BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Партитата в Салса+
dobidbt
Ама и ти си един шегаджия........ и как само приемаш с усмивка шегите.......
Е, попошегувахме се, попосмяхме се-от мене чао и спорен ден.

tanyatasheva
Как нямаше кой да се оплаче от музиката на фестивала, особено в голямата зала - размазващаGrin Никой не отиде нищо да си поиска, нямаше защо. Кое от кое парчета спиращи дъха и раздвижващи краката. Класикааа, да искаме класикаSmile, никакви комерсиални щуротии "за разнообразие".Smile
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

dian
Тихо Таня ... че ще се намерят хора и за това Smile

http://www.salsadjs.net
katsalsa
Много отдавна не бях се включвала в този форум, но този път нямаше как да не го направя след като Андрей е засегнал точно тази тема. Не случайно и моя статус в Facebook беше свързан точно с това. Започна да ми писва да отивам на парти в Салса + и да се чувствам като на състезание. Трябва да има музика за всички и по-бърза и по-бавна и разнообразна, както класическа така и по-модерна. Танче няма как някой да се оплаче от музиката на фестивала, тъй като имаши три зали и хората можеха да си изберат къде да отидат и танцуват. И точно след фестивала заредена отидох тази сряда в Салса+ и бях приятно изненадана колко хора имаше, но неприятно ме изненада музиката. Не искам да обиждам никой от DJте, но е добре понякога да се вслушват в хората, когато им казват да сменят малко темпото или стила на салсата, която пускат.
Не ме разбирайте погрешно, аз също харесвам бързи салси, но първо те не могат да се танцуват с всеки, пък и не сме отишли на фитнес, а на парти.Е накрая разбира се пуснаха страхотна музика, когато вече нямаше хора, които да я танцуват.

fifi_nmu
Искам да започна с това,че никога не съм взимала участие в каквито и да е форуми,нито пък съм ги следяла абсурдно,затова се извинявам, ако не подхождам правилно Smile , но тъй като и DJ Дани и DJ Митака са ми слабост и любимци, не мога да не си направя акаунт и да не се намеся този път! Smile Просто такава неблагодарност и неуважение към труда на тези DJ, които знам колко се трудят и колко време отделят за да може Вие уважаеми салсероси!!! Да получавате всеки път най-разнообразната (модерна, нова, стара, бърза, бавна) музиака, не съм очаквала !! :non:
Начетох се на "български работи" :X :X :X - вечно някои се оплаква от нещо, вечно недоволни!!! :X :X Как пък веднъж не се намери някои,които да каже нещо хубаво,някой да оцени труда на Джеите!!! :X .... "не искаме да ги засегнем или да ги обидим, нямаме нищо напротив DJ-ите, ама..."
Ами тогава,за какво са всичктие тези мрънкания,с които естествено че пренебрегвате труда им!!!! :X :X За някои музиката била бърза,за други модерна,комерсилана или скучна(бавна) ,за други не била за професионалисти (с КАКВИТО Е ПЪЛНО В САЛСА+ АМА ВИНАГИ,разбирасе!!! :X) .... въобще желания колкото щеш-следователно и оплаквания толкова- за всекиго по нещо,както се казва !! :X

