BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
За новия клуб Кавалер
tino1904
Ох , Тъндъре , ще премълча тоз път .....

k1k
Здравейте,

Дали не е добре да отворим една тема "плюене" , за да могат всички да си теглят майните там....

Аз тук така и не разбрах какво общо има един клуб и едно парти с вашите караници.

Та аз бих искал да попитам:

Ако трябва да избирам между

Колорама
Кавалер
Салса+
Партито на Мигел в Social Jazz

кое да избера.Има много критерии като

Музика
Обстановка
Редовни посетители
Цени
....

Смятам, че темата е интересна и не бива да я разваляме с лични караници.

Поздрави...

tanyatasheva
Ние го го ударихме на майтап, но точно така поставена темата, става взривоопасна, така че зарежиSmile Забрави партито в Чилаут, което въпреки че има много добри традиции, се провежда през неделя, доколкото знам, за да е пълно и да издържи конкуренцията. С това новото, стават общо пет неделни партита, не е ли малко множко? Smile Пак хората трябва да обикалят като гламави и накрая отново всички в С+Smile
Редактирана от tanyatasheva на 18.10.2009 в 16:01
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

Helios
Защо да са множко!... Обиколките по заведения би трябвало да напомнят атмосферата, споделена от Хемингуей и компания през 50-те години в Куба..."По едно дайкири навсякъде" Wink шегувам се! Тук салсеросите нямат тази възможност, но съм убедена, че всеки иска да види нещо по-различно.
Нямаше да се появят нито Битълс, нито Стоунс, ако не присъстваше разнообразието от заведения в Западен Берлин и Лондон в 70-те години...няма да споменавам Америка сега, прекалено е. Но пък защо да не си го караме на социализъм още...и да се видим накрая в кварталното читалище!
Редактирана от Helios на 18.10.2009 в 20:01

El Doctor
ха ха... Реално вече всеки, който иска може да направи клуб за танцуване, да си отвори школа и т.н.Отделен е въпросът кой ще ходи там...Но нека има конкуренция, публиката има думата!
Та мисълта ми е следната : не съм ходил в "Кавалер", не съм посещавал споменатата школа "Шик", не съм се заглеждал по инструкторите им...Smile по партита.Но след тази дискусия ще го направя, да си съставя по-точно мнение...
Сега, за да се забавляваме по-добре ви предлагам следната ча-ча-ча, но не в изпълнение на, както очаквате, Dean Martin...а на едни скромни девойки ...и така :Ladies and Gents,
"SWAY"
http://www.youtube.com/watch?v=-9aJQMBdHOc&feature=related
а кой как ще я танцува на 1 , на 2 или пък ..на 3 Smile
Изборът е всеки един.
За кавалерите пожелавам искрено: нека им дамите често да използват за тях следните куплети и думи от песента:

When marimba rhythms start to play
Dance with me, make me sway
Like a lazy ocean hugs the shore
Hold me close, sway me more

.....

Other dancers may be on the floor
Dear, but my eyes will see only you
Only you have that magic technique
When we sway I go weak

Wink Enjoy!

RitmoDelCuore
Не исках да коментирам кое парти е по-хубаво и кое не, а че според мен е огромна наглост такива хора да отварят школи и дори да ги рекламират! Че то въпросният инструктор дори ритъма не хваща, за каква школа тогава говорим!

tino1904
Танцувала съм неколкократно с инструктора на тази школа - прави ми впечатление , че винаги е усмихнат и позитивен , начина на танцуване - не коментирам - не съм критерий за оценяване , а в днешно време вече всеки , който има намерение си отваря школа . Предполагам , че за всеки влак ще се намерят пътници - на който не му допада една школа , просто я сменя на друга . По-лошият вариант - поне според мен , когато няма избор .

lazorini
RitmoDelCuore,забавлявай се с танци вечер във неделя на 'партито',а не с форума и ще се поотпуснеш!Както си установила с ритъма си добре...а ние не!-защото прави впечатление,че си ни много обидена,заради 'вожда',може би!-но ние не искахме чак толкова да ни се сърдиш...,по малко!

http://chicdance.com/
Valtz1
Ех, каква прекрасна ча-ча-ча е Sway. Направо да се разтанцуваш като я чеуш.Good Est

atila
Последно включване по темата Smile))) Скъпи lazorini, аз нямам школа, нямам намерение и да отварям такава ..... много се кефя на салсата като музика и танц, аз съм добър потребител на салса средата. Не рекламирам партита, казвам обаче кое харесвам и кое не .... направо, без заобикалки, без подмазване, при все че познавам повечето хора..... на теб и твоя клуб ще кажа следното:

ако взема tino1904 и дойда в залата ви за танци, мога да ви преподавам уроци Smile)))) на Вас инструкторите, но ще е срамно пред вашите ученици...... а относно партито за което спамите - да ти кажа - 30 човека на парти не е парти, това е провал....... клубовете по салса събират на сошълите си в залите многократно повече салсерос..... така че, направете си правилен извод.....

