BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Салса тоалети
Sabrositka
Взаимствам тази тема от форума на сабросо!
Ще ми е интересно да прочета отговорите ви!
Аз лично като съм на школа съм с дънки и блузка..примерно де не винаги!Smile
Що се отнася до партитата...гледам да съм с нещо удобно!Зависи и от настроението ми.ПОнякога се обличам отоново с дънки,понякога пък съм с нещо по-секси...Smile
Колкото до накитите гледам да ги избягвам.Позволявам си само обеци,защото съм имала много неприятни случки....от рода на..заплитане на часовник в коса.....дори веднъж като бях с пръстен..одрасках пръста на един човек...без да искам и така....!
Какви са вашите мненияSmile

Teri
Ами аз си оставям часовника в къщи, защото веднъж се заплете в нечия коса и не беше приятно за партньорката. Той е с едни такива прешлени, купих си го от Германия и си ходя навсякъде с него, само не и на Салса Smile
Иначе къси панталонки, сега есента с дънки и риза, а петъка на партито на Салсафанс си мисля да се появя с костюм - не заради друго, а защото преди това ще трябва да бъда с него и няма да има време да мина да се преоблека.

http://Uhaaa.com
melody
Аз пък съм щастлив човекGrinНе нося часовник.Нито накити(нямам такъв навик).Любимото ми облекло за салса са дънки+потник или блузка.Не,че не ми харесват роклите(с тях жената изглежда по-женствена и секси).Пак ще се повторя-нямам навик,а и в гардероба ми почти липсват рокли и поли...да не кажа,че изобщо липсват.Мисля,че трябва да се променя в тази насока,...обаче сега пък идват студени месеци....SadSmile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Cuba_Libre
Ооо, гледам да съм с пола! Не винаги се получава, но все пак предпочитам полите- и за тренировки, и за партита. Някак си свързвам латинотанца с полата, защото от съвсем първия път, когато стъпих на тренировка, в залата беше оповестено следното правило: "Дамите носят поли. Дама, която е с панталон, по време на тренировката се счита за мъж. При системни нарушения на правилото й се издава удостоверение за мъж". И наистина, някои дами получиха удостоверения за мъжWink)
Ако не успея да съм с пола, се старая поне блузата да е по-"тържествена"Wink Иначе за накитите- и аз нямам навика да нося големи пръстени, колиета и т.н.
En el fin de semana quiero bailar...

thunderchief
Mазни къси гащи, гуменки от пазара и голем мобифон окичен отпред на гащите из тхе бест оф салса тоалетGrin. Забравих да прибавя и леко прокъсана тук там тениска, така че да се вижда колко съм космат все пакGrin
А сега сериозно
Тениска, удобен панталон и обувки с равна, за предпочитане по-твърда, като материал(ако материала е твърде мек и "лепне" за пода се чувствам като джип с включено 4WD и traction control), но гъвкава подметка(отвреме на време си връзвам кърпа на главата, обаче тя е главно за гевезлък). Пробвал съм да танцувам със сако, обаче не ми е комфортно, някак се усещам ограничен в раменете, което си е пречка за някои елементи. Иначе като се развихриш в някое соло сакото изглежда много манияшко.
Пълна глупост е изискването дамата задължително да носи пола. Ако на дамата и е удобно, тя може да танцува и в зимна камуфлажна униформа(с доста дебели подплати) и кубинки. Аз лично нямам нищо против да танцувам с дама носеща панталон. А ако е добра(под което освен техника се разбира и усещането, което оставя у мене) бих и простил и камуфлажната униформа и кубинките.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Sabrositka
Thunderchief съгласна съм,че задължителното носене на пола е пълна глупост!Всеки има право да се облича както иска и както му е удобно.Smile

Cuba_Libre
Ако щете - вярвайте, обаче аз се чувствам по-добре, когато съм облечена с пола, вместо с панталон. Даже и в ежедневието. Честно! Дали не съм някакъв ненормален екземпляр?Shock
Редактирана от Cuba_Libre на 29.09.2006 в 17:26

