евала на Таня. наистина като се вглъбиш, минат няколко месеца и неусетно вместо да че чудиш защо не те канят започваш да търсиш начин да не отхвърляш покани, поне на мен ми е трудно, защото някога са били редки, а не като сега
ех, беше много забавно да можеш само бейсик и Ню Йорк, а това бе толкова отдавна ...
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
хайде и аз да се включа в спора като най-нова,пък и да представя малко варненската си гледна точка.вчера останах на 1то салса парти за мен и да ви кажа един салсеро не видях с лимонена физиономия,а всичките бяха далеч по-напреднали от моя милост.нито един не ми отказа,всички ми се радваха и даже доста добре успяха да ме направляват кое как е,че дори и ме поканиха пак и вобще беше много забавно и смятам да повторя))явно вие там си имате друг фасон салсеровци
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...
Успешен старт си имала и ти пожелавам така да продължава, но от едно парти не бързай да правиш изводи! Тепърва те чака многообразие от преживявания и настроения. Повярвай - "тук" и "там" салсеросите не са толкова различни...