|
Чувствате ли се променени,откакто танцувате салса?
|
| thunderchief |
Публикувана в 18.07.2006 в 14:31
|

Известен

|
if писа:
thunderchief писа:
А червената точка на кеча за кво му е?
..., за да не гледат малки деца примерно.
Не на агресията и насилието  , но стига вече...к`ва хубава тема, пък как я затрихме  ... не мислиш ли?   
Айде пък сега, кво и направихме на темата
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 18.07.2006 в 14:35
|

Известен

|
За мен салсата се оказа повече отколкото предполагах.Дори не подозирах,че това е един огромен поглъщащ свят.Единственото,което ми отне е голяма част от свободното време...Но за миг,нито за миг не съжалявам,че стана така,защото това,с което допълни живота ми се оказа,не само стъпки и фигури или просто танц.Срещна ме с цяла една нова за мен "цивилизация".С емоции,които бях позабравила,след като бях изоставила подобни танци преди години .Срещна ме с култура,за която почти нищо не знаех...и още толкова неща,за които не мога да се сетя в момента.
Когато реших да се заминавам,допусках че ще е нещо сходно с ходенето на фитнес.Отиваш там за 1 час,започваш с лека загрявка.След това си правиш програмата назначена от инстуктора,сваляш някое килце,с времето ставаш все по-добър и почваш все повече кила да нагласяш на щангите и гладиаторите...Отморяваш след работа,срещаш се с някакви хора,разговаряте на принципа "здравей-здрасти",нищо ангажиращо.Излизаш от залата и това е!
Или подобно на езиков курс: пак един час след работа,учиш някакви неща,за които не си и чувал преди това в живота си.Пак има хора,с които разговаряш задочно (налага се,все пак нали заниманието е групово).Преговаряте разни неща от предните уроци.С времето напредваш и ставаш все по-добър....и т.н. Излизаш от курса и това е!
Истината за салсата се оказа,далеч по-приятна )). Изначално реших да танцувам салса,не защото бях в депресия,или пък че нямам социална среда и хора,с които да си правя веселото и с които да ми е приятно.Напротив,в това отношение всичко си ми е наред....но някак си усещах,че се нуждая от промяна.И тогава една случка в миналото ми помогна да реша в каква посока да бъде промяната.
Дали се чувствам щастлива?! По-скоро,да!Нещастна съм само, когато заведението започва да напомня за лошата си климатчна изнсталация! 
don't click this link... 
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 18.07.2006 в 14:37
|

Известен

|
thunderchief писа:
if писа:
thunderchief писа:
А червената точка на кеча за кво му е?
..., за да не гледат малки деца примерно.
Не на агресията и насилието  , но стига вече...к`ва хубава тема, пък как я затрихме  ... не мислиш ли?   
Айде пък сега, кво и направихме на темата
ми може да подразним някой...знам ли!?
После ще излезе слух, че сме тъпи парчета , щото много се лигавим...ще рече човек, че днес е петък 17,30 ч.!!!
Pirelli, Pireli* - No comment!   
Редактирана от sssss на 18.07.2006 в 14:54
|
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 18.07.2006 в 14:43
|

Известен

|
if,фен си на Пирели ли? Аз наскоро разгледах сайта на Пирели с календарите през годините...много подробна история Няма такива календари просто! No comment!
don't click this link... 
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 18.07.2006 в 14:53
|

Известен

|
blue_lipstick писа:
if,фен си на Пирели ли?  Аз наскоро разгледах сайта на Пирели с календарите през годините...много подробна история  Няма такива календари просто!  No comment! 
хиххи, нямах предвид гумите, затова написах и "no comment", това с Pirelli, Pireli* е ник май и е друг случай от друго място, но както и да е...иначе с тези гуми (нали Pirelli бяха гуми ... или вериги бяха) ме върна назад във времето преди 4, 5 год. май, когато трябваше да правя една страница на една фирма, която продаваше вериги, гуми и такива автомобилни джунджурийки (все още изучавам терминологията )...та доста се измъчих и доста отвратителна страница стана ! Сега ще видя за какви календари говориш ... да няма голи мацки с гуми вместо сутиени?! хахаха |
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 18.07.2006 в 15:09
|

Известен

|
if писа:
 хиххи, нямах предвид гумите, затова написах и "no comment", това с Pirelli, Pireli* е ник май и е друг случай от друго място, но както и да е...иначе  с тези гуми (нали Pirelli бяха гуми ... или вериги бяха) ме върна назад във времето преди 4, 5 год. май, когато трябваше да правя една страница на една фирма, която продаваше вериги, гуми и такива автомобилни джунджурийки (все още изучавам терминологията  )...та доста се измъчих  и доста отвратителна страница стана  ! Сега ще видя за какви календари говориш ... да няма голи мацки с гуми вместо сутиени?!  хахаха
Да,Пирели са гуми,доколкото знам и аз ! Е,не знаех,че по друг случай си ги споменал/а!
Календарите са много арт.Голи мацки има,да...даже май преобладават!
don't click this link... 
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 18.07.2006 в 15:12
|

