BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Просто FUN
ivannn
Postcards from Honeymoon

A mother had 3 daughters. They were all getting married within a

short time period. Because mom was a bit worried about how their

sex lives would get started, she made them all promise to send a

postcard from the honeymoon with a few words on how marital sex

felt.

The first girl sent a card from Hawaii two days after the

wedding. The card said nothing but "Nescafe." Mom was puzzled at

first, but then went to the kitchen and got out the Nescafe jar.

It said: "Good till the last drop." Mom blushed, but was pleased

for her daughter.

The second girl sent the card from Vermont a week after the

wedding, and the card read: "Benson & Hedges." Mom now knew to

go straight to her husband's cigarettes, and she read from the

Benson & Hedges pack: "Extra Long. King Size." She was again

slightly embarrased but still happy for her daughter.

The third girl left for her honeymoon in the Caribbean. Mom

waited for a week, nothing. Another week went by, and still

nothing. Then after a whole month, a card finally arrived.

Written on it with shaky handwriting were the words: "British

Airways." Mom took out her latest Harper's Bazaar magazine,

flipped through the pages fearing the worst, and finally found

the ad for the airline. The ad said: "Three times a day, seven

days a week, both ways." Mom fainted.

- Тате, трябва да говоря с тебе по един много деликатен въпрос...
- Добре, ама нямам много време - казвай накратко!
- Сто лева.

Габровец пише на сина си писмо - отговор на неговото:
"Сине, изпращам ти 10-те лева, за които ме помоли. Само искам да ти кажа, че 10 се пише с една а не с 2 нули..."

Хубавото на Рая е, че не всички жени попадат там — иначе щеше да бъде голям Ад.

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
sssss
хахха ivannn, това за рая и жените...мнооооого вярно бре!
Интересно ми е обаче, кои жени попадат в Рая и кои в Ада?!

Обикновено тихите води са най-дълбоки, та затова питам!

Allesandro
if писа:
...
...
Обикновено тихите води са най-дълбоки, та затова питам!
...

като става дума за вода...

Толкуз мий мъчну,толкуз мий криву-
отпуска няма,няма муре...
Саму за някои то ша са плиска,
аз да са блъскам,кат диване...

Не ,чи парити с лопата ги рина,
ма за пучифка,щях да сбира...
Да са далджисна в муренцито синю,
сетня на пясъка да са пика!

Вечер да седна на бира и скара,
вятър да духа...-хубавина...
Как са намери да ма прикарат,
лятос,кат патка, да дремя в града?

Тъй да мий криву...Тес на мурето,
бирата нека да им загурчи!
Нека кумари ги апят,дудето,
там пу курортии пръскат пари...

т'ва е едно такова хайку за всички... приковани към някоя скучна работа през лятото...
"Уно Флай!"..."Дос Флай!"..."Трес Флай!"..."Осмотрес Флай!"...(???!!!)...
...аз знам че нищо не знам...

ivannn
многу дулго туз за хайку ве!
аз пък най-обичам да кибича в офиса на хладно лятото, когато куцо, кьораво и сакато се гъчка по чернумориьето. най-хубаво си почивам късна пролет и ранна есен 8)

geriiiito
fifi писа:
нещо танцуващо от мен

http://visitdanie...ce_now.htm

хаххаха не не не мога хахахха...няма такъв смях супер яко е тва:xox::xox::xox::xox::ura:

geriiiito
ето и от мен нещо..сигурно сте го виждали ама няма нищоWinkPfft
http://misli.hit....

thunderchief
i40.photobucket.com/albums/e223/TheSeaDog/Fun/PointlessFamilyPhotooftheYear.jpg
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Allesandro
...Али Баба и... четирите разбойници...? Grin
трябва да обявим издирване... 36 души са в неизвестност...

