BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Горчивината след Коледен Салса Бал 2010
rubia
Скъпа Polita,100 % и с две ръце подкрепям всички казано от теб,както и f18 i cubanos,за съжаление обаче единствените,които мислят като нас това сме самите танцуващи,казвам танцуващи като публика,като любители на салсата,а не състезатели или организатори,защото от злобните подмятания тук за пореден път те доказаха,че салсата в БГ е просто един бизнес от който всеки гледа да извлече някакви облаги,изразяващи се най-вече в биене в гърдите,градене на лъскав имидж на гърба на другите и засенчването им.Затова и ти Polita,и аз и стотиците ни приятели вече ходим само по партита,за да танцуваме и да се забавляваме,а не за да гледаме интриги и маниерничене,защото повярвайте скъпи състезатели и организатори нас обикновените салсероси ИЗОБЩО не ни интересуват вашите интриги!!!!Искаме просто да се забавлявамеSmileБлагодаря ви!

cubanos
Good Est
polita написа:
Ей хора, става ми тъжно като чета тези коментари. За мен салсата е нещо прекрасно, вълнуващо. Чрез нея се забавлявам, забравям за грижи и неволи. Много негативна емоция ми носят тези коментари.

Целта на този форум трябва да е как да се подобри БГ салсата, а не кой ще затвори устата на другия

Виждам нападате и Стефан Еленков. Ами човек се учи от грешките, както той писа ще види какви са настроенията и догодина ще се постарае да подобри нещата. От 2007г ходя по фестивалите и винаги съм си изкарвала страхотно. Благодарна съм на организаторите на тези събития, че ги има дори и не винаги всичко да е перфектно.

И не ме интересува и не ми е важно кой при кой е учил. Харесвам всички, някои повече. Тъжно ми е това разделяне на школи... интриги, караници. Имам приятели от всички школи и в момента не танцувам в нито една. Ходя си само на партитата и така се чувствам по-добре, защото съм далеч от тези интриги.

Коментарите относно състезателите също са толкова натоварващи. Аз имам фаворити, но винаги съм пляскала и викала за всеки участник. Те го заслужават. Всеки състезател е положил толкова труд и усилия...ако публиката не ги подкрепя, тогава какъв е смисъла.

Относно журито, не съм компетентна и не мога да коментирам. Когато има състезание винаги има интриги, това няма да се промени. Ако се подобри в положителна насока, добре, но незнам...

...............
Май е вярно твърдението, че българите са недоволен народ. Който иска да ме напада, но и аз исках да си споделя какво мисля.

Пращам много усмивки и положителна енергия на всички, които полагат усилия за салсата в БГ. Благодаря ви!!! За някои хора танцът може да не е нещо специално, но аз обожавам да танцувам. Танцът за мен е начин на живот, танцът е едно вълшебство, МАГИЯ. Искам и така да си остане.

Smile Smile Smile Smile Smile
това трябва да бъде тона на всички теми, ако искате да се промени нещо.Както някой спомена неща се тъпчат от доста години и всеки път се казва ще се променят нещата, но нищо не се променя.Сигурен съм, че никога нищо няма да се промени всичко това са празни приказки и май на много хора им е ясно, че е така.За да се промени нещо трябва да го искаш, а вие искате ли го?Въпроса е към всички, съзтезатели, организатори, инструктори и нормални салсероси .За някой тази промяна ще е добра за други не винаги ще има ощетени докато салсата е битка на интереси..

