Жегата. Жегата. И пак ЖЕГАТА. През деня преминах през един ча-ча урок в малката зала на първия етаж(Родина май се казваше) - какво ти минаване, въздуха беше като меласа, а температурата като в сауна.
Вечерта на партито беше същата работа. Бях вир вода преди да изтанцувам един танц. Дори и да приемем, че съм по-чувствителен в това отношение, това беше нечовешко. Просто не мога да функционирам в подобни условия. После пуснали климатиците чувам, но аз вече отдавна бях приключил с тоя цирк.
Второ, проблема с кетъринга. Не го смятам за кой знае какъв, но наистина дразни малко. Радвам се да чуя, че ще се поработи по въпроса.
Голям параграф изпрасках. Както и да е. Имаше един момент по време на конгреса в който си мислех "бахти простотията - какво правя тука". Впоследствие мисълта потъна някъде на заден план. Когато, обаче, се прибрах вкъщи и ударих калема, установих, че ми е харесало. Доста!
На мен ми хареса организацията на конгреса - Памбос, Мария и техния екип са се справили страхотно, както беше и миналата година. Успех на 3-тия конгрес... burgas75-Салса
EDIT: admin - писането на латиница в BGSalsa.info и форума към него, е ЗАБРАНЕНО!Редактирана от admin на 03.11.2008 в 12:40
Музиката първата вечер беше отвар и почти нямаше разноообразие ...и това не е само мое мнение, варна монотонна за он2, поради тази причина срашно много се смесваше и с музиката от другата зала и ставаше бълвоччч
...Но втората вечер имаше значително повече музика за танцуване и немисля ,че трябва да си кубанист за да харесваш динамична и разнообразна музика с акценти. Немога да разбера защо въпросната последна е толкова трудна за танцуване от толкова на толкова много професионално занимаващи се салсероси и е толко лесна на начинаещи и просто отишли хора да се повеселят...
ПС: Браво Памбо и компания, само дето не ви видяхме да танцувате много ...