|
Сбогом на всички
|
| thunderchief |
Публикувана в 11.11.2007 в 16:23
|

Известен

|
admin писа:
както е тръгнало май се оформя клуб на разбитите сърца, анонимните алкохолици и др.
пишете ме и мен ...
Е, де недей така, мене все още не са ме отсвирили, даже напротив(не смея все още много да се надявам), и все се надявам да ми се падне сгоден случай скоро пак да се "презентирам", пък ако решат че ставам за проба един Канал няма да ме спре определено.
Инак ти в коя група ще се пишеш? Анонимните алкохолици или разбитите сърца .
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| kati |
Публикувана в 11.11.2007 в 16:44
|

Фен

|
Може ли да отговоря за себе си? Няма да се пиша в нито един от двата клуба, поне за сега , но обичам шоколад с лешници и стафиди!:vic:
KATETO SI E KATETO
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 11.11.2007 в 16:53
|

Известен

|
kati писа:
Може ли да отговоря за себе си?  Няма да се пиша в нито един от двата клуба, поне за сега  , но обичам шоколад с лешници и стафиди!:vic:
Бе то и аз напоследък не ставам за анонимните алкохолици, по скоро съм за групата на форумните алкохолици събеседници
|
| |
|
|
| Vlad |
Публикувана в 11.11.2007 в 17:33
|

Напредващ

|
Да подчертая (чрез връщане към темата), че изключително добър лек е и яка пуцаница, (придружена с тонове словесна агресия) на Куейк 2/3/4 (примерно). За мрежа на Дуум 2 почти не останаха щайги.
Винаги може и по-зле
|
| |
|
|
| kati |
Публикувана в 11.11.2007 в 18:18
|

Фен

|
Какво точно е "пуцаница"? Аз и моите приятели използваме този израз, когато се "напуцаме" на някое математическо състезание! В интерес на истината го използваме защото котето на един съотборник се казва Пуца!
KATETO SI E KATETO
|
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 11.11.2007 в 18:20
|

Администратор

|
thunderchief писа:
Е, де недей така, мене все още не са ме отсвирили, даже напротив(не смея все още много да се надявам), и все се надявам да ми се падне сгоден случай скоро пак да се "презентирам", пък ако решат че ставам за проба един Канал няма да ме спре определено.
Инак ти в коя група ще се пишеш? Анонимните алкохолици или разбитите сърца  .
thunderchief,
ми честно казано по-скоро вече съм в и двете категории. До скоро бях само в анонимни форумни алкохолици, ама ... вече съм и в другата категория. Ще си правим компания с Adrenal и ще изпадаме в моменти на тревожна депресия ...
Самооценъчна скала за депресия на VON ZERSSEN
Клинична скала за тревожност и депресия (HADS)
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 11.11.2007 в 18:36
|

Известен

|
Vlad писа:
Да подчертая (чрез връщане към темата), че изключително добър лек е и яка пуцаница, (придружена с тонове словесна агресия) на Куейк 2/3/4 (примерно). За мрежа на Дуум 2 почти не останаха щайги.
Потвърждавам. И Delta Force върши перфектна работа, особено ако си въоръжен с М82А1(звука от изстрел с 12.7 мм. пушка избива всякакви глупости от главата)
За мрежа на Дуум 2 почти не останаха щайги.
Toва пробвал ли си го дали върви под XP
Редактирана от thunderchief на 11.11.2007 в 19:42
|
| |
|
|
| FABRICIA |
Публикувана в 11.11.2007 в 20:24
|

Запленен

|
Аз съчувствам много на пострадалия от нещастна или несподелена любов и мога само да ви кажа, че да се говори е лесно, а да се направи - трудно. А и в крайна сметка...всички сме преживявали голяма любов (някои все още преживяват) и много добре знаем, че тези съвети с пиенето и шоколада...не помагат..най-вече шоколадът...пиенето също не помага, то по-скоро предоставя възможността да забравиш, но за кратко! Не смятам, че отворилият темата е изтрещял..просто наистина обича...двете неща са почти едно и също...ама не съвсем
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 11.11.2007 в 20:45
|

Известен

|
а се говори е лесно, а да се направи - трудно
Е та то говоренето Fab е от практиката, не сме седнали да си го измисляме
|
| |
|
|
| Vlad |
Публикувана в 11.11.2007 в 20:57
|

Напредващ

|
Thunder - под DosBox върви без проблеми. Тънка подробност - на старите клавиатури нямаше бутони между Alt и Ctrl.
Kati - означава меле/скасапване/масова сеч/култ към геноцида/повсеместен геноцид/прочие в среда на компютърна игра.
Чакам да пуснат игра, в която да направя body count достатъчен, за да обезнаселя, примерно, Европа, Азия и Африка едновременно.
И да мога да хвърлям павета.
Винаги може и по-зле
|
| |
|