BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Събор
sssss
Събор на мотористите в България - 2006 год.

Smile Моля Ви .... сложете точка, за непълнолетните тук.

http://moto.svetl...%20Zagora/
Редактирана от sssss на 01.08.2006 в 11:35

thunderchief
Добре, че каза. Аз няма да гледам щот съм мъничък и срамежливGrin
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

sssss
thunderchief писа:

Smile thunderchief, хич не си малък...ти си голям и зрял мъж и няма да те ухапе...погледни, не че има какво да се види де...Smile (лично мнение) !!!

thunderchief
if писа:
thunderchief писа:

Smile thunderchief, хич не си малък...ти си голям и зрял мъж и няма да те ухапе...погледни, не че има какво да се види де...Smile (лично мнение) !!!

Погледнах де, просто се бъзикамGrin
Впрочем, чак пък зрял....
Кво пиеш?
Редактирана от thunderchief на 01.08.2006 в 12:26
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

sssss
thunderchief писа:
if писа:
thunderchief писа:

Погледнах де, просто се бъзикамGrin
Впрочем, чак пък зрял....
Кво пиеш?

Smile ами нищо не пия, че съм на работа, но в обедната ми почивка от ... 13 до 14 Smile мисля да изпия една биричка, като не държа на марката! Smile Подкарала съм го вече отпускарски Smile, а петък ми се вижда доста далечSmile!

Че си зрял...спор няма...по очичките те познах! Smile) хиххихихих!

karfi4ka
И аз съм мъничка и срамежлива, ама реших да погледна през пръсти, после с едно цяло око започнах да се позаглеждам така и накрая с цели две Grin
Ще ми се да прасна едно коментарче, ама Иво няма да ме пусне повече да вляза и ще трябва да подсмърчам тъжно на входа Grin Grin Grin

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
sssss
Smile) нали...аз от други съобръжения не го направихSmile и не заради Иво, а заради разни други причини...! Знае ли човекSmile) в тоя Интернет всеки четеSmile, а мен проблеми не ми трябват.

indra
if писа:

светът е малък Smile мацката с огньовете я познавам. а ако внимателно разгледам снимките, подозирам, че ще намеря и още познати...
Cool
Редактирана от indra на 03.08.2006 в 09:18

my.opera.com/IndraMacondo
sssss
indra писа:
if писа:

светът е малък Smile мацката с огньовете я познавам. а ако внимателно разглудам снимките, подозирам, че ще намеря и още познати...
Cool

E, тя е прилично загърдена май PfftPfftPfft, да не си и ти мотористка? Wink

indra

E, тя е прилично загърдена май PfftPfftPfft, да не си и ти мотористка? Wink

Smile не, не съм. нямам нищо общо с моторите. просто познавам разни хора.

sssss
Smile Така и предполагах..., нещо не ми се връзваха моторите със салсата, но то лошо няма де! WinkWinkWink

indra
if писа:
Smile Така и предполагах..., нещо не ми се връзваха моторите със салсата, но то лошо няма де! WinkWinkWink

Cool всъщност салсата не е водещото начало. тя е деветдесет и седмото занимание като поне деветдесет от другите имат по-висок приоритет.
т.е. салса и картове, например, връзват ли се? защото от години карам картове. Cool

karfi4ka
if писа:
нещо не ми се връзваха моторите със салсата

Grin Еххх...!
Ми....връзват се Wink

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
sssss
Разбирам те отлично! Smile
Карането на ски Smile връзва ли се със салсата?!

Нямах предвид буквално дали салсата се връзва с моторите, а по-скоро, че като видя такива мотористиSmile се сещам първо за музиката, която им харесва и която слушат - рок, хеви метъл и т.н, и т.н. Визирах начина на поведение, интереси, забавление и общуване.

Не си представям примерно Smile дама - мотористка да Smile се вие с грацията, на една салсера ... та затова. Wink

sssss
karfi4ka писа:
if писа:
нещо не ми се връзваха моторите със салсата

Grin Еххх...!
Ми....връзват се Wink

Smile Емиии сори, ама като гледам тези снимки Smile и снимки от един Салса Фестивал примерно .... хич не ми се връзват на мен, кво да направя GrinGrinGrinGrin ... мироглед или ... криворазбраната цивилизация?! CoolCoolCool

indra
Grin доколкото се ориентирах - хората, пристрастени към моторите имат поведенчески стереотип, който не съвпада с този на танцуващите салса. това ли имаше предвид?
всъщност при мотористите видът лъже - един от колегите ми е пристрастен. а типът е толкова приличен на вид, че чак мъчно да ти стане. обаче като се маскира като за мотора си, става направо неузнаваем. както и тази девойка с огньовете в нормално състояние има делово корпоративно излъчване.
струва ми се, че нещо подобно се получава и при салсата. поведението в салса среда не винаги съвпада с поведението в обичайната среда на танцуващите.
пък и за да се танцува салса не е нужно някой да харесва салса като музика. Wink

ivannn
if писа:
...музиката, която им харесва и която слушат - рок, хеви метъл и т.н, и т.н. Визирах начина на поведение, интереси, забавление и общуване.
...