Известен

|
Ама вие съвсем се отклонихте от темата.....По какви пътища тръгнахте....
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 18.07.2006 в 15:30
|

Известен

|
melody писа:
ами една приятелка вчера ме просветли, че всички пътища водели към Рим...та натам ) сме тръгнали...!
Шегичка! Спираме вече!
Давам обет! |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 18.07.2006 в 15:31
|

Известен

|
melody писа:
Няма вече
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| marinata |
Публикувана в 19.07.2006 в 22:10
|

Начинаещ

|
и аз се чувствам както останалите-перфектно когато трагвам на салса всички в клуба са много весели и атмосферата е благоприятна за танци а и докато отивам на урок в мен винаги се поражда едно трепетно вълнение много е приятно!нали
vamos a bailar!
|
| |
|
|
| ostavka |
Публикувана в 19.07.2006 в 23:19
|

Фен

|
да чувствам се по-щастлива нали по принцип изкуствата изразяват нещо, което е вътре в нас. дори само това може да ме накара да чувствам по-добре танците (не само салсата) придават форма на енергията ми и сякаш образуват още енергия. колкото и да е странно има хора, които не намират нищо в танците (дори след като са ги пробвали)! те просто си имат друг вид изразяване. ние тука сме от танцуващия вид темпераментни маймуни  промяната, откакто танцувам салса е, че намерих един от начините си за изразяване, а човек, когато е споделил, е по-щастлив
shall we dance?
|
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 20.07.2006 в 16:51
|

Известен

|
Браво, Мелъди, монго се радвам на твоите мисли и теми.Лично на мен ми допадат доста.Сайтът е наистина много интересен /браво на администраторите/, а ти даваш някаква, нова странна свежест тук    |
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 22.07.2006 в 23:10
|

Известен

|
Дали има промяна в мен откакто танцувам...не знам всъщност. Поне не бих го нарекла точно промяна. Винаги съм имала усещане, че съм много щастлив човек. А танците...те донесоха още повече слънце и усмивки в моя живот
Аз мисля, че ви бях споделила преди време колко вълнуващ беше онзи миг, когато за пръв път попаднах в нашата школа и как отведнъж ме грабнаха усмихнатите хора и горещите кубински ритми. Така ме грабнаха, че няма пускане ...ехххх, как само се влюбих в тази салса......и в още нещо покрай нея  |
| |
|
|
| Teri |
Публикувана в 25.07.2006 в 09:12
|

Напредващ

|
За мен Салсата дойде в един преломен момент в живота ми, когато реших да променя много неща в него, да излезна от един застой... Така че за мен Салсата е нещо, което ми носи щастие, кара ме да летя Чувствам се чудесно откакто танцувам, зареден с позитивна енергия, по-често усмихнат и ми се иска да пръскам това чувство сред всички мои приятели И вече някои от тях гледайки ме какъв съм запален, се запалиха и те
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 22.09.2006 в 07:55
|

Звезда

|
Дам,съвсем като Мелоди хубаво е,че има салса
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...
|
| |
|
|
| Sabrositka |
Публикувана в 29.09.2006 в 05:12
|

Начинаещ

|
Определено салсата ме промени много.Станах съвсем различен човек.Направо станах нов човек.Научих се да бъда по-отговорна.Да гледам на всичко с усмивка А и най-важната проманя.....изправих си гърба! |
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 29.09.2006 в 23:14
|

Известен

|
Sabrositka писа:
Определено салсата ме промени много.Станах съвсем различен човек.Направо станах нов човек.Научих се да бъда по-отговорна.Да гледам на всичко с усмивка  А и най-важната проманя.....изправих си гърба! 
...без "Космодиск" ... нали?
Шегичка           |
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 06.11.2006 в 06:17
|

Звезда

|
да добавя,след като се убедих,че партитата са хубаво нещо,се чувствам още по-добре даже вече си тананикам салса повечето време,особено след тренировка,по това се познава,че съм ходила
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 06.11.2006 в 06:17
|

Звезда

|
да добавя,след като се убедих,че партитата са хубаво нещо,се чувствам още по-добре даже вече си тананикам салса повечето време,особено след тренировка,по това се познава,че съм ходила а саброситке,надявам се да помогне и на моя гръб,че от кога ми мрънкат заради него
|
| |
|
|
| icy |
Публикувана в 06.11.2006 в 17:40
|

Начинаещ

|
аз лично почнах със салсата малко на майтап и си мислех, че е нещо, което бързо ще ми омръзне. обаче се оказа, че не е точно така.
освен, че си изправих гърба, подобрих си походката и поотслабнах малко (поне аз така си мисля де ))), наистина открих един нов свят - танца, музиката. да не говорим за факта, че салсата е чудесен начин да разтовариш след дългия работен ден, когато шефът яко те е изнервил въобще човек започва да гледа на всичко от по-различен ъгъл |
| |
|