Бай дъ уей... тая година няма да караме Великден... откриха тялото Wink

thunderchief
Кви разбойници бе човек - семейна снимка - човека си штраква четирите жени и едната балдъза
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

karfi4ka
Хи хи, като я гледам тая снимка, се сещам за един стар виц

Грузия. Хълмове. На единия хълм кланът Арвиладзе, на другия - кланът Кавазашвили.
Старейшината на Кавазашвили към племеника си:
- Виждаш ли го оня с черните дрехи?
- Ми те всички са с черни дрехи.
- Добре де, с червения пояс!
- Ми те всички са с червени пояси.
- Абе оня със златистата тюбетейка!
- Като гледам, всички са със златисти тюбетейки.
Старият Кавазашвили вдига пушката и бам, бам, бам - застрелва шестима души. Остава един.
- Ей за тоя ти говоря!
- А-а-а, зетят, и кво?
- Абе просто не мога да го гледам!
:ter: :yx:

Много тъп тоя виц :kr:

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
Allesandro
thunderchief писа:
Кви разбойници бе човек - семейна снимка - човека си штраква четирите жени и едната балдъза

хахаха... извинявай... просто не схванах идеята на снимката Grin...

ivannn

още по-вълнуваща статистика от света на рекламата...

Съвсем правдоподобен майстор на перални от Пазарджик ни показва как една пералня е работила 10 години, през които котленият камък е вършел пъкленото си дело, скъсал е уплътнението и е изгорил „иначе здравия двигател”. За щастие човешката цивилизация е изобретила как да се противодейства на това безобразие – посредством Калгон, който да се добавя към всяко пране.

Калгонът се предлага в разфасовки от по 500 гр. Едно средно домакинство би следвало да изхарчи такава кутия за седмица, особено ако милее за пералнята си. Цената на кутията е 6,40 лв. Да започнем да смятаме:

ž Калгон за една седмица = 6,40 лв;

ž Калгон за една година – 52 х 6,40 = 332,80 лв.

ž Калгон за 10 години (живота на пералнята от рекламата) = 3 328 лв.

Три хиляди триста двадесет и осем лева. Макар че такава сума аз бих бил склонен да превърна в храни и напитки, за нуждите на настоящото изследване ще я превърна в перални машини. За цената, която ще платите за Калгон, ако попаднете под въздействието на рекламата, можете да придобиете:

ž INDESIT WIA-600 – 6,8 броя перални или по повече от половин пералня годишно;

ž ELECTROLUX EWF-805F – 6,3 перални;

ž BOSCH WAA-16160BY – 6,2 перални;

ž Ariston AT 64 AX – 5,99 перални

Съвсем друг е въпросът, че на 2/3 от територията на България водата е такава, че не образува котлен камък. Именно затова в една друга реклама на Калгон, където присъства наглата и манипулативна реплика „В България водата е твърда”, на заден план и без фокус едва се вижда карта на страната с отбелязани в червено зони, където водата наистина е варовита – за да не ги подгони някой за измама.

По подобен начин стои и въпросът със съпругите – някои се грижат за своите така, че когато станат на 40, пак да изглеждат добре. Други ги сменят с 2 на по 20 години. Това се нарича семейно-битов ъпгрейд. Да.

melody
Готини момчета:tik:Grin:-dan:
http://www.youtub...WYZM4Wj7ZI
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
Учебник по математика е издаден от издателство ЭКСМО-Пресс в 2002 година. Това са няколко задачи от учебника. Отбелязваме, че текста НЕ е изменен, а точно препечатан от книгата:

1. От маса отрязали един ъгъл. Колко ъгъла са останали на масата?
А колко ъгъла ще има ако се отрежат два, три, четири ъгъла?

Отг.:
Ако масата е четириъгълна (което не е очевидно), то естествено ще станат пет. Или четири. В зависимост от линията на рязане. И то ако редположим, че режем в права линия,а не фигурно. Ако отрежем още един ъгъл – то зависи кой и отново по каква линия режем. Общо казано задачата е лоша – има твърде много допускания ...

