BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Пети фанта салса фестивал - мнения
red
Лелееееее.... Направо съм потресен!! хаха ... ха! Немога да повярвам просто на това което чета тук. Трябва да ви кажа, че е хубаво да се радваме на хора като Памбос и Алфредо който представят България по чужбината не да се плюеме едните и другите. Вие сте е@№$и хората. Боби трябва да ти кажа че и преди ми беше антипатичен ама сега вече си ми направо противен! Немога да разбера къде в хилаво човече като теб се е скрила цялата тази злоба и ненавист. Евала на твоя учител наистина много се кефя на Алфредо.. смяатам го за голям и силен танцъор.. Обаче немога да разбера защо толкова храните Памбос? Има хора изкарва ги какво толкова?? Освен това до колкото знам един от 3-те отбора (нямам предвид Los Pambos Team) е излезнал по собствено желание! И него като Алфредо го канят в чужбина и той ходи какво да прави? Радвайте се малко на тая салса не я мразете! Като проявявате такова неуважение към инструктори,преподаватели, организатори и така нататък проявявате неуважение и към самата салса.. Спрете се вече!!!
ОСТАВЕТЕ ИНСТРУКТОРИТЕ НАМИРА!!! Цуци... толкова са ми дълги и отегчителни писанията ти.. Не съм прочел нито едно до момента! Само като видя как почват и се отказвам на втория ред.. Плюването по Памбос и неговите инструктори и школата му е засягана тема многократно вече! Затова като видиш подобно писание просто игнорирай, така ще спрат да пишат (поне би трябвало)..
Моята лична идеална цел е да съм в добри отношения с всички хора, инструктори, учители и т.н. Но кажете ми като прочета няколко поста как точно да го постигна!???!
Не ме интересува дали ще четете това писание! Не ме интересува.. Истината е че няма цветя за мирисане.. Всеки с кирливите си ризи. Идеята за съжаление е казанът с гнус да не прелее!
Sorry ако има правописни грешки просто бързам и освен това отдавна не съм писал на кирилица.
Боби вземи се стегни и направи нещо, че ако небеше партнерката ти (която е хубаво да се придържа към етиката и да носи на такива събития гащи а не прашки, нищо лично).... просто е плачевно!
Нямам намерение да обидя някой (освен определени индивиди който прекалиха). Айде със здраве всички!!

atila
cuci_28 писа:
Да прави сте има нещо, което ни правят в тази школа и то е че Памбос и Мария ни предават магията на танца и не е нужно да обикялям школите за да разбера че по-добра школа от тяхната няма и за да уточним другите школи повечето от които създателите им излизат от школата на Памбос и са негови ученици да не забравяме този малък но съществуващ факт и не мога да разбера защо когато се слуши нещо хубаво веднага трябва да излеете гадости, толкова ли ви е яд че заслужено отборът ни спечели.И още едно доказателство че Памбос има нюх и е несравним в това което прави погледнете хората от неговиа отбор и на останалите щом ще се сравняваме ами момичетата на Лос Памбос са свежи красиви страхотни мацки, които с удоволствие да гледаш и сега ви разбирам защо злобеете ами те са си за завиждане гледаш ги и очите ти остават.Кой не би завидял.Относно това ше Памбос е извадил отбори , защо не след като има възможност.Причината отборите от миналогодишният фестивал да не дойдат и тази година е че разлика нямаше и да има, миналата година ги бихме и тази просто се отказаха само като чуха че е Лос Памбос е тук и нека не забравяме че ние поне седим на сцената а не изпопадаме от нея от сцената.А за хората които не харесват Памбос, нека ви напомня че Памбос и Мария са единствените международни садий от БГ и благодарение на тях салсата в Бг се популяризира.Те направиха така че салсата да стигне до всички нас и трябва да има респект защото само със споменаването им всички светлини са насочват към тях и издухват с мощна сила всички по пътя си, заемайки отново мястото си, което винаги е само номер 1WinkPfftWink

Толкова много не съм се смял от години Smile))))) дори не мога да измисля подходящо допълнение към..... Зомбирана .... турбо, ултра.. слаби думи..... Надъхано Зомбирана Smile))) помогнете ми моля.....

SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

cuci_28
Толкова много не съм се смял от години Smile))))) дори не мога да измисля подходящо допълнение към..... Зомбирана .... турбо, ултра.. слаби думи..... Надъхано Зомбирана Smile))) помогнете ми моля.....

SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile[/quote]

ПО добре от завиждащи злобари отекчени от еднообразният си живот и занимавайки се с живота на другите поради липса на свой.Вземи се запълни времето с нещо интересно което ти доставя удоволствие както правим ние. Smile

cuci_28
k1k писа:
И така...

Няма оплаквания откъм кетъринг - Браво.
Оплакванията за това , че програмата се е забавила са малко - значи е по-добре от преди - Браво.
Няма оплаквания за музика - LA / Cuban/ бързо/ Бавно - значи ви е харесало - Браво.
Оплакванията относно състезанията си ги има все още...
Накратко казано - салса проявите се развиват. Може би не трябва да сме толкова критични ... а може би трябва, защото именно критиките развиват фестивалите и то явно към по-добро.
Дано има и повече хора като Цуци , които наистина да си обичат истински школата и интрукторите.И дано след време обаче същата/ият Цуци да се отвори очите си и за останалите в 'бранша".

Стига сте се плюли...
Нека в постовете си споменаваме и добрите неща, за да подкрепим организаторите. Сигурен съм , че те отделят много време и усилия за да се реализират тези празници на салсата.
...

напълно съм съгласна с теб освен това , темата от фанта фестивала се измести към странични неща.КАто цяло оплаквания винаги има и ще има все недоволни , на всички останали които са се забавлявали браво.Аз много се забавлявах и нямам оплаквания от абсолютно нищо освен че на уоркшопа някой си хареса обувките ми за танци и си ги приватизира тип лява ръка десен джоб както а на следващият ден и маратонките ми та се налагаше да се прибирам боса и така да карам (ужастно неудобно беше). И другото от което мога да се оплача е че беше много краткоFrown искаше ми се да е още ден два... и че времето не ми стигна да се натанцувам извън това беше найстина хубаво.Надявам се да има други на който да им е харесало а не само да се оплакват SmileSmileSmile

molestosa
Лошо за ужасТното преживяване. НаЙстина.
Редактирана от molestosa на 16.05.2009 в 15:06

brujo
Много се извинявам, обаче тези дето сме от село и дълбоката провинция сме повечето от тези в града.Така, че нека и ние имаме мнение.Фестивала ако не се лъжа се провежда в България, тук официалният език все още е български.:uho:

El Doctor
Пак се разгоряха страстите...Shock
Фактите са си факти за добро или лошо...Войната е в и за тяхното интерпретиране...
За мен важното е, че Фанта фестивала през 2005 или 2006 няма много общо с това което видяхме наскоро...В полза на 2009 г. , разбира се...
И това значи, че тези които спорят, така или иначе са допринесли заедно за нашето българско салса развитие, да ставаме все повече и все по-добри...Моята гостенка от Филаделфия остана очарован от програмата, изпълненията и партитата...Браво, Стефчо...
Беше впечатлена и от факта, че се запозна и снима с хора и танцьори, които са известни, но по-трудно достижими и достъпни на New York Salsa Congress да кажем...
Браво на всички вас, които подкрепиха и бяха на това събитие и показват, че салсата в България е едно добро и здравословно занимание за не много млади, за млади хора включително и "над 35 годишна възраст"...Wink
Има оптимизъм за мен...Wink

atila
как така тая яка тема изведнъж замлъкна, да не я заключиха или скриха администраторите !????

rumberitarita
atila писа:
как така тая яка тема изведнъж замлъкна, да не я заключиха или скриха администраторите !????

Едва ли...ама защо замлъкна???

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.11 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,579 уникални посещения