Sabrositka
Щом ти е удобно с поли.носи поли,като ти е по-комфортно.SmileSmileSmileМоята идея беше,че оповестеното правило в залата е доста глупаво,че цитирам:
"жена,която е с панталон по време на тренировка се счита за мъж....."и т.н.

melody
Ха,гледам,че се заформя спор-ПОЛА СРЕЩУ ПАНТАЛОН за жените.
Съгласна съм,че жената изглежда по-женствена в пола или рокля,....но все пак на който както му е удобноSmileИнтересен ми е варианта мъж с полаSmileТова е идея за парти:жените в кубинки и камуфлажна униформа(както писа Тъндъра),мъжете в рокли и поли(задължително епилирани)Grin

П.С.На мен полите и роклите малко ми ограничават движенията(не,че много се отпускам с волни програмиSmile).В панталон се чувствам по-сигурна,по-ми е комфортно.
Редактирана от melody на 29.09.2006 в 17:39
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

thunderchief
melody писа:
Ха,гледам,че се заформя спор-ПОЛА СРЕЩУ ПАНТАЛОН за жените.
Съгласна съм,че жената изглежда по-женствена в пола или рокля,....но все пак на който както му е удобноSmileИнтересен ми е варианта мъж с полаSmileТова е идея за парти:жените в кубинки и камуфлажна униформа(както писа Тъндъра),мъжете в рокли и поли(задължително епилирани)Grin

П.С.На мен полите и роклите малко ми ограничават движенията(не,че много се отпускам с волни програмиSmile).В панталон се чувствам по-сигурна,по-ми е комфортно.

Aми единственото което ме спира да се вестна на парти с пола(казва се още quilt) и пак да си бъда мъзжествен е твърде високата цена на съотвения костюм(само с пола не е пълно) - 800 британски лири или около 2400 лева. Ако ги имах все щях да намеря някой да ми донесе пълен шотландски костюм или даже аз щях да се затъркалям до Единбург да си го купя. Е верно нямаше да си нося традиционната кама в чорапитеGrin
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

ostavka
любимо облекло- шорти и цвичкиGrinGrinGrin
иначе- обличам си се спортно, така ходя и на тренировки, а май и на партитата така...Smile
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

El Doctor
Моето скромно мнение: специално за мъжете, потвърдено и от други географски ширини - панталони и риза,леки обувки с "бързи" подметки, без разни висулки, които да се заплитат, Не на късите панталонки и шорти, Не на сандалкитеShock с или без чорапки ShockWinkе, освен ако не сте хептен на плажа, де на острово на СървайвърWink
За дамите...те добре си знаятWink

Victor
Удобни, за предпочитане малко по-широки панталони, удобна ризка и маратонки или обувки с "плъзгащи" се подметки.
А относно висулките ... слава богу досега не съм имал проблем с тях (и с часовник си танцувам даже Smile ) само един пръстен ми пречи от време на време и за това го свалям Smile

http://www.dwarfDesigns.hit.bg
sssss
Cuba_Libre писа:
Ако щете - вярвайте, обаче аз се чувствам по-добре, когато съм облечена с пола, вместо с панталон. Даже и в ежедневието. Честно! Дали не съм някакъв ненормален екземпляр?Shock

ХехееSmile неее си ненормален екземпляр Smile!
Супер...намерих сродна душа по облекло.
В гардероба си имам 20 поли (образно казано Smile ) и 2 панталонаSmile!
За танци...слагам кавото ми паднеSmile, не се обличам специално!
Редактирана от sssss на 29.09.2006 в 23:04

stranger
Облеклото ми не е по-различно от това, което нося в ежедневието - панталон или дънки, потник или блузка и маратонки или обувки с висок ток. Досега не съм ходила с пола, защото полите, които имам са дълги и тесни, или пък недостатъчно къси Wink за някои фигури. Скоро се наложи да присъствам на едно мероприятие, където беше добре да съм с костюм, но заради танците вечерта облякох друга комбинация Smile - нямаше как да се прибера преди това, а не ми се носеше екип за преобличане, пък на танци с костюм... Иначе подкрепям всеки да танцува с такива дрехи, с които се чувства удобно Smile
Човекът притежава въображение, за да компенсира това, което не е и чувство за хумор, за да се утешава, че е това, което е!

