|
Къде обичате да ходите на салса парти?
|
| El Doctor |
Публикувана в 20.11.2006 в 16:21
|

Известен

|
Ааа, добре беше, нали Тъндър?Нямаше много хора, но пък имаше простор, добър климатик, свестен диджей , приятен бар, хубав дансинг, добри познати, точната музика...е, кво му трябва още на човек...затова си отидох почти последен |
| |
|
|
| Deny |
Публикувана в 05.02.2007 в 00:25
|

Начинаещ

|
Здравейте!
Знаете ли, че всеки петък в клуб Ретро в град Шумен се организират много яки салса партита? Аз само бях чувала, но ето че имах възможноста да се убедя в това а и да се "размажа" от танци :ura: ! Имаше тематично РОЗОВО парти (нали беше 02.фев.). Собственицие на заведението бяха сътворили невероятна атмосфера: розови балони, страхотна музика, и забавни игри :va: ! Единственото кофти нещо е че партито съвпада с това на Сабросо във Варна и не можем всеки петък да прескачамв до Шумен :uho: ! Е ще го измислим някак си .... може би ще ги редуваме !
И само да добавя от името на цялата Сабросо агитка, БРАВО на Катя и Дидо и най-вече на Ваня и Румен - собствениците на това прекрасно заведение :goo:
|
| |
|
|
| charlies_angel |
Публикувана в 05.02.2007 в 19:59
|

Напредващ

|
Азе обичам в Салсъ + да ходя
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."
|
| |
|
|
| Cuba_Libre |
Публикувана в 10.02.2007 в 15:13
|

Напредващ

|
Deny писа:
Знаете ли, че всеки петък в клуб Ретро в град Шумен се организират много яки салса партита?
А къде точно се намира този клуб? Да знам, като ходя следващия път в Шумен...
En el fin de semana quiero bailar...
|
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 10.02.2007 в 20:11
|

Администратор

|
Cuba_Libre писа:
А къде точно се намира този клуб? Да знам, като ходя следващия път в Шумен...
"Ретро клуб", се намирасе в градската градина на гр. Шумен, партитата се провеждат всеки петък след 21.30ч (след тренировките на Сабросо-Шумен), като всеки месец има някакво тематично парти, на 02.03.07г - "Марти парти" 
до няколко дни в сйата ще бъде добавена информация за заведението и снимки за което екипа ни благодари на Deny |
| |
|
|
| ilchoni |
Публикувана в 18.06.2007 в 00:00
|

Начинаещ

|
Аууу, че ме зарадва тази темичка, така хем разбрах кой коя заличка и защо си харесва повече за купонясване, така научих и нови местенца в София, в които се провеждат салса партита 
От малкото клубчета, в които са ме водили (буквално хванали ме за носа, понеже все още съм като индианец в столицата) най-много ми допада Салса+. И като обстановка и като музика. Първо, че заведението е наистина просторно (макар уикенда понякога да става голяма навалица на дансинга), и второ че музиката изцяло ме изпълва. За двете вечери, в които бях там, нямаше и едно парче, което да не ми хареса. Тъкмо реша да седна да почина мъничко и хоооооооп изненадка - следващо суперско парче, на което как да устоиш да не потанцуваш  
Редактирана от ilchoni на 18.06.2007 в 00:10
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 18.06.2007 в 14:18
|

Известен

|
Сега има ново салса парти, на Марианчето всяка събота в 18+ Перфектен под, има въздух и най-вече хубава музика, която пуска Дани;k: Много приятно
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| ilchoni |
Публикувана в 19.06.2007 в 00:02
|

Начинаещ

|
tanya, аз точно тази събота ходих там, но останах разочарована, не ми харесва нито обстановката (адски мъничко място за танцуване, голям гъч), никакво проветрение и вентилация (излизаш навън през 5 мин за да не колабираш от жега и задух), нито музиката (не помня тогава кой DJ беше). Но за всяко място си има клиенти.  |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 19.06.2007 в 11:24
|

Известен

|
ilchoni писа:
не ми харесва нито обстановката (адски мъничко място за танцуване, голям гъч), никакво проветрение и вентилация (излизаш навън през 5 мин за да не колабираш от жега и задух), нито музиката.. 
Въпрос на тренинг Сега, през лятото, все по-често няма да ни достига въздух. Интересно, заведението има доста висок таван и климатикът, особено около бара се усеща доста силно. Обичам пренаселените местенца, защото възможността да танцуваш повече е по-голяма. Особено съм доволна, ако видя 5-6 определени хора, с които обичам да танцувам Действително, относно музиката, някои от парчетата, които пуска Дани са доста бързи, с много акценти и подходящи повече за хореография, отколкото за купон, но пък превъзходни, ако има с кого да ги изтанцуваш...Направо ми е идвало да смъкна диджея от втория етаж на дансинга:xox:
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 19.06.2007 в 16:55
|

