BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Bjork?
Teri
Рядко някоя певица може да привлече така вниманието ми, както това прави исландката Bjork. Човекът, който има такова излъчване, че не можеш да не вникнеш в нейните песни, да ги почувстваш, когато ги пее. Човекът с главно Ч, рядко изразена индивидуалност, която е на показ и въпреки това няма и капчица фалш (както обикновено става, когато някой разкрива себе си публично в шоубизнеса). Не, Bjork си е това, което показва, това, което чувстваме, когато я слушаме и гледаме. Мечтая си Bjork да дойде в София и да отида на нейн концерт. Тя е неземен човек, пред който се прекланям. Благодаря на Мишето, която ме запозна за първи път с нейното творчество, когато ме заведе на култовият филм "Dancer in the dark".
Можете да видите много клипове и разказ за филма тук http://bglog.net/...
Извинявам се за офтопика, не е свързан със Салсата, но вярвам, че хубавите неща трябва да бъдат достояние на всички! А този филм е велик, кара те да разсъждаваш за живота, за нещата, които цениш, за всичко, свързано с живота. Тъжно, но животът е такъв - добър, лош, наш си е.
Редактирана от Teri на 28.08.2006 в 06:17

http://Uhaaa.com
thunderchief
Колега, е сега ако бях доктор щях да ти предпиша следната рецпта
1. Половин бутилка леко винце на вечер+солидна вечеря
2. Жени, колкото поемеш
3. Салса до откат
Всичко това да се редува в различни дни от седмицата - поне два месеца
Щото щом Бьорк е почнала да ти харесва(човек с главно Ч), работата според мене отива на зле.......с главно З, мдааа
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Teri
Хехе Smile Бьорк ми харесва като талант, като творчество Smile
Пък за бутилката с винцето може да си помисля Smile

http://Uhaaa.com
blue_lipstick
Хахахаха,напълно съм съгласна с Тъндъра.Тая мадама е изгубила връзка с кораба-майка Smile Smile Никога не съм разбирала,хората,които я харесват.Ако нейната музика не може да те докара до депресивна психоза,не знам какво друго Grin
Редактирана от blue_lipstick на 28.08.2006 в 20:56
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
thunderchief
Teri писа:
Хехе Smile Бьорк ми харесва като талант, като творчество Smile
Пък за бутилката с винцето може да си помисля Smile

Анджък де. Бьорк като талан и творчество(повече позьорство събрано на едно място може да покаже само новоизгряваща фолк звезда).....
Хич недей да му мислиш за винцето, освен ако мислите не са какъв вид да еGrin
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Cuba_Libre
Аз пък намирам, че е талантлива и оригинална, обаче никога не си пускам да слушам нейни песни - лично на мен не ми допадат. Иначе признавам, че филмът "Танцьорка в мрака " беше много силен, включително и откъм саундтрак. Но и него не бих го гледала втори път- явно съм с неподходящ темперамент....

sssss
Скептицизмът идва от това, че човек е устроен по-трудно да приема различното. Не мога да кажа, че ми е любима изпълнителка, защото може би не разбирам музиката и, но смятам, че е талантлива, оригинална и различна, което я прави наистина звезда.

Замислете се, колко новоизлюпили се еднакви, като визия, глас и сценично поведение изпълнители сте запомнили, колко от тях се открояват от масата такива и не е ли именно уникалният глас критерият, по който можеш да запомниш и разпознаеш един изпълнител?!

Бьорк трудно може да се оприличи с някоя от звездите на сцената - глас, уникалност, костюми, грим, сценично поведение, звучене, мелодия и каквото още се сетите.

Уникалността й се дължи най-вече на гласа, който наистина няма аналог....Smile та това мисля аз! Smile

Живи и здравиSmile!Pfft
Редактирана от sssss на 29.08.2006 в 05:03

blue_lipstick
Аз не казвам,че Bjork не е оригинална и различна .Няма вариант да не я забележиш и запомниш,а в последствие и да не разпознаваш гласа и.Ама това не я прави по-малко психарка Smile Вярно,че хората са устоени така,че трудно приемат различното и ексцентричното,но то не винаги е красиво или готино.В случая мисля,че мадамата е направо отблъскваща! Дори Мерилин Менсън ми е по-симпатичен от нея,ха-ха,just jokin` Smile!
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
melody
Съгласна съм с мнението на if!
Бьорк определено е различна и уникална,въпреки това не ми допада някакси....

Стига де,Блу.....Мерилин МенсънShockАбе симпатягаGrinХа-ха
Редактирана от melody на 29.08.2006 в 05:49
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
Smile) Въпрос на предпочитания ДАМИSmile!
На мен също не ми допада музиката и, но това не е защото музиката и е лоша, а защото просто аз не я разбирам.

Smile По същата логика мога да кажа, че е психар и вокалистът на метъл групата SLAYER Smile примерно, но питай някой метъл маниак, дали е психар, дали пее хубвоSmile и дали е готинSmile?!

Въпрос на вкусове и усещане на музика!
Smile Смятам, че всяка музика...(айде за нестойностната чалга, ще си замълча) е вид изкуство, което трябва да се уважава.

Никой не те кара да разбираш музиката, а и никой не би могъл да хареса всеки стил, нали!? WinkWinkWink

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.07 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,809 уникални посещения