BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Категорична съм!
sssss
karfi4ka писа:
Едно парти за комплексирани начинаещи.
И второ - за салса маниаци.
Супер! Айде всеки да се разпредели по група :va:

Smile Начинаещи - ДА, но чак пък комплексирани WinkWinkWink и чак пък маниаци SmileSmileSmile
Рискувам явно да остана на улицата аз .... любов, Melina ще ми правиш ли компания и аз като castro съм "лев 62" ! Grin

Не се притеснявай от високата температура karfi4ka , на мен миналата седмица тя ми действаше ... хъм, стимулиращо - постоянно ме унасяше на сън (толкова сън не бях преживявала) и извратени сънища! SmileSmileSmile

За журито....добра идея, само накрая да не стане пак...гласувайте народе - само 1,20 или 2,40 с ДДС към всички оператори! Smile

Мислех си и за парти на салса инвалидите ... може и салса - телкове по групи да се раздават и както е в цял свят да бъдат облагодетелствани с нещо - безплатно питие и т.н...(малко тъпа шега, но не гледайте на последното изречение от лошата му страна)!

karfi4ka
Как е възможно да се държим толкова несериозно на една така сериозна тема!!!

:bebe:

Grin Grin Grin

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
sssss
karfi4ka писа:
Как е възможно да се държим толкова несериозно на една така сериозна тема!!!

:bebe:

Grin Grin Grin

GrinGrinGrinGrin Възможно е, възможно..., че и разтоварващо дори!
Сериозни сме където трябва, а тук се забавляваме! Smile

Иначе...явно на всеки от нас му избива някъде и това няма да е само от високата температура, така да знаеш! Smile

blue_lipstick
На мен пък по някое време ми писва на парти да звучи само салса и то такава подходяща повече за LA. Предпочитам да има разнообразие от латино танци и музика, (нямам предвид музикалният формат на Алдо). Искам и малко бачата,и регетон,и меренге,и ча-ча-ча...Но понеже изборът е ограничен- или отиваш на възможно най-доброто салса парти за момента в Чилаут,където 99% от вечерта е посветена на LA салса; или на "бозата" Алдо.
От друга страна,не спадам нито към групичката на напредналите,нито към тази на начинаещите.Средно положение.И кво правиме...гледам и конкурсна програма се заформя Grin. Вай,вай,вай! Сега я загазих! Grin
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
thunderchief
Първо извинете ме задето пиша на латиница, но компютъра на които съм в момента не е мой и няма как да инсталирам кирилизатор на него.
Второ, активно се карате за глупости.
Ами ако някои иска бачата и меренге, да иде в С+ и ще има такова в големи количества. Както и известен бонус - чалгийца, диско и подобни.
Да ви кажа аз докът бях в БГ пак доста сериозно ми писваше липсата на повечко песнички(бавничи такива) на които някои начинаещ данцер он2 може да покани някоя по-напреднала он2 дама като примерно, без да рискува да се резиляса, както ако се опита да танцува с напреднала он2 дама на "Que Viva La Musica" на Рай Баррето примерно. Ама не си спомням да съм оревал маалата за това. Айде до скоро и танцувайте повече току виж сте харесали и crossbody он1 и он2 вместо тая боза меренгето и бачатата(да му се не види една кака обеща миналото лято да ме научя да я танцувам и само с обещанието си остана) Grin

EDIT: admin
Редактирана от admin на 23.01.2007 в 17:27
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

tanyatasheva
blue_lipstick писа:
Искам и малко бачата,и регетон,и меренге,и ча-ча-ча...Но понеже изборът е ограничен- или отиваш на възможно най-доброто салса парти за момента в Чилаут,където 99% от вечерта е посветена на LA салса; или на "бозата" Алдо.

Точно това казах и аз в крайна сметка. Хората нямат достатъчно ясен избор. Някои искат разнообразие, но наистина от латино музика, а не всякаква музика. Тези пък, на които салсата не може да им омръзне - отиват на салса парти, това е. Ако имаш избор и си попаднал на "неподходящото парти" за теб, нямаш основания да мрънкаш.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

blue_lipstick
tanyatasheva писа:
blue_lipstick писа:
Искам и малко бачата,и регетон,и меренге,и ча-ча-ча...Но понеже изборът е ограничен- или отиваш на възможно най-доброто салса парти за момента в Чилаут,където 99% от вечерта е посветена на LA салса; или на "бозата" Алдо.