'ся лично ли да го взема? :-P

че аз съм си рокаджия и харесвам метъл повече от латино. това обаче не намалява интересите ми в областта на танците, нито вреди на общуването ми, пък да не говорим за начин на поведение :-))

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
sssss
indra писа:
всъщност при мотористите видът лъже - един от колегите ми е пристрастен. а типът е толкова приличен на вид, че чак мъчно да ти стане. обаче като се маскира като за мотора си, става направо неузнаваем. както и тази девойка с огньовете в нормално състояние има делово корпоративно излъчване.

Съгласна! Smile И аз имам един колега - бесен моторист, който е доста пристрастен и приличен на вид, като изключим веригата около врата му, за която периодично получава уж леки и хумористични забележчици от шефа ни...хахаха!
Шокирах се просто от снимките, това е!

indra писа:
струва ми се, че нещо подобно се получава и при салсата. поведението в салса среда не винаги съвпада с поведението в обичайната среда на танцуващите.пък и за да се танцува салса не е нужно някой да харесва салса като музика. Wink

Интересен въпрос, който може да се изнесе в нова тема ми се струва?!

Какви наблюдения имат хората за салса средите и съвпада ли поведението им с това в обичайната среда на танцуващитеSmile?
Редактирана от sssss на 03.08.2006 в 11:27

sssss
ivannn писа:
if писа:
...музиката, която им харесва и която слушат - рок, хеви метъл и т.н, и т.н. Визирах начина на поведение, интереси, забавление и общуване.
...

'ся лично ли да го взема? :-P

че аз съм си рокаджия и харесвам метъл повече от латино. това обаче не намалява интересите ми в областта на танците, нито вреди на общуването ми, пък да не говорим за начин на поведение :-))

Хахахахах, нищо лично ivannn-чо! WinkWinkWink

Лошо няма да си рокаджия!
Нищо лошо няма в тази музика, аз също съм я слушала и я слушам все още и съм съгласна, че не пречи, за да си отворен и към други стилове музика.
В 7, 8 клас се движех все в такива среди.
Носех кубинки на босо и лятно време хващах гъбички на краката.
Режех си яките на полото и ластиците на ръкавите на блузите ми.
Направих си татуировка (пубертет), за която сега ужасно много съжалявам и майка ми се беше видяла в чудо с мен, сигурно си е мислела горката...да бях родила момче GrinGrinGrin.
Един слънчев ден се загледах в някаква рокля и поисках от майка ми да ми я купи. Вярвай ми Smile, сигурно в онзи момент тя бе най-щастливата майка на Планетата.

ТаSmile, мисълта ми е, че съм виждала ... метъли и метъли!
Мисля си, че някои хора особено в такава деликатна възраст оприличават метъла с това да се носиш в черно, да не се къпеш, задължително да имаш дълга и мазна коса, да си яко надупчен по нос, уши, вежди и къде ли още не, да носиш по себе си 1 кило ламарина и т.н и т.н ... много е, за да изброявам сега Smile!

Радвам се, че от времето, когато съм слушала тази музика и съм се движела с тези среди съм запазила умението си да оценям и ценя тази музика без да изглеждам зле. GrinGrinGrin (умря циганката, която ме хвалеше - хахаххахха)

melody
Аз също съм се движила в среда на метали.Но те не бяха от тези крайните(чак да не се къпят и едва ли не да спят с кубинки).Лично за мен си бяха много точни хора.Мъжа ми слушаше метал като се запознахме,гаджето ми преди него също.Аз обожавам рока,но не крайностите.Носила съм кубинки,войнишки якета.А все още си ми е любимо облекло дънки+черен потник или блуза и черно кожено яке също.И танцувам салса,слушайки латино.Smile

П.С.То навсякъде си има изцепки.
Редактирана от melody на 03.08.2006 в 17:13
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,571 уникални посещения