BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Salsa UK - Мони и Елена; Салса Калиенте - новини
eros
Отбора на Salsa Caliente се е класирал 2-ри на провелото се съзтезание в UK!Честито от мен за успеха които постигнаха!

Мони и Елена са се класирали 5-ти на състезанието в UK!Но мисля,че това е много добро класиране за двойката,тъй като състезанието е доста сериозно с участието на много добри двойки!Честито!

tanyatasheva
Честито! Поздравявам ви за големия успех!

melody
ЧЕСТИТО и от мен!Smile
С пожелание за още бъдещи успехи!Smile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

La Tiburona
Bravo!Bravo!!!

karfi4ka
Нямах никакви съмнения, че Калиенте ще бъдат в призовата тройка Smile
Браво на всички! Дадоха много от себе си и страшно много се радвам заради успеха им! Smile

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
thunderchief
Честито и от мене! Отбора ни беше супер и май беше най-добрия на състезанието, обаче първия отбор беше - ингилийски. На двойките яко ни попрецакаха - на финала стигнаха двойки дето бяха малко извън музиката, а на самия финал нашите и такава двойка като Jaime Juesus&Little Liz те, бяха попрецакани зверски за сметка на разни двойки дето весело подрипваха из сцената(а Jaime и Liz примерно твърдо си бяха най-добри, но станаха четвърти), за разлика от тях Мони и Ели имаха технически най-сложаната хореография и я изпълняваха върху сцена изискваща да си насапунисаш чепиците за да се въртиш добре. Впрочем втората двойка примерно малко след състезанието беше награбена за поздрави от Сузана Монтеро, та според мен това обяснява защо другаря дето весело подрипваше из сцената(само дето не предъвкваше тревичка) и неговата другарка стана втори наместо Мони и Ели.
Как да е, супер се представиха нашите и въобще фестивала беше на супер ниво, като се изключат няколко лепкави пода, но последната вечер се бяха справили и с това
Браво и на Стефан, задето осигури възможност такава голяма българска група (над 20 човека) да отиде на фестивала в UK.

Ааа, да и едно пожелание - дано on2 придобие повече популярност у нас, щото 90% от народа там танцуваше on2.
Редактирана от thunderchief на 27.09.2006 в 04:03
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

blue_lipstick
Страхотни са нашите и много се гордея с тях! Българи юнаци! Продължавайте все така-напред и нагоре!
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
nadezhdinka
някои може ли да ми помогне да разбера къде се провеждат тренировките при Алекс и Фло,защото на саита им не мога да намеря нищо,освен това ги няма и цените на тренировките Wink
танци Smile танци

rumbarumbero
Аз до колкото виждам, това къде продават се разбира още от първата страница на сайта, а цените ги намерих в англииската версияWink
И въпроса е много по темата тукGrin

sssss
nadezhdinka писа:
някои може ли да ми помогне да разбера къде се провеждат тренировките при Алекс и Фло

Smile ... ами хващаш чартърния полет и право в Белгия (Брюксел) и така три пъти седмично Smile (зависи от нивото ти де...), но ... побързай за самолета, че тренировките им започват от 19 ч., виж с часовия пояс и разликата във времето не мога да ти помогнаSmile!!!

Шегичка...! WinkWinkWink
Редактирана от sssss на 26.10.2006 в 17:09

nadezhdinka
е не съм толкова оправна като вас
танци Smile танци

melody
nadezhdinka,ти да не им се върза нещо?Просто се майтапят,тук всички се майтапим от време навремеSmileИнформация за Алекс и Фло

виж тук:http://bgsalsa.in...?page_id=5

и тук http://www.alexfl...ut_us.html

Те сега не са в България.Преподават в Белгия.
Редактирана от melody на 27.10.2006 в 06:27
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
nadezhdinka писа:
е не съм толкова оправна като вас

...ей, "сърдитко" Smile недей така, не сме искали да те обидим - просто се шегуваме, ако не го правим ще умрем! Smile CoolCoolCool

nadezhdinka
ни наи малко не се сърдя,признавам наистина бързах докато гледах саита и изобщо не съм забелязала ,че не става въпрос за бг,просто ми казаха че в тази школа се преподава кубан бреик (което ми се учи на мен) и това за Белгия съм го пропуснала,мерси все пак за помоща Pfft
танци Smile танци

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.07 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,716 уникални посещения