BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Къде един пълен човек може да танцува?
mdf
Аз пък до колкото разбирам момичето просто иска да се движи повече, защото осъзнава, че там има "грешка", а не и е главната цел да отслабне (за това си има "точният режим"Wink. И доста грозно ми се видя това за "дебелариума"!
Както те посъветваха, погледни в раздел Школи и си избери. А относно комплексирането - на салса ходят всякакви хора - на всякаква възраст, с какво ли не образование, работещи в различни области...то и не случайно е в групата на "социални танци". Салса обществото е и изключително толерантно и либерално, освен да видиш вечно намусената си съседка в същата зала(а всъщност на танците е изключително приятна и усмихната) - за по-лошо нещо не се сещам! Успех Smile

k1k
Мило слонче,

Салсата няма да ти помогне да отслабнеш. Аеробните тренировки , които се препоръчват за отслабване са доста по-различни от салсата.
Освен това най-важното е да промениш хранителния си режим....Но това е друга тема.

Относно салсата. Отиди и се размажи в кеф. Това можеш да го направиш във всяка школа. Подари на човека, с който танцуваш усмивка. Не се притеснявай - погледни го - ние момченцата се кефим на такива неща.

Позволи на кавалера да те води и се наслаждавай на всяка нотка от музиката и на всяко движение от танца. Отпуснеш ли се - килограмите ще ги забравиш.

В школата, която посещавам има много пълни момичета , но повечето от тях са такива купонджии , че даже в някои моменти предпочитам да танцувам с тях отколкото с мацки 90-60-90 Smile.

Никой не е съвършен, но всеки може да се забавлява.

Ако отиваш в залата за да си търсиш гадже е едно , но ако отиваш
за да се отпуснеш , то няма да имаш проблеми.

Горе главата и не чакай - бягай в най-близката школа.

La Tiburona
mdf писа:
И доста грозно ми се видя това за "дебелариума"!
Салса обществото е и изключително толерантно и либерално, освен да видиш вечно намусената си съседка в същата зала(а всъщност на танците е изключително приятна и усмихната) - за по-лошо нещо не се сещам! Успех Smile

Ами просто трябва да се чете внимателно, моля:

Не искам да обидя никой, но основната цел на школите по салса не е да бъдат "дебелариум", от друга страна , танцуването много помага за отслабване , като съпътсваща част от триадата движение, режим, хранене...
Така че , айде да не се правим на щипнати госпожици, молим!
Има хора , които единствено и само отиват на сласа за да отслабнат и правят голяма грешка, защото както казах салсата не е сотмо това, ама кой да чете!
А невинаги и не всички от салса обществото са толерантни виж форумите, така че споко с "обидените"! , справка:

k1k
La Tiburona писа:
mdf писа:
И доста грозно ми се видя това за "дебелариума"!
Салса обществото е и изключително толерантно и либерално, освен да видиш вечно намусената си съседка в същата зала(а всъщност на танците е изключително приятна и усмихната) - за по-лошо нещо не се сещам! Успех Smile

Ами просто трябва да се чете внимателно, моля:

Не искам да обидя никой, но основната цел на школите по салса не е да бъдат "дебелариум", от друга страна , танцуването много помага за отслабване , като съпътсваща част от триадата движение, режим, хранене...
Така че , айде да не се правим на щипнати госпожици, молим!
Има хора , които единствено и само отиват на сласа за да отслабнат и правят голяма грешка, защото както казах салсата не е сотмо това, ама кой да чете!
А невинаги и не всички от салса обществото са толерантни виж форумите, така че споко с "обидените"! , справка:

А така бой през устата.Подобни проблемим не се лекуват с "ама не говори така деее" а с труд и постоянство.

И като се сметне - тази вечер танци в Колорама , в съотношение с ром в колорама(яко калории). Никакво отслабване няма да има .
Но партито ще е супееер!

wisart
Здравей Слонче, от nickname-а се вижда, че наистина се имаш за дебелана. Обаче и кит да си, не бива да ти пука, кг не са важни за да излезеш на дансинга. Вярвай ми, живея в ултра мнoгoнационална среда и в общество на дебелаци. Латиноамериканците не падат по долу. Леле колкото са им кльощави мъжете толкова са им дебели жените. Но комплекси-никакви. Тук (New York) абсолютно всички сошъли са 80% латиноси, главно пуерториканци /готини са, пълнят ти душата/ и жените им обикновено са доста тежки. Но това не пречи да са фурии. Две стъпала трудно изкачват, но 2 часа могат да не спрат да салсят и то как. Тъй че не му мисли. салса до дупка. Дори да не отслабнеш /което зависи и от други фактори/ поне ще се стегнеш. И ще качиш дух и самочувствие. А които се подиграва си е просто ограничен. Тъй че действай.
И намери някоя школа On2, ако ще е гарга да е рошава Wink:goo:

EDIT: admin - нарушаване правилата на сайта и прилежащият форум т.1
Редактирана от admin на 22.02.2009 в 08:22

slonche
Благодаря на всички!
Разбрах от всичко дотук, че идеята за танците ми не е толкова нереална и шантава, за колкото си мислех! От танците търся единствено позитивна емоция, съчетана с движение. Гаджета - не.SmileSmile
След седмица се връщам от екскурзия и действам!

herairness
Да се включа и аз. Слонче, давай смело Smile Аз преди да спра със салсата поради нарастващата работа и други ангажименти, за 1 г салса успях да сваля 15 кг и то без зор, а само със забавлението по салса партита и уроци Good Est Сега пак съм си същото слонче, което бях преди да започна, и вече гледам отново да намирам време за партита и уроци, че бързо бързо да вляза във форма Dance
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.04 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,656 уникални посещения