BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Чувствате ли се променени,откакто танцувате салса?
bobsun11
дам разбира се че ме е променило. Това е едно от малкото неща, които ме правят щастлив. Не само салса а и танците по принцип т.к. ме влече доста и хип хоп-а. Най добрия антистрес .. физическа активност съчетана с музика ... . Като танцувам се чувствам доволен от живота тук поне при танците колкото дадеш от себе си най малкото толкова ще ти се върне.Pfft

tanyatasheva
bobsun11 писа:
Най добрия антистрес .. физическа активност съчетана с музика ... . Като танцувам се чувствам доволен от живота ...

Колко добре си го казал. Не само е антистрес, но е и стрес понякога, в смисъл че има адреналин. И съм доволна от живота като танцувам, все едно това е някакво естествено състояние, необходимост. Преди също бях доволна - нищо, което не познаваме, не ни липсва.

Allesandro
Чесно казано не мога да определя дали съм се променил особено... приятелите ми ми казват че съм поомекнал...
едно е сигурно... винаги когато слушам някаква музика...каквато и да е... то задейства нещо в мен... и ми се танцува... Smile
"Уно Флай!"..."Дос Флай!"..."Трес Флай!"..."Осмотрес Флай!"...(???!!!)...
...аз знам че нищо не знам...

sssss
DarkOni писа:
Чесно казано не мога да определя дали съм се променил особено... приятелите ми ми казват че съм поомекнал...
едно е сигурно... винаги когато слушам някаква музика...каквато и да е... то задейства нещо в мен... и ми се танцува... Smile

Smile) хъм...не искам да обидя приятелите ти..., но под термина "поомекнал", ако имат предвид...ОНОВА НЕЩО, кажи им да го ... духат!? Музиката е живот!

Allesandro
имаха предвид като характер... не физически Smile
Редактирана от Allesandro на 21.02.2007 в 23:16

admin
if писа:
Smile) хъм...не искам да обидя приятелите ти..., но под термина "поомекнал", ако имат предвид...ОНОВА НЕЩО, кажи им да го ... духат!? Музиката е живот!

като стана въпрос за духане се сетих за ...
"Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими
42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да го дуxат"

http://www.bgsalsa.info
karfi4ka
Много се радвам на хора, които ценят музиката.

DarkOni, сигурна съм, че за мен ще бъде удоволствие да танцуваме някой път заедно Smile

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
Allesandro
Мерси, за мен ще бъде чест Smile

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.06 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,846 уникални посещения