Не съм ти създал никакви интриги и не съм коментирал дори състезанието, само ви гледам сеира около него, но ти си забравил май къде се намираш... Това е форум с правила и тези правила разрешават определени неща и забраняват други. Ти започна да раздаваш твои си правила :cho: А на всичкото отгоре се вижда, че ти се държиш аругантно дори и с тези които си слагат имената...:hool: Така че, за сега, не виждам смисъл да си слагам моето
Както казах, карай по- полека!!!
п.с. И по- добре не ми отговаряй
Редактирана от Civcho на 19.05.2009 в 16:43
Според мен е по-добре Стефан да каже какви мнения и въпроси желае да бъдат публикувани - така ще бъдат избегнати всякакви недоразумения.
Скромното ми мнение е, че присъствахме на един великолепен фестивал. Мениджърските качества на организатора отстъпват единствено на танцовите му способности. Вярвам, че само скромността не му позволява да ги изяви на собствения си форум и заслужено да грабне първото място.
На фона на цялото съвършенство всякакви въпроси, коментари, обратни връзки, обратни връзкари са излишни. Цялата тема губи своя смисъл.
Пасове, закъснения, този не го пуснали, онзи го нагрубили, български език, съдии... това са дребни заяждания. И дъвката в устата не е случайно там - тя е изискан маниер.
Редактирана от Anonimka на 19.05.2009 в 18:35
Здравейте Г-н Еленков,
Виждам, че имате желание за обратна връзка, което е поощрително и се надявам да не е само на думи,както много пъти сме били свидетели.
Първо поздравления за вашият труд и този на екипът Ви!
Хубавите неща са видими и доста забележителни, всеки има очи и ги е видял, но те отстъпват предимство на някои много грозни картинки и недомислици, които развалят добият имидж на вашият фестивал.
Моите въпроси към Вас са:
Името на Фестивала Ви е: Български Фанта Салса Фестивал
- Защо, тогава в страната домакин, която е България за втора поредна година се говори само на английски език?
В България официален език е българският!
Изобщо, не ми харесва новата Ви идея за субтитри на български, направо я намирам за подигравка!Направете си субтитрите на всички други езици и се постарайте да си уважавате корените и народността!
- В България не можахте ли да намерите още един водещ-българин,най-малкото от благоприличие?
- Защо в петък трябваше да се чака повече от 1.30 часа пред входа на 4- км, за да дойдат първо хората от зала „Универсиада”?
- Къде бяха българите на този Фестивал?/ познавам от години много хора,които ги нямаше,а на партитата се коментираше,че липсват масово цели школи/
- Ако вие сте организатор на този Фестивал, как така се получава, че за изборът на танцьори отговаря само Г-н Ерик Лалта?
- Той е направил кастинг,кога,къде и как е било обявено?
- За поредна година Вие толерирате и нетолерирате определени школи и лица,това също е видимо и разбираемо-бизнес,но ако нещата се определят само от това какъв е вашият финансов интерес да представяте отделни личности, то го обявете в публичното пространство и нека нещата са ясни,че става дума за пари,а не за разни там танци и танцувални умения на родният салсерос и хората да не си правят илюзиите,а и ние да не си даваме залудо парите, аз и много като мен си дават парите за да видят собственият си инструктор, хората от нашата школа и т.н., Вие унижавате тези хора и трудът им публично, а после искате посещаемост!
- Цената на вашите пасове и билети е направо безобразно висока предвид финансовата криза и заплатите в България, а предлагането като пакет-програма далеч не е толкова адекватно на тази цена, няма ли да ревизирате стойността на пасовете си за да са по-лесно достъпни?
- Надявам се, сте забелязал, че последните редове бяха празни и 3-те дни, което ми напомня за събота,както полупразната и слаба посещаемост на неделното състезание, защо не намалихте цените на билетите за него, като се видя още в събота, че българите са малко и Фестивала е видимо по-слаб от миналата година?