Aleksandrina
Евгени, това че възприемаш мненията, различаващи се от твоите като злоба, говори за това какъв човек си.
По повод писанията, че си шампион на България за 2008, мисля че на всички им стана ясно какво имам предвид. Никой не отрича, че сте спечелили въпросното състезание, което беше толкова малко по мащабите си, че се събраха само три български двойки в едната дивизия. За теб явно шампион на България за 2008 и шампион от оупън състезание е равнозначно. Ако е така ок – шампион си, само не знам в чии очи. Едно е да кажеш, че си шампион от дадено състезание, съвсем друго, че си шампион на страната. Научи се да се изразяваш, защото дезинформираш случайните хора, тези които не са наясно как стоят нещата. Не съм казала, че въпросното състезание е нагласено. Ако обичаш не изопачавай нещата. И не сме се явили на него, защото не е квалификация за Световното и съответно не представлява интерес за нас. И ако се вгледаш малко по-внимателно ще видиш, че визирам допълнителната информация, която сте дали тук в този сайт за школата ви, а не какво сте публикували във вашия сайт, към който определено не проявявам интерес. Интересно защо Алфредо или Кики не се окичиха с такива лозунги? Така или иначе вие сте единствената двойка, наистина не се сещам за друга такава, която непрекъснато се бие в гърдите и алармира колко е велика. Реалната преценка просто ви убягва. Има една приказка за скромността, ама явно не я знаеш.
По повод единствения ни, според теб, международен успех, а именно споменатото 13-то място, пожелавам ти и ти някой път да се докоснеш до това, въпреки че тогава вече не знам какво ще изпишеш по форумите. За това, че имаме 1 –во и 2-ро място две последователни години в Румъния, 4-то място в Цюрих не си чувал, защото не сме занимавали обществеността. И това са все квалификации за Световното. И повярвай не си водим агитката от наши съдии, както се изрази. За пореден път си позволяваш да обвиняваш съдиите в пристрастност. Ако имахме лоби, нямаше пет години да сме най-наказваната и рязана двойка и нямаше да вдигнем цялата зала Универсиада на крака да протестира срещу поредното ни странно класиране. Визирам Фанта фестивала от миналата година. И обърни внимание, че нямаме голяма школа зад гърба си, която да съставлява въпросната публика. Не ме провокирай да публикувам всичките ни оценки от всички състезания да видим колко пъти са ни класирали на първо място и колко съдии имаме зад гърба си. С тези изказвания за лоби минаваш границата, но имайки предвид факта, че на теб все някой друг ти е виновен, не съм изненадана.
Коментарите за този цитат: „За 2009та година – Били Фахардо ви сложи вас първи, Кейти Марлоу ( жена му, също съдия на световното по салса) ни сложи нас първи. Но тогава оценките на Били не важаха, а на Кейти важаха, и натежаха пред агитката ви от съдии, затова и ви ‘бихме’ в крайното класиране. В тази година на световното вие танцувахте без грешка, съдейки по клипчето в интернет, и заехте 18то място на световно от 24 състезатели. Като последните 3 места бяха за дисквалифицирани състезатели, по точката за отлепяне на краката от танцовия под по време на танцуването. Това е относно колко сте се развивали, и как сте си били вадили изводи.” няма да ти ги спестя. Дори не можеш да си пресметнеш резултатите като хората. За твое улеснение ще публикувам оценките, които Кейти е дала на вас и на Кики и Ели, пък после продължавай да твърдиш, че ви е дала първо място. Вашата оценка за тайминг, който тогава даваше 30 % тежест е 7,90 на Кики 8,00. Оценките ви по останалите критерии, които са с тежест 10 % са съответно: 8.30, 8.40, 8.60, 8.40, 8.40, 8.30 и фристайл 7,90. На Кики и Ели: 8.60, 8.30, 8.30, 8.40, 8.30, 8.40, 8.40. Ще те оставя сам да го сметнеш. Иначе можеш да твърдиш каквото си искаш, но фактите говорят друго.
По повод 18-то ни място. Явно живо си интересувал от това как сме се представили щом си си направил труда да изгледаш видео материалите и да потърсиш резултатите. Не знам как да го тълкувам. Smile Иначе продължавай да съдиш от клипчета дали сме имали или не грешка. За твое сведение имаше такава и продължавай да си вадиш изводи дали класирането на 18 място от 26, а не 24-то, ама ти не си бил там и няма как да знаеш, е добро или не. И продължавай да си мислиш, че последните 3 места са за наказани двойки. Като пример мога да ти дам класирането на Адриан и Андреа – румънската двойка, класирала се на предпоследно място, а нямаше наказания. И факта, че танцуваме рамо до рамо с едни от най-добрите двойки в Света, че Албърт Торес ни кани няколко години поред, независимо от класиранията ни, че вчера, когато му се обадихме по телефона веднага се сети кои сме, говори достатъчно.
Във връзка с поканата ти да се явим на състезанията в Румъния, ще ти кажа, че там сме се доказали много преди ти да се сетиш за тези състезания. Като конкуренция не представляваш никакъв интерес за мен, така че това не е нещо, което ще ме провокира да отида. А и в тази връзка, понеже пак имаше писания от твоя страна как тази година на състезанието в Румъния те е оценявало международно жури и как заемаш полагащото ти се място. Не ти ли хрумна, че и българското „некомпетентно” жури също те класира след Симона и Валентин?

