BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Salsa Congress в Бургас, Юни 2009
thunderchief
Наместо да се дърляте за Нероден Петко я кажете някой ще ходи ли на това
http://www.thegre...ience.com/

Ако ще ходи и има мерак за компания нека да ми драсне едно ЛС
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

sorrysorry
здр. всички,за мен да се оповести нещо подобно е ок за всеки,второ 90% от инструкторите и перформарите са уточнени,мястото е ясно,цените също,така че едва ли има нещо притеснително в това всеки да е информиран с време,за да има възможност да прецени дали си заслужава да отиде и какви са преимушествата на това да посети дадено събитие!Wink
nadigrai me

thunderchief
sorrysorry писа:
здр. всички,за мен да се оповести нещо подобно е ок за всеки,второ 90% от инструкторите и перформарите са уточнени,мястото е ясно,цените също,така че едва ли има нещо притеснително в това всеки да е информиран с време,за да има възможност да прецени дали си заслужава да отиде и какви са преимушествата на това да посети дадено събитие!Wink

Mи не ни дръж в неведение, казвай та да преценяваме. Иначе няма лошо в навременното информиране
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

sorrysorry
Можете да видите повече инфо за конгреса на www.burgassalsafe...
повече за клуба ни на www.burgas75.com
nadigrai me

sorrysorry
Салсероси,вече можете да закупите full pass на специалната цена от 78 евро,само до месец февруари,още много гости ще бъдат потвърдени съвсем скоро,вижте сайта www.burgassalsafe...
nadigrai me

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.06 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,875 уникални посещения