BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Салса обществото като публика
eros
стига бе тая тема мисля че е ясна-кофти публика сме, това е!Виж на състезанието,всички бяха като на театър,даже и там пляскат повече!Не че това състезание беше нещо особено!

timba lady
А какво ще кажете за "зяпачите" по партитата? Трябват ли ни "махленски клюкарки" или хора, които купонясват истински?
Shock

Joli
Ами каквото и да си говорим тук - дали ни "трябват", или не - тях така или иначе ги има. Smile
А и през част от времето ние самите влизаме в тая роля - на зяпачи тоест; иначе конктретно в ролята "махленска клюкарка" всеки, разбира се, сам избира дали да влезе.
Ще-не ще, човек зяпа как танцуват околните, прави си някакви заключения кой му харесва и кой не, отбелязва появата или разпадането на някоя двойка, такива неща. Е, доколко ще реши да споделя наблюденията си, с кого и с какъв тон - може би това е, което определя обимслянето и/или обсъждането като "махленско клюкарстване"... Това, знам ли, - може би е въпрос на възпитание, култура...

FABRICIA
Ооо, аз много зяпам! Особено като се уморя или песента не ми харесва сядам и започвам да зяпам. Най-обичам, разбира се, да гледам добрите как танцуват - това си е истинско удоволствие и не само това, ами даже и е полезно - за дамите лейди стайл, за мъжете някоя и друга фигурка...все нещо може да се открадне. Grin Мисля, че е напълно нормално да се зяпаSmile

Колкото до това, че зяпането може да е придружено с коментари - нормално, а истинските купонджии не обръщат внимание на тези неща, а продължават да купонясват/тоест - да танцуват/! Pfft
Редактирана от FABRICIA на 21.04.2006 в 14:20
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,579 уникални посещения