|
Въпроси и отговори за фестивала, състезанието и каквото още там има
|
| cubanos |
Публикувана в 26.05.2009 в 09:55
|

Начинаещ

|
Ако сме израснали като хора, тези неща няма да се случват.За съжаление обаче сме доста далеч от това.Както забелязваш, след всяко едно сабитие винаги ства едно и също.Никой не забелязваше позитивните неща, но сега има лек напредък в това отношение Да не говорим за сабитията със състезателен характер като Салса наградите, и състезанията.Ти влизаш и не виждаш нищо освен омраза, злоба а самото сабитие не разбираш нищо.За това моето мнение е такова, не сме дорасли за тези неща.След като подбен род сабития имат повече отрицателен ефект, аз съм на мнение, че не трябва да ги има.Но другия вариант е както досега - "Керванът си варви, кучетата си лаят"което не е чак такъв глобален проблем. |
| |
|
|
| augustosalsapinochet |
Публикувана в 26.05.2009 в 10:53
|

Начинаещ

|
zzzbozzz писа:
Повтарям като сте толкова добри защо не се пробвате навън тарикатчета смешни.....
Отговор: ЗАЩОТО НЯМАТЕ НИКАКЪВ ШАНС !!!
Ако вместо да се оправдавате по форумите вземете да тренирате малко повече може би няма да има смисъл от преоценяване на класирането...
А аз кой съм няма никакво значение важното е, че говора истини и от това ви боли. Дори и румънската двойка беше по-добра от вас.
Не знам откъде имате това самочувствие, но то ви прави лоша услуга.
... а да и Евгени вместо да цитираш Стефан (не на място разбира се) вземи измисли нещо ти...... ако можеш де...
EDIT: admin
- нарушена е т.5 от ПРАВИЛАТА НА САЙТА
Обиждането или заяждането с останалите участници не се допуска.
Егати злобата, егати чудото!!!!!!!!!:qef:
ТОВА нормален салсеро, които обича музиката и танца и уважава себе си и околните за постиженията и труда не може да го каже!!!:hool: |
| |
|
|
| La Tiburona |
Публикувана в 26.05.2009 в 15:45
|

Напредващ

|
 augustosalsapinochet писа:
zzzbozzz писа:
Повтарям като сте толкова добри защо не се пробвате навън тарикатчета смешни.....
Отговор: ЗАЩОТО НЯМАТЕ НИКАКЪВ ШАНС !!!
Ако вместо да се оправдавате по форумите вземете да тренирате малко повече може би няма да има смисъл от преоценяване на класирането...
А аз кой съм няма никакво значение важното е, че говора истини и от това ви боли. Дори и румънската двойка беше по-добра от вас.
Не знам откъде имате това самочувствие, но то ви прави лоша услуга.
... а да и Евгени вместо да цитираш Стефан (не на място разбира се) вземи измисли нещо ти...... ако можеш де...
EDIT: admin
- нарушена е т.5 от ПРАВИЛАТА НА САЙТА
Обиждането или заяждането с останалите участници не се допуска.
Егати злобата, егати чудото!!!!!!!!!:qef:
ТОВА нормален салсеро, които обича музиката и танца и уважава себе си и околните за постиженията и труда не може да го каже!!!:hool:
да бе ужасссссссссссссс |
| |
|
|
| El Dragonero |
Публикувана в 26.05.2009 в 15:49
|

Начинаещ

|
Състезания трябва да си има! Някои хора се занимават със салса само заради това. Въпросът за съдиите е вечен и винаги ще има доволни и недоволни. Гледах резултатите от състезанието и ми направи впечетление, че почти всички съдии са имали сходно оценяване разлика до около 2/10. Само двама - Мехмед и Тито са се разхождали повече по скалата.
Кой крив и кой прав оставям без значение, но е нереално според 5 съдии една двойка да е от 1-во до 3 място, а друг да я слага на 6-то. И това при условие, че критериите за оценяване са еднакви.
|
| |
|
|
| zzzbozzz |
Публикувана в 26.05.2009 в 16:19
|

Начинаещ

|
За каква злоба говорите бе хора........ както и да е. Мислех да ви обясня как стоят нещата на дълго и широко, но сега вече наистина мисля, че няма смисъл от това. Мислете си каквото искате това е ваше право, както е мое право да си говоря каквото мисля и да не ме е срам да го казвам пред хората, а не като Евгени да обиждам с много по-обидни думи/епитети, но на лично саобщение. Не мисля повече да пиша тук или поне не по такива теми.
Peace. |
| |
|
|
| La Tiburona |
Публикувана в 26.05.2009 в 16:57
|

Напредващ

|
zzzbozzz писа:
За каква злоба говорите бе хора........ както и да е. Мислех да ви обясня как стоят нещата на дълго и широко, но сега вече наистина мисля, че няма смисъл от това. Мислете си каквото искате това е ваше право, както е мое право да си говоря каквото мисля и да не ме е срам да го казвам пред хората, а не като Евгени да обиждам с много по-обидни думи/епитети, но на лично саобщение. Не мисля повече да пиша тук или поне не по такива теми.
Peace.
Ами мерси за сАобщението, ама малко PR си направи като хората, като се чустваш засегнат/а да разберем къде те стяга салса чепика ...
МИСЛИМ, КАКВОТО ЧЕТЕМ, че обиждаш хората и се държиш лошо...ако те е обидил Евгени в налично сЪобщение , отговори му и ти по- този начин и път...Не сме видели Евгени да те обижда, но ти него го обиди и то публично...има разлика, нали...За твое спокойствие ще ти кажа , че Евгени и Лили лично не ги познавам, само съм ги виждала по състезания и правят добро впечатление... |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 26.05.2009 в 18:25
|

Известен

|
zzzbozzz писа:
Peace.
Защо, пиши, но кажи кой си и тогава ще разбереш, че съвсем не е същото. Сигурна съм, че няма да го кажеш точно така. Това не е сериозен разговор между реален човек и анонимка, разбираш ли? Разликата между теб и Евгени е тази, че него го знаем кой е и той си отговаря за думите, а тебе не те познаваме.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 26.05.2009 в 21:55
|

Фен

|
такъв салса скандал .....уау !! а аз дори не съм се включил ))) каква скука .....!!!!  |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 26.05.2009 в 22:08
|

Известен

|
Че кво чакаш?
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 29.05.2009 в 21:29
|

Фен

|
как така тая яка тема изведнъж замлъкна, да не я заключиха или скриха администраторите !???? |
| |
|
|
| rumberitarita |
Публикувана в 29.05.2009 в 22:55
|

Начинаещ

|
Айде на скандалааааааааааааааа....????? |
| |
|