BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
За обувките за танци....
tanyatasheva
blue_lipstick писа:
[quote]karfi4ka писа:
А аз имам други въпросчета! Тъй като моите обувки са с Т-образна каишка,се интересувам какво е мнението на дамите! Т-образна или Х-образна каишка е по-удобна според вас? Кои са предимствата и недостатъците? Аз не съм пробвала "Х",но от "Т" съм доволна.

На мен Т-образната ми е по-удобна и по-стабилна, Х-образните са професионални. :-dan: Може и да е чисто внушение, че ти закрепва крака по-добре, не знам. Видях направени обувки, които имат каишка за регулиране на обиколката, в горната част на стъпалото, при кокалчетата, което е много хубаво, защото точно там се разширяват с времето. Абе вие как си почиствате обувките? Аз като ги изпера, дори и с хладка вода и край с тях, разлепват се и се деформират. Smile
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

karfi4ka
Кожената част почиствам с гъбка, а подметките ги сресвам с четчица.
А нощем спят в кутийка Grin

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
tanyatasheva
karfi4ka писа:
Кожената част почиствам с гъбка, а подметките ги сресвам с четчица.
А нощем спят в кутийка Grin

Не трябва да спят нощем, а да танцувкатGrin
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

Melina
Аз предпочитам Х-образното закопчаване, понеже имам висок свод и Т-образните обувки ми ограничават движението на стъпалото при падьом. PfftИххххх, и аз - като една същинска баРелинаPfft Все пак мисля, че предпочитанията са индивидуални /в зависимост от навиците, уменията и особеностите на стъпалата/ и универсален съвет не може да се даде. Аз самата не мога да танцувам твърде дълго време само с високи или само с ниски обувки. Имам нужда да ги сменям и освен, че по този начин краката ми си почиват, мога и да променям стила на танцуване
По-добре навреме, отколкото късно!

Allesandro
абе не разбирам много от обувки...
основно танцувам с чифт 2-3 годишни маратонки дето и двете са с вентилация... така де много скъсани... обаче са малки, удобни и свободни Smile
от време на време салсирам и на едни "булдозери"... осъзнах че името им не идва туку така...
веднъж експериментирах да танцувам и по чорапи... обаче с тях всеки танц с дама на високи токчета си беше рискова ситуация Wink
за в бъдеще смятам да пробвам на гол крак... само да не ме изгонят... Smile
"Уно Флай!"..."Дос Флай!"..."Трес Флай!"..."Осмотрес Флай!"...(???!!!)...
...аз знам че нищо не знам...

thunderchief
DarkOni писа:
основно танцувам с чифт 2-3 годишни маратонки дето и двете са с вентилация... така де много скъсани... обаче са малки, удобни и свободни Smile
от време на време салсирам и на едни "булдозери"... осъзнах че името им не идва туку така...
веднъж експериментирах да танцувам и по чорапи... обаче с тях всеки танц с дама на високи токчета си беше рискова ситуация Wink

Приятелски съвет - не пробвай последното освен ако не си вземеш много моторно масло за убиване на триенето(мали ма какъв под ще се получи като поразмажеш по него малко полусинтетка 15w40Smile)
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Allesandro
thunderchief писа:
DarkOni писа:

Приятелски съвет - не пробвай последното освен ако не си вземеш много моторно масло за убиване на триенето(мали ма какъв под ще се получи като поразмажеш по него малко полусинтетка 15w40Smile)

мда... малко моторно масло... малко бензин... малко тунинг... и ще съм салса варианта на Шумахер...
"Уно Флай!"..."Дос Флай!"..."Трес Флай!"..."Осмотрес Флай!"...(???!!!)...
...аз знам че нищо не знам...

thunderchief
Може и така да се каже. Есенцията обаче беше да не пробваш да танцуваш на бос крак освен ако може би не си падаш по болезнените усещания
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

herairness
MM,Они,може да пробваме на някое лятно салса парти тая работаGrinпонеже аз лятото редовно по плажните дискотеки събувам чехлите и продължавам боса по дансинга понеже ми пречат, за изумление на всички от компанията ни,които не ме познаваха и не бяха ми свикнали на щуротиитеGrin
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
charlies_angel
Мухаааааааааааааа
най-сетне и аз ше сио имам обувчици за Салсаааа Pfft
(party)
не,че нещо просто да се похваля Grin
:-dan:
Редактирана от charlies_angel на 23.02.2007 в 17:46
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
Cuba_Libre
Браво, charlies_angel! Ама похвали се повече, де- купи ли ги готови, правиха ли ти ги, откъде са, доволна ли си...Smile
En el fin de semana quiero bailar...

charlies_angel
миии готови са,не са по поръчка
ама не са от тука,чужденци са ми Grin
ще им направя сефетето във четвъртък (party)
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
menyanthe
Melina писа:
Карфичке, не ми стана ясно какви обувки точно искаш, но ще споделя моите източнициSmile Обувки с връзки, тип "цвички", които са спасение за уморени крака можеш да намериш в магазин "Гришко", на ул."Шипка". Там се продават и обувки на ток, с каквито се танцуват спортни танци, но ти препоръчвам Иво - той ги прави по размерите на твоя крак. Моите са много сполучливи и удобни. Това са неговите телефони: 8325346; 0888970133.
Успех!

Здравейте, знам, че тази тема е доста старичка, но видях препоръката на Мелина за Иво и бих искала да питам дали някой знае нещо повече за този Иво? Къде се намира ателието му?
Прочетох и за ателието на Тито - ще проверя и там, но ми се иска да имам възможности за избор, тъй като искам да си направя обувки по поръчка. Smile

VeShti4kAta
На мен ми направи обувки един пловдивски майстор и съм много доволно Wink Сега като отидем пак в Пловдив ще си поръчам още едни Wink

http://www.avn-91...
Редактирана от VeShti4kAta на 05.03.2008 в 10:27

Emil
Хмм Гришко, казвате браво, че ме подсетихте.....да ви кажа девойчето там ме побърква...де да беше от онова побъркване...ама не...
Та там е така...отиваш към магазина - затворено. Чакаш 2 мин. (явно си наблюдаван и хоп излиза девойче иззад теб) Влизаш вътре-мълчание. Питаш нещо - отговор с Да или НЕ. Безчуствие, безинтересие, незаинтересованост и поглед - абе какво ме занимаваш бе, абе направо побъркване...Айде само гришко

menyanthe
А за София??
А какви са цените на тези от Пловдив?

VeShti4kAta
В Пловдив цените са доста прилични, 65 лв бяха моите, а 80 мъжките (моят парнер си поръча и също е много доволен). Освен това правят каквито си пожелаеш...Wink
Иначе аз съм почитател на обувките от Diamand, но много време се чака при поръчка, а рядко има моя номер от които си харесам...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,656 уникални посещения