Уважаеми салсероси!, ако не сте от вчера в салса + можеби познавате много добре DJ-ите и знаете, че изпълняват всякакви музикални желания и то БЕЗ ПАРИ (държа да подчертая) Smile Ако не знаете - МОГА ДА ВИ ГО ГАРАНТИРАМ! Smile - стига да им се поиска, разбира се. (даже неведнъж са го казвали и по микрофона, за тези , които са оставали до по-късните часове) Smile Аз не знам някой да е имал рожден ден в салса+ и да не е бил поздравен, или какъвто и да е бил повода - да не е било уважено желанието му! Не знам да не е изпълнено пожелание или желание в рамките на латино и салса музиката разбира се, НО стига да Е ПОИСКАНО, което е тооолкова сложно!!! :X Много по-лесно е да си замълчим и да се оплачем после във форума - така със сигурност ще бъде обърнато внимание на всеки!! :X Но разбира се, кой ще се сети за това трудно нещо-когато не ни допада музиката, да отидем човешки и да си поискаме друга! Smile) Аз смело и с радост мога да кажа, че съм най-редовният посетител на паритата на DJ Дани и Митака в салса+ , а и на други партита по принцип от 2 години на сам и спокойно мога да твърдя че ПО-РАЗНООБРАЗНА (забележете -дори не уточнявам ХУБАВА) музика никъде не съм чувала!! Smile Уважавам всички други Dj и музиката им (аз лично нямам претенции към бърза или бавна, защото просто се наслаждавам на танца на каквато и да е музика, стига партньора да е желаният от мен Smile) ) , но конкретно, ако говорим за разнообразие-т.е. salsa романтика, salsa за "профани" - on 1, on2 , bachata, cha-cha и постоянното им редуване - това може да се чуе само на техните партита! Аз лично съм молила (да не уточнявам кой DJ точно и в кой ден) на негово party за по-бавна и лирична музика, в стил marc anthony, например и отговора ми беше: "трябва да съм пиян за да пусна такъв стил" Нищо против този DJ, даже и той ми е любимец Pfft , но просто говорим за разнообразие сега, нали? Smile Ще добавя - и тези, които са оставали до края могат да го потвърдят, че дори абсолютно всякакви стилове музика са прозвучавали в салса+ след партита - от rock до чалга дори! САМО В ПОЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА РАЗБИРА СЕ!! И хората са се забавлявали до сутринта, въпреки, че е работното време отдавна е изтекло! Да - такива са DJ Дани и Митака - стига да имат възможност и да зависи от тях - ТЕ ДАВАТ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ, но трябва ДА СЕ ПОИСКА!! Smile))
Като заключение и с риск да се повторя ще кажа само: искайте и ще получите, защото Dj Дани и Митака, ОСОБЕНО ПЪК ВЗЕТИ ЗАЕДНО - имат може би най-разнообразната музика на света и с удоволствие биха ви я пуснали, така че преди да се оплачете опитайте!

EDIT: admin
- нарушаване правилата на форума (писането на латиница/шльокавица е ЗАБРАНЕНО!)

Редактирана от admin на 16.05.2009 в 07:40

katsalsa
Вече си спомням защо спрях да пиша и чета тези форуми, но сега ще си позволя да ти отговоря. Ако ти си постоянна посетителка на партитата от 2 години, то аз съм от доста повече от теб и смея да твърдя, че винаги оставам до края на партитата, с много малки изключения. Никъде не съм казала, че Дани или Митко не пускат и хубава музика, даже напротив - случвало ми се е и не веднъж да се размазвам от танци, защото песните са били страхотни. Но не веднъж ми се е и случвало да отида и да им кажа да понамалят малко темпото, защото не сме отишли да тичаме по дансинга и те са ми отговаряли, че трябва да има музика за всички. Да съгласна съм, че е така, но за да се стигне до момента, в който съм отишла да им го кажа, значи сме стояли седнали на масите поне 3-4 песни и сме обсъждали музиката, и тъй като аз ги познавам - винаги аз отивам при тях.
И искам да подчертая, че за да стигна до това да пиша във форума, значи съм опитала преди това да говоря, дори тази сряда с Дани.

thunderchief
"трябва да съм пиян за да пусна такъв стил"

Ma прав е бил човека. Верно трябва да си добре намотан(за препоръчване е да си на кирка) за да пуснеш такава музика. Въобще за пореден път опираме до факта, че народа слуша главно комерсиална музика която може да се източи от нета и съответно НЕ познава хубавата музика като я чуе. Струва му се като джаз.

