BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Какво мислят да нас другите
tanyatasheva
Чувала съм всякакви неща за салса обществото - че сме секта, че се показваме, че сме бюро за запознанства и други такива. Какви са вашите впечатления. В интернет е обсъждана напоследък една статия по въпроса:
http://mediatimes...ariant.php
Редактирана от admin на 23.09.2006 в 00:01

melody
Да,прочетох статията още като я пуснаха.Според мен това е едно доста крайно мнение.Понеже нямам възможност да ходя на парти освен в събота в Салса+,впечатленията ми са предимно от там.Знам,че всеобщото мнение е,че това е най-лошото парти,но на мен пък до голяма степен ми харесва,заради разнообразните стилове:салса,меренге,бачата,регетон,касаф(който между другото много ме кефиPfft)от време на време и ча-ча,но много рядко,хората-българските,гръцките...Чалгата обаче не ми харесва по принцип,а и самата музика много често се повтаря.Тук отидох може би в друга тема.Сори!
С хората,с които отивам там обикновенно,нямам никакви проблемиSmileТова са хора,които обичат да танцуват и да се забавляват.Притесняват ме обаче други постоянно присъстващи.В техния поглед забелязвам именно "бройкането".Това ми разваля удоволствието.Канили са ме на танц.....,ами не ми е приятно и взех да им отказвам.
Иначе мои познати и роднини с добри чувства приемат салсата и салсеросите,въпреки,че нямат желание да се занимават с това.Които не са запознати си мислят за салсата,като за нещо екзотично....
Редактирана от melody на 23.09.2006 в 00:17
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

La Tiburona
Е, важното е и ние какво мислим за себе си...
В петък бях в Бонис, ама защо ли този път музикалният избор беше толкова лимитирано профилиран?!?!
Айде, бе хора, за цяла вечер може поне 2 ча-ча, 2-3 меренге, малко кюбан, що не и бъгалу 1 /едно/SadМОЛЯЯ.
Дали пък аз горката, нищо не разбирам и имама неоснователни претенции???Wink
Поздрави и от мен!
Иначе салса обществото е интересен социокултурен феномен , но не е секта в никакъв случай въпреки че притежава известни елементи...Wink

kelly
искам да задам вупрос на мелоди! тази мисъл "животът не се мери с броя вдишвания,които правим......"на кои е?

dian
La Tiburona писа:
В петък бях в Бонис, ама защо ли този път музикалният избор беше толкова лимитирано профилиран?!?!

много ми харесва музикалния подбор в петък в Бонис .. .. любимите ми стилове звучат само и няма никакви отклонения от темата .. точно както трябва да бъде Wink

но ако отидеш да помолиш DJ да пусне нещо различно .. ако го почерпиш например ... едва ли ще ти откаже .. не гарантирам че на 100% ще се получи ... но е вариант Wink

http://www.salsadjs.net
ostavka
за статията ще кажа, че негативният човек винаги гледа от лошата страна на нещата. за мен не е проблем, че хората си мислят какви ли не глупости. тъпото е, че ги разпространяват с много убедителен тон и тези, които не са запознати, им вярват. може и да има някакви бегли наченки на истина в тази статия, но те, първо, са силно изопачени и второ, се отнасят за някакъв нищожн процент от салса танцуващите.
чувала съм, че сме сектаGrin доста забавно твърдение, казано с незлобен тон. това окSmile но снощи, докато се ровичках из нета попаднах на едно ужасно злобно мнение относно салса танцуващите, в духа на тази статия, но още по-злобно.... не знам какво им пречим, може би липсата на изтънчена, възвишена интелектуалност в салсата... мисля, че просто е модерно да се говори против салсата в българия.
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

melody
kelly писа:
искам да задам вупрос на мелоди! тази мисъл "животът не се мери с броя вдишвания,които правим......"на кои е?

Имаше една тема точно по този въпрос:ВИЖ ТУК

Относно статията за салсата в БГ,според мен всеки вижда това,което иска да види,това,което е в мислите му...Аз виждам усмихнатите хора,които се забавляват и разпускат посредством салсата(това което са си избрали сами).Сигурно има и негативни страни,но не им обръщам внимание и не се задълбочавам толкова в тях.Общо взето всеки намира това,което търси,а съответно може и да не го намери.WinkSmile
Редактирана от melody на 25.09.2006 в 20:54
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

La Tiburona
Казах аз че нищо не разбирам и така е.Ами предлагам музикалната тема в Бонис да се обявява на един голям плакат в началото на партитоWinkИ предлагам да има обявени тематични вечери , като афиш на театър,та да знаем отдалече.Иначе нямам нищо против да почерпя диджея, напрооотив и на танц бих го поканилаWink, но май нито едното , нито другото не ще помогне...Уви!Shock

tanyatasheva
La Tiburona писа:
Иначе нямам нищо против да почерпя диджея

Тогава аз ще го почерпя още повече, за да продължи да пуска хубавата салса, която има Smile)) Много фенове от други школи идваме специално заради музиката на dj Диян.

dian
La Tiburona писа:
Казах аз че нищо не разбирам и така е.Ами предлагам музикалната тема в Бонис да се обявява на един голям плакат в началото на партитоWinkИ предлагам да има обявени тематични вечери , като афиш на театър,та да знаем отдалече.Иначе нямам нищо против да почерпя диджея, напрооотив и на танц бих го поканилаWink, но май нито едното , нито другото не ще помогне...Уви!Shock

Тематични вечери ? не става Wink отпада Wink
то си има тема .. просто не се приема от всички Wink) няма микс на стилове .. има си тема и се следва само и единствено тя .. Този петък ще има още много нови неща ... но .. за радост/съжаление пак ще са по същата тема Wink
DJ е забравил да танцува вече Wink но пийва по малко например .. Wink

http://www.salsadjs.net
El Doctor
Дааааааааа много поучителна статия...На дамата явно една от доминантите й е "на кой му идва отвътре"...
Ами, на Вас, бе драга госпожо/госпожице, /второто е по-вероятното след пълното дезавуиране на партитоWink/ на вас Ви идва отвътре, ама не салса, не дори ром, текила или невинна биричка, ами се е задала една яка пърцуца /тук сте много права/ , която резонно Ви води в WC-то , за да използвате тоалетната чиния като огледало...В WC-то,даааа...Но, моля не се опитвайте да пишете там екзерсиси на "оригинално проникновени статии".Още по-малко за салса...Не става!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,825 уникални посещения