BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Коледния Салса Бал - впечатления
Vlad
El Doctor писа:
8.Не е лошо наистина в школите да се споменава за етикет на дансинга и безопастност.

Още по-добре ще е, ако веднъж годишно се провежда танцово събитие с благотворителна цел, като средствата от него постъпват във фонд "Не на насилието по дансинга" и семинари по самозащита. Wink
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
desir
Здравейте!
Хубаво е,че има отзиви за Коледният бал,лошо е ,ако не се оцени трудът на хората,които го направиха!

Екипът на Стефан вдигна много високо летвата и това е неоспорим факт!
Имах възможност да наблюдавам работата на истински професионалисти и си мисля,че ние хората сме научени само да искаме,но не и да даваме.
Искаме винаги и всичко,но не сме готови да дадем и капка уважение и благодарност на другите било понякога,дори заради единият обикновен стимул!
Казвам го,защото:
В 9 часа сутринта влезнах с моят екип /за да направим нашите барове/ в залата и видях,че от предното парти нищо не е разглобено ,те в момента приключваха работа на техните си барове,в най-добрият случай всички бяхме единодушни към 23 часа може и да започне нашият бал
За сведение в 13/14 часът старата сцена на трибуните се разглобяваше ,а нашата паралелно се стоеше,момчетата от екипите за: осветление,звук,монтажният екип са направо герои!!
Този паркет,...незнам как изобщо успяха да го сглобят като всички им ходехме по главата.
Марто и екип са супер- професионалисти и за пореден път го доказаха.нагледно!
Резултата от тази доста изнервяща ситуация е : репетиции -точно навреме,отваряне на врати в точният час.
А,във векът на техниката...,технически проблеми да иска човек.....,само си помислете,колко пъти ви се случва да си рестартирате понякога компютъра и то на ден?

Още веднъж ще го кажа: Летвата за пореден път е високо вдигната!
Перфектна организация!

Страхотна идея за двете банди!Групите са много добри!!!

Супер идея за DJ super mix!За самите Dj-удоволствие беше да ги слуша човек!!!

Невероятно много хора и то забележете,не само салсероси!- Надявам се,тази тенденция да се затрърди !

Някои от шоутата бяха на много високо ниво,както и предлагаха абсолютно нови визии ,надявам се повечето шоута занапред да се градят на този принцип и да търсят нови идеи ,фейс и действие!Макар и бавно този процес на обновяване и търсене на оригиналност е вече видим !

Стефан се справи много добре като водещ и затвърди една дилема,че може би е по-добре водещите да са от салса-средата,защото ще знаят поне за какво говорят,а няма да си претупат заучените шегички!

До 5 часа още имаше хора,значи партито е било страхотно!!! Това са 9 часа...на едно място..........браво!!!!
Добра и стегната реклама. Не мисля,че беше натрапчива,даже напротив!!

Без реклама.....за бъдещи събития,защо? Това е Коледен бал,тези събития са за хората,а Коледа радва хората,защо тогава да не е точният им момент за презентация?- това си е един коледен подарък!

За мен това беше един красив Коледен ден,в които се радвах,че присъствах не на средношколско парти на група ентусиасти или на затворена групичка хора,а на едно много добре организирано,масово и разтварящо вратите на салсата към външният свят събитие- Коледен салса бал!!

На мен ми липсваше само едно: Дядо Коледа и коледният ми подарък,но на Коледа...стават чудеса,знае ли човек....?

И понеже след броени дни наближава Коледа:

Пожелавам на всички екипи,които участваха и на организаторите на това събитие още много такива новаторски и перфектни прояви,както и много здраве и късмет за Новата година!!!
На всички салсероси късмет,здраве и сбъднати мечти!!

Деси
Редактирана от desir на 16.12.2008 в 05:02

El Doctor
Браво на хората на Деси и на самата Деси за организацията на кетеринга, както винаги на ниво!!!Wink

castro
Моите впечатления:

1. Закъснение - в рамките на нормалното.

2. Водещ - добре, предвид факта, че не му е работа това.

