|
Профили и оценки! :)
|
| lilita |
Публикувана в 23.02.2007 в 15:07
|

Начинаещ

|
Радо е най-готиния :love: |
| |
|
|
| mojito dream |
Публикувана в 23.02.2007 в 15:45
|

Начинаещ

|
А на нас как ни е домъчняло за Khan. Защо не дойде да ни види някой път? Аз лично много ще му се зарадвам.
Take pleasure seriously!
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 23.02.2007 в 16:31
|

Звезда

|
Лилита,по издаващо изказване не може да има,веднага се сещам коя си
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...
|
| |
|
|
| Sakaliev_21 |
Публикувана в 23.02.2007 в 16:49
|

Начинаещ

|
lilita писа:
Радо е най-готиния :love:
стига де вече ме карате да се чувствам неудобно :smu:
Десетки свещи могат да се запалят от една, без да съкратят нейния живот. Щастието не намалява, ако се споделя.
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 23.02.2007 в 17:04
|

Звезда

|
е ти пък сега,нали не е лъжа
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...
|
| |
|
|
| Khan |
Публикувана в 23.02.2007 в 17:13
|

Фен

|
mojito dream писа:
А на нас как ни е домъчняло за Khan.  Защо не дойде да ни види някой път? Аз лично много ще му се зарадвам.
И на мен ми е много мъчно Наде, гледам новият график на клуба...ако бяха от 19:00 часа уроците с удоволствие бих идвал при вас. Натиснете Пресо да ги промени Много ми е късно от 20:00. |
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 23.02.2007 в 22:06
|

Известен

|
За Khan бих искала да кажа!Познавам го,бегло!Танцували сме един или два пъти.Ааааа,повече,повече.И на гръцките танци също! Много сериозен ми изглежда,спретнат,вежлив,сдържан и очевидно държи на свежия дъх! Мисля,че е човек на когото може да се разчита!Приятен е!
Редактирана от melody на 24.02.2007 в 10:53
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| Cuba_Libre |
Публикувана в 24.02.2007 в 16:56
|

Напредващ

|
Я сега и аз да се включа- прединят юзър е Ася. Познавам я лично, много е готина, много енергичнар хубаво танцува (впечатления от партитата), а за изявите й във форума - тя просто е знакова фигура във форума! Поздрави, Ася, и съжалявам, че отдавна не сме се виждали и скоро няма да можем да се видим, защото още месец съм off салсата
En el fin de semana quiero bailar...
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 24.02.2007 в 23:05
|

Известен

|
Ооооо,кой се е появил! Къде се изгуби?
Значи....ТЯ....е изключително енергична,жена със замах,притегляща мъжките погледи(особенно,когато е с онова червеното потниче )!Може много да говори,интелигентна,запомняща се!И очевидно обича кафе,а също така и коктейла Куба Либре(но да е както трябва)! Свободолюбива и пленена от Куба(според ника).И танцува много хубаво!Даже двете :smu: сме танцували ча-ча :goo:
Ще се радвам да се видим!
Редактирана от melody на 24.02.2007 в 23:27
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| Cuba_Libre |
Публикувана в 25.02.2007 в 21:00
|

Напредващ

|
Каква реклама си ми направила, Мелъди! Имам да те черпя!
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 25.02.2007 в 22:37
|

Известен

|
Cuba_Libre писа:
Каква реклама си ми направила, Мелъди! Имам да те черпя! 
Aз пък Нея не я познавам много добре(веднъж дето сме танцували) ма пък прави впечатление на готин човек. По повод червените потничета(както и работи от сорта на блузки без рамене, къси черни роклички и други такиви работи - товапо друг повод:smu::love мене мама ми е казала таквизи работи да не зяпам. И аз много я слушам :smu:
То и без друго под такива неща тука обикновено се крие Гъз(умишлено с Г не с г) с голема Площ.
Ай вчера видех жена от отбора на университета по хокей на трева -викингски воин виждали ли сте - е това е много по страшно;pa:
Редактирана от thunderchief на 26.02.2007 в 10:57
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| Khan |
Публикувана в 26.02.2007 в 09:02
|

Фен

|
melody писа:
За Khan бих искала да кажа!Познавам го,бегло!Танцували сме един или два пъти.Ааааа,повече,повече.И на гръцките танци също!  Много сериозен ми изглежда,спретнат,вежлив,сдържан и очевидно държи на свежия дъх!   Мисля,че е човек на когото може да се разчита!Приятен е! 
:va::goo::va: Браво, Брависимо..е това съм аз:xox: Ася направо се изчервих...много хубави думи. бих казал същото и за теб, но ще допълня и невероятната усмивка, която имаш. |
| |
|
|
| Cuba_Libre |
Публикувана в 26.02.2007 в 11:03
|