Дали сме постигнали нещо или не, не мога да кажа. Най-големият съдник е публиката!

За първи път влизам в такива полемики, но бях провокирана от хора като Евгени, които нямат доблестта да ти кажат каквото мислят в очите, а се изявяват по форумите с подмятания. Извинявам се към съфорумците тук ако съм минала границата или ако не съм запазила добрия тон! Седем години съм си мълчала и не съм влизала в спорове, но конкретно той е човек, който те гледа в очите, усмихва ти се, а в последствие намира поле за изява. Аз като не харесвам някой директно му го показвам, както нееднократно съм му го показала и на него. Ако иска може да ме определя като злобна, но бих му казала, че просто се дистанцирам от лицемерието!

Александрина
Редактирана от Aleksandrina на 09.12.2010 в 13:59

Emil
Здрасти, Стефане.

Казваш, че искаш конкретни предложения и конструктивна критика. Дано да я приемеш:
- Трябва да се съгласиш, че е малко безмислено да има 4 пъти в годината състезания, където най-големият брой двойки е бил 7-8, а накрая се прави финал с 5-те най-добри. Ако системата остане такава, то трябва да се постараеш да участват и повече състезатели. (А един от начините, както вече беше споменато, е промяна на начина за оценяване и съставяне на по-безпристрастно или поне балансирано-пристрастно жури)
- Билетите ти са скъпи. А двучасовото чакане на резултатите не ги направи по-лесни за преглъщане. В този ред на мисли, малко е обидно да твърдиш, че правиш благотворителност (все пак имаш спонсори, имаш проекти към Столична община). И ние организираме събития и сме наясно кое колко струва. Никой тук няма да има нищо против това да е твоят бизнес, стига да го правиш както трябва.
- При съдийството има 5 или 6 елемента, които се следят, обаче не можеш да кажеш, че това е така, защото има съдии, който слагат една и съща оценка на вторите и на последните места и то по повечето елементи.
- Анонимното съдийстване води само до засилване на интригантството. Съгласи се, че една част от негативните коментари в тази дискусия, нямаше да ги има, ако съдийските оценки бяха публични. Когато няма прозрачност, всичко се обърква. Ти призоваваш мен да сложа името си под позицията си, но същевременно караш съдиите да се скрият от тяхната. Ако Нешка Робева, която има много повече за печелене и губене от салса съдиите, може да вдига оценки пред цяла България, аз не разбирам какво пречи на Бали или който да е друг, да го направи.
- Напоследък шоу-програмата е с по 25-30 шоута, което е ужасно много, изморява публиката, а и някои от тях сме ги гледали на предишните 4 ивента.
- Ако си организатор на събитията, избягвай да бъдеш и водещ. Следи си мендижърските неща.

Поздрави,
Емил

нямам снимка размер 100x100, be back

vanko1
Стефане, обещах да не ти пиша повече, но има някаква тръпка в общуването с теб Smile
Това, че ти ме приемаш за лакей /интересно на кого?/, интригант или фантазьор, не ме вълнува ни най- малко. Аз знам кой съм, както и хората, които ме познават, могат да определят дали съм такъв. Ти се замисли защо ми вярват, както сам признаваш. Не е като да не си бил активен и многословен по форумите, напротив. Освен това си имал и възможността да ме опровергаваш с дела през всичките тези години. Явно не си успял. И още нещо- това, че въпросния инструктор, в чията школа бях, вече не е в немилост пред теб, означава само едно- че си злобен и отмъстителен човек. Заради полемиките си с мен ти мачкаше всички около мен. Да си жив и здрав и все така благороден! Всъщност не се учудвам от теб изобщо, през годините си доказал, че имаш амбициите и инстинктите на кърлеж, а както е известно от биологията, тези буболечки нямат морал. Наистина нямам какво да ти кажа повече. Нивото на разговора ни слезе много ниско, колкото и да се опитвах да държа на сравнително добър тон и да говорим за принципи и идеи, а не за мен или теб...