lazorini
Неслучайно представянето ти като Атила във форума досега е доста несполучливо и ще ти кажа защо! Не е заради неустановения ти пол, някои хора те съжалиха и измъкнаха от неловкото ти положение! Друго е! – и така „тя”, извинявай, грешка той е вожд на хуните, както подсказаха по-горе извън цивилизования Рим. Общувал е почти само със секирата, както ти /и дружината/ го правите. Чувства се далеч от Рим и комплексът му на простак го е тласкал с невероятна агресия към войни. Сигурно сте добри танцьори, но както твоят кумир, му е липсвало ниво за форум. Там във форума не са допускали плебей. Но ако искаш не се отказвай от дебата, проявявай смелост, а не последно...последно... Потърси обаче по-интелигентната част в салса средите /”нали си добър потребетел на салса средата”/, за да се представяш по-добре или да не се излагаш поне. Грешка е от моя страна и сигурно ще ме упрекнат, че продължавам да те депресирам, а в състоянието, в което си - сигурно имаш нужда от помощ.

atila
lazorini каква уникална мисъл, каква висша духовност струи от всеки твой знак на горния пост.... какво историческо познание за Римската империя ..... ти си невероятен капацитет , пожелавам ти все такива добри познания и добре посещавани партита от по 30 човека Smile))) а когато решите да ви предадем малко салса уроци , сигурен съм че tino1904 няма да има нищо против да ми партнира, въпреки че при вашето салса ниво, по скоро ще науча прасетата да играят белот, отколкото вие да затанцувате нормално .....и никой няма да те упреква , ти не ставаш за нищо.... Smile

atila
Чакайте че умрях от смях Smile))) докато разглеждах сайта на тази даровита школа установих че дори имат в програмата си за обучение група "НАПРЕДНАЛИ" е това направо ме развесели истински...... представете си че преподавателите са гола вода, също като партито си .....и имат напреднала група Smile))) абе как не ви е срам да лъжете хората ???? че вие не можете бейсик да направите без да изгубите ритъма !!!!! как може да имате напреднала група ??.... май ще организирам няколко сошъл танцьори да дойдем на вашето Кавалер парти за да разберат напредналите ви колко много сте ги излъгали , та и пари сте им взели за това...сигурно и дипломи издавате за напреднало ниво .... ужассс Smile))) СКАНДАЛИЗИРАНА СЪММММММ....Smile)))))

lazorini
Посъветвах те да си по-смел, но ти го обърка с истеричен. Стахувам се, че твоето самочувствие граничи с грандомания, възбуждаш се, повтаряш едно и също, като че сам не си вярваш. Бих ти услужил с медицинска литература, в която можеш да проследиш различните етапи на психологическа деформация - параноя..........до шизофрения. Страхувам се да не ти направя нещо лошо - психологически!

La Tiburona
"Умоляват се посетителите да не стрелят по пианиста, той се старае колкото може"Bebe

atila
Моето самочувствие lazorini се основава на факта че аз освен че владей бейсик, мога да направя и адиос и то в ритъма на музиката, това е разликата която вашата школа никога няма да усвои, вие сте музикални инвалиди и не е нужно да си шизофреник за да казваш истината Smile))) Просто не ставате нито като танцьори, нито като преподаватели ..... по смело от това не мога да се изразя, да ме прощават администраторите на сайта, старая се да избегна някои по истински смели думи ....Smile)))

lazorini
Талант...беисик,адиос...беисик,адиос...дай още 2 метра!

k1k
Хубава работа ама българска.

Много искам един 200 килограмов българин да му хрумне да направи салса заведение(малко вероятно ама си искам).
Искам да налее пари за музика , за обстановка, за всичко каето е необходимо.

Ще бъде супер.Атила след това какво ще коментираш??
Ако ти си Атила , оня може да се регистрира с ник КАтила.
И никой няма да реве ,защото Катила ще прави бизнес неща и комплексарите ще ядат шамари.
От такова заведение ще спечелят всички - а Вие може би ще се плюете в правилната тема.

Писна ми от майстори - така де май на всички ни е писнало. Повечето хора просто искат да се забавляват.
Lazorini - явно си дърво. Стига спори по темата. Ти се забавляваш по свой си начин. Искаш да направиш различно и наистина добро заведение, а това няма нищо общо с танцуването ти.

Стискам палци наистина хората да го оценят ако струва.
Сега не е лошо да напишеш защо хората трябва да изберат твоето заведение....

НЕ се извинявам за тона.
Поздрави

Emil
Абе Атила, защо ни лъжеш, че човека няма ритъм http://www.youtub...TUQFwfwr8k
Редактирана от Emil на 20.10.2009 в 16:05
нямам снимка размер 100x100, be back

RitmoDelCuore
Ритъмът не е единственото нещо, което му липсва.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,683 уникални посещения