|
Къде ви се ходи?
|
| thunderchief |
Публикувана в 24.08.2006 в 01:37
|

Известен

|
А на мене ми се ходи пак в Единбург, но тоя път няма да сколасам. Всъщност и във Виена ми се е приходило. Летище Швехат го опознах подробно, сега ми се ще да разгледам и града
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| pimiento |
Публикувана в 24.08.2006 в 01:42
|

Начинаещ

|
Melina писа:
Пав, ти като "олекнеш" толкова, без проблем ще преодолееш гравитацията и ще се зарееш в пространството  волен и безгрижен... Прости невежеството ми, какво е AFF скок?
Обяснено по лаишки начин, за което ще ме извините - скок с няколко секундно, а може и минутно, свободно падане т.е. преди да си отвориш парашута, имаш възможност за известно време да се порееш из небесата и почувстваш като птица...
Пав, само внимавай да не отлетиш на някъде
Редактирана от pimiento на 24.08.2006 в 01:44
|
| |
|
|
| Vlad |
Публикувана в 24.08.2006 в 03:03
|

Напредващ

|
karfi4ka писа:
Най-сетне дойде и моят ред да заровя крачка в пясъка..или да забия глава в морското дъно - отработено е вече
Този път ми се ще за няколко дена да видя как изглеждат мидите по-на север  и да съм в близост до Варна, клуб Zaza и Boogie Bar
Много ще съм благодарна, ако имате възможност да споделите ваши впечатления и да ми препоръчате хотелче или вила в близост до Варна и Балчик.
Ще бъдем там от понеделник до четвъртък др. седмица и ще се радвам да се видим с колегите от Варна 
Предполагам,ч е очакваш мнения за хотели от хората от други градове, тъй като варненци, все пак, спят в домовете си.
Виж тук:
http://www.varna.....inn26.bg/
Цените са ми неизвестни, но като локация и що-годе впечатления от познати били там, мога да ти препоръчам, без да степенувам:
1. Империал - между отсечка от Главната и Морската градина, но в тиха улица.
2. Панорама - до плажа, на две крачки от Морска гара, има изглед към Галата и Варненския залив.
3. Релакс 1 - също на центъра, в тиха улица.
4. Бизнес хотелът е на 50 метра от залата на Сабросо, които, обаче, са във ваканция.
5. Капитол - като Империал и Релакс - местоположението.
Цените виж сама. Ако те интересува още нещо - питай.
Винаги може и по-зле
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 24.08.2006 в 03:34
|

Известен

|
Vlad, благодаря за инфото!
Най-вероятно ще искаме да сме извън самия град, но за партитата ще отбележим присъствие  |
| |
|
|
| Pav |
Публикувана в 24.08.2006 в 06:05
|

Начинаещ

|
Melina писа:
Pav писа:
ех , а моята мечта в вертикална , ходи ми се на 3000-4000 метра за AFF скок. На скоро имах възможност да усетя за 3 секунди какво е да си птичка ...сега ми се ще да удължа времето с още 30-40 сецунди .. от което автоматично следва че трябва да олекна с 3-цифрена сума в евро  ех мечти ...мечтиии
Пав, ти като "олекнеш" толкова, без проблем ще преодолееш гравитацията и ще се зарееш в пространството  волен и безгрижен... Прости невежеството ми, какво е AFF скок?
AFF Accelerated Free Fall - скок от голяма височина , с двама инструктори , имаш поне 30 секунди полет ето тук :
има снимано http://video.goog...8320&q=aff
Редактирана от Pav на 24.08.2006 в 06:06
Не газете тревата, ще и отидат витамините !
|
| |
|
|
| Melina |
Публикувана в 24.08.2006 в 09:24
|

Напредващ

|
Много впечатляващо! И доста страшничко! Аз не бих събрала смелост, но ти пожелавам да осъществиш мечтата си СКОРО! Нали знаеш - по-добре навреме отколкото късно
По-добре навреме, отколкото късно!
|
| |
|
|
| fresa |
Публикувана в 06.09.2006 в 17:54
|

Начинаещ

|
много, ама много ми се ходи в Дисниленд искам да се возя във влакчето на ужасите ако някой е ходил, да разкаже, плс  |
| |
|
|
| charlies_angel |
Публикувана в 06.09.2006 в 21:19
|

Напредващ

|
fresa писа:
много, ама много ми се ходи в Дисниленд  искам да се возя във влакчето на ужасите  ако някой е ходил, да разкаже, плс 
На мен също 
Ходи ми се във Венеция.Ходи ми се в Чернобил,колкото и страшно да звучи,искам да видя града призрак-Припят.Чела съм,че хора,които са ходили са углушавали от тишина и не са могли да стоят повече от десет минути Много искам да отида там....
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 06.09.2006 в 21:31
|

Известен

|
charlies_angel писа:
На мен също 
Ходи ми се във Венеция.Ходи ми се в Чернобил,колкото и страшно да звучи,искам да видя града призрак-Припят.Чела съм,че хора,които са ходили са углушавали от тишина и не са могли да стоят повече от десет минути  Много искам да отида там....
Като изключим Венеция..., все на "екзотични" места ти се ходи май !?
Припят е разположен най-близко до Чернобилската атомна електроцентрала. Четох някъде, че ще са нужни 900 години за цялостното разпадане на най-опасните радиоактивни елементи, така че този град няма да е пригоден за обитаване и посещение от живи същества през следващите няколко века, та...може би в някой друг живот ! |
| |
|