Evgeni
До Александрина

Първо, спести си личните нападки към Евгени – изразеното мнение е и на двама ни, кой на кого се бил усмихвал, кой бил лицемер, според теб, си е твоя лична работа – ние не смятаме, че начинът е да ходим намръщени и да гледаме лошо всички, както ти правиш. Обвиняваш ни в неща, за които не става дума в момента, колко сме били велики, и колко сме се самозабравили – тук обсъждаме състезанието и как да стане по-добро догодина, за да се върне до предишните си нива. Не обсъждаме какви сме ние и защо ти не ни “обичаш”. Това дори и нас не ни интересува, на другите предполагам, че им е съвсем безинтересно.

Второ, вадиш някакви смешни истории от миналото, някакви резултати, които дори не смятаме да четем. Щом мислиш, че си двойка на публиката и че цяла зала Унивесиада вика и плаче за вас, ОК. Щом мислиш, че вас най-много ви дисквалифицират и ви мачкат, пак ОК. Май пак забрави, че има и други състезатели, всички се трудят, танцуват, режат ги, и са недоволни, когато не ги оценяват нормално.

Личната ти неприязън към нас можеш да я споделиш на лична бележка, за да не занимаваш хората, които четат този сайт с нея. И за нас ще бъде удоволстие отново да ти отговорим подобаващо Grin

Искаме да подчертаем – нашето желание е да коментираме състезанието и как да стане то по-добре. Все ни е едно за теб, за претенциите ти, къде, какво и при кого си танцувала, дали за пари или безплатно, и т.н.

F18, cubanos, polita, rubia, знаем, че не всички се интересувате от състезанията. Всички обичаме салсата, всички обичаме да танцуваме, иначе нямаше толкова години да продължаваме го правим. Всеки от нас е намерил неговата си истина за това кое е истинска салса и кое е най-хубавото в салсата ( нали, Илияне Smile )Но някои от нас тренират за тези състезания, готвят се сериозно, отделят много време и енергия, и за тях тази тема е важна. Ако не се интересувате от темата, по-добре недейте да и обръщате толкова внимание.

Радваме се, че тръгна някаква дискусия след толкова време апатия, и искаме да споделим проблемите. Многократно сме говорили за това с огранизаторите, Стефан знае това, и може да реагира евентуално, ако има желание да го направи.

Поздрави,
Лили & Евгени ( и двамата Wink )

http://www.palante.eu
Aleksandrina
Към Евгени и Лили – взех си бележка Yes

Не аз съм човекът, който инициира дискусията по начин, залужаващ отговор, какъвто получихте. За справка си погледнете първия пост. Много е удобно да си измиете ръцете с приказката за старите истории. Ваша работа е какво ще четете, но при положение, че си позволявате да подавате невярна информация, имам правото да ви оборя.
В никакъв случай не бих рискувала да ви пиша на лична бележка, защото съм ставала свидетел на нецензурните изрази, които Евгени използва, именно в такива лични бележки. Не благодаря, аз нямам какво да крия и не се притеснявам да изразя гледната си точка публично, след като бях въведена в такава дискусия. На който не му се чете, спокойно може да игнорира моя пост.
След като желанието ви е да коментирате състезанието спокойно можехте да го направите по начин, по който например го е направил Emil. Има понятия като градивна критика и такива като дребнави подмятания. Толкова по дискусията, провокирана от Евгени и Лили – и двамата.

Това, което на мен като състезател ми е направило впечатление като пропуски в състезанието, съм го адресирала до организаторите и съответно съм получила обратна връзка. И мисля, че това е един от начините, по които трябва да се процедира. Има един момент, който мисля, че всички пропускаме. А именно, че трябва да се отчете повече или по-малко факта, че благодарение на организаторите и в частност на Стефан Еленков, имаме възможност да се явяваме на състезания. Тук на българска сцена, пред българска публика. Това не е нещо, което може да се подмине с лека ръка. Нормално е да има пропуски, недоразумения и пр.,.но както Стефан писа по-горе салса състезанията нямат вековна история като други спортове. Всичко се прави в движение, учим се и се развиваме и ние като състезатели и те като организатори.

molestosa
Лошо е когато стават грозни спорове, но още по-лошо е, че тези дискусии сякаш не оказват нужната промяна и всяка година става все по-зле.

Аз се сетих нещо друго - може би сцената наистина трябва да се пригоди за 10 двойки - колкото допуска регламентът, защото на седемте алфредови им беше тесничко, представям си какво щеше да бъде ако някой беше излязъл наистина с 20 човека. Grin

mirelka_
molestosa написа:

Относно хореографията на Алфредо - ще ти отговоря така - смени я поради същата причина, поради която я смениха и Кики и Ели миналата година. Така устройва ли те?
.