3. Шоута - нищо особено. Имаше няколко готини неща, другото беше само за пълнеж.

4. Парти - видях, че има много хора по дансига и затова си пийвах докъм 1,30 -2,00. Когато и най-бесните ентусиасти се контузиха и измориха, и се освободи достатъчно място, потанцувах доволно.

5. Музика - хареса ми.

Равносметка: бих казал, че като цяло съм доволен от събитието и не съжалявам, че отидох.
Редактирана от castro на 16.12.2008 в 12:37
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

BlackAngel
На мен ми хареса много бала. За съжаление не останах за миксирането, че се измориха жените от компанията и тръгнахме да си ги изпращаме.
Имам една молба - покрай рекламите се споменаха няколко сайта, които така и не успях да запомня. Ако някой ги помни дали може да ги сподели тук?

thunderchief
Блек Ейнджъл без да претендирам да съм точен вероятно иде реч за този сайт, както и за
http://www.blacks...afest.com/
http://www.spirit...
http://www.bgsals...
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

foty
моя милост новобранката, иска да се изкаже.
първо правя правописни грешки , моля не се впрягайте на словореда и правописа ми.
три пъти се опитвам да пиша и написаното ми изчезва.
явно трябва бързо да се пише Sad
искам да кажа , че след 10ч.хората си влизаха без да са си платили вход.
не ми хареса цената на малко шише вода на кетеринга.
добре че,барчето във фоайето работеше.
музиката на диджеите по принцип не ми харесва. никаго не знам кога свършва една песен.
след третото парче всичко ми звучи еднакво.какво толкоз лошо щеше да има , ако на салса бал се пусне и нещо извън салсата.
все пак има и хора които не са салса танцьори и не танцуват по двойки.
шоуто на школите по танци беше много готино.
от всичко най- се изкефих на двата бенда . страхотни музиканти.
кога друг път за 16 лв.ще ми свирят двайсетина човека повече от три часа.
и не помня до сега да е имало концерт или мероприятие, който да е започнал на време и да е минал без гаф

shalaila
Здравейте, аз си казах впечатленията от Коледния бал по – горе – много ми хареса….На бала си купих диск от фанта фестивала, но се оказа дефектен, знае ли някой във форума къде мога да се опитам да го сменя?

tresses
след третото парче всичко ми звучи еднакво.какво толкоз лошо щеше да има , ако на салса бал се пусне и нещо извън салсата.
все пак има и хора които не са салса танцьори и не танцуват по двойки

Да, но тези хора знаят, че отиват на Салса бал и надали липсата на друг тип музика ще ги изненада особено Wink

Шоутата бяха страхотни. Бендовете бяха страхотни. Единственото, за което съжалявам, е, че ми се наложи да си тръгна по-рано от бала, (не дочаках миксовете) но за това, на което бях – много много ми хареса Grin

A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni

niamam sait
Joli
/*малко offtopic; бала не мога да го коментирам, понеже не бях там*/

foty писа:
явно трябва бързо да се пише

А ти откъде отговаря - от секцията "Бърз отговор" най-долу на страницата с постове ли? Защото и аз наскоро забелязах, че много досадно рефрешва и съответно написаното до момента в полето за отговор изчезва. Тогава и аз брах малко ядове с писане три пъти на едно и също нещо Smile Много досадно... но пък като се замисля - то пък нали там пише бърз отговор Wink - мислиш и чаткаш бързо по клавишите... Или даже по-скоро не мислиш, само чаткаш Wink За по-нормален отговор, цъкаш на бутончето [Post Reply] - на него не рефрешва така (или поне аз не съм го засичала да го прави).

