BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Повече fun?
timba lady
А сега искате ли да разнищим темичката в кои стилове салса има повече fun? Зависи ли купона от вида салса или най-вече от хората, които го танцуват?
Все пак някои стилове се доближават повече до спортните танци, където има по-стриктни изисквания и премерени движения. Wink
P.S.Sorry, ако темата е коментирана вече - поне аз не съм попадала на нея Pfft

melody
Под стилове салса имаш впредвид LA и CUBAN ли?
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

timba lady
да,съответно on 1, on2, on 3...Pfft

thunderchief
Ами crossbody style on1 си е лично мойто предпочитание(по нашему май се зове LA)
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

timba lady
thunderchief писа:
Ами crossbody style on1 си е лично мойто предпочитание(по нашему май се зове LA)

М-да-а-а-, моето също Pfft

thunderchief
Въпреки, че определено ми се ще да се науча и да танцувам on2 в Ню-Йоркския му вариант. Ей така, просто щото изглежда готиноGrin

ivannn
по тази тема с вожда на гръмотевиците сме в пълно единодушие Cool

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
karfi4ka
На 2 наистина е много хубаво. Аз така само като страничен наблюдател мога да кажа, щото все още само си се въртя в кръгче, т.е. въртят ме в кръгче....или още по-точно - влачат ме в кръгче Grin обаче пък ми е доста забавно Grin Особено като погледна съсредоточената и измъчена физиономия на партньора си Grin Grin Grin

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
thunderchief
karfi4ka писа:
влачат ме в кръгче Grin обаче пък ми е доста забавно Grin Особено като погледна съсредоточената и измъчена физиономия на партньора си Grin Grin Grin

То бива скромност, бива, но чак пък толкоз не е хубавоGrin Измъчената физиономия не беше нарочноGrinGrin

karfi4ka
thunderchief писа:
Измъчената физиономия не беше нарочноGrinGrin

Бе премина ти успешно един тест за издръжливост и хладнокръвно справяне в екстремни условия Grin
Айде, take a dare! В събота - второ ниво Wink

P.S. "Сори, ама ще трябва тука да те завъртя, няма как! Дръж сеееее!!!" Grin Grin Grin

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
thunderchief
karfi4ka писа:P.S. "Сори, ама ще трябва тука да те завъртя, няма как! Дръж сеееее!!!" Grin Grin Grin

Забрави да добавиш "трийсетина пъти..."Grin
Иначе явно има полза от военната служба, учи човек да се справя в екстремни ситуацииGrin
Редактирана от thunderchief на 17.08.2006 в 15:03

timba lady
И аз се пробвам on 2 - наистина е много гот, но трябва да имаш база, иначе не става. А моят инструктор е категоричен, че който се открехне Pfft on 2, не признава вече on 1. И май има нещо такова. Wink

thunderchief
timba lady писа:
И аз се пробвам on 2 - наистина е много гот, но трябва да имаш база, иначе не става. А моят инструктор е категоричен, че който се открехне Pfft on 2, не признава вече on 1. И май има нещо такова. Wink

Сигурно. Аз обаче все още трудно хващам ритъма on2. Все ме избива на някаква мешавица on2+on1. Иначе ако вярваме на Ейнджъл Ортиз дето беше тука през март, инструктора ти не е съвсем прав...
Ейнджъл разправяше(а той оригинално се е учил да танцува точно нюйоркския варинат на on2), че нарочно се е научил да танцува на 1 щото "knowledge is power"Grin

thunderchief
Впрочем по повод колежката дето я "влачат" в кръгче(не и вярвайте, прекрасно си танцува)
И вие мадам карфичка прекрасно се справихте с екстренната ситуация(магаре умиращо да танцува ЛА, мешашто юначно стиловете си е точно екстремна ситуация)

La Tiburona
Има хора, които май нарочно мешат стиловете, защото така им е по-гот, еклектика в жанра,А?WinkWink

sssss
timba lady писа:
А сега искате ли да разнищим темичката в кои стилове салса има повече fun? Зависи ли купона от вида салса или най-вече от хората, които го танцуват?

Smile май от хората си зависи..., примерно аз танцувам много fun-скоShockShock, ама то е така щото още нищо не ми е ясноSmile и е супер забавно!GrinGrinGrin

timba lady
А защо се "влачите" в кръгчета - това звучи като Cuban, къде го cross-body style?Pfft или е резултат от мешавицата Grin

timba lady
А, и още нещо - можещите танцували on 2, а ние простосмъртните ги имитираме чрез on 1 Sad незнам...

thunderchief
timba lady писа:
А защо се "влачите" в кръгчета - това звучи като Cuban, къде го cross-body style?Pfft или е резултат от мешавицата Grin

Ами колежката още не е открила хубавото на crossbody style и с нея си танцуваме кюбанGrin. Размъквам я в кръгче демекGrinGrin

sssss
Smile точно thunderchief, кръгчето сплотява Smile!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.13 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,571 уникални посещения