- За състезанието няма да коментирам, само Ви обръщам внимание, че Вие давате „ Купа България”, не разни бонбонки и тиквички, сам решете как ще я давате, кой ще награждава и т.н. Аз за фарсове повече пари не мисля да давам!
- По въпроса за дрес-кода, ако обявявате такъв, то поне самият Вие го спазвайте!
- И последно: Научете се да поздравявате хората и да им отговаряте като Ви питат за нещо, а не да ги подминавате, в крайна сметка ние даваме парите си!
Калоян Братанов
Ей, а вземете да престанете най-накрая с тоя английски на фестивала, щото взе да става много тъпо. Интересно дали салса фестивалите са включени в разпоредбата на чл. 36 ал. 3 от Конституцията примерно? Щото според мене не са. А осигуряването на превод обикновено води до зверско удължаване и на най-простата презентация, та ако от двучасова програма смятате, че трябва да стане 3.5 часа но само и само да е на български, то да е жив и здрав Стефан и целия му екип, че не ви се връзват на идиотията.
Къде бяха българите на този Фестивал?/ познавам от години много хора,които ги нямаше,а на партитата се коментираше,че липсват масово цели школи/
Сега Стефан не знам какво ще ти отговори на въпроса, ама аз да ти кажа какво видях - българи. Ама МНОГО българи. Включително и в шоуто, където беше най-интересно да ги видиш защото можеш да ги сравниш с останалите.
Александър Янакиев
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
Да, много българи, предимно от една школа – на Памбос. Абсолютно нищо лично нямам, но хората предпочитат да видят малко по-голямо разнообразие от школи, стилове като българско участие, особено на гала вечерта, която е най-гледана. Това се прави, защото тази школа осигурява най-масово присъствие като публика.
За използването на български език мнението ми е категорично, вече го изразих. Няма да стане чак толкова дълго и не е нужно да се превежда абсолютно всичко.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
tanyatasheva писа:
Да, много българи, предимно от една школа – на Памбос. Абсолютно нищо лично нямам, но хората предпочитат да видят малко по-голямо разнообразие от школи, стилове като българско участие, особено на гала вечерта, която е най-гледана. Това се прави, защото тази школа осигурява най-масово присъствие като публика.
За използването на български език мнението ми е категорично, вече го изразих. Няма да стане чак толкова дълго и не е нужно да се превежда абсолютно всичко.
Aми аз с доста народ потанцувах, все българки и нито една не беше от школата на Памбос Таня. Да бяхте си намерили нещо друго за което да се зачепкате.
не е нужно да се превежда абсолютно всичко
Тогава просто няма смисъл да се прави
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
tanyatasheva писа:
И сега какво, ние които танцуваме при Памбос да спрем да идваме на партита, защото искаш разнообразие ли? Ако ти е скучно, вземи си с теб някой интересен.
1. За езика вече отговорих, няма да се спирам на това.
2. Чакането в петък беше заради не добра координация между екипа в зала Универсиада и този на 4ти КМ. ЗА съжаление разбрах малко късно за това. Следващите дни мисля, че този проблем бе коригиран и че пускахме хора преди да свърши продукцията в Универсиада.
3. Българите на този фестивал незнам къде са били, не водя подобна статистика. Ако ме питаш защо твоите познати не са били на фестивала, мисля че е по-добре да питаш тях вместо мен!
4. Относно липсата на цели школи също не мога да бъда компетентен. Всеки сам си избира къде да ходи и какво да прави. Аз само създавам продукт, който някой харесват и вземат, а други не харесват и не ползват. Чист пазарен принцип и не мисля, че е по сложно от това.
5. Аз съм продуцент на продукциите на Ерик не режисьор.От там и сравнително лесно става това че не участвам в подбора на танцьорите. Ако пак става въпрос за българските школи и техните участия, пак ще повторя, тази година това беше за първи път тепърва ще мисля дали ще го повторя. Особенно след всички коментари по въпроса "Защо не аз, а той"
6. Относно кастинга - не е нужно да се прави такъв поне за сега. Ерик познава почти всички танцьори по света, а относно българските повечето от тях са му познати от това, което е виждал досега за последните 5 години.
