|
Пети фанта салса фестивал - мнения
|
| red |
Публикувана в 15.05.2009 в 15:35
|

Начинаещ

|
Лелееееее.... Направо съм потресен!! хаха ... ха! Немога да повярвам просто на това което чета тук. Трябва да ви кажа, че е хубаво да се радваме на хора като Памбос и Алфредо който представят България по чужбината не да се плюеме едните и другите. Вие сте е@№$и хората. Боби трябва да ти кажа че и преди ми беше антипатичен ама сега вече си ми направо противен! Немога да разбера къде в хилаво човече като теб се е скрила цялата тази злоба и ненавист. Евала на твоя учител наистина много се кефя на Алфредо.. смяатам го за голям и силен танцъор.. Обаче немога да разбера защо толкова храните Памбос? Има хора изкарва ги какво толкова?? Освен това до колкото знам един от 3-те отбора (нямам предвид Los Pambos Team) е излезнал по собствено желание! И него като Алфредо го канят в чужбина и той ходи какво да прави? Радвайте се малко на тая салса не я мразете! Като проявявате такова неуважение към инструктори,преподаватели, организатори и така нататък проявявате неуважение и към самата салса.. Спрете се вече!!!
ОСТАВЕТЕ ИНСТРУКТОРИТЕ НАМИРА!!! Цуци... толкова са ми дълги и отегчителни писанията ти.. Не съм прочел нито едно до момента! Само като видя как почват и се отказвам на втория ред.. Плюването по Памбос и неговите инструктори и школата му е засягана тема многократно вече! Затова като видиш подобно писание просто игнорирай, така ще спрат да пишат (поне би трябвало)..
Моята лична идеална цел е да съм в добри отношения с всички хора, инструктори, учители и т.н. Но кажете ми като прочета няколко поста как точно да го постигна!???!
Не ме интересува дали ще четете това писание! Не ме интересува.. Истината е че няма цветя за мирисане.. Всеки с кирливите си ризи. Идеята за съжаление е казанът с гнус да не прелее!
Sorry ако има правописни грешки просто бързам и освен това отдавна не съм писал на кирилица.
Боби вземи се стегни и направи нещо, че ако небеше партнерката ти (която е хубаво да се придържа към етиката и да носи на такива събития гащи а не прашки, нищо лично).... просто е плачевно!
Нямам намерение да обидя някой (освен определени индивиди който прекалиха). Айде със здраве всички!! |
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 15.05.2009 в 21:45
|

Фен

|
Толкова много не съм се смял от години ))))) дори не мога да измисля подходящо допълнение към..... Зомбирана .... турбо, ултра.. слаби думи..... Надъхано Зомбирана ))) помогнете ми моля.....
                                  |
| |
|
|
| cuci_28 |
Публикувана в 16.05.2009 в 14:53
|

Начинаещ

|
Толкова много не съм се смял от години ))))) дори не мога да измисля подходящо допълнение към..... Зомбирана .... турбо, ултра.. слаби думи..... Надъхано Зомбирана ))) помогнете ми моля.....
                                 [/quote]
ПО добре от завиждащи злобари отекчени от еднообразният си живот и занимавайки се с живота на другите поради липса на свой.Вземи се запълни времето с нещо интересно което ти доставя удоволствие както правим ние.  |
| |
|
|
| cuci_28 |
Публикувана в 16.05.2009 в 15:02
|

Начинаещ

|
k1k писа:
И така...
Няма оплаквания откъм кетъринг - Браво.
Оплакванията за това , че програмата се е забавила са малко - значи е по-добре от преди - Браво.
Няма оплаквания за музика - LA / Cuban/ бързо/ Бавно - значи ви е харесало - Браво.
Оплакванията относно състезанията си ги има все още...
Накратко казано - салса проявите се развиват. Може би не трябва да сме толкова критични ... а може би трябва, защото именно критиките развиват фестивалите и то явно към по-добро.
Дано има и повече хора като Цуци , които наистина да си обичат истински школата и интрукторите.И дано след време обаче същата/ият Цуци да се отвори очите си и за останалите в 'бранша".
Стига сте се плюли...
Нека в постовете си споменаваме и добрите неща, за да подкрепим организаторите. Сигурен съм , че те отделят много време и усилия за да се реализират тези празници на салсата.
...
напълно съм съгласна с теб освен това , темата от фанта фестивала се измести към странични неща.КАто цяло оплаквания винаги има и ще има все недоволни , на всички останали които са се забавлявали браво.Аз много се забавлявах и нямам оплаквания от абсолютно нищо освен че на уоркшопа някой си хареса обувките ми за танци и си ги приватизира тип лява ръка десен джоб както а на следващият ден и маратонките ми та се налагаше да се прибирам боса и така да карам (ужастно неудобно беше). И другото от което мога да се оплача е че беше много кратко искаше ми се да е още ден два... и че времето не ми стигна да се натанцувам извън това беше найстина хубаво.Надявам се да има други на който да им е харесало а не само да се оплакват    |
| |
|
|
| molestosa |
Публикувана в 16.05.2009 в 15:05
|

Напредващ

|
Лошо за ужасТното преживяване. НаЙстина.
Редактирана от molestosa на 16.05.2009 в 15:06
|
| |
|
|
| brujo |
Публикувана в 16.05.2009 в 23:36
|

Начинаещ

|
Много се извинявам, обаче тези дето сме от село и дълбоката провинция сме повечето от тези в града.Така, че нека и ние имаме мнение.Фестивала ако не се лъжа се провежда в България, тук официалният език все още е български.:uho:
|
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 16.05.2009 в 23:36
|

Известен

|
Пак се разгоряха страстите...
Фактите са си факти за добро или лошо...Войната е в и за тяхното интерпретиране...
За мен важното е, че Фанта фестивала през 2005 или 2006 няма много общо с това което видяхме наскоро...В полза на 2009 г. , разбира се...
И това значи, че тези които спорят, така или иначе са допринесли заедно за нашето българско салса развитие, да ставаме все повече и все по-добри...Моята гостенка от Филаделфия остана очарован от програмата, изпълненията и партитата...Браво, Стефчо...
Беше впечатлена и от факта, че се запозна и снима с хора и танцьори, които са известни, но по-трудно достижими и достъпни на New York Salsa Congress да кажем...
Браво на всички вас, които подкрепиха и бяха на това събитие и показват, че салсата в България е едно добро и здравословно занимание за не много млади, за млади хора включително и "над 35 годишна възраст"...
Има оптимизъм за мен...
|
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 29.05.2009 в 21:30
|

Фен

|
как така тая яка тема изведнъж замлъкна, да не я заключиха или скриха администраторите !???? |
| |
|
|
| rumberitarita |
Публикувана в 29.05.2009 в 22:54
|

Начинаещ

|
atila писа:
как така тая яка тема изведнъж замлъкна, да не я заключиха или скриха администраторите !????
Едва ли...ама защо замлъкна??? |
| |
|