blue_lipstick
Обувки-задължително на токче.Някак си не намирам за женствено да танцуваш салса по маратонки или въобще с обувка на равна подметка,макар,че моите обувки не са за латино танци и токчето идва малко височко,но за сега се справям.
За мен дали ще съм с пола или панталон не е от значение,еднакво комфортно се чувствам и в двете.
Дрехите подбирам според настроението и сезона,а също така считам,че едно по "откриващо" тоалетче действа добре както на собственото самочувствие,така и на настроението на околните Smile Летните месеци на партито на Мансардата се подвизавах в секси премяна.То не бяха полички тип "колан" Smile,съчетани с потниче; къси панталонки,роклички с дължина под коляното,но за сметка на това прилепнали по тялото....ей такива ми ти работи Smile На тренировка обикновено ходя по дънки и потник/тениска. Сега времето застудя и независимо къде ще ходя да танцувам,отново взех да наблягам на дънките/панталоните,съчетани с тениска или потник....Но да не забравяме,че преди всичко дрехите трябва да са удобни Wink
Относно бижутата...ами специално за салса се съобразявам доста.Обожавам всякакви бижута и ми е малко болно,че не мога да си ги слагам, защото са ми любима и завършваща част на тоалета,без която не излизам.Когато ходя на дискотека, по принцип не се съобразявам с формата им.Когато обаче се глася за салса парти подбирам по-внимателно,с оглед на това,че танците са по-специфични.Слагам обеци,които не са много дълги,за да не ми ги закачи някой по време на танц,а също така и не много обемни,защото винаги има опасност да ми изхвърчат от ушите.С герданите е същото-нещо семпло,недълго и леко.Не е приятно да ти се мятат топчета или 2 кила метал около шията.Часовник или гривни въобще не слагам.Относно пръстените-гледам да са такива,че да не наранят ръцете на парньора-без камъни и финтифлюшки.Слагам един или два пръсена на лявата ръка,(не знам защо,но просто на лявата ръка пръстените не ми пречат,докато танцувам).
Редактирана от blue_lipstick на 01.10.2006 в 17:02
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
herairness
ами аз досега с панталон ходех,ама нещо се поразшири и взе да се смъква пък и като направим 2 3 руедки някак си залепва неудобно за мен,сега с поличката се получава идеално и се чувствам по-свободнаSmileколкото до обувките,след смяна на 4 различни чифта най-накрая си останах с добрите стари маратонки защото другите или се хлъзгаха или токчето им идва много за нещастното ми оперирано колянцеSadза парти обаче си къткам едни с ниско токче и една туника (когато най-накрая се престраша да отида на такова де)
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Vlad
herairness писа:
ами аз досега с панталон ходех,ама нещо се поразшири и взе да се смъква пък и като направим 2 3 руедки някак си залепва неудобно за мен,сега с поличката се получава идеално и се чувствам по-свободнаSmileколкото до обувките,след смяна на 4 различни чифта най-накрая си останах с добрите стари маратонки защото другите или се хлъзгаха или токчето им идва много за нещастното ми оперирано колянцеSadза парти обаче си къткам едни с ниско токче и една туника (когато най-накрая се престраша да отида на такова де)

Ами ... къде ще се престрашаваш ? Чакай ! За какво ти е парти ? Wink
Там ядат деца, тъпчат крака, трошат кости и новове ... Не ти трябва парти !
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
melody
ЕТО как би трябвало да изглежда една,танцуваща латино дамаSmile

А ето и малко ОБУВКИ.Виж и тук
Редактирана от melody на 07.10.2006 в 18:27

Cuba_Libre
melody писа:
ЕТО как би трябвало да изглежда една,танцуваща латино дамаSmile

А ето и малко ОБУВКИ.Виж и тук

Уфф, отвори "болезнена тема"- тези рокли, дето са отгоре до долу на реснички, страааашно ми харесват ...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.24 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,573 уникални посещения