BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Събор
thunderchief
Ами преди седмица време натиснах един мой другар и подчинен на красивото(пеейки Raging fire, down the road.... и изглеждайки като таковаGrin) нещо и той каза че скоро ще се върне у нас. Остава само аз да престана да бухам като змей и да се наливам със сироп за кашлица и да успея да ида на парти.
А по повод скоростите
Марбеята може и да успява да кара до камион, но Ибизата успешно се справя с такива, уви не е първа младостGrin
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

sssss
thunderchief писа:
Ами преди седмица време натиснах един мой другар и подчинен на красивото(пеейки Raging fire, down the road.... и изглеждайки като таковаGrin) нещо и той каза че скоро ще се върне у нас. Остава само аз да престана да бухам като змей и да се наливам със сироп за кашлица и да успея да ида на парти.
А по повод скоростите
Марбеята може и да успява да кара до камион, но Ибизата успешно се справя с такива, уви не е първа младостGrin

аааа...Сеат Ибиза лиSmile спортна колица, браво, браво!
Сега ми кажи, че е 98, 99 год. със 101 коняSmile и просто ... няма как да кара до камион. ТоваSmile подминава всичко майSmile и с 150 км. имаш чувството, че се движеш, като костенуркаSmile

Лелеее, пак се отнесохме...тръгнахме от мотористи и събора, минахме през рока, като музика, обсъдихме всички банди и страшните визии, заговори се даже и за любов май...(в твое лице), та стигнахме до коли...?!?!

Ква е тая работа, къв е тоя офтопикSmile) ти ми кажи!!! GrinGrinGrinGrin
Редактирана от sssss на 03.08.2006 в 17:12

thunderchief
Да бе все на офтопици го докарвамеGrin

Сеата е 1994, само 60 коня. Ама ако е рекъл Господ докъм година, година и половина ще отстъпи път на нещо друго от същия концерн с 1.9 литров турбодизел и виж то ще е 101 коняGrin

sssss
thunderchief писа:
Да бе все на офтопици го докарвамеGrin

Сеата е 1994, само 60 коня. Ама ако е рекъл Господ докъм година, година и половина ще отстъпи път на нещо друго от същия концерн с 1.9 литров турбодизел и виж то ще е 101 коняGrin

Smile Иха...това е хубаво...само ... НЕ КАРАЙ ПИЛ!
АйдеSmile за днес ... се изчерпах аз, кофти е, когато имашSmile) или по-скоро нямаш много бач..., все на офтопици го избиваш!

thunderchief
Никога не карам пил(в смисъл не на повече от 7 бириGrin)

Vlad
if писа:
Ще ти дам само един пример, за ГАДНА, ИЗВРАТЕНА и АГРЕСИВНА визия. ЕВРОВИЗИЯ 2006 год. и финалистите - "Лорди"!
Сега да не кажете..."амаааа те са актьори, това са костюми и това е клип и бла, бла...!"

Е, ще ме прощавате..., но на мен това не ми е приятно, като гледка - кръв, чудовища, вампирски зъби, грачене, огън, топирани дълги коси и кво ли още не.
Smile Няма как да ме впечатли такава визия, визия показваща едва ли не смъртта, тя ме плаши дори.

Нека различим твърдия метъл от рок, ретро и т.н., щото има ужасяващи звучения и визии на някои метъл парчета...!!!
Е, кво точно му харесвате на това, като визия?! ShockShockShock
GrinGrinGrin

1. Думата "бутафорен" носи доста силен смисъл.
2. И на мен не ми харесват. просто не им обръщам внимание. И като музика не ми харесват - твърде леки и бавни ми идват.
3. Стига де ! Да се плашиш от 5 кила грим ?
4. Напълно те разбирам. Често и аз се плаша като ходя на салса партита. Поради твърде многото грим и пр. "аксесоари" насреща ми.
5. Има и по-лошо - текстовете. В доста слуаи са откровено смешни. И няма нужда да ти харесват. Но в контрапункт - мислиш ли, че на всички им е забавно да четат "как салсата е смисъла на живота на еди-си-кой и как еди-си-кой преоткрил себе си чрез салса" ? Wink Ето ти различни форми на "отвратително" - все едно да се удиш защо феновете на латиносериали не харесват филми на ужасите. И обратно.
6. Всичко е въпрос на лична интерпретация. Включително в краините й форми.
Редактирана от Vlad на 03.08.2006 в 18:27
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.19 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,842 уникални посещения