7. Относно толерирането и нетолерирането на школи, мисля че тук съсем не си прав. Няма школа в България, която да не знае какво правя и която да не е получила оферта за работа с мен. Отново обаче на чисто пазарен принцип някой решават, че това което правим заедно е добре за тях и съответно го подкрепят, а други смятат, че нямат време за това и имат други приоритети и не искат да рабтим заедно, което е нормално за мен.
8. Цените на пасовете - любима моя тема! Първо доста сме евтини за това, което правим, но това няма как да го разбереш понеже очевидно не пътуваш и незнаеш какво се случва по света. Второ, когато артистите, които каним започнат да работят на специални цени за България ше пробвам и аз да намаля цените. Само че за сега шанса това да се случи е никакъв. Относно ревизирането на цените, определено го правя всяка година и се опитвам да правя всичко възможно да създавам добри условия за покупка. Справка всички промоции които правим. Ако те интересува за 2010г. ще започнем още от Black Sea festa и то на безумно ниска цена.
9. Относно празните редове, да забелязал съм ги, но за мен това не е основание да правя корекции в цените 24 часа преди събитието, най-малкото от уважение към хората които са си купили вече билети! Разбирам, че няма как да ги знаеш тези неща, но повярвай ми стана каквото трябваше да стане.
10. Състезанието и фарсовете - лично твое мнение и избор. Уважавам го и ти желая приятно развлечение с други неща.
11. Дрес кода - прав си. За догодина ще гледам да съм в тон!
12. Да поздравявам защото си плащаш не ми е в стила. Поздравявам хора които познавам и които се отнасят с уважение към мен, като човек. Останалото е лицемерие!
tanyatasheva писа:
И сега какво, ние които танцуваме при Памбос да спрем да идваме на партита, защото искаш разнообразие ли? Ако ти е скучно, вземи си с теб някой интересен.
Съжалявам, но не си ме разбрал, говорих за програмата. Познавам много хора от ващшата школа, които са ми приятели, много обичам да танцувам с тях и се радвам изключително много като ги видя на парти!
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
Zzzbozzz, КАКВО ГИ СТАВА СТАВА БЕ ЧОВЕК???!!
Това са ТАНЦИ, изкуство, музика, а не поле да си „мерите пиш….”
Евгени знаем как танцува, момчето е показало, че може….., разбира се , винаги има какво още да се иска.
А ти?? Защо нагрубяваш, от каква позиция??
Аз лично мисля, че изказванията ти са крайно груби, неуместни и най-вече ГРОЗНИ ! и мястото им не е във форум, който има за цел да дава градивна критика.
От около две години наблюдавам развитието на Евгени и Лили и смятам , че те се справят все по-добре...моите поздравления!
Достатъчно млади са за да имат развитие, рутината да не ги задуши и да проявяват хъс и дух...
Има още и други млади и надеждни салса двойки...на всички здарве, късмет и успехи!
Подобни, злобни коментари, правят хора които завиждат за нещо на някой.Защо тази злоба, нещо лошо ли си видял от тях?Защо трябва да го има това в салсата, казах го един път състезанията прецакват салсата в БГ.
Редактирана от cubanos на 25.05.2009 в 22:37
cubanos писа:
Подобни, злобни коментари, правят хора които завиждат за нещо на някой.Защо тази злоба, нещо лошо ли си видял от тях?Защо трябва да го има това в салсата, казах го един път състезанията прецакват салсата в БГ.
Напълно съм съграсна, много злоба и завист явно се е насъбрала.
Но решението едва ли е да няма състезания.
Защо да не могат да се изявяват двойки, които си личи, че работят, танцуват и имат желание да се състезават. За нас остава да им се радваме, а не да се чудим как да ги закопаем, нали?