Не смятах да се включвам в темата, но този спор за Кики и Ели и измиването на ръце на чужд гръб ме издразни. И само ще кажа, че на финала имаш право да смениш хореографията си, но по време на 3те кръга-нямаш, това имаше предвид човека. А миналата година, не съм 100% сигурна, не беше забранена смяната на хореография.
Искам да кажа, че хореографията на Алфредо и Жужа ми харесва ужасно много и не съм против тях, а съм съм против да се казва нещо, което дори не ви е напълно ясно. Това правило за смяна на хореографията е от тази година. Smile
Но не ... почакай не си отивай...искам още миг с теб...един миг последен..прегръдка нежна и тъй студена за раздяла..последен миг щастлив.Чуй ВСИЧКО В МЕН КАК КРЕЩИ ОТИВАЙ СИ И ОСТАНИ....!!!!

molestosa
Мирелке,
този отговор не се отнасяше за тебе. Отговорих на питащия по начина, по който ме питаше. Не знам дали си се състезавала миналата година, но правилата си бяха същите. Моля те да не четеш избирателно и предварително ти благодаря.

Относно правилата искам да дискутирам това.

http://alfredosty.../rules.bmp
http://alfredosty...
http://alfredosty...
Редактирана от molestosa на 09.12.2010 в 18:23

mirelka_
казах, че не съм 100% сигурна дали го имаше това правило миналата година, а Кики и Ели си смениха хореографията на финалите, а не на Балкан когреса(там е разрешено, това всички го знаем) Smile
И едно уточнение- не чета избирателно, а всичко наред без пропуск. Просто този коментар ми направи много силно впечатление. Нямам намерение повече да коментира, приятен ден ви желая и дано има доволни в крайна сметка от този скандал Smile
Но не ... почакай не си отивай...искам още миг с теб...един миг последен..прегръдка нежна и тъй студена за раздяла..последен миг щастлив.Чуй ВСИЧКО В МЕН КАК КРЕЩИ ОТИВАЙ СИ И ОСТАНИ....!!!!

molestosa
mirelka_ написа:
казах, че не съм 100% сигурна дали го имаше това правило миналата година, а Кики и Ели си смениха хореографията на финалите, а не на Балкан когреса(там е разрешено, това всички го знаем) Smile

и къде е написано, аз от тебе го разбрах току-що Smile
И как не ти направи силно впечатление изказването на filer за наглия Алфредо например... Ама карай, хора всякакви.
Редактирана от molestosa на 09.12.2010 в 18:32

mirelka_
molestosa написа:
и къде е написано, аз от тебе го разбрах току-що Smile
И как не ти направи силно впечатление изказването на filer за наглия Алфредо например... Ама карай, хора всякакви.

Направи ми и не ми хареса и не смятам, че е правилно или редно да се пишат такива неща, но всеки има право на мение и свобода да го изразява.Опитвам се да не се намесвам в такива спорове. Смятам, че съм прекалено зелена, за да имам претенции за каквото и да било относно състезанията. Но това си беше чисто измиване на ръцете, а правилото ще го потвърдят много състезатели, то даже е коментирано от Ина.

EDIT: admin - корекция на тага за цитат
Редактирана от admin на 10.12.2010 в 09:20

molestosa
Това исках да ти кажа - защо не коментира и него тогава, аз го намирам за далеч по-грозно например. И отговорът ми не е никакво измиване на ръцете. Щом има правила, нека важат за всички. Както и самите организатори на състезанието впоследствие казаха, промяната на хореография е единствено в риск за състезателите.
Редактирана от molestosa на 09.12.2010 в 18:50

Emil
Мирелка, не разбра ли, че именно правилата, съдийството, организаторството малко е сбъркано, в частта - състезание. И това се оказва, че е говорено вече цели 7 години, и всяка година същите истории. Ето виждаш скоци, подскоци, наказания, точки....ние си пишем тук, ама дали ще се променят нещата към по-добре не се знае.
нямам снимка размер 100x100, be back

