BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Имам неприятното усещане че има някои противоречия В БГ Салса общността
La Tiburona
Здравейте!
Тази тема сигурно ще ви се стори неприятна и скандална, но след посещенията на различни салса партита в София и разговори с салсероси , установих че между някои клубове има известна неприязън.То не бяха коментарии кой как танцува, кои как бил "куц", как това не била салса, кой инструктор бил нервен, друг алчен, трети самовлюбен... и т.н.Не цитирам нарочно места и имена , за да не се получава по-голяма интрига!
Не искам тук да чувам тиради и приказки за това, което ни разделя, моля пишете позитивно, за това което ни обединява и бъдете здрави, няма каво да делим освен любовта към танца и доброто настроение, нали?

admin
хайде честит рожден ден от екипа на BG Salsa ... и търкания между инструкторите, винаги ще има! Нека те да си се оправят, а ние да се забавляваме подобаващо!!! Grin
Редактирана от admin на 10.08.2006 в 14:39

http://www.bgsalsa.info
tanyatasheva
El Tiburon писа:
То не бяха коментарии кой как танцува, кои как бил "куц", как това не била салса, кой инструктор бил нервен, друг алчен, трети самовлюбен... и т.н.

Това са приказки на хора с комплекси и без самочувствие, когато достигнат нивото на инструкторите - тогава да коментират, но това в много от случаите никога няма да стане. Моят съвете е: Забавлявайте се, танцувайте много на парти, няма смисъл от празни думи и от обсъждане на другите. От всеки може да се научи по нещо, стига да искаш. Едни приказват - други танцуват, това еSmile))

blue_lipstick
El Tiburon писа:
Здравейте!
Тази тема сигурно ще ви се стори неприятна и скандална, но след посещенията на различни салса партита в София и разговори с салсероси , установих че между някои клубове има известна неприязън.То не бяха коментарии кой как танцува, кои как бил "куц", как това не била салса, кой инструктор бил нервен, друг алчен, трети самовлюбен... и т.н.Не цитирам нарочно места и имена , за да не се получава по-голяма интрига!
Не искам тук да чувам тиради и приказки за това, което ни разделя, моля пишете позитивно, за това което ни обединява и бъдете здрави, няма каво да делим освен любовта към танца и доброто настроение, нали?

Хе-хе...И аз установих същото,когато започнах да ходя на партита SmileSmile Ама какво да се прави,салса-обществото ни е злобничко и интригантско,като всяко друго общество в България! Просто сме си такива българите-живеем на площ ,колкото една човешка длан и кофа просо на две магарета не можем да разделим. Хубво е това,което Таня казва,само дето на практика е почти неизпълнимо. Да не кажа,че ми звучи почти утопично за България. Истината според мен е,че колкото и да се опитваш да страниш от клюките и интригите и се стараеш само да си танцуваш,неминуемо в един момент нагазваш в тях.Една твоя дума някой ,някога да интерпретира погрешно и си готов нагазил.Самата Таня (и още доста народ) наскоро ,(къде неволно,къде не),бяха забъркани в скандал,който бе представителна извадка за това каква помийна яма може да бъде българското салса обществото...Вярно,че всяко чудо е за 3 дни,ама не беше никак приятно!
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
Teri
Всяко едно общество си има своите интриги.... Нужна е мъдрост за да се избяга от тях. Аз лично се мъча да бягам от такива, но понякога сам не усещам как може да попадна в някоя. Изобщо, не мисля, че трябва да се обсъжда в негативен план нечие танцуване или преподаване. Колкото и да се обсъжда това е субективно мнение, което не е подкрепено с нищо. "Танцува чудесно" или нищо. Все пак това е една общност, която се забавлява, танцува, пръска усмивки. Нали имаше една приказка - който пее зло не мисли. Ами дайте повече да танцуваме, че да няма място за такива негативни мисли Smile

http://Uhaaa.com
karfi4ka
blue_lipstick писа:
Една твоя дума някой ,някога да интерпретира погрешно и си готов нагазил.

Абсолютише вярно е. В началото и аз доста се ядосвах. Frown
Сега поне като се ядосвам, гледам да е за нещо, което ми е важно. Ей го на, цяла седмица вече преживявам голяма драма. Някой ми е изял сладоледа в офиса, до последната шоколадова пръчица и ми оставил празната кутия да ми се усмихва от камерата. Това човешко ли е, питам Shock Grin

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
FABRICIA
Лично според мен тези неща не би трябвало да ви занимават, освен ако пряко не ви засягат. А дори и тогава най-мъдрото нещо е пак да не се занимавате. Конфликти винаги ще има, защото салсата вече отдавна не е само забавление, а БИЗНЕС и има хора, които си изкарват хляба с това - Вашите инструктори. Те могат да правят всякакви интриги, но не виждам защо това трябва да е ваша тема на разговори - вие отивате там да се забавлявате, или да се занимавате с професионалните им изкуствено създадени в повечето случаи проблеми. Ако е за първото - забавлявайте се! Ако е за второто - не се оплаквайте! Smile Grin
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

Bai_Pesho
Знаеш ли отговорът на твоят въпрос или твоето виждане ако така мога да го нарека всъщност е много прост - конкуренция. Салсата е продукт, за продуктите има пазар, на пазара има играчи, и всеки един играч се стреми да предложи по-добър продукт от конкурента и да дръпне повече клиенти. Тук все пак е и България, тук никой не казва "да той е добър, но ние сме по-добри, защото ... еди си кво, ела при нас", всеки казва - "ъ, виж го тоя, къв е смотан, мани го оттука".
Не трябва да се косиш и да се хабиш, ти все пак не си отишъл да гледаш инструкторите как се чоплят, а да си правиш купонче. Ми прави си, кво ти пука, те нека си приказват.

Melina
Има много надъхани и предубедени хора сред танцуващите. Случвало ми се е /и то неведнъж/ да ме поканят на танц, да ми направят комплимент, че танцувам добре, а когато ме попитат при кого танцувам, реакцията да е: " При тоя ли, ама той е пълен некадърник, нищо не разбира от салса!" Е, ако е толкова некадърен, как тогава ме е научил да танцувам добре?!
Не одобрявам, но съм в състояние да разбера конфликтите и търканията между инструктурите, но между учениците в различните школи - мисля, че е недопустимо.
По-добре навреме, отколкото късно!

Teri
Да, и аз съм чувал такива неща, а Мелинче, това дето са ти го казали е наистина доста противоречиво. Би трябвало събеседникът ти ако преди е имал лошо мнение за инструкторът ти да вземе да си го промени, щом е бил очарован от танцът с теб. Ама то някои само си говорят заизустени неща, колкото да кажат нещо Smile Сигурен съм, че тази реплика въпросния кавалер я е казвал много пъти, и ще продължава да я казва, без да се замисли - аджеба, прав ли е?

http://Uhaaa.com
melody
Ей,муцки,муценца и муцковциGrinоставете ги да си се дърлят като си нямат друга работаCool,а пък ние да си се веселимWinkGrinАко се обръща внимание на всяка думааааа,къде ще му излезне края.Всички разбраха общото мнение,сега би трябвало да си вземат и бележкаWinkSmileИ да не го направят,то си е за тях.А пък ние да не затъваме в блатото,а да продължаваме да си се забавлявамеSmileGrin
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

El Doctor
Е, ако има противоречия ще ги решим, няма да се бием и със саби да се колим де, всеки ще понаучи нещо от другите и купонът ще си тече както и трябва!Wink

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.52 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,821 уникални посещения