BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Карибски пирати 2 - Сандъкът на мъртвеца
fifi
един много култов филм, които за съжаление още не съм гледала.Дали някой е свършил това и нека сподели някакво мнение!Чух страхотни отзиви за филма,но да се допитам и до нашето общество Grin
По-здрави за всички!

FABRICIA
На мен много ми хареса - интересен е, не е скучен, даже бих казала, че е завладяващ. Абе, пиратска история, който харесва такива приключения, ще му допадне. А Джак Спароу е по-як от всякога! Wink
Редактирана от FABRICIA на 19.07.2006 в 10:49
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

pimiento
Мнооогоо як филм са направили Smile Половинката ме заведе неочаквано и трябва да призная, че скоро не бях гледала толкова добър филм- интересен, с много добри ефекти, с напрежение, много смях, страхотна визия. И за да не е само хубаво... имаше една хипер гадна сцена точно в началото, съветвам хората със слаби сърца, като мен, да не я гледат Wink

sssss
pimiento писа:
Мнооогоо як филм са направили Smile Половинката ме заведе неочаквано и трябва да призная, че скоро не бях гледала толкова добър филм- интересен, с много добри ефекти, с напрежение, много смях, страхотна визия. И за да не е само хубаво... имаше една хипер гадна сцена точно в началото, съветвам хората със слаби сърца, като мен, да не я гледат Wink

Pimient - ичко и аз така чух, но не съм го гледала Smile!
Я разкажи повече за тези яко веселяшки надписи накрая на филма, за които всички говорят!?

Какво им е специалното?

melody
Този филм бих го гледала заради Джони Деп,а пък и обичам приключенски филмчета....
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

timba lady
Hi и от мен!
Трябва да го гледаш най-малкото заради Джони Деп - ПЕРФЕКТЕН!!!!!!!!!!!!!!СЛАДУР!!!!!!!!!!!Wink
Иначе филмчето си го бива - забавно е, готини ефекти - струва си!

P.S. И ако още не сме те убедили да се забързаш към някой билетен център... Pfft

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения