BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Въпроси и отговори за фестивала, състезанието и каквото още там има
cubanos
Ако сме израснали като хора, тези неща няма да се случват.За съжаление обаче сме доста далеч от това.Както забелязваш, след всяко едно сабитие винаги ства едно и също.Никой не забелязваше позитивните неща, но сега има лек напредък в това отношениеSmileДа не говорим за сабитията със състезателен характер като Салса наградите, и състезанията.Ти влизаш и не виждаш нищо освен омраза, злоба а самото сабитие не разбираш нищо.За това моето мнение е такова, не сме дорасли за тези неща.След като подбен род сабития имат повече отрицателен ефект, аз съм на мнение, че не трябва да ги има.Но другия вариант е както досега - "Керванът си варви, кучетата си лаят"което не е чак такъв глобален проблем.

augustosalsapinochet
zzzbozzz писа:
Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Повтарям като сте толкова добри защо не се пробвате навън тарикатчета смешни.....

Отговор: ЗАЩОТО НЯМАТЕ НИКАКЪВ ШАНС !!!

Ако вместо да се оправдавате по форумите вземете да тренирате малко повече може би няма да има смисъл от преоценяване на класирането...

А аз кой съм няма никакво значение важното е, че говора истини и от това ви боли. Дори и румънската двойка беше по-добра от вас.

Не знам откъде имате това самочувствие, но то ви прави лоша услуга.

... а да и Евгени вместо да цитираш Стефан (не на място разбира се) вземи измисли нещо ти...... ако можеш де...

EDIT: admin
- нарушена е т.5 от ПРАВИЛАТА НА САЙТА
Обиждането или заяждането с останалите участници не се допуска.

Егати злобата, егати чудото!!!!!!!!!:qef:
ТОВА нормален салсеро, които обича музиката и танца и уважава себе си и околните за постиженията и труда не може да го каже!!!:hool:

La Tiburona
Shock
augustosalsapinochet писа:
zzzbozzz писа:
Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Повтарям като сте толкова добри защо не се пробвате навън тарикатчета смешни.....

Отговор: ЗАЩОТО НЯМАТЕ НИКАКЪВ ШАНС !!!

Ако вместо да се оправдавате по форумите вземете да тренирате малко повече може би няма да има смисъл от преоценяване на класирането...

А аз кой съм няма никакво значение важното е, че говора истини и от това ви боли. Дори и румънската двойка беше по-добра от вас.

Не знам откъде имате това самочувствие, но то ви прави лоша услуга.

... а да и Евгени вместо да цитираш Стефан (не на място разбира се) вземи измисли нещо ти...... ако можеш де...

EDIT: admin
- нарушена е т.5 от ПРАВИЛАТА НА САЙТА
Обиждането или заяждането с останалите участници не се допуска.

Егати злобата, егати чудото!!!!!!!!!:qef:
ТОВА нормален салсеро, които обича музиката и танца и уважава себе си и околните за постиженията и труда не може да го каже!!!:hool:

да бе ужасссссссссссссс

El Dragonero
Състезания трябва да си има! Някои хора се занимават със салса само заради това. Въпросът за съдиите е вечен и винаги ще има доволни и недоволни. Гледах резултатите от състезанието и ми направи впечетление, че почти всички съдии са имали сходно оценяване разлика до около 2/10. Само двама - Мехмед и Тито са се разхождали повече по скалата. Grin
Кой крив и кой прав оставям без значение, но е нереално според 5 съдии една двойка да е от 1-во до 3 място, а друг да я слага на 6-то. И това при условие, че критериите за оценяване са еднакви.

zzzbozzz
За каква злоба говорите бе хора........ както и да е. Мислех да ви обясня как стоят нещата на дълго и широко, но сега вече наистина мисля, че няма смисъл от това. Мислете си каквото искате това е ваше право, както е мое право да си говоря каквото мисля и да не ме е срам да го казвам пред хората, а не като Евгени да обиждам с много по-обидни думи/епитети, но на лично саобщение. Не мисля повече да пиша тук или поне не по такива теми.

Peace.

La Tiburona
zzzbozzz писа:
За каква злоба говорите бе хора........ както и да е. Мислех да ви обясня как стоят нещата на дълго и широко, но сега вече наистина мисля, че няма смисъл от това. Мислете си каквото искате това е ваше право, както е мое право да си говоря каквото мисля и да не ме е срам да го казвам пред хората, а не като Евгени да обиждам с много по-обидни думи/епитети, но на лично саобщение. Не мисля повече да пиша тук или поне не по такива теми.

Peace.

Ами мерси за сАобщението, ама малко PR си направи като хората, като се чустваш засегнат/а да разберем къде те стяга салса чепика ...
МИСЛИМ, КАКВОТО ЧЕТЕМ, че обиждаш хората и се държиш лошо...ако те е обидил Евгени в налично сЪобщение , отговори му и ти по- този начин и път...Не сме видели Евгени да те обижда, но ти него го обиди и то публично...има разлика, нали...За твое спокойствие ще ти кажа , че Евгени и Лили лично не ги познавам, само съм ги виждала по състезания и правят добро впечатление...

tanyatasheva
zzzbozzz писа:

Peace.

Защо, пиши, но кажи кой си и тогава ще разбереш, че съвсем не е същото. Сигурна съм, че няма да го кажеш точно така.Smile Това не е сериозен разговор между реален човек и анонимка, разбираш ли? Разликата между теб и Евгени е тази, че него го знаем кой е и той си отговаря за думите, а тебе не те познаваме.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

atila
такъв салса скандал .....уау !! а аз дори не съм се включил Smile))) каква скука .....!!!! Wink

thunderchief
Че кво чакаш?
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

atila
как така тая яка тема изведнъж замлъкна, да не я заключиха или скриха администраторите !????

rumberitarita
Айде на скандалааааааааааааааа....?????Shock

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,886 уникални посещения