|
Какво харесвате в противоположния пол...
|
| sssss |
Публикувана в 06.10.2006 в 22:33
|

Известен

|
Melina писа:
Чакай, чакай! Противоречие ли надушвам тук?!?!
Ти какво сега - прелъсти ме и ме изостави...  Усети малко взаимност и си плю на петите, нали... Е, върви ги харесвай после девите - малко ти дават, много ти взимат! 
ама ... ти пораждат и онова чувство на пърхащи пеперудки в коремчето, нали ?! хахахахха |
| |
|
|
| Melina |
Публикувана в 06.10.2006 в 22:37
|

Напредващ

|
НЕ САМО ТЕ!!! Всяко начало е така, иначе просто няма шанс да се случи! Предлагам да поспрем и да дадем думата на другите, че попрекалихме малко!
Хайде, Веселячке/Девице, чао
По-добре навреме, отколкото късно!
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 06.10.2006 в 22:45
|

Известен

|
Melina писа:
НЕ САМО ТЕ!!! Всяко начало е така, иначе просто няма шанс да се случи! Предлагам да поспрем и да дадем думата на другите, че попрекалихме малко!
Хайде, Веселячке/Девице, чао 
хайде ... Любов моя, до скоро       |
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 06.10.2006 в 23:10
|

Известен

|
If, Melina - поздрав с "Ay amor" на Orquesta Guayacan 
Предлагам да е саундтрак към втората част от романтичната сага 
Защото не е честно да се спира така. Тъкмо стана интересно и публиката аплодира  |
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 06.10.2006 в 23:19
|

Известен

|
) еее решихме да се оттеглим и да останем за малко сами ), че партньорката ми е много съобразителна ..., то не може само иху-аху ! Мерси ) за амора и корасона ! уууууууууууууу |
| |
|
|
| Bayleis |
Публикувана в 07.10.2006 в 02:40
|

Начинаещ

|
Е хайде да се изкажа и аз по въпроса:
Аз лично се влюбвам първо в очите на един мъж-още от пръв поглед улавям неговото излъчване и то е "катализатора",който поражда всичко останало...А иначе ако говорим за характер-предпочитам зрелите мъже ,които са наясно със себе си и приоритетите си,които са способни да изпитват истински чувства и не се страхуват да ги изразяват ясно...Абе накратко казано-за мен идеалното съчетание е мъж на място,който не се затваря пред "женската" си страна-т.е. позволява на чувствата си да вземат връх понякога...А ако е и един такъв caliente и страстен....ммм не пречи... 
Carpe Diem!
|
| |
|
|
| Melina |
Публикувана в 07.10.2006 в 03:14
|

Напредващ

|
karfi4ka писа:
If, Melina - поздрав с "Ay amor" на Orquesta Guayacan 
Предлагам да е саундтрак към втората част от романтичната сага 
Защото не е честно да се спира така. Тъкмо стана интересно и публиката аплодира 
Благодаря за поздрава
Какво да ти кажа - разкъсвам се между желанието да изживея в интимно усамотение /споделено само с Иф / чувството, родило се днес, когато Купидон прониза с карфичка сърцето ми и неудържимия ми човеколюбив стремеж да осигуря на публиката хляб и зрелища... Ще помисля... Ще го обсъдя с любимата ми... Очаквайте официалното ни становище 
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 07.10.2006 в 04:07
|

Известен

|
Мммммм как добре звучи .... туп, туп, туп хахаха!
Мелинке, нашият свят е за двама..., а не за двама по двеста и ... както ти си казала "По-добре навреме, отколкото късно!" (ама...какво, кое е по-добре навреме отколкото късно питам аз ?! )
P.S. Абееее еййй моме, да си питам аз, че да не сгазя лука или някой твой Девец или Девица без чувство за хумор ... да се оплете в хумористичните ни писания ...   ... Melina е женски ник, налиииииииии ?! |
| |
|
|
| Melina |
Публикувана в 07.10.2006 в 04:23
|

Напредващ

|
if писа:
ама...какво, кое е по-добре навреме отколкото късно  питам аз ?! )
ВСИЧКО!!!
|
| |
|
|
| Melina |
Публикувана в 07.10.2006 в 04:48
|

