BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Къде обичате да ходите на салса парти?
El Doctor
Ааа, добре беше, нали Тъндър?Нямаше много хора, но пък имаше простор, добър климатик, свестен диджей , приятен бар, хубав дансинг, добри познати, точната музика...е, кво му трябва още на човек...затова си отидох почти последенWink

Deny
Здравейте!
Знаете ли, че всеки петък в клуб Ретро в град Шумен се организират много яки салса партита? Аз само бях чувала, но ето че имах възможноста да се убедя в това а и да се "размажа" от танци :ura: ! Имаше тематично РОЗОВО парти (нали беше 02.фев.). Собственицие на заведението бяха сътворили невероятна атмосфера: розови балони, страхотна музика, и забавни игри :va: ! Единственото кофти нещо е че партито съвпада с това на Сабросо във Варна и не можем всеки петък да прескачамв до Шумен :uho: ! Е ще го измислим някак си .... може би ще ги редуваме !
И само да добавя от името на цялата Сабросо агитка, БРАВО на Катя и Дидо и най-вече на Ваня и Румен - собствениците на това прекрасно заведение :goo:
www.salsaencanto.info

charlies_angel
Азе обичам в Салсъ + да ходя Pfft
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
Cuba_Libre
Deny писа:
Знаете ли, че всеки петък в клуб Ретро в град Шумен се организират много яки салса партита?

А къде точно се намира този клуб? Да знам, като ходя следващия път в Шумен...
En el fin de semana quiero bailar...

admin
Cuba_Libre писа:
А къде точно се намира този клуб? Да знам, като ходя следващия път в Шумен...

"Ретро клуб", се намирасе в градската градина на гр. Шумен, партитата се провеждат всеки петък след 21.30ч (след тренировките на Сабросо-Шумен), като всеки месец има някакво тематично парти, на 02.03.07г - "Марти парти" Wink

до няколко дни в сйата ще бъде добавена информация за заведението и снимки Wink за което екипа ни благодари на Deny

http://www.bgsalsa.info
ilchoni
Аууу, че ме зарадва тази темичка, така хем разбрах кой коя заличка и защо си харесва повече за купонясване, така научих и нови местенца в София, в които се провеждат салса партита Smile

От малкото клубчета, в които са ме водили (буквално хванали ме за носа, понеже все още съм като индианец в столицата) най-много ми допада Салса+. И като обстановка и като музика. Първо, че заведението е наистина просторно (макар уикенда понякога да става голяма навалица на дансинга), и второ че музиката изцяло ме изпълва. За двете вечери, в които бях там, нямаше и едно парче, което да не ми хареса. Тъкмо реша да седна да почина мъничко и хоооооооп изненадка - следващо суперско парче, на което как да устоиш да не потанцуваш SmilePfftSmile
Редактирана от ilchoni на 18.06.2007 в 00:10

http://www.photo-forum.net/ilchoni
tanyatasheva
Сега има ново салса парти, на Марианчето всяка събота в 18+Grin Перфектен под, има въздух и най-вече хубава музика, която пуска Дани;k: Много приятноGrin
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

ilchoni
tanya, аз точно тази събота ходих там, но останах разочарована, не ми харесва нито обстановката (адски мъничко място за танцуване, голям гъч), никакво проветрение и вентилация (излизаш навън през 5 мин за да не колабираш от жега и задух), нито музиката (не помня тогава кой DJ беше). Но за всяко място си има клиенти. Cool

tanyatasheva
ilchoni писа:
не ми харесва нито обстановката (адски мъничко място за танцуване, голям гъч), никакво проветрение и вентилация (излизаш навън през 5 мин за да не колабираш от жега и задух), нито музиката.. Cool

Въпрос на тренингSmile Сега, през лятото, все по-често няма да ни достига въздух. Интересно, заведението има доста висок таван и климатикът, особено около бара се усеща доста силно. Обичам пренаселените местенца, защото възможността да танцуваш повече е по-голяма. Особено съм доволна, ако видя 5-6 определени хора, с които обичам да танцувамSmile Действително, относно музиката, някои от парчетата, които пуска Дани са доста бързи, с много акценти и подходящи повече за хореография, отколкото за купон, но пък превъзходни, ако има с кого да ги изтанцуваш...Направо ми е идвало да смъкна диджея от втория етаж на дансинга:xox:

thunderchief
tanyatasheva писа:
Сега има ново салса парти, на Марианчето всяка събота в 18+Grin Перфектен под, има въздух и най-вече хубава музика, която пуска Дани;k: Много приятноGrin

