BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Танцувай с мен 2
polka
Наистина направиха страхотно шоу, много ми хареса Боряна и съм съгласна, че не беше честно на всички да дават шестици. Също страхотен беше танца на Ирина, заедно с Марто от МалаМбо - Варна, от него усетих истинския за мен лично дух на меренгето, хореографията също ми хареса, тази на Наталия също беше много добра! Въобще струва си да се гледа още веднъж Smile

VeShti4kAta
На мен пък ми харесаха доста повече мъжете Wink От жените само Ирина... А хореографиите на жените не ми допаднаха като цяло Frown

tanyatasheva
Тази седмица, четвъртък и петък, ще танцуват спортни танциSmile
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

Melina
Напълно заслужена победа на Боряна:rad::rad::rad: на напълно незаслужения "малък" финал. Тя е невероятен талант!!! Заслужаваше да спечели околосветското пътешествие...
По-добре навреме, отколкото късно!

tanyatasheva
Да, тя е най-добрата от всички. Школата на спортните танци изигра своята роля. Smile Всичко останало - модерен балет, хип-хоп, дрън-дрън.....не може да даде това, което дават кл. балет и спортните танциSmile На мен обаче много ми харесва също Полинчето, въпреки че залитна, тя танцува с много голямо желание и от все сърце. Малко я недооцениха. В никой случай не е по-лоша от Наталия, която стоеше разкрачена на сцената, очевидно не може да си прибере краката:xox:

Polly
Честно казано тя наистина беше най-добра от танцьорите в малкия финал, но с последния си танц, който е абсолютно идентичен на танц от друго небългарско предаване, малко ме разочарова. Иначе си заслужи ладата де Grin

VeShti4kAta
Мда, и аз току що гледах танца от другото предаване ..., но не го бяха изпипали много...
Редактирана от VeShti4kAta на 08.02.2008 в 23:38

charlies_angel
преди малко володя стоянов(виктор калев май го играе) изигра ебати чувствения туйст :Д:Д
е няма такъв олигофрен
той тряа да спечели Grin
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
tanyatasheva
Моите фаворити бяха Полина и Петя, която все пак взе голямата наградаSmile, Мирослав за пръв път ми хареса в танца с братовчедитеGrin, но най-добри танцьори според мен са Боряна и Владислав Аначков, който респектира дори журито с последните си два танца. Рядко да ми хареса как стои мъжа в спортните танци, но Владислав е много добър и артистиченSmile Нашето Иринче също се справи добре, Дани може да я пробва за партньорка. Smile

Melina
Моите фаворитки бяха Боряна и Петя и за разлика от миналата година съм напълно удовлетворена от резултата:goo:
Права си, Таня, за школата на спортните танци - те дават много добра подготовка. След тях всичко е лесноSmile
По-добре навреме, отколкото късно!

tanyatasheva
Блазя ви:re: Къде ми беше акъла преди години да не се запиша спортни танци:wa: Пак щях да мога да се кефя на салсата, даже повече. :coo:

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,855 уникални посещения