BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Класация за най-добър БГ Салса Сайт 2006
salsita
Аууу, големи спорове стават тука! И то май никой не гледа обективно а всеки се засяга... Не виждам нужда да се дискутира толкова много ... то е ясно, че е имало злоупотреби, но резултата вече е ясен а и фактите са налице. Мисля, че от тези 2 борещи се сайта, този на Сабросо в момента е по-добрия и не виждам защо трябва да му влизаме в положението на Джорджо, че не му достигат време и умения. Че се е трудило момчето ОК, има нужда от мотивация ОК, като не са му стигнали усилията да се пробва другата година! Така, че заслужено мога да честитя победата на Сабросо и най-вече на Преси! И не мисля, че това е мястото да се спори кой-клуб е по-добрия! Смятам, че на партитата се вижда най-добре кой от къде е и кой е по добрия!

Sakaliev_21
е тука е момента да благодаря на защитниците миWink а за Rush съжалявам че не може да ме разбере какво му говоря ,но пък съжалението е губене на време,подигравателната радост също. Повече няма за какво да споря явно все пак има някой който е прочел внимателно моя коментар това е Cool
Десетки свещи могат да се запалят от една, без да съкратят нейния живот. Щастието не намалява, ако се споделя.

herairness
Влад,благодаря за изказването,с което си ме изпреварил и почти изразил мен:rad:Ръш,няма форум,защото не искаме да има форум и накрая салсита:
Смятам, че на партитата се вижда най-добре кой от къде е и кой е по добрия!

аз пък си мислех,че ходим на партита да се забавляваме и да практикуваме свободни танци,как съм се заблуждавала само:uho:
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Melina
Админ,
Благодаря за бързия отговорSmile

Влад,
Вложените усилия и добрите резултати не винаги са право пропорционални. Конкурсът не беше за най-голям ентусиазъм, а за най-добър сайт. Браво на момчето, че се старае, но това не е прави сайта добър. За моментаWink
По-добре навреме, отколкото късно!

Vlad
Melina писа:
Админ,
Благодаря за бързия отговорSmile

Влад,
Вложените усилия и добрите резултати не винаги са право пропорционални. Конкурсът не беше за най-голям ентусиазъм, а за най-добър сайт. Браво на момчето, че се старае, но това не е прави сайта добър. За моментаWink

Да. Именно. Комеитирам, че трудът на Джорджо (и Пресияна) не бива да оплюван, защото на някой не му изнася резултата. За мен броя гласували и за двата сайта е нереално висок.
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
sssss
Чрез направата на всеки сайт, човекът творец изразява себе си! Нямаше лош сайт, просто имаше по-добре структурирани и пълни откъм съдържание. Нека всеки се чувства победител, защото имаше сайтове, за които беше гласувано с 1,2 или 3 гласа и такива, за които вобще не беше гласувано (това, не означава, че са лоши...?! Smile) , но не отстъпваха с нищо от останалите(лично мнение и полу-професионално също), така че радвайте се на победителите и другият път ... по-активно гласуване за всички, по-обективно и реално най-вече!

Анкетата в случая не е виновна за резултатите, а гласоподавателите!
Кой каквото си направи...,никой друг не може да му го причини!
Не се сърдете нито на организаторите, нито на организацията, нито на анкетата, нито на админите!
Редактирана от sssss на 08.01.2007 в 23:08

Melina
На мен класирането ми изнася - аз гласувах за Сабросо. И "оплюх" резултата /а не труда/, защото не ми допада! Жалко, ако има засегнати
По-добре навреме, отколкото късно!

Flavio
Привет на всички,

От името на клуб МалаМбо,

Бих желал да честитя победата на Сабросо, те найстина заслужават призата за „най-добър салса сайт на 2006”.
Абстрахирайки се от развоя на събитията по време на вота и от последвалите коментари ,благодаря на всички онези, които взеха участие във вота и приветствам смелостта на Иво Илиев да се захване с подобно начинание.
Твърдя, че сайта, който създадох не притежава „най-добрия дизайн” или „най-лесната навигация”. Той е един от множеството създадени от аматьори ентусиасти.
На онези, който гневно противоричаха на високия ни резултат, на шампионите на дансинга, ще благодаря, за това, че имахме възможност да се изправим до тях и показахме на света, че съществуваме. Ние умеем да губим, умеем да гледаме отдолу, затова фанатичното желание за победа стои далеко от нас. Радваме се на поукаите и опита, които печелим. Искрено се радвам, че не спечелихме, защото избягахме от постоянната омраза на потребителите на БГ САЛСА, които виждат и знаят, че сайта ни не е най-добрият.
Моля за извинение за нечестните и несправедливи гласове, премахнати от актива ни. Простете опитите на потребители гласували за нас, които са желали манипулация на вота.
Благодаря на всички онези, който въпреки осезаемите слабости на сайта, гласуваха за нас.
Танцувайте и се веселете, ходете на партита не, за да показвате колко сте добри, а за да се забавлявате Smile

И накрая както татко казва: „...не си клатете краката преди да сте се качили на магарето, но дори и да сте се качили пак не ги клатете твърде силно, защото магарето може да се окаже ниско и да си заорете краката в земята..” Smile

salsita
.... май не съм разбрана правилно?
Партитата се правят именно за да се забавляваме! На тях отиваме за да се забавляваме, за да танцуваме с различни партньори използвайки познанията който сме придобили. Виждаме много различни хора, всеки със свой стил... и точно там можем да обогатим най-много своите познания! Аз мисля така, други мислят по друг начин... Някои се подтискат и се примиряват, научават се да гледат отдолу! Други се амбицират, вдигат глава и успяват! Затова пожелавам на всички да бъдат от тези амбицираните, винаги да развиват себе си, защото човек се учи докато е жив! И именно амбициите са причината за разрастването на салса клубовете в България! И само да добавя, не съдете хората по думите а по делата им!
Надявям се, че сега сте ме разбрали, дано няма засегнати, но това е просто моето мнение!

melody
Flavio писа:
... Искрено се радвам, че не спечелихме, защото избягахме от постоянната омраза на потребителите на БГ САЛСА, които виждат и знаят, че сайта ни не е най-добрият...

Защо пък омраза от страна на потребителите на БГСалса.....:att::qu:Това не го разбирам!Никой никого не мрази и изобщо не може да става на въпрос за такова нещо!
Второто място означава,че вашият сайт според много гласували е по-добър от доста други!Така,че какъв е проблема?
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Sakaliev_21
проблемацията е такава ,че повечето които ми отговорихте на коментарите сте все активните потребители, които в случая са против Маламбо и затова бат Flavio е писал такаCool
Десетки свещи могат да се запалят от една, без да съкратят нейния живот. Щастието не намалява, ако се споделя.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.11 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,612 уникални посещения