BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Какво може да ви вбеси?
kati
Вбесявм се когато ме прецакат :zlo:! Обикновено така става винаги, когато съм на важно състезание! Мразя да ми режт точките и затова да съм на по- задна позиция!
Понякога и аз съм си виновна, защото когато се ядосам започвам да правя напук и така дразня хората, които нехаресвам! :br: Резултатът е - още по- голямо прецакване! :bebe:
Абе то се свиква, преди се дразнех повече, сега ми е все едно........неможе цял живот да се ядосваме, трябва и да бъдем щастливи! :vic:
KATETO SI E KATETO

Melina
Прости клиенти!!! Напоследък са се навъдили много. Щом чух репликата: "От тая работа нищо не разбирам, но аз ще кажа как да я свършите, щото клиентът винаги има право", значи положението е зле...:st:
По-добре навреме, отколкото късно!

indra
да се вбесявам? с нищо неоправдан разход на енергия и време.
но понякога се дразня: когато съм