BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Дон кафе салса фивър найтс, 25-26 септември
thunderchief
El Doctor написа:
Ah, Tundureee,
Всъщност означава, че жената си е танцувала нормално ма "водещия" имге е бил калпав, ма много калпав!
Tvita izaishtna slovestnost e nenadminata...:-)
A propos, mejdu 6.10. i 111.10. ste bada v UK slujebno v nekvo selo Charnwood do Leicester , ta ste te pitam za suveti za jivota i cenite v UK.
Badi zdrav1 :-) :-)Smile

В паланката до Лестър вероятно цените няма да са високи(т.е. за около 180 паунда за това време би трябвало да се разпориш от плюскане и пиене), а като научиш как ще летиш пиши да видим какво ще измислим за да стигнеш до Лестър, но принципно вариантите са ти два(Лондон и Бирмингам), и от двата има директни влакове до Лестър.
Като имаш повечко подробности пусни ЛС, че по партита надали скоро ще се вестна ако и да съм си в България.

май и някакъв флуид неизвестен се намесва

Туй ще да е моторно масло
Редактирана от thunderchief на 30.09.2009 в 20:17
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

atila
Верно е .... броя само до едно и 3/4... на тъндъра Smile
иначе си стъпвам ситно на 0,99 .... тая мацка ме разкова ...... ще ходя пак на уроци ...... и така до края на света ..... може да ида до тъндъра да ми покаже някои ингилски врътки .... умее ги той тия работи, не напразно плува ламанша по 8 пъти на година Smile))) Сега ще си занеса телевизора на поправка та ега ми се оправи броенето..... иначе трябва да го сменям.... тъп късмет !!!

rosko7
SmileSmileSmile не се коси, де - никой не се е родил научен Pfft
ще се научиш Yes
Live it up today because you're not gonna have a lot of tomorrows...Uraaa

tanyatasheva
Ако дамата не може да танцува, не виждам кавалерът какво може да направи, как да и задвижи краката, трябва да я влачи.Smile А Луис сигурно би се справил, но да се сравняваме с него е все едно да сравниш хора, които бягат един час на ден за здраве и олимпийския отбор по лека атлетика.Smile
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

Valtz1
Няма причина двама души да танцуват заедно, ако имат несъответствия- технически, енергийни, флуидни или каквоти и да са. Достатъчно е да се каже: "Извинете, но няма синхрон" или друго подходящо и готово.
Какъв е смисълът да се подиграваш на някого, че не ти подхожда?!
Лошото е, че ако кавалерът не може да води танц няма. Ако дамата е с по-скромни умения може да бъде увлечена, евентуално.
Горките кавалери, не има е лесно.

tanyatasheva
tino1904 написа:
Браво на мацките ! Аз пак , като танцувах с Луис имах чуството , че имам само един крак - при това левия или , че имам осем крака и всеки един пречи на другия - не знам от какво зависи - от мъжа или от жената , та да стане танца , но при мен танца много рядко се получава , когато ме дърпат така , като че ли съм " Камаз " , а други мъже ме водят с едно пръстче и става чудно ...

Как няма да води силово, при такава партньорка фурия като Мелиса.Smile Той ако разхлаби схватката, нали тя ще го отнесе.Grin На мен ми харесва неговия стил на водене, за жената е по-ненатоварващо мъжът да доминира физически. Не съм много съгласна, че воденето с “един пръст”, макар и с правилни сигнали е най-доброто решение. Така все едно мъжът казва: “Това искам от тебе, оправяй се!”Smile Тогава дамата трябва да прави всичко сама и това изкушава по-напредналите дами да вземат нещата в свои ръце. Има и нещо друго. Той все пак иска и да покаже нещо, хората го гледат, очакват от него. Това не е обикновено танцуване в дискотека, нормално е да влага повече енергия. И пак всичко е въпрос на нагласа и напасване между партньорите.Smile
За събитието – беше чудесно. Благодаря на организаторите.Smile Винаги е приятна срещата с такива танцьори като Луис и Мелиса.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

thunderchief
atila написа:
Верно е .... броя само до едно и 3/4... на тъндъра Smile
иначе си стъпвам ситно на 0,99 .... тая мацка ме разкова ...... ще ходя пак на уроци ...... и така до края на света ..... може да ида до тъндъра да ми покаже някои ингилски врътки .... умее ги той тия работи, не напразно плува ламанша по 8 пъти на година Smile))) Сега ще си занеса телевизора на поправка та ега ми се оправи броенето..... иначе трябва да го сменям.... тъп късмет !!!

Занеси го белким се оправи, въпреки че е малко вероятно. И докато ти го поправят наблегни на leading and following уроци, пък дано следващия път ти се падне некоя дет може да танцува според тебе, та да не се създават поводи да те развлачат из форумите.

atila
Тъндъре , тържествено обещавам да сЪ поправя !! ще взимам уроци, няма да спя, ще горя в танца, дори няма да се къпя за да запазя живи флуидите Smile))) и ще видиш като попадна на следващата кво ще я направя-..... отнесени от вихъра - пасти да яде !!! торнадо братко ..... ще изплискам ламанша за да минеш по къси гащи без да се намокриш нагоре Smile)))

thunderchief
няма да се къпя за да запазя живи флуидите

Дума да няма, ако не се къпеш флуидите наистина ще оживеят

borzaf
Моя милост, в лицето на 1/4 от организаторите - благодаря от името на всички ни за положителното отношение към насSmile
Всяка забележка от ваша страна е добре дошла, нашето желание е да се справяме всеки път по-добреSmile

Луис и Мелиса /още не мога да повярвам, че се случи събитиетоSmile)/ наистина бяха страхотни, толкова много се раздадоха...нямам думи;

Състезанието - Juan y Juanita, по американското Jack& Jill, е само и единствено сошъл състезание, което носи усмивки и забавление;
Както състезанието, така и самото събитие е направено ОТ и ЗА хора, които обичат да танцуват салса, независимо на колко са години, от колко години танцуват, как и къде се развиватSmile

А това, че хората дошли на партито, вие тук във форума, и всички, които ни се обаждат и пишат сте толкова добри и приветливи към нас - само ни радва и изпълва с нови силиSmile))

И да завърша - благодарим на всички салсероси, партньори, школи, медии - на всеки, който ни подкрепи, благодарим им от сърце!

И бъдете готови за Doncafe Salsa Fever Nights 2 Wink)))))))))))))))

Боряна Зафирова
Salsa Fever

Sweety
Хайде, аз вече съм нетърпелива за следващото парти!!!!!! кога ще е?

mirelka_
tanyatasheva написа:
tino1904 написа:
Браво на мацките ! Аз пак , като танцувах с Луис имах чуството , че имам само един крак - при това левия или , че имам осем крака и всеки един пречи на другия - не знам от какво зависи - от мъжа или от жената , та да стане танца , но при мен танца много рядко се получава , когато ме дърпат така , като че ли съм " Камаз " , а други мъже ме водят с едно пръстче и става чудно ...

Как няма да води силово, при такава партньорка фурия като Мелиса.Smile

Незнам кой, кого и как води Smile но мен определено ме води с голяма лекота и никакво напрежение Smile чувствам се отлично и ми е много приятно Smile явно той сам си определя коя мацка как да води Smile
Но не ... почакай не си отивай...искам още миг с теб...един миг последен..прегръдка нежна и тъй студена за раздяла..последен миг щастлив.Чуй ВСИЧКО В МЕН КАК КРЕЩИ ОТИВАЙ СИ И ОСТАНИ....!!!!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,886 уникални посещения