Определено е доста приятно партито на Мариана. Че и като се оформи тарапана на долния "етаж" спокойно можеш да се покатериш на горния, където мястото не е малко, а миналата събота не се събираха повече от 3 двойки. DJя за пръв път имам удоволствието да го слушам, ама смея да отбележа, че се справя бая добре, само дето залита към нещо дето и Алекс и Диан май обичат да правят(или поне такова ми е наблюдението) - бързата музика е с бая превес. Моля ви се хора пускайте по 2-3 по бавнички песни(салса!!!! не друго) повече на вечер. Въобще очертава се да ми стане много любимо място.
Другото традиционно любимо място ми е Чилаут. DJя е номер 1 отвсякъде!!! Пода е супер(или поне аз си намерих перфектните обувки за него), събира се бая готин народ. Абе няма какво повече да иска човек от парти(освен повечко Wayne Gorbea, El Gran Combo и т.н. ама това вече са си малко лиготии от моя странаSmile)
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

SSstyle
здаравейте и от мен!!! По повод къде се танцува салса - препоръчайте ми някое местенце. Аз съм ходила в "салса+" и "18+". Мисля че в първото е по-яко, но то май зависи с кой ще отидеш, а? В "салса+" ме канят да танцувам и без да се познаваме, докато в другото всички си се знаят и танцуват само помежду си!!! Няма такава практика да се кани непознат! Поправете ме, ако греша.
Какво мислите за Мансардата?! Там ми се ходи, но досега улучвам все кофти време и няма никой.
Е, пишете ми, няма да изям никой. WinkPfftShock:krik:
SSstyle

ilchoni
SSstyle, при мен пък се получи точно обратната ситуация (в 18+ ме канеха повече непознати. Grin) при все, че от всички присъстващи познавах само един салсеро. Grin

sweet_temptation
SSstyle писа:
здаравейте и от мен!!! По повод къде се танцува салса - препоръчайте ми някое местенце. Аз съм ходила в "салса+" и "18+". Мисля че в първото е по-яко, но то май зависи с кой ще отидеш, а? В "салса+" ме канят да танцувам и без да се познаваме, докато в другото всички си се знаят и танцуват само помежду си!!! Няма такава практика да се кани непознат! Поправете ме, ако греша.
Какво мислите за Мансардата?! Там ми се ходи, но досега улучвам все кофти време и няма никой.

Вчера стана много приятно парти на Мансардата,до последния момент не се знаеше дали изобщо ще има парти или не-е все пак имаше и се забавлявахме многоWink

tanyatasheva
SSstyle писа:
Няма такава практика да се кани непознат! Поправете ме, ако греша.

Доколкото ти е възможно, ходи на всички партита и тогава няма да имаш непознатиGrin

thunderchief
SSstyle писа:

Принципно на Мансардата музиката никак не е лоша, събират се готини хора, НО... настилката е отвратителна(асфалт), има наклон по посока на парка и в крайна сметка след парти там болят колене.

Няма такава практика да се кани непознат!

Определено не си права. После, кани и ти, никой няма да те върне. Всякакси ти препоръчвам 18+ и ЧилаутSmile
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

rumbarumbero
Най- приятното място за мен е Чилаут. Въпреки че е правено от конкретна школа, някак, това не му пречи там да ходят хора от всички школи, а това е много приятно и създава различна атмосфера ;k:.
Редактирана от rumbarumbero на 26.06.2007 в 00:32

kati
Ще ходя на парти в петък!!!:goo::ura::rad: Между другото съм ходила още веднъж, но нямах представа как се танцува и стоях като галош до 12. Същевременно бях с мама и тя само ми мрънкаше: Толкова късно, хайде да си ходим и т.н. Но сега ще е яко!:smu::rad:
KATETO SI E KATETO

pepi
Всяка събота сме в Ред Салса Тийм - много е яко!!!
А в неделя ако ни останат сили сме в Чилаут. SmileSmileSmile

[mail][/mail]

albert
Където и да е само да има купон...Ама тука само за салса ли става дума... мога да ви кажа че як купон може да стане на всякаква музика зависи от хората главно...Предпочитам Салса+ и редовно го затварям заведението...Хората там се веселят наистина всеки танцива и се кефи както на салса бачата меренге ригатон така и на друга музика...Кефи ме много че там можеш да отидеш и с хора които не танцуват салса и да друснеш едно хорце или сиртаки...

tanyatasheva
pepi писа:
Всяка събота сме в Ред Салса Тийм - много е яко!!!
А в неделя ако ни останат сили сме в Чилаут. SmileSmileSmile

Гледайте да ви остават сили за Чилаут, защото е много приятно да се танцува с вашата школаWink А Радо като се разтанцува става страшноGrin Он 2 и на макс - няма такъв кефGrin Ако ще се мре, да е на дансинга:xox:

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.24 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,693 уникални посещения