Известен

|
tanyatasheva писа:
Сега има ново салса парти, на Марианчето всяка събота в 18+  Перфектен под, има въздух и най-вече хубава музика, която пуска Дани;k: Много приятно 
Определено е доста приятно партито на Мариана. Че и като се оформи тарапана на долния "етаж" спокойно можеш да се покатериш на горния, където мястото не е малко, а миналата събота не се събираха повече от 3 двойки. DJя за пръв път имам удоволствието да го слушам, ама смея да отбележа, че се справя бая добре, само дето залита към нещо дето и Алекс и Диан май обичат да правят(или поне такова ми е наблюдението) - бързата музика е с бая превес. Моля ви се хора пускайте по 2-3 по бавнички песни(салса!!!! не друго) повече на вечер. Въобще очертава се да ми стане много любимо място.
Другото традиционно любимо място ми е Чилаут. DJя е номер 1 отвсякъде!!! Пода е супер(или поне аз си намерих перфектните обувки за него), събира се бая готин народ. Абе няма какво повече да иска човек от парти(освен повечко Wayne Gorbea, El Gran Combo и т.н. ама това вече са си малко лиготии от моя страна )
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| SSstyle |
Публикувана в 23.06.2007 в 22:42
|

Начинаещ

|
здаравейте и от мен!!! По повод къде се танцува салса - препоръчайте ми някое местенце. Аз съм ходила в "салса+" и "18+". Мисля че в първото е по-яко, но то май зависи с кой ще отидеш, а? В "салса+" ме канят да танцувам и без да се познаваме, докато в другото всички си се знаят и танцуват само помежду си!!! Няма такава практика да се кани непознат! Поправете ме, ако греша.
Какво мислите за Мансардата?! Там ми се ходи, но досега улучвам все кофти време и няма никой.
Е, пишете ми, няма да изям никой.   :krik:
SSstyle
|
| |
|
|
| ilchoni |
Публикувана в 24.06.2007 в 02:27
|

Начинаещ

|
SSstyle, при мен пък се получи точно обратната ситуация (в 18+ ме канеха повече непознати. ) при все, че от всички присъстващи познавах само един салсеро. 
|
| |
|
|
| sweet_temptation |
Публикувана в 24.06.2007 в 08:11
|

Начинаещ

|
SSstyle писа:
здаравейте и от мен!!! По повод къде се танцува салса - препоръчайте ми някое местенце. Аз съм ходила в "салса+" и "18+". Мисля че в първото е по-яко, но то май зависи с кой ще отидеш, а? В "салса+" ме канят да танцувам и без да се познаваме, докато в другото всички си се знаят и танцуват само помежду си!!! Няма такава практика да се кани непознат! Поправете ме, ако греша.
Какво мислите за Мансардата?! Там ми се ходи, но досега улучвам все кофти време и няма никой.
Е, пишете ми, няма да изям никой.    :krik:
Вчера стана много приятно парти на Мансардата,до последния момент не се знаеше дали изобщо ще има парти или не-е все пак имаше и се забавлявахме много |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 24.06.2007 в 14:17
|

Известен

|
SSstyle писа:
Няма такава практика да се кани непознат! Поправете ме, ако греша.
Доколкото ти е възможно, ходи на всички партита и тогава няма да имаш непознати
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 24.06.2007 в 19:42
|

Известен

|
SSstyle писа:
Е, пишете ми, няма да изям никой.    :krik:
Принципно на Мансардата музиката никак не е лоша, събират се готини хора, НО... настилката е отвратителна(асфалт), има наклон по посока на парка и в крайна сметка след парти там болят колене.
Няма такава практика да се кани непознат!
Определено не си права. После, кани и ти, никой няма да те върне. Всякакси ти препоръчвам 18+ и Чилаут
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| rumbarumbero |
Публикувана в 25.06.2007 в 01:43
|

Фен

|
Най- приятното място за мен е Чилаут. Въпреки че е правено от конкретна школа, някак, това не му пречи там да ходят хора от всички школи, а това е много приятно и създава различна атмосфера ;k:.
Редактирана от rumbarumbero на 26.06.2007 в 00:32
|
| |
|
|
| kati |
Публикувана в 25.06.2007 в 17:13
|

Фен

|
Ще ходя на парти в петък!!!:goo::ura::rad: Между другото съм ходила още веднъж, но нямах представа как се танцува и стоях като галош до 12. Същевременно бях с мама и тя само ми мрънкаше: Толкова късно, хайде да си ходим и т.н. Но сега ще е яко!:smu::rad:
KATETO SI E KATETO
|
| |
|
|
| pepi |
Публикувана в 01.07.2007 в 19:47
|

Начинаещ

|
Всяка събота сме в Ред Салса Тийм - много е яко!!!
А в неделя ако ни останат сили сме в Чилаут.   
[mail][/mail]
|
| |
|
|
| albert |
Публикувана в 03.07.2007 в 11:38
|

Начинаещ

|
Където и да е само да има купон...Ама тука само за салса ли става дума... мога да ви кажа че як купон може да стане на всякаква музика зависи от хората главно...Предпочитам Салса+ и редовно го затварям заведението...Хората там се веселят наистина всеки танцива и се кефи както на салса бачата меренге ригатон така и на друга музика...Кефи ме много че там можеш да отидеш и с хора които не танцуват салса и да друснеш едно хорце или сиртаки... |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 04.07.2007 в 15:05
|

Известен

|
pepi писа:
Всяка събота сме в Ред Салса Тийм - много е яко!!!
А в неделя ако ни останат сили сме в Чилаут.  
Гледайте да ви остават сили за Чилаут, защото е много приятно да се танцува с вашата школа А Радо като се разтанцува става страшно Он 2 и на макс - няма такъв кеф Ако ще се мре, да е на дансинга:xox:
|
| |
|