BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Чувствате ли се променени,откакто танцувате салса?
thunderchief
if писа:
thunderchief писа:
А червената точка на кеча за кво му е?

..., за да не гледат малки деца примерно.
Не на агресията и насилиетоSmile, но стига вече...к`ва хубава тема, пък как я затрихмеSmile ... не мислиш ли?WinkWinkWink

Айде пък сега, кво и направихме на темата
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

blue_lipstick
За мен салсата се оказа повече отколкото предполагах.Дори не подозирах,че това е един огромен поглъщащ свят.Единственото,което ми отне е голяма част от свободното време...Но за миг,нито за миг не съжалявам,че стана така,защото това,с което допълни живота ми се оказа,не само стъпки и фигури или просто танц.Срещна ме с цяла една нова за мен "цивилизация".С емоции,които бях позабравила,след като бях изоставила подобни танци преди години .Срещна ме с култура,за която почти нищо не знаех...и още толкова неща,за които не мога да се сетя в момента.
Когато реших да се заминавам,допусках че ще е нещо сходно с ходенето на фитнес.Отиваш там за 1 час,започваш с лека загрявка.След това си правиш програмата назначена от инстуктора,сваляш някое килце,с времето ставаш все по-добър и почваш все повече кила да нагласяш на щангите и гладиаторите...Отморяваш след работа,срещаш се с някакви хора,разговаряте на принципа "здравей-здрасти",нищо ангажиращо.Излизаш от залата и това е!
Или подобно на езиков курс: пак един час след работа,учиш някакви неща,за които не си и чувал преди това в живота си.Пак има хора,с които разговаряш задочно (налага се,все пак нали заниманието е групово).Преговаряте разни неща от предните уроци.С времето напредваш и ставаш все по-добър....и т.н. Излизаш от курса и това е!
Истината за салсата се оказа,далеч по-приятна Smile)). Изначално реших да танцувам салса,не защото бях в депресия,или пък че нямам социална среда и хора,с които да си правя веселото и с които да ми е приятно.Напротив,в това отношение всичко си ми е наред....но някак си усещах,че се нуждая от промяна.И тогава една случка в миналото ми помогна да реша в каква посока да бъде промяната.
Дали се чувствам щастлива?! По-скоро,да!Нещастна съм само, когато заведението започва да напомня за лошата си климатчна изнсталация! Wink

don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
sssss
thunderchief писа:
if писа:
thunderchief писа:
А червената точка на кеча за кво му е?

..., за да не гледат малки деца примерно.
Не на агресията и насилиетоSmile, но стига вече...к`ва хубава тема, пък как я затрихмеSmile ... не мислиш ли?WinkWinkWink

Айде пък сега, кво и направихме на темата

Smile ми може да подразним някой...знам ли!?
После Smile ще излезе слух, че сме тъпи парчетаSmile, щото много се лигавим...ще рече човек, че днес е петък 17,30 ч.!!!

Pirelli, Pireli* - No comment!SmileWinkWinkWinkWink
Редактирана от sssss на 18.07.2006 в 14:54

blue_lipstick
if,фен си на Пирели ли? Wink Аз наскоро разгледах сайта на Пирели с календарите през годините...много подробна история Smile Няма такива календари просто! Smile No comment! Wink

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
sssss
blue_lipstick писа:
if,фен си на Пирели ли? Wink Аз наскоро разгледах сайта на Пирели с календарите през годините...много подробна история Smile Няма такива календари просто! Smile No comment! Wink

Smile хиххи, нямах предвид гумите, затова написах и "no comment", това с Pirelli, Pireli* е ник май и е друг случай от друго място, но както и да е...иначеSmile с тези гуми (нали Pirelli бяха гуми ... или вериги бяха) ме върна назад във времето преди 4, 5 год. май, когато трябваше да правя една страница на една фирма, която продаваше вериги, гуми и такива автомобилни джунджурийки (все още изучавам терминологията Smile )...та доста се измъчихSmile и доста отвратителна страница станаSmile! Сега ще видя за какви календари говориш ... да няма голи мацки с гуми вместо сутиени?! Smile хахаха

blue_lipstick
if писа:
Smile хиххи, нямах предвид гумите, затова написах и "no comment", това с Pirelli, Pireli* е ник май и е друг случай от друго място, но както и да е...иначеSmile с тези гуми (нали Pirelli бяха гуми ... или вериги бяха) ме върна назад във времето преди 4, 5 год. май, когато трябваше да правя една страница на една фирма, която продаваше вериги, гуми и такива автомобилни джунджурийки (все още изучавам терминологията Smile )...та доста се измъчихSmile и доста отвратителна страница станаSmile! Сега ще видя за какви календари говориш ... да няма голи мацки с гуми вместо сутиени?! Smile хахаха

Да,Пирели са гуми,доколкото знам и аз Smile! Е,не знаех,че по друг случай си ги споменал/а! Smile
Календарите са много арт.Голи мацки има,да...даже май преобладават! Wink

melody
Ама вие съвсем се отклонихте от темата.....По какви пътища тръгнахте....Smile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
melody писа:

Smile ами една приятелка вчера ме просветли, че всички пътища водели към Рим...та натамSmile) сме тръгнали...!