Напредващ

|
Khan, т.е. Крум, също го познавам. Готин е! И не отказва на дамите танц, което си е много ценно качество! Доста отдавна не съмго виждала, сигурно много, много е задобрял...
|
| |
|
|
| Cuba_Libre |
Публикувана в 26.02.2007 в 11:10
|

Напредващ

|
thunderchief писа:
По повод червените потничета(както и работи от сорта на блузки без рамене, къси черни роклички и други такиви работи - товапо друг повод:smu::love 
То и без друго под такива неща тука обикновено се крие Гъз(умишлено с Г не с г) с голема Площ.
Хм- под потничета и блузки с голи рамене трудно би се крил Г.., независимо дали е с голяма или малка площ...???
Иначе аз за Г... с голяма площ си признавам, ако това имаше предвид, многоуважаеми thunderchief!
|
| |
|
|
| Khan |
Публикувана в 26.02.2007 в 14:04
|

Фен

|
Cuba_Libre писа:
Khan, т.е. Крум, също го познавам. Готин е!  И не отказва на дамите танц, което си е много ценно качество! Доста отдавна не съмго виждала, сигурно много, много е задобрял...
Domo arigato...ъъъ много благодаря Станислава така е, не бих отказал танц на дама, особенно на красивите като теб. Отдавна не сме се виждали.  |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 26.02.2007 в 16:52
|

Известен

|
Cuba_Libre писа:
thunderchief писа:
По повод червените потничета(както и работи от сорта на блузки без рамене, къси черни роклички и други такиви работи - товапо друг повод:smu::love 
Хм- под потничета и блузки с голи рамене трудно би се крил Г.., независимо дали е с голяма или малка площ...???
Иначе аз за Г... с голяма площ си признавам, ако това имаше предвид, многоуважаеми thunderchief!
Ох нямах вас предвид мадам да ме прощавате;pok:;pok:;dar:;pok: а момите англичанки(все пак аз се подвизавам на Острова). Ама като се опитва човек да пише есе и да пише в два форума едновременно такива каши могат да се очакват.:smu::svi:
Едва тая сутрин установих че съм пропуснал да добавя в предишното си писание думичката "тук".
|
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 27.02.2007 в 13:39
|

Известен

|
Я да се включа за Cuba_Libre и Thunderchief Понеже и двамата си ги познавам лично.
Тя- хмммм...впечатляващи физически данни ,съчетани с грациозност по време на танц.Млада,усмихната жена,от която струят положителни емоции.Не може да ти е зле в нейната компания.Всеки път е голям купон.Умее да се забавлява.Енергична и умна.Със сериозна професия,че понякога е трудно за вярване как отделя време и за танци. Ако повечето млади хора в България бяха като нея,всичко щеше да по-куул! 
Той- голям,едър...мъж Притежава "особено" чувтво за хумор.Сарказъм-в излишък и е добре известен дразнител от форумите . Само да не му се "връзва" много,много човек . Иначе в реални разговори е тооолкова кеф да си лафиш с него,(в моментите,когато не танцува де,а те не са редки ).
Обича и умее да размята дамите по дансинга доста добре.Макар да има предпочитания към "една много конкретна салсера" .
Тъндъре,хайде идвай си вече!
don't click this link... 
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 27.02.2007 в 15:34
|

Известен

|
blue_lipstick писа:
Я да се включа за Cuba_Libre и Thunderchief  Понеже и двамата си ги познавам лично. 
Тя- хмммм...впечатляващи физически данни  ,съчетани с грациозност по време на танц.Млада,усмихната жена,от която струят положителни емоции.Не може да ти е зле в нейната компания.Всеки път е голям купон.Умее да се забавлява.Енергична и умна.Със сериозна професия,че понякога е трудно за вярване как отделя време и за танци. Ако повечето млади хора в България бяха като нея,всичко щеше да по-куул!
Той- голям,едър...мъж  Притежава "особено" чувтво за хумор.Сарказъм-в излишък и е добре известен дразнител от форумите  . Само да не му се "връзва" много,много човек  . Иначе в реални разговори е тооолкова кеф да си лафиш с него,(в моментите,когато не танцува де,а те не са редки  ).
Обича и умее да размята дамите по дансинга доста добре.Макар да има предпочитания към "една много конкретна салсера"  .
Тъндъре,хайде идвай си вече! 
Само след 22 дена
|
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 28.02.2007 в 10:42
|

Звезда

|
хора, вземете си стая и се опознайте по-обстойно
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
|