BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
„Дързост и постоянство!“
sssss
„Дързост и постоянство!“ В.Левски

18 Юли 2006 - Годишнина от рождението на Васил Левски.

На 19 февруари в цялата страна се организират тържествени чествания по повод n-годишнината от обесването на Васил Левски. Чудех се, защо нищо не се прави на рождението му или поне аз незная да се прави.

melody
И аз не съм чула.Между другото Васил Левски е единственият българин, пред когото се прекланям!!!Прекланям се пред личността му и пред делата му!!!За мен няма друг такъв БЪЛГАРИН!!!
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

karfi4ka
Ще добавя към темата това, че днес почти никъде не попаднах на информация за годишнина от рождението на Левски, за сметка на това пък доста пъти прочетох на какви ли не места, че днес се отбелязват 138 г. от смъртта на Хаджи Димитър. Сигурно нас, българите, ни влече драматизма с пълна силаSmile

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
sssss
karfi4ka писа:
Ще добавя към темата това, че днес почти никъде не попаднах на информация за годишнина от рождението на Левски, за сметка на това пък доста пъти прочетох на какви ли не места, че днес се отбелязват 138 г. от смъртта на Хаджи Димитър. Сигурно нас, българите, ни влече драматизма с пълна силаSmile

Срам, срамSmile..., а не прочете ли някъде, че днес и Елин Пелин се е родилSmile?! По-добре да се чества рождение отколкото смър, по-логично ми се струва!

Истина пиша...за ЧРД-то на Елин Пелин!

P.S Една позната ме светна сега Smile, (но тя бачка в БНТ, та затова може би е по-усведомена от нас), тааа имало честване:

"БНТ, 20.30 - Тържествен митинг в чест на 169-та годишнина от рождението на Апостола на Свободата - пряко предаване от площад "Васил Левски" в Карлово"
Редактирана от sssss на 18.07.2006 в 15:17

sssss
Smile и още малко инфо...май датата не е случайна при изборът на следното:

Агенция Фокус написа:
Неизвестни хакери качиха турски символи на сайта на вестник “Атака”
18 юли 2006 | Агенция "Фокус"

София. Неизвестен хакер е заменил началната страница на сайта на вестник “Атака” с пейзаж от Турция. Снимката, която е на черен фон, е украсена с полумесец и звезда - символите на турското знаме, надписи на арабски, а при зареждането на страницата звучи турска музика.
Сайтът на вестник “Атака” е на адрес: www.vestnikataka.com.
Не е активен и сайтът на движението на адрес www.ataka.bg. При зареждането на страницата се изписва само името на същия хакер, които е качил турския пейзаж на сайта на вестника, и се е подписал като The haker.
“Фокус” ще потърси за коментар лидера на националистите Волен Сидеров. Акцията срещу сайта на "Атака" е в деня на 169-а годишнина от рождението на Васил Левски.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.16 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,809 уникални посещения