Иначе като стана въпрос за Дани и Митака(и особено за Митака) аз отдавна не посещавам партита на които тия двамата са DJи освен ако не съм закъсал много за танци, щото по-бозав избор на музика много отдавна не бях чувал откак на няколко пъти се излъгах да ида на тяхни партита. Особено като се разчувства някой и вземе та лепне три бачати една(да ме прощавате ама ако ми е зор да се понатискам няма да дойда на парти) зад друга ми идва да пиша благодарствено писмо на НТС, че са сложили такива свежи игрички на Touch Diamond и спасяват работата от тотално изтъпяване. Друг път успявам два три пъти да се напсувам дето не съм си седял вкъщи да си къркам.
Редактирана от thunderchief на 16.05.2009 в 12:35
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Andrey4o
Сега Мария... опа fifi_nmu, не може д искаш INdia i марк антъни в разгара на партито... точно това е тъпото да казваш на джея какво д апуска... точно определено... и дж дани и дж митака да ме извиняват ама не пускат нищо РАЗНООБРАЗНО и свястно... да в края на партитата определено чупят от яка музика ама аз като съм дошъл за 1 час... к'во да се нафиркам ли ... докато чакам...
Тъндъре... аз обожавам джаз... слушам супер некомерсиална салса... дори не моля за нея просто ми писна да слушам ЛА ИНДИА и 3-4 определени кюбана и кавъри на Мадона... определено ме отказват от партитата в салса +
А за плоложителното... ми към диан и Алекс винаги са се леели суперлативи и то без да изпълняват музикални Желания... за или без пари...
уф стана тежко положението... дано джеите разберат какво имам предвид а не да се засягат... рекламацията не е обида ами повишаване на качесството...
Редактирана от Andrey4o на 16.05.2009 в 13:00

dian
Не искам да коментирам музиката .. тя е въпрос на решение на DJs.
Някой от вас задавал ли си е въпроса когато отива да си иска песен .. дали момента в който я иска е най-подходящия да бъде пусната ? Или .. това е без значение .. после ще плюят DJ защото те са го пуснали в неподходящия момент.

На конгреса .. една страхотна танцьорка Магна Гопал донесе един диск, който не беше обработен добре и трбяваше много да се внимава да се спре 26 секунди преди края на песента, да се коригира темпото и т.н. . Тогава Алберт Торес и каза че ако това нещо се случи в LA, той няма да и даде с този диск да изпълнява своето шоу, защото ако DJ обърка и не спре песнета навреме, тогава всички ще мислят че вината е при него и не е професионално така.

Та по темата ...
Очайква се професионализъм в работата и на танцьори и DJ и инструктори. Даваме ли професионалното си отношение като клиенти към тях ? Дали моята песен е подходяща за това парти или просто не съм я слушал/а отдавна и искам да я чуя в рамките на следващите 5 мин без значение че това ще прецака партито и DJ ще си го отнесе във форумите след това.

Andrey4o
Яснооо разбрахме проблема не е в ДЖте а в тоя дет поръчва музиката:Smile тогава моля никой да не поръчва музика а да се наситим на разнообразните песни на ДЖте Smile

dian
добре го каза Smile

fifi_nmu
[size=2]"Но не веднъж ми се е и случвало да отида и да им кажа да понамалят малко темпото, защото не сме отишли да тичаме по дансинга и те са ми отговаряли, че трябва да има музика за всички. "[/size]

Точно това имах на предвид с изказването си-че тъй като има безкрайно много различни хора и вкусове-няма как да се угоди на всички едновременно Smile И някак си Dj Дани и Митака не са виновни затова за да се стигна до целия този скандал! Smile Затова се възмутих така! Защото това си е чисто неуважение към труда им да има за всекиго по нещо! Sad И затова наблегнах на музиката ,защото те наистина, както може да се извади извод от всичките ви изказвания, излиза че е разнообразна-за някой е боза,която пък за други е идеална,за трети е бърза,която пък за четвърти е за състезания и гимнастика...Няма угодия за всеки ПОСТОЯННО,но това само потвърждава съществуването на разнообразие.. Smile

"Да съгласна съм, че е така, но за да се стигне до момента, в който съм отишла да им го кажа, значи сме стояли седнали на масите поне 3-4 песни ..."

