BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Какво харесвате в противоположния пол...
sssss
Melina писа:
if писа:
затова пробвай с жени ... поне сме по-чувствени GrinGrinGrin

Чакай, чакай! Противоречие ли надушвам тук?!?!
Ти какво сега - прелъсти ме и ме изостави...Wink Усети малко взаимност и си плю на петите, нали... Е, върви ги харесвай после девите - малко ти дават, много ти взимат!Grin

Smile ама ... ти пораждат и онова чувство на пърхащи пеперудки в коремчето, нали Smile?! хахахахха

Melina
НЕ САМО ТЕ!!! Всяко начало е така, иначе просто няма шанс да се случи! Предлагам да поспрем и да дадем думата на другите, че попрекалихме малко!
Хайде, Веселячке/Девице, чаоGrin
По-добре навреме, отколкото късно!

sssss
Melina писа:
НЕ САМО ТЕ!!! Всяко начало е така, иначе просто няма шанс да се случи! Предлагам да поспрем и да дадем думата на другите, че попрекалихме малко!
Хайде, Веселячке/Девице, чаоGrin

Smile хайде ... Любов моя, до скороSmile CoolCoolCoolCoolCoolCool

karfi4ka
If, Melina - поздрав с "Ay amor" на Orquesta Guayacan Smile
Предлагам да е саундтрак към втората част от романтичната сага Grin
Защото не е честно да се спира така. Тъкмо стана интересно и публиката аплодира Grin

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
sssss
Smile) еее решихме да се оттеглим и да останем за малко сами Smile), че партньорката ми е много съобразителна ..., то не може само иху-ахуSmile! МерсиSmile) за амора и корасонаSmile! уууууууууууууу

Bayleis
Е хайде да се изкажа и аз по въпроса:
Аз лично се влюбвам първо в очите на един мъж-още от пръв поглед улавям неговото излъчване и то е "катализатора",който поражда всичко останало...А иначе ако говорим за характер-предпочитам зрелите мъже ,които са наясно със себе си и приоритетите си,които са способни да изпитват истински чувства и не се страхуват да ги изразяват ясно...Абе накратко казано-за мен идеалното съчетание е мъж на място,който не се затваря пред "женската" си страна-т.е. позволява на чувствата си да вземат връх понякога...А ако е и един такъв caliente и страстен....ммм не пречи... Wink
Cool
Carpe Diem!

Melina
karfi4ka писа:
If, Melina - поздрав с "Ay amor" на Orquesta Guayacan Smile
Предлагам да е саундтрак към втората част от романтичната сага Grin
Защото не е честно да се спира така. Тъкмо стана интересно и публиката аплодира Grin

Благодаря за поздраваSmile
Какво да ти кажа - разкъсвам се между желанието да изживея в интимно усамотение /споделено само с ИфPfft/ чувството, родило се днес, когато Купидон прониза с карфичкаGrin сърцето ми и неудържимия ми човеколюбив стремеж да осигуря на публиката хляб и зрелища... Ще помисля... Ще го обсъдя с любимата ми... Очаквайте официалното ни становищеGrinGrinGrin

sssss
Мммммм Smile как добре звучи .... туп, туп, туп Smile хахаха!

Smile Мелинке, нашият свят е за двама..., а не за двама по двеста Smile и ... както ти си казала "По-добре навреме, отколкото късно!" (ама...какво, кое е по-добре навреме отколкото късно Smile питам аз ?! )

P.S. Абееее ейййSmile моме, да си питам аз, че да не сгазя лука или някой твой Девец или Девица без чувство за хумор ... да се оплете в хумористичните ни писания ... GrinGrinGrin ... Melina е женски ник, налиииииииии Smile ?!

Melina
if писа:
ама...какво, кое е по-добре навреме отколкото късно Smile питам аз ?! )

ВСИЧКО!!!

Melina
if писа:
P.S. Абееее ейййSmile моме, да си питам аз, че да не сгазя лука или някой твой Девец или Девица без чувство за хумор ... да се оплете в хумористичните ни писания ... GrinGrinGrin ... Melina е женски ник, налиииииииии Smile ?!