2. В тарелка лежали 3 моркова и 4 ябълки. Колко плода има в тарелката?
Отг.:
Е, какво е плод досега биологията не е дала определение, но ако е по магазинному – то 4 ябълки.

3. На полилея светели 5 крушки. Две от тях изгорели. Колко лампи останали на полилея?
Отг.:
Отлична задача. Смятам е ясно, че са останали 5 (в задачата никъде не е казано, че са ги свалили след изгарянето). Отделно обаче като се замисля може да са светели 5, ама да е имало 10.

4. Майка имала дъщеря Даша, син Саша, куче Рошльо и котарак Писан.
Колко деца е имала мама?
Отг.:
Биологически - две. Юридически също. А дали счита животните за свои деца (дори и приемни) – това е отделен въпрос.

5. В коридора има 8 обувки. Колко деца играят в стаята?
Отг.:
Ндааа... Без задълбочени знания задачата си е трудна. Може да се предположи с голяма степен на достоверност, че не са повече от 4, ако изключим възможността някой да е дошъл бос или да е влязъл с обувките.

6. На няколко маси има 12 ножа. Колко са масите в стаята?
Отг.:
очевидно – николко. Или много...

7. На кокошката Мирка се родили пиленца: едно червеничко и две белички.
Колко пиленца има Мирка?
Отг.:
Пиленцата са три спор няма, но Мирка е някаква мутирала кокошка - ражда.

8. Прилетели два коса, две лястовици, два таралежа (на руски явно е правописна грешка). Колко птици са прелетели?
Отг.:
Прилетели над къщи? Е, ако способността да лети все пак не прави таралежа птица (може просто силно и високо да са го метнали), то птиците са 4.

9. Седели на водата три врабчета. Едното излетяло. Колко са останали?
Отг.:
Едно е останал. Което излетяло. Останалите са потънали. Гаранция!

10. Търкаля се по масата разноцветно пръстенче: едната част от него е червена, другата зелена, а третата жълта. Когато пръстенчето се дотъркаля до края на масата какъв цвят ще се вижда?
Отг.:
Ако приемем, че масата е с ъгли. А за разноцветното пръстенче: откъде да знам?

11. На полица стояли детски книжки. Притичало куче, и взело една книжка, после още една, после още две. Колко книжки ще прочете?
Отг.:
Е кой го знае колко. Не повече от четири. Все пак може да не прочете всичко. Но колкото и да прочете ще са от полза - кучето явно е умно.

12. Мама изтървала поднос, на който имало две чаши на цветчета, две на прасковки и две на ягодки. Колко чаши са останали?
Отг.:
Зависи от мекостта на пода (или на каквото там ги е изтървала) и чупливостта на чашите...

13. На дъба имало три клончета и на всеки от тях по три ябълки. Колко са всички ябълки?
Отг.:
Колко в света или колко на дъба? На дъба - девет. А всички ябълки - мно-о-ого... (абе дъб с ябълки – може да са му приковали 3 клона от ябълка - или присадили ?)

14. Колко пиленца е извел петела, ако е снесъл 5 яйца?
Отг.:
Къде ли ги е извел? на разходка? Е сигурно много. Но след като яйцата са току що снесени (от петела тц, тц) тях не ги броим.

15. Един банан пада от елхата на всеки 5 минути. Колко ще паднат за един час?
Отг.:
Е много ясно - 12. Освен, ако на онзи с торбата с банани на елхата не му свършат по рано.

16. По двора се разхождат петел и кокошка. Петела има 2 крака, а у кокошката 4. (интересна кокошка – 4 бутчета) Колко крака са се разхождали по двора?
Отг.:
Като гледам зависи от разположението на краката на кокошката и като не знам колко използва. Както и кои крака да считам за разхождащи?
Ако другия чифт и стърчи на гърба, или ако се разхожда припълзявайки...