Шегичка! Спираме вече!
Давам обет!Smile

thunderchief
melody писа:

Няма вечеGrin
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

marinata
и аз се чувствам както останалите-перфектно когато трагвам на салсаGrinвсички в клуба са много весели и атмосферата е благоприятна за танциSmileа и докато отивам на урок в мен винаги се поражда едно трепетно вълнениеPfftмного е приятно!налиSmile
vamos a bailar!

ostavka
даSmile чувствам се по-щастливаSmile нали по принцип изкуствата изразяват нещо, което е вътре в нас. дори само това може да ме накара да чувствам по-добреSmile танците (не само салсата) придават форма на енергията ми и сякаш образуват още енергия. колкото и да е странно има хора, които не намират нищо в танците (дори след като са ги пробвали)! те просто си имат друг вид изразяване. ние тука сме от танцуващия вид темпераментни маймуниSmileWinkGrin промяната, откакто танцувам салса е, че намерих един от начините си за изразяване, а човек, когато е споделил, е по-щастливSmile
shall we dance?Smile
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

El Doctor
Браво, Мелъди, монго се радвам на твоите мисли и теми.Лично на мен ми допадат доста.Сайтът е наистина много интересен /браво на администраторите/, а ти даваш някаква, нова странна свежест тукWinkWinkWinkWink

karfi4ka
Дали има промяна в мен откакто танцувам...не знам всъщност. Поне не бих го нарекла точно промяна. Винаги съм имала усещане, че съм много щастлив човек. А танците...те донесоха още повече слънце и усмивки в моя живот Grin
Аз мисля, че ви бях споделила преди време колко вълнуващ беше онзи миг, когато за пръв път попаднах в нашата школа и как отведнъж ме грабнаха усмихнатите хора и горещите кубински ритми. Така ме грабнаха, че няма пускане Grin ...ехххх, как само се влюбих в тази салса......и в още нещо покрай нея Wink Grin

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
Teri
За мен Салсата дойде в един преломен момент в живота ми, когато реших да променя много неща в него, да излезна от един застой... Така че за мен Салсата е нещо, което ми носи щастие, кара ме да летя Smile Чувствам се чудесно откакто танцувам, зареден с позитивна енергия, по-често усмихнат и ми се иска да пръскам това чувство сред всички мои приятели Smile И вече някои от тях гледайки ме какъв съм запален, се запалиха и те Smile

http://Uhaaa.com
herairness
Дам,съвсем като МелодиSmileхубаво е,че има салсаCool
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Sabrositka
Определено салсата ме промени много.Станах съвсем различен човек.Направо станах нов човек.Научих се да бъда по-отговорна.Да гледам на всичко с усмивкаSmileА и най-важната проманя.....изправих си гърба!Wink

sssss
Sabrositka писа:
Определено салсата ме промени много.Станах съвсем различен човек.Направо станах нов човек.Научих се да бъда по-отговорна.Да гледам на всичко с усмивкаSmileА и най-важната проманя.....изправих си гърба!Wink

...без "Космодиск" ... Smile нали?

Шегичка WinkWinkWinkWinkWinkWink GrinGrinGrinGrinGrin

herairness
да добавя,след като се убедих,че партитата са хубаво нещо,се чувствам още по-добре Grin даже вече си тананикам салса повечето време,особено след тренировка,по това се познава,че съм ходила Cool
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

herairness
да добавя,след като се убедих,че партитата са хубаво нещо,се чувствам още по-добре Grin даже вече си тананикам салса повечето време,особено след тренировка,по това се познава,че съм ходила Coolа саброситке,надявам се да помогне и на моя гръб,че от кога ми мрънкат заради негоAngry

icy
аз лично почнах със салсата малко на майтап и си мислех, че е нещо, което бързо ще ми омръзне. обаче се оказа, че не е точно така.
освен, че си изправих гърба, подобрих си походката и поотслабнах малко (поне аз така си мисля деSmile))), наистина открих един нов свят - танца, музиката. да не говорим за факта, че салсата е чудесен начин да разтовариш след дългия работен ден, когато шефът яко те е изнервилSmile въобще човек започва да гледа на всичко от по-различен ъгъл

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.14 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,870 уникални посещения