BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Салсата в Денсинг Старс!!!Уникална!!!
El Dragonero
Орлин и Яна се справиха значително по-добре! Имаше поне малко от малко салса! Трябва да благодарим на една наша много добра састезателна салса двойка за това! Няма да издавам имена от съображения за сигурностSmile
Ако някой се вгледа по-внимателно в хореографията ще се досети сам! ;-)

tanyatasheva
Хайде кажи де, сигурен ли си?Wink Не ме карай пак да ги гледам.:re: Значи така...:uho:
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

Latina
Smile Привет, това не е ли стилът на Мигел...

timbarumbero
Дългата ръка на Памбо...Wink

jivko
Състезателна двойка казва Ел Драгонеро...на мен ми приличат на Захари и Ина Smile

atila
чета, чета ..... и не разбирам на кое точно от "салса" изпълненията се възхищавате !!!??? моето мнение че изпълненията бяха ....силно посредствени....липсваше им както хореография , така и мекота на движенията...... по скоро беше нещо като ....салса изсмуката от мозъка на спортен танцьор....., аз не гледам тв, но пък точно тая салса я гледах.... за лично отвращение !!
а за лъжите на "звездите" ... как никога....ама съвсем никога , не са се занимавали с танци и това което показват е само и единствено от наученото по време на шоуто....Smile))) айде стига бе ...... я пак погледнете.....и ако не видите......пак го гледайте ......Smile)))) орлин, който спечели определено е ходил на танци много много много пъти, личи си му отвсякъде..... само ще посоча самоуверените и точни движения.... това не се учи нито за 3 дена , нито за 3 месеца...... същото мога да кажа и за виолета.....Smile)))))
за мен цялото шоу е българска пародия.....уникална по своята същност.....как пък така колкото и да крадеме , все взимаме най тъпото и го правиме още по тъпо.... не мога да го разбера !!!! аз съм фен на - мислят си че могат да танцуват..... и след като човек го гледа един път, ..... звездите му приличат на дървета..... те са си и такива де Smile)))) сега се сещам за .... останалите звезди.... боже какъв цирк беше....

Latina
SmileSmileSmile El Dragonero ни пусна една загадка... Сега не се прехласваме по нечие изпълнение, а гадаем чий стил прозира Wink

Rumbinho
Няма какво да гадаем...
jivko, няма съмнение, че си прав Smile
Редактирана от Rumbinho на 23.12.2008 в 23:29

Latina
SmileSmileSmile Добре, успокоих се!
Весели Партита и Празници!!!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,603 уникални посещения