17. На масата имало 5 чаши с ягоди. Мишо изял една и я оставил на масата. Колко чаши има на масата?
Отг.:
Неизядени или общо? Неизядени - 4. Иначе пак са си 5.

18. На полата на Маша избродирали три вишни и две ябълки.
Изяли една вишна и две ябълки. Колко плодове са останали?
Отг.:
На роклята – останали са избродирани 5 изображения на плодове (ако вишната е плод). А плодове са останали три по-малко от колкото са били.

melody
SmileПонякога не е добре да си много сладичък!Smile
http://www.youtub...OIwOo&NR=1
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

melody
Ако това можеше да се случи,щеше да бъде прекрасно! Smile

Колко хубаво би било ако живота протича наопаки.Първо трябва да умреш, за да свършиш тая работа и да се отървеш.

След това отиваш в старчески дом. Оттам те изхвърлят, защото си станал прекалено здрав, взимаш си пенсията и отиваш на работа. Там те посрещат със златен часовник, лимузина, къща с градина, всичкото това в първия работен ден.

Работиш 40 години докато станеш достатъчно млад, за да се радваш на почивката, която започва в университета. Пиеш яко, купонясваш и се готвиш за гимназията.

После отиваш в начално училище, ставаш дете, играеш по цял ден, нямаш никакви отговорности, ставаш малко бебе, влизаш обратно, прекарваш последните си 9 месеца плувайки в лукс с централно отопление, спа център, руум сървис при почукване по стената,

... и накрая свършваш като оргазъм

sssss
Свободен превод на кварталите в София Smile

Старо..но златно,

Bathspiss - Банишора

Boris' Garden - Борисовата градина

Bugsville - Дървеница

Deathcells - Килиите

Diana's bath - Дианабад

Dry River quarter - Сухата река

Gay-o-mile - Гео Милев

Glory yeah - Славия

Iron Village - Железница

Knucklebone village - Кокаляне

Limpid village - Бистрица

Lilac sites - Люлин

Mince District - Ситняково

Motor Cycling Track - Мотописта

Оh! Peel - Обеля

Paul's village - Павлово

Pine Housing - Борово

Philips brotherhood - квартал Филиповци

Princeville - Княжево

Simon's Ville - Симеоново

Sheep's Elevation - Oвча Купел

Shooting Gallery - Стрелбище

Student's Mansions - Студентски Град

Sycamore's - Яворов

Sugar Factory - Захарна Фабрика

Under-the-dick - Подуене

Upper Bathroom - Горна Баня

Eagle Bridge - Орлов мост

King Town Highway - Цариградско шосе

admin
http://www.moetob...61&t=81561

Да се посмеем малко Wink
Благодарности на Добчо Wink

http://www.bgsalsa.info
tanyatasheva
На 11.04.07 г., светът се раздели с големия писател-сатирик Кърт Вонегът, който почина на 84 годишна възраст. Ето една негова реч отпреди 10 год., останала в историята.

Ползвайте плажно масло

Обръщение на Кърт Вонегът направено пред абсолвентите на Масачузетския университет