Напредващ

|
if писа:
P.S. Абееее еййй  моме, да си питам аз, че да не сгазя лука или някой твой Девец или Девица без чувство за хумор ... да се оплете в хумористичните ни писания ...    ... Melina е женски ник, налиииииииии  ?!
Надушвам страх... надушвам паника... надушвам... ДЕВА
Както знаем девизът на девите е: "сърби, боли, кеф ми е!" Не се плаши, мила, чувствата ми към теб са платонични /но топли /. Макар че само споменаването на чувства е достатъчно, за да не те видя/чуя/прочета повече, нали? Сега не знам дали да съм поласкана, че не устоя на чара ми или да съм обидена, че не четеш внимателно постовете ми... Жена съм! Виждаш ли, че е по-добре да го научиш навреме, отколкото късно  
Да разбирам ли, че всичко свърши?
P.S. Харесваш ли блондинки
Редактирана от Melina на 07.10.2006 в 04:56
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 07.10.2006 в 05:49
|

Известен

|
Еххх тази Дева бе, днес ме разчекнахте на кръст направо!
И ти к`во...все от Деви си се парила и пак към тях те тегли ..., такива сме си ... магнетични ... хаххахахха!
Знаем, че девизът на Девите не е "сърби, боли, кеф ми е!" ..., защото всеки го сърби и боли, и му е кеф, но не всички си го признават!
Девизът на Девите всъщтност не е един, а са два , щото сме ненаситни, та първият е "Аз анализирам", а вторият е “Всяко правило си има изключение, но при другите” ... виж при мъжете Деви не знам как е.
При мен пък девизите са три, включвам и „Вярвам, защото е абсурдно“, но стига девизи, че ще взема да убия романтиката..., а това не е присъщо на Девите!
Melina писа:
Да разбирам ли, че всичко свърши?
P.S. Харесваш ли блондинки
Хахаха казват, че потребностите на душата раждали приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото ... тях ще ги оставя за десерт ... , виж вече за сбора на трите вида потребности... щастлив е онзи, който ги изпитва и умее да дарява!
Редактирана от sssss на 07.10.2006 в 05:55
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 07.10.2006 в 16:51
|

Известен

|
А според вас дали подсъзнателно жените харесват мъже,които да приличат на бащите им,да им осигурят сигурност,а мъжете обратно-търсят жени,които да се грижат за тях като майките им,да изглеждат като тях донякъде?А ако са разочаровани от родителите си по някакъв начин,да търсят точно обратното?Но това на по-късен етап.
На пръв поглед се впечатлявам от мъже,които излъчват ведрост и спокойствие,духовити,малко диви,имат красиви очи и не се притесняват да се усмихват и смеят искрено,които не се самоизтъкват и имат търпението да те изслушат,ако се наложи.На външен вид харесвам мъже като Мел Гибсън,Ал Пачино,Анди Гарсия,Арманд Асанте,Антонио Бандерас,Робърт Де Ниро(отнесох се в друга посока Има още много артисти,които ме впечатляват )Харесвам доброто телосложение,рамената,бицепсите,когато са добре оформени(ако се виждат де) и хубавия парфюм.Е и харесвам мъже,които танцуват хубаво,независимо от всичко останало(абе на хигиената държа )
Нооо,това само на пръв поглед!
Редактирана от melody на 07.10.2006 в 18:47
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 07.10.2006 в 17:52
|

Известен

|
melody писа:
А според вас дали подсъзнателно жените харесват мъже,които да приличат на бащите им,да им осигурят сигурност,а мъжете обратно-търсят жени,които да се грижат за тях като майките им,да изглеждат като тях донякъде?А ако са разочаровани от родителите си по някакъв начин,да търсят точно обратното?
  уффф мнооооггоо сложен въпрос е туй !!!
Иначе на външен вид, сравнявайки с актьори Джейсън Стейтъм (Jason Statham) |
| |
|
|
| mojito dream |
Публикувана в 10.10.2006 в 22:38
|

Начинаещ

|
А какво ще кажете за Хийт Леджър (Heat Ledger)(изобщо не прилича на баща ми  |
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 11.10.2006 в 01:55
|

Известен

|
Аааа,Хийт Леджър и на мен много ми харесва! И Матю Макконъхи също ,както и още други ,ама да не се отплесвам повече
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|