BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
За пушенето по време на салса партитата!
tino1904
Уф, хора- снощи бяхме първи в "Салса+" с моята приятелка, беше празно, но скоро найдоха доста хора- танцьори и външни и за пореден път тъпнята с цигарите- до нас се настани цяла маса с кибици- не са станали да танцуват, но всеки издумка по половин кутия цигари в рамките на час и половина! Това край няма ли да има? Нямали да направим нещо по въпроса?

tanyatasheva
Преди 2-3 седмици бях за последно в сряда в С+ и разбрах, че вече не е ден без цигарен дим! Вече нямаме нито едно парти без цигарен димSad Нищо не можем да направим, Ели, трябва да влезе тотална забрана, само тогава ще се оправят нещата.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

tino1904
Трагедия! Аз нямам против, че точно тези клиенти- пушачите, правят оборот в заведението, защото консумират най- много, ама това заведение с история, създадено за танцуване, а се налага да задържаш дъха, докато танцуваш и да бършеш сълзи от очите от пушека. В "Салса+" се провеждат и танго милонги, на които ходя редовно и хората са се разбрали, че ще пушат на гардероба- слага се пепелник там и пушат и нищо- всички са живи и здрави и доволни! Какво пречи и в салса общество да се разберем за същото?

Emil
Може да сте прави за цигарите, ама както казвате, те правят оборот, защото иначе Салса+ ще затвори, ако трябва да се издържат само с вода.
Вчера бях в Брюксел и там, дето уж правят законите, се пуши в салса заеденията и то яко, естествено на бара, ама то е както при нас.
И стига сте преувеличавали за бърсане на сълзи, защото не е чак толкова задимено, пушачите са много по-малко, отколкото ги представяте.
какво ще кажете да наемем една конферентна зала с хубав под за танци, диджей и много литра вода и само да се въртим вътре до полуда? Иначе и твоето предложение си го бива
нямам снимка размер 100x100, be back

tino1904
А- за сълзи си е истина, Емиле- тази пълна с пушачи маса снощи наистина ме просълзи!

Sergei Ivanov
Спрях да ходя на Салса партитата именно заради цигареният дим. Танцуването Салса освен, че е естетично занимание, изисква доста кислород за употреба... а едва ли е добра гледката, да идвам с противогаз... и затова предпочетох да карам колело на чист въздух в планината Naezd

niiksan
А бе хора, пушача е такова "говедо" ,че едва ли ще се вслуша в анемичните ни стонове. Мисля ще е по добре ако на входа на такива заведения се предлагат противогази. Естествено ще съм първия, който ще си го нахлупи, стига да се предлага такава услуга. Така хем заведението няма да фалира, защото пушателят пие като смок, хем другите ще сме добре, защото няма да ни сълзят очите от гадния цигарен дим и дробчетата ни няма да се гърчат неистово за глътка чист въздух.
Редактирана от niiksan на 20.12.2010 в 10:51

bongo
@niiksan , зная, че го казваш с ирония, ама ако си ходил в казарма, дори с ирония няма да ти мине мисъл за противогаз и физическо натоварване.

Не зная какво е по-гадно - да дишаш цигарен дим или да се опитваш да дишаш през противогаз...

Сори, че малко извън темата, която, колкото и да подкрепям, си е кауза пердута....

И за да не съм изцяло /OFF: Хващате някое гадже още в началото на партито, преди да се задими до степен ритуално да се самоубиват алвеоли и газ към къщи за здравословен секс... Yes ... и тя се оказва пушачка...Ho Ho
Редактирана от bongo на 27.12.2010 в 19:28
---------------------------------------------------
Because I choose to

niiksan
Последното изречение много ми допада, съвета е добър. Иначе повярвай брат, предпочитам противогаз пред цигарен дим. Работил съм с такова чудо във винпром, не е чак толкова зле. Но да е жив и здрав бат Бойко че забранява тотално папиросите в обществени заведения.Cheers

tanyatasheva
Нахален, по-нахален, най-нахален, нагъл....., пушач!!!BoxSmile
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.46 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,449 уникални посещения