Aleksandrina
Гена, нека направя едно уточнение, защото някои неща наистина не са много ясни за повечето хора. Правилото за отлепването на краката го има от години. Като в България неправилно се тълкуваше до миналата година, че не можеш да си отлепваш двата крака, по което и да е време от танцуването. Имаше среща още миналата година, на която се разясни, че това не важи, когато и двамата партньори са пуснати. От снимките, които си поместила явно се вижда, че никъде нямаме контакт. Идеята на това правило се отнася до моментите, в които двойките са хванати и касае така наречените поддръжки. И даже се стигна до това решение за наказание от 0.10, защото понякога дамите в опитите си да направим чист шпагат отлепваме неволно, макар и малко. Иначе наказанието за по-голямо отлепване в двойка е доста по-високо. Специално и тази година още на Фанта фестивала беше уточнено, че когато танцувате пуснати може да отлепвате колкото душа ви иска. И понеже това правило е взаимствано от това за Световното - все пак това са квалификации за Световното - гледай победителите в On1 дивизия. Изпълняват по отделно два много високи скока. Иначе правило за танцуване на една и съща хореография по време на всичките кръгове нямаше. Въведоха го тази година и го отмениха по време на Боровец. А Кики и Ели танцуваха на финала нова хореография миналата година, защото това им беше хореографията за финала на Световното. Там се танцува по предварително одобрена музика и трябваше да имат нова хореография по тази музика, а на полуфиналите се танцува на каквато и да е салса и там танцуваха първата си хореография от миналата година. Та направиха една репетиция преди големия финала така да се каже.

Stefan Elenkov
Здравей Емил,

Благодаря за поставените въпроси! Както казах малко по-горе ще се постарая да обобщя всичко до понеделник и ще отговоря.

Поздрави,
Стефан

molestosa
Не знам колко високо се наказва това отлепване, Ина, при положение че на турската двойка от първия кръг дори и не се видя, а в поледствие за носене, скачане и много много фалове, им бяха отнети скромните 0.3 точки - толкова, колкото бяха отнети и от двойката на Алфредо и Жоржет на Блек Сий, заради два шпагата. Когато попитахме главния съдия защо така, каза че било заради шпагата - е те бяха 2, не 3. Той беше отнел 0.10 и на отборът ни. Като го попитахме защо, каза че не може да си спомни.

За мене това отнемане на точки е много тенденциозно и съм убедена, че ако някоя друга двойка си го беше позволила, щеше да бъде санкционирана. И затова не сте виновни вие със Захари, в никакъв случай не ви опонирам. Самите правила на състезанието са много неясни и всеки може да ги тълкува както си иска, а главния съдия както му е удобно.

Ето Стефан е онлайн - може да ти потвърди за миналогодишните правила - пишеше същата хореография. Знам го, защото тогава в първия кръг Алфредо не можеше да се състезава и танцуваха Боби и Жоржет, на втория кръг Алфредо танцуваше с Жоржет, защото отпадна правилото за годините и с него обсъждахме точно този въпрос.
Редактирана от molestosa на 09.12.2010 в 19:08

Stefan Elenkov
Ванко, ще си позволя да цитирам Моника, когато ми звънна преди около година за да ме покани на рожденния ден на школата в клуб "Big Apple", надявам се да не ми се разсърди ".. Здравей Стефане, ще се радвам да дойдеш на рождениия ден на школата ми в Big Appleна тази и тази дата от толкова часа. Аз честно казано не си спомням защо спряхме да си говорим с теб, но ще се радвам да те видя" Моят отговор беше: "Здравей моника, благодаря за поканата, радвам се да те чуя (и не си мислете, че не съм го казал, до сега си спомням този разговор, все едно бе вчера) и аз не си спомням защо не сме си говорили, тъй като реално ние никога не сме имали противоречия или сме делили нещо. За съжаление няма да мога да дойда защото съм зает......., но много се радвам, че се обади и се надявам да работим отново заедно " Хубаво е , че най-сетне по дяволите, след толкова време излезе наяве, че всъщност, мили Ванко, ти си бил единствената причина ние да не комуникираме, защото познавам твоят начин на мислене и "обработка". В крайна сметка не съм аз този, който се е карал с Моника за каквото и да било. Но ето, че май нещата си дойдоха на мястото. Сега надявам се и Моника да си е припомнила защо не сме си говорили. А ти Ванко със здраве и дано повече да не изпълзяваш от дупката си по салса теми. За много други неща предполагам си добър, но тук те няма, ама хич!

Aleksandrina
Гена, имам часове. Ще пиша след няколко часа, защото и аз се интересувах от наказанията на Черноморския фестивал, както и от тези на турската двойка.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.20 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,458 уникални посещения