Точно това казах и аз в крайна сметка. Хората нямат достатъчно ясен избор. Някои искат разнообразие, но наистина от латино музика, а не всякаква музика. Тези пък, на които салсата не може да им омръзне - отиват на салса парти, това е. Ако имаш избор и си попаднал на "неподходящото парти" за теб, нямаш основания да мрънкаш.

Напълно съм съгласна.Никой нямаше да повдига темата,ако имаше избор.Но в случая няма и за това хората траят,траят,пък в един момент започват да мрънкат.
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
El Doctor
blue_lipstick писа:
На мен пък по някое време ми писва на парти да звучи само салса и то такава подходяща повече за LA. Предпочитам да има разнообразие от латино танци и музика, (нямам предвид музикалният формат на Алдо). Искам и малко бачата,и регетон,и меренге,и ча-ча-ча...Но понеже изборът е ограничен- или отиваш на възможно най-доброто салса парти за момента в Чилаут,където 99% от вечерта е посветена на LA салса; или на "бозата" Алдо.
От друга страна,не спадам нито към групичката на напредналите,нито към тази на начинаещите.Средно положение.И кво правиме...гледам и конкурсна програма се заформя Grin. Вай,вай,вай! Сега я загазих! Grin

А сега де!Блу ти си върхът , има проблем и ти го каза май най-ясно от всички!Леле поетеса и писателкаWink
Кат прочетох всички "размисли и страсти" ми стана ясно едно много просто нещо.А то е...
И Тъндарът е прав...Как да харесва нещо на което не са го учили...дори!Поне така излиза.
Един мой приятел испанец преди години не можеше да си представи че бозата дори по цвят става за пиене /мислеше я за известен биологичен отпадъкShock/, обаче след това надебеля с 2 кг от пиене на боза в България щото много му хареса.Wink
Мойте уважения, но не си прав Сашо, аз пък мога да ти кажа че както има хора, които могат/не могат да танцуват салса така има още по-много които НЕМогат да танцуват меренге и бачата.И ако заминат за Карибите Wink и им се наложи да покажат нещо понаучено тук вай-вай-вай!Grin Така че, успокойте страстите, уважавайте се повече като мнения, уравновесете и балансирайте музикалния фон по партитата : това от когото зависи, налиCool.Хайде на ЕлЕй, хайде на Кюбан, хайде на бачата, хайде на меренге, хайде на ча-ча, хайде на бъгалоу /кво е тва лиSmile ?позаслушайте се в La Sonora Carusseles и ще разберетеGrin /
Бъдете здрави!

melody
tanyatasheva писа:
blue_lipstick писа:
Искам и малко бачата,и регетон,и меренге,и ча-ча-

Някои искат разнообразие, но наистина от латино музика, а не всякаква музика.

Сега малко по-сериозно ще се изкажа,че снощи ни беше налегнала голяма лиготияPfft Танче,Тибурона,,извинявайте,просто си се майтапимWink

Не един път съм споменавала в други теми,че предпочитам по-разнообразната музика.Става въпрос за салса,меренге,бачата,ча-ча,румба,регетон,а също и касафа много ми харесва.Официално и публично се отказах от други стилове като рок,блус и т.н.Съгласих се,че не им е мястото в програмата на салса или латино парти.А онази песен на Софи Маринова просто я мразя.И чалга не обичам.Но това е друга тема.

Партито в Чилаут много ми харесва,атмосферата,музиката,но салсата ми идва малко в повече. Изисква отдаване по време на танц,...внимание.Което е и изморително.Не,че погледнато отстрани си личи(особено в мое лице....Grin)А и като по принцип си нямам партньор...Трябва да си седя на диванчето...Трябва и нещо разпускащо от време на време....като регетона например.

А да ви кажа под секрет,че нищо,ама нищо против нямах да се хвана на хорото... и на гръцкото даже в съботите в Салса+.Ама аз съм си такава.Обичам от всичко.Без чалга.Само споделямSmileПо принцип гледам да се нагаждам към обстановката,за да си се чувствам добре.Smile

А,а най-много ми липсват руедите.Някак си само в руеда изпитвах онова чувство за социален танц и удовлетворение.Не знам защо така...