Дами и господа от випуск '97: Ползвайте плажно масло

Ако мога да ви дам само един съвет за бъдещето, той ще е за плажното масло. Ползата от него в дългосрочен план е доказана от учените, докато останалата част от моите съвети нямат по-реална основа от собствения ми лъкатушещ опит. Сега аз ще раздам тези съвети.
Наслаждавайте се на силата и красотата на своята младост. О, няма значение. Вие няма да разберете силата и красотата на вашата младост докато не ги изгубите. Но, повярвайте ми, след 20 години, когато погледнете отново снимките си, ще си припомните по начин, който сега не можете да уловите, колко много възможности са лежали пред вас и колко прекрасно всъщност сте изглеждали. Не сте толкова дебели, колкото ви се струва.
Не се безпокойте за бъдещето. Или се безпокойте, но знайте, че безпокойствието е толкова ефективно, колкото и опитът да се реши алгебрично уравнение чрез джвакане на дъвка. Истинските беди в живота ви ще дойдат от неща, които никога не са се появявали в обезпокоената ви глава, а ви заслепяват в 4 часа следобед на някой мързелив вторник.
Всеки ден направете по нещо, което ви плаши.
Пейте.
Не бъдете безотговорни към сърцата на другите хора. Не се свързвайте с хора, които са безотговорни към вашето сърце.
Не си губете времето за завист. Някога сте по-напред, друг път изоставате. Съзтезанието е дълго и накрая вие се съзтезавате само със самия себе си.
Помнете похвалите, които получавате. Забравете обидите. Ако успеете да го направите, кажете ми как сте го постигнали.
Пазете старите си любовни писма. Изхвърлете старите се банкови извлечения.
Протягайте се.
Не се чувствайте виновни, ако не знаете какво желаете да направите с живота си. Най-интересните хора, които познавам, не са знаели на 22 години какво искат да правят с живота си. Някои от най-интересните 40-годишни хора, които познавам, още не знаят.
Взимайте калций. Внимавайте за колената си. Ще ви липсват когато няма да са наред.
Може би ще се ожените, може би не. Може би ще имате деца, може би не. Може би ще сте разведени на 40, а може би ще танцувате патешкия танц на 75тата годишнина от брака си. Каквото и да правите, не се възгордявайте много, нито се ругайте. Избраните от вас решения са наполовина резултат от късмета. Което е валидно и за всички останали.
Наслаждавайте се на тялото си. Използвайте го по всевъзможни начини. Не се безпокойте от начина, както и от това, какво другите мислят за него. Тялото ви е най-страхотния инструмент, който някога сте имали.
Танцувайте, даже и ако нямате къде да го правите, освен в дневната.
Четете упътванията, даже и ако не ги спазвате.
Не четете списания за красота. Те само ще ви накарат да се чувствате грозни.
Старайте се да опознаете родителите си. Не знаете кога ще си отидат. Бъдете мили с хората от вашето поколение. Те са най-добрата ви връзка с вашето минало и са вероятно хората, които ще са до вас и за в бъдеще.
Помнете, че приятелите идват и си отиват, но на малко то тях трябва да държите. Работете здраво, за да преодолеете разстоянията в географския смисъл и в начина на живот, защото колкото повече остарявате, толкова повече са ви необходими хората, които са ви познавали, когато сте били млади.
Поживейте в Ню Йорк, но го напуснете преди да ви е направил прекалено твърди. Поживейте в Северна Калифорния, но я напуснете, преди да ви направи твърде меки.
Пътувайте.
Приемете някои вечни истини : цените ще растат, политиците ще флиртуват. Вие също ще остареете. И когато това стане, ще си въобразявате, че когато сте били млади цените са били умерени, политиците честни, а децата са уважавали родителите си.
Уважавайте родителите си.
Не очаквайте друг да ви издържа. Може би притежавате фонд. Или имате заможен съпруг(а). Но никога не знаете кога те могат да изчезнат.
Не цапотете твърде косата си или на 40 тя ще изглежда като на 85.
Внимавайте със съветите, които възприемате, но бъдете търпеливи с тези, които ви ги дават.
Съветът е форма на носталгия. Даването му е начин да извадиш миналото от отпадъчните води, да го избършеш внимателно, да добоядисаш по-грозните му части и го възстановиш за повече, отколкото струва.
Но вярвайте ми за плажното масло.

Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

sssss
tanyatasheva писа:
На 11.04.07 г., светът се раздели с големия писател-сатирик Кърт Вонегът, който почина на 84 годишна възраст. Ето една негова реч отпреди 10 год., останала в историята.............

Много истинско...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.38 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,847 уникални посещения