Надушвам страх... надушвам паника... надушвам... ДЕВАGrin
Както знаем девизът на девите е: "сърби, боли, кеф ми е!" Wink Не се плаши, мила, чувствата ми към теб са платонични /но топлиSmile/. Макар че само споменаването на чувства е достатъчно, за да не те видя/чуя/прочета повече, нали? Сега не знам дали да съм поласкана, че не устоя на чара миSmile или да съм обидена, че не четеш внимателно постовете ми... Жена съм! Виждаш ли, че е по-добре да го научиш навреме, отколкото късноGrinGrinGrin

Да разбирам ли, че всичко свърши?

P.S. Харесваш ли блондинкиGrin
Редактирана от Melina на 07.10.2006 в 04:56

sssss
Smile Еххх тази Дева бе, днес ме разчекнахте на кръст направо!
И ти к`во...все от Деви си се парила и пак към тях те теглиSmile ..., такива сме си ... магнетични ... хаххахахха!
Smile Знаем, че девизът на Девите не е "сърби, боли, кеф ми е!" Smile Smile Smile ..., защото всеки го сърби и боли, и му е кеф, но не всички си го признават!

Девизът на Девите всъщтност не е един, а са два Smile, щото сме ненаситни, та първият е "Аз анализирам", а вторият е “Всяко правило си има изключение, но при другите” Smile Smile Smile ... виж при мъжете Деви не знам как е.
При мен пък девизите са три, включвам и Smile „Вярвам, защото е абсурдно“, но стига девизи, че ще взема да убия романтиката..., а това не е присъщо на Девите!

Melina писа:
Да разбирам ли, че всичко свърши?
P.S. Харесваш ли блондинки

Хахаха Smile казват, че потребностите на душата раждали приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото ... тях ще ги оставя за десерт Smile ... , виж вече за сбора на трите вида потребности...Smile щастлив е онзи, който ги изпитва и умее да дарява!
Редактирана от sssss на 07.10.2006 в 05:55

melody
А според вас дали подсъзнателно жените харесват мъже,които да приличат на бащите им,да им осигурят сигурност,а мъжете обратно-търсят жени,които да се грижат за тях като майките им,да изглеждат като тях донякъде?А ако са разочаровани от родителите си по някакъв начин,да търсят точно обратното?Но това на по-късен етап.Wink

На пръв поглед се впечатлявам от мъже,които излъчват ведрост и спокойствие,духовити,малко диви,имат красиви очи и не се притесняват да се усмихват и смеят искрено,които не се самоизтъкват и имат търпението да те изслушат,ако се наложи.На външен вид харесвам мъже като Мел Гибсън,Ал Пачино,Анди Гарсия,Арманд Асанте,Антонио Бандерас,Робърт Де Ниро(отнесох се в друга посокаSmileИма още много артисти,които ме впечатляватSmile)Харесвам доброто телосложение,рамената,бицепсите,когато са добре оформени(ако се виждат де)Grin и хубавия парфюм.Е и харесвам мъже,които танцуват хубаво,независимо от всичко останало(абе на хигиената държаSmile)

Нооо,това само на пръв поглед!Smile
Редактирана от melody на 07.10.2006 в 18:47
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
melody писа:
А според вас дали подсъзнателно жените харесват мъже,които да приличат на бащите им,да им осигурят сигурност,а мъжете обратно-търсят жени,които да се грижат за тях като майките им,да изглеждат като тях донякъде?А ако са разочаровани от родителите си по някакъв начин,да търсят точно обратното?

ShockShockShock уффф Smile мнооооггоо сложен въпрос е туйSmile!!!

Иначе на външен вид, сравнявайки с актьори Smile Джейсън Стейтъм (Jason Statham)

mojito dream
А какво ще кажете за Хийт Леджър (Heat Ledger)(изобщо не прилича на баща ми Wink

melody
Аааа,Хийт Леджър и на мен много ми харесва!SmileИ Матю Макконъхи същоSmile,както и още другиSmile,ама да не се отплесвам повечеSmile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.14 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,582 уникални посещения