Та общо взето си говорим едно и също!Smile
Редактирана от melody на 23.01.2007 в 17:43
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

tanyatasheva
Харесвам Софи Маринова, даGrinТя е може би единствената фолк певица, която има глас и талант. НО, ако искам да слушам подобна музика ще отида в съответното заведение да се напия с колеги. И тогава например, съвсем хипотетично ако ми пуснат салса, даже ще се вбеся, защото ще имам друга нагласа, друго настроение, ще съм пила алкохол, няма да съм подходящо облечена и обута, и т. н. Ако искам разнообразна музика, ще отида на ретро парти. Трябва да се знае – салса парти, латино парти, смесено парти. Нищо против меренге и бачата (освен че са ми до болка скучни), но на салса парти ходят доста редовно танцуващи и имам чувството, че не-салса музиката ги изнервя, ако е в по-голямо количество. Ча-ча – да, но с кого, повечето бъркат ритъма. Спирам да чета тази тема, защото много се ядосвам.:br:
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

thunderchief
tanyatasheva писа:
Харесвам Софи Маринова, даGrin

ВайShockShock
То и аз съм ходил да гледам Азис ама ме замъкнаха две жени и определено не мога да кажа че го харесвамShock. Ако ще да съм мъртво пиян(всъщност в тоя момент ми е все тая)

EDIT: admin - корекция на таг

Редактирана от admin на 24.01.2007 в 11:08
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

melody
tanyatasheva писа:
Ако искам разнообразна музика, ще отида на ретро парти. Трябва да се знае – салса парти, латино парти, смесено парти. Нищо против меренге и бачата (освен че са ми до болка скучни), но на салса парти ходят доста редовно танцуващи и имам чувството, че не-салса музиката ги изнервя, ако е в по-голямо количество.

Абсолютно съм наясно какво значи салса парти,латино парти,ретро парти,техно парти и т.н.Просто си говорим.Всеки има различен вкус,предпочитания,и виждане как да се забавлява и разпуска.

И в никакъв случай салса музиката не ме изнервя...Просто обичам разнообразиетоWinkТова е..WinkSmile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Melina
Иф, любима, разбира се, че ще ти правя компания! Малко ми е тъжно, че улична ще бъде нашата първа среща, нооо :hard: ще търсим и намираме романтика във всичко, нали? Водя те с 10 "стишки", така че ще ти дамствам с голям ентусиазъм:ura:

Аз, както и повечето изказали се по темата вече, също смятам, че трябва да бъдат удовлетворени желанията на всички /или поне на повечетоSmile/ Тези, които искат само салса вече са се уредили - да му мислят другите. Аз май съм фен на разнообразието, но не виждам алтернатива в партитата на Алдо:no: Доста ми хареса партито на "Салса Дива" в петък. Беше приятно, разпускащо и не излишно "манияшко".
Таня, ако не трябва да се пуска ча-ча, защото се бърка ритъма, не трябва да се пуска и on2. Това е нещо, което редовно танцуващите вече трябва да са научили.
По-добре навреме, отколкото късно!

karfi4ka
Melina писа:
Иф, любима, разбира се, че ще ти правя компания!

Искам и аз да участвам в компанията! :jamp: :hard:

Grin

sssss
Smile Винаги съм била отворен човек...за нещо ново и разнообразно, а какво по-хубаво от .... тройка, упс! Smile Предполагам, че е забавно и приятно ( не съм пробвала преди, а разправят, че всяко ново изживяване било интересно и вълнуващо Smile )...., та аз съм ЗА, остава и любимата да се навие!

Melina
:=off:
Увеличава се компанията останала на улицата... :jal:
Или компанията от уличници...
Или броя на уличните компаньонки... Pfft
Karfi4ke, за мен е чест да те приветствам с ДОБРЕ ДОШЛА;dar:
Редактирана от Melina на 23.01.2007 в 23:35
По-добре навреме, отколкото късно!

sssss
Ами....в неделя в Чилиаут примерно, имахме идея с Иво...да се събираме там форумци тази седмица, а и не само...така че, първа улична среща...по желание! Pfft

karfi4ka
Ау, какви са тези улични компаньонки! :tik:
Спрете! Искам да сляза! :yx:

Grin Grin Grin

sssss
karfi4ka писа:
Ау, какви са тези улични компаньонки! :tik:
Спрете! Искам да сляза! :yx:

Grin Grin Grin

Еееее връщане назад няма, мила! Дръж се мъжки...хвана се вече на хорото, изиграй го! Smile Оправяй си там грипчето и в неделя...да си налице! PfftPfftPfft

sssss
аааа...да си питам, оперирани сме от ревност...нали, че да не се вкарваме в разни филми! GrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin

И...моля Ви...придържайте се към темата...SmileSmileSmile бъдете КАТЕГОРИЧНИ в действията си! Хахаххахаа!
Редактирана от sssss на 23.01.2007 в 23:42

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.34 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,659 уникални посещения