BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Една година - 10.Април.2006
eros
Точно една година след 3-тото национално салса състезание,как се чувстват участниците в него,кой с какво се занимава?Не говоря само за двойките в първите три места,а принципно всичките двадесет и няколко двойки.
Как се чувстват хората който са подготвили тези двойки и хората който са ги оценявали.Намират ли грешки в оценяването си?

И дано някой не сметне поста ми за опасен и да го изтрие.Wink

FABRICIA
Я виж ти! Каква хубава тема! Браво, не съм се замисляла...което е странно, защото аз участвах. Не съм от спечелилите, но мога да споделя какво беше за мене - една огромна емоция. Дори, трябва да кажа, че не бях много разочарована, че не спечелих. Самото участие беше много вълнуващо. Подготовката, генералната репетиция/беше доста забавно, нямаше напрежение там/, после самото състезание, различните кръгове/първият го минах, ура, ура!/, водещите /Цвета, Тина и Памбос, който ни нахъсваше/, цялата публика, която смятам, беше доста добра, задкулисните емоции и отношения които се установиха между участниците/въпреки конкуренцията/, завързването на нови приятелства/поне аз там завързах много/ и още много, много неща! Какво да кажа - незабравим спомен! Сега с какво се занимавам? Ами...продължавам да танцувам, дори съм си със същия партньорPfft!

Еми това е от мен...знам още хора в този сайт/включително админа - Grin/ които също са участвали, така, че нека и те да се включат!
Редактирана от FABRICIA на 10.04.2006 в 18:47
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

don_juan
МММ тренирам за следващотоSmile)
Тогава бях изненадан, че минах първия кръг. Смея се, като се сетя как целнах с кренвирша един съученик на Ивайла, който беше дошъл да ни гледаSmile))

Мислях дали да не се въоръжа с бухалка тази година, че както е тръгнало в другите теми... Единственото ми успокоение е, че админ-а не ми е в категорията, както и Евгени - той си знае и поне за сега е респектиранPfft
Fight the good fight!

admin
ха ха ха няколко дни се чудих какво точно да напиша по темата, защото ме засяга пряко. Наистина супер много се зарадвах, че днес /10.04./ е минало точно една година от 3-тото Национално Салса Състезание. Стана ми много приятно и преживях за кратко цялата емоция около събитието, която повярвайте ми е нещо невероятно!!! Аз ... не съм се виждал с партньорката си от няколко месеца. И тя, и аз от тогава почти не се виждаме, а салса съвсем НЕ. По скоро рядко минавам през партитата за да се видя с приятели и познати, който много уважавам. А ти don_juan, защо реши, че не сме в една категория? Или ме бъркаш като admin, или ме бъркаш като участник Wink

http://www.bgsalsa.info
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,573 уникални посещения