а да се остави да се развива дотогава, докато има интерес към нея. Ако вие нямате отношение към случилото се, защо ще очаквате това и от пряко или косвено засегнатите? Щом някой се вълнува - нека пише. Нима всички останали теми във форума са по-важни и смислени?! Защо към тях има търпимост, а към тази - не?Писането със сигурност не е единственият начин за постигане на промяна, но е едно добро начало. Защото собствениците на "Салса+" също са активни участници във форумите. Виждайки отзвука от случилото се, вероятно ще вземат адекватни мерки. Надявам се!!!
И най-дългият маратон започва с една първа крачка /нека бъда извинена за неточния цитат/
По-добре навреме, отколкото късно!
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 05.10.2006 в 18:49
|

Известен

|
karfi4ka писа:
Точно така - разследващите органи си знаят работата 
Сега остава и да си я свършат обаче ....
Е тук вече ... ударихме на камък!
За да се вземат мерки и да се свърши добре работата, случаят трябва да попадне в "Шоуто на Слави", "БТВ репортерите", "Господари на ефира" ... или там което предаване се сетите, че да си размърда някой задника!
В такава страна живеем просто.
P.S. - не подценявам порталът, като сила на въздействие, но практиката показва, че ТВ-то е водещият канал и медия при разрешаването на подобни казуси.
Редактирана от sssss на 05.10.2006 в 18:51
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 05.10.2006 в 21:26
|

Известен

|
salsa Dance писа:
човека е жив и здрав ..... и не смята да се откаже да разбие кубинското лоби от подобен род заведения....
а на "мъжете" българи които ходят да танцуват салса ще кажа следното - не трябва да ви е страх в собствената ви страна , срамно е ....
Само искам да попитам, ти нещо против кубинците ли имаш? Това не е ли малко ксенофобско изказване, на никого ли не му прави впечатлиние, айде сега кубинците виновни за пиянските своеволия. И какво значи "кубинско лоби", по скоро хората, които консумират редовно и правят сметки, са добре дошли във всяко едно заведение. Има едно доста неприятно "българско лоби", което сега си трае и даже не осъди неприятния инцидент.
Не взимам отношение по конкретния случай, защото не съм присъствала, но естествено ме отвращава всичко, което прави едно салса заведение да прилича на долнопробна кръчма. Все пак добре е, че управата взе отношение и се надяваме да не допускат повече такива инциденти. |
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 05.10.2006 в 21:59
|

Известен

|
Това отвратително деяние не би трябвало да е присъщо на салса заведение.Жалко че се случва в Салса плюс.Интригата тук е че е замесен и чужд гражданин.Който и да е замесен трябва да имаме твърди гаранции, дори и от самите себе си като потенциални свидетели , че подобен акт в нашите среди НЕМОЖЕ ДА СЕ ПОВТОРИ. Звучи малко толстоистко и общо, но нека всеки се запита "а ако аз бях на една ръка разстояние" как бих реагирал или това не ме засяга?
Пожелавам на Боби да оздравява бързо и пак да идва на партита!
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 06.10.2006 в 00:31
|

Известен

|
salsa Dance писа:
МНОГО СЕРИОЗНИ МЕРКИ .....
В момента се сещам за 5 други заведения, в които е имало или има салса парти през седмицата и навсякъде на входа пазят две-три мутри, които проверяват багажа и стоят до края, въпреки че салсеросите сме кротки обикновенно и не правим проблеми. Снощи например, в Салса+ имаше двама пияни испанци, които досаждаха на жените и оляха половината дансинг, направо къркаха от бутилката. Трябва да има към кого да се обърне човек, за да бъдат предупреждавани такива хора и евентуално извличани навън, преди да е станало нещо лошо. Явно идиличния период на салса партитата е отминал и има нужда от сигурна охрана. Обаче коя съм аз, че да им давам акъл. Само не казвай обаче, че кубинците са виновни и не настройвай хората, моля. |
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 06.10.2006 в 06:10
|

Известен

|
salsa Dance, виж отлично те разбираме...сигурно си потресен и супер съпричастен към случилото се, но преди да постваш някакви снимки...се запознай с някои закони. Интернет пространството, не е чак толкова free медия, в която всеки може да си поства, каквото си пожелае. Няма лошо...пусни снимки, но говори с админа, как да стане, че да не е чак толкова фрапиращо, все пак този сайт го посещават и деца...и накрая да се стане, без да искаш да навредиш на самия портал.
Има хиляди случаи на подобни ситуации..., в които хора биват глобявани, чрез нужните институции за лъжлива информация или за снимки..., които могат да те накарат да полудееш!
Щади малко и детската психика, щото тя е крехка!
Това е просто приятелски съвет, а ти направи това, което сметнеш за необходимо..., но не се оставяй на чувството за мъст да те обладае...и тва е приятелски съвет!
Доста се изписа и ... мисля, че който трябваше, го е прочел ... и ще се направи нещо, за да се избегнат повтортите изцепки!
Успех! |
| |
|