А по темата за начинаещите, просто любопитните и т.н. и музиката по събития като балове и фестивали: разбирам ги, но е факт, че такива събития не се организират за тях, а за "редовите маниаци" - те са хората, които ще се вдигнат от другия край на света и ще си платят повече или по-малко скъпичкия билет за събитието. За зарибяване на начинаещи и за просто любопитни по темата що е то салса вероятно по-подходящи са ежеседмични партита в някое заведение - седиш си, пийваш си, зяпаш, пробваш да танцуваш (ако се престрашиш)... Или пък отиват на събитието, гледат шоутата, слушат концертите и после се прибират по живо - по здраво... Защото пък ако музиката е "мешана", тогава "маниаците" ще възроптаят. И не знам дали има начин хем вълкът да е сит, хем агнето цяло - аз поне не се сещам за такъв...
И, разбира се, освен закъснението, по default са и недоволните - винаги ги има Wink
Редактирана от Joli на 16.12.2008 в 22:25

admin
foty писа:
първо правя правописни грешки , моля не се впрягайте на словореда и правописа ми.
явно трябва бързо да се пише Sad

[size=1]Здравейте foty,
наистина страницата със съобщенията, в която влиза и полето бърз отговор се презарежда автоматично през определен период от време. Това е направено така с цел - когато отворите страницата и седи определен период от време, новите отговори по темата, не се отразяват. Когато страницата презареди, новите отговори или теми се актуализират и в този случай съдържанието става актуално. За това и самото поле е бърз отговор Wink

P.S. Joli, БЛАГОДАРЯ ЗА ВКЛЮЧВАНЕТО ... актуална информация от теб Wink [/size]
Редактирана от admin на 16.12.2008 в 19:59

http://www.bgsalsa.info
foty
Joli,Аdmin ,
Благодаря за вниманието и съветите.
... ще се науча, къде ще ходя, то трябваше и да погледна по- внимателно.

augustosalsapinochet
El Doctor писа:
Браво на хората на Деси и на самата Деси за организацията на кетеринга, както винаги на ниво!!!Wink

Докторе, пък голем отворко си!Shock
Мен нищо не ми хареса, най-малко блудкавото мохито!!!Sad

sebichen
аз си изкарах много много добре и се впечатлих много от рекламата на всички събития.Впечатли ме,че имаше реклама и на този сайт,най накрая някой да се сети и за това!Той рекламира всички школи и събития,а на 90% от събитията рекламирани тук,едно благодаря не чух за него.

Поздрави за организаторите на Коледният САЛСА БАЛ!

Пловдив

melody
Танца на Мони са качили в тубата! Smile Сега съзрях това клипче!Smile

Moni & Milena show Koleden Salsa Bal

И още едно
Тук могат да се разпознаят доста хора! ОпсFrown да не стане да ги види някой дет не трябва...С тази папаращина...ужасТ!CoolGrin

А накрая началото на първата бачата ли дето пуснаха прозвуча?

Ако и други са качвали някъде клипчета, моля давайте ги насам...не се стискайте! Wink Smile

Още няколко клипчета

RAUL TORRES-TORRES DANCE COMPANY

Salsa La Vista
Редактирана от melody на 18.12.2008 в 16:45
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

foty
това са моите клипчета, не съм платила авторски права на участващите.
звука е много лош, и картината не е добра , но колкото - толко.
Качеството е лошо, ама не съм учила "операторско майсторство". Лошия звук е явно в следствие на близостта ми до колоните и е толкова пресилен , че микрохфончето на фотоапарата не знам как е издържало.

Pambos & Maria - http://www.youtub...annel_page

Финала на първата част , аплодисменти за танцьорите. - http://www.youtub...annel_page

Калин Вельов и Тумбаито -http://www.youtub...annel_page

Рейди и Ире - http://www.youtub...annel_page

имам малко клюкарски въпрос:момичето на пианото съпруга ли е на Рейди ? страхотна пианистка. аз нямам музикално образование, но според мен свиреше много хубаво . Тя ли е Ирения Васкес от Mango Duende ?

Приятелката ми във вихъра на салсата. - http://www.youtub...annel_page

Живи и здрави догодина ,ако има новогодишен салса бал ,пак ще отида.

Rumbinho
foty писа:
Pambos & Maria - http://www.youtub...annel_page

Някой случайно да има идея как се казва песничката от хореографията на Памбос и Мария? Maestro de Rumberos ли се казва?

timbarumbero
Балът беше напълно приличен.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.13 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,606 уникални посещения