Smile 3-4 песни,които не са ми по вкуса и край вече-музиката нестава! Ако всеки със своя индивидуален вкус мисли така,значи няма смисъл да ходи на party изобщо ,защото все ще се случи да попадне на мига,когато е дошъл реда на "профаните" или ако си любител на бързата музика е дошъл реда на "романтиката" и какво-пак недоволство Smile ... Нали трябва да има за всеки! Smile Абсолютно невъзможно е според мен всяка песен да се харесва на всеки ! Важното е да се поддържа атмосферата и да има танцуващи на дансинга,за да може когато не ти допада някое парче,да се насладиш на гледката на танцуващите в момента,на които очевидно им допада Smile))))
Незнам защо се хванахте за моето изказване за пиянството и Marc Anthony или Индия,това не беше с никаква обвинителна цел към DJ, просто го дадох като пример,за тези,които твърдят че пускат само бърза музика.. иначе нито съм се оплакала, че не ми я е пуснал,нито съм очаквала наистина да ми я пусне, защото знам че не е подходяща за неговия стил музика и партита,но просто все пак реших да опитам като любител и на този стил салса Smile А и мисля че има и много други,които също го обичат Smile)) Контактувам доста с DJ-ите и знам много добре какво означава \"подходящ момент\" Wink
Според мен тази тема няма какво повече да се обсъжда,защото все ще се стига до едно и също заключение,тъй като единственото решение на проблема за да са доволни всички ПОСТОЯННО Е е: ВСИ~КИ да станат с еднакъв вкус,което е невъзможно!!
Като пример мога да дам партито в сряда,в което специално заради \"профаните\" и можеби заради духа на фестивал все още, Dj Дани и Митака, решиха да по наблегнат на по-бързата музика Smile И какво стана-веднага недоволни...
Рай Барретто, New Свинг Сихтет, Ел Гран Комбо, Тито Пуенте, Мъчито,Спаниш Харлем orchestra,Целия Цруз,Мърц Anthony,Индия,Сео Фернандез,Daniel Санчез и още хиляди други известни,за някои неизвестни певци и групи прозвучават всеки път на всяко party на Dj Дани и Митака,ако не сте доволни - съжалявам че сте влезли в грешния час или минута или пък ,че не сте го дочакали,но като човек,който седи всеки път до края мога да потвърдя че те прозвучават -рано или късно.. Очевидно, след като аз само от 2 години съм по партита,много по-добре от мен знаете,че ако си поискате музика ще я получите,така че,ако държите точно в определен момент да чуете това,което искате и имате търпението да изчакате 2,3,4, песни -невиждам какъв е проблема да си го поискате Smile Smile Smile Молбата ви ще бъда уважена,стига както каза Dj Деан да е съобразен подходящия момент,ако не е ....най-много да изчакте няколко минути! Smile
Радвайте се на музиката и танца,защото ако съдя по себе си-аз наистина неразбираем за какво са нужди всичките тези интриги и скандали? :ухо: Как така излизя,че само аз нямам оплакване към нито един Dj,нито едно party??? :юра: Разбира се и аз имам предпочитания,но не и оплаквания!! Smile Не знам - можеби съм от друга планета :о :Д (може би някаква извънземна мечта-клиент за всеки Dj Pfft :Д ).... Стига да има приятни лица,с които да се танцува-музиката е от най-малко значение за мен,само да не е ужасна разбира се,а не мисля че познавам или пък че съм била на party с такъв Dj! :yes:

Редактирана от admin на 17.05.2009 в 09:39

Andrey4o
Колкото искаш гиз ащитавай джеите, аз знам че прекарах ужанса вечер в сряда а отидох със супер настроение и с приятели... ако това ги прави ДОБРИ джеи... моля...
Исках да кажа нещо по грубо но ще се въздържа - лек ден на всички...
Редактирана от Andrey4o на 16.05.2009 в 16:30

Nesquik_85
Надявам се по- скоро да почнат партита на Мансардата!!! А който не е доволен от Салса+ и диджеите там- има Чилут, Джаз клуб и сигурен съм още много места със салса партита Smile

sweet_temptation
Съгласна съм с Nesquik_85 ... Дано скоро започнат партитата на Мансардата,за да охладят страстите всички салсероси Wink Има партита за всички вкусове и всеки си подбира къде да ходи, обяснения и спорове мисля че са напълно излишни...С тях убивате магията на Танца Sad Което е тъжно...нали в крайна сметка целта е всички да се забавляват и да им е готино...Пък така само се зараждат спрове и интриги из форумите...Говори се много,но като цяло не се казва нищо съществено... FrownFrown
Мммммм...единственото,което мога да добавя е да се загърбим простотиите иии да се изпълним с малко повече Позитивизъм Wink И повече усмивки и салса Pfft
Редактирана от sweet_temptation на 16.05.2009 в 17:15

thunderchief
просто ми писна да слушам ЛА ИНДИА и 3-4 определени кюбана и кавъри на Мадона... определено ме отказват от партитата в салса +

Прекрасно те разбирам колега. Аз за това съм позарязал партитата и се надявам в края на юни като се прибера, двама DJ да почнат да правят някое такова в удобно време(щото понеделнишкото ми беше малко неудобно).
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

fifi_nmu
Колкото искаш гиз ащитавай джеите, аз знам че прекарах ужанса вечер в сряда а отидох със супер настроение и с приятели... ако това ги прави ДОБРИ джеи... моля...

Ами мога само да кажа ,че сужелявам теб и приятелите ти Smile Каква чудесна компания са били щом не са се погрижили да ти оправят разваленото от Джеите настроение Pfft Smile
А сега сериозно...както казаха Свеет_temptation и Nesquik_85 има партита за всеки вкус. Smile Така че запази си мнението за себе си и си ходи там където няма да прекарваш ужасни вечери,които да те провокират после да пишеш грубости във форума и да създаваш излишни скандали и интриги Smile Така всички ще са доволни Smile

Редактирана от admin на 17.05.2009 в 09:40

fifi_nmu
щом авторите ,които си изброил в началото на разговора,които прозвучаха в Сряда в салса+ ! не са успели да ти повдигнат настроението,мога да кажа само,че пожелавам успех на DJ-я,които ти е любимец (ако изобщо може да има такъв достоен разбира се за това вкус Smile )

fifi_nmu,
от 4 мнения Ви направих 4 забележки, че писането на латиница е ЗАБРАНЕНО! При следващо мнение на латиница, ще огранича достъпа Ви, до писане на нови мнение и теми във форума на сайта.

Редактирана от admin на 17.05.2009 в 09:44

El Doctor
Айде и аз да не си отварям устата...Wink
Искам Мансардата!!!!!!!Въздух, дървета и кеф!Wink

Andrey4o
В2та часа които бях в сряда не чух нито един от изброениете... определено гиу разпознавам доста от тях съм ги слушал на живо ...
Които са живи де Smile
Мнението си е мое не те заставямд а го приемеш... това е форум за да си казваме мнението... нитос еопитвам да промвеня твоето.. както вииждашп всички искат мансарда или нещо друго къдетои не са джеи Дани и Митака... вади си изводите с това за всеки вкус.... НО ако искат да има хора на партита им и то ценители мисля че трябва да се постараят повече... аз самият не ставам за дж щот бих пускал това дет харесвам... а то не е правилно подбрано... И доколкото разбирам от всичките хора около мен всички чакаме през седмица 1илл оут и се надяваме да не е фраш за да потанцуваме или плащаме в по скъпото заведение да с епозабавляваме с не толкова професионалната музика на тамошщния пускач.... Та ако тук клиента не е прав да предяви претенции - правете си частноито парти и тримата.... и със здраве... аз не обичам толкова осамотени купони от 2-3ма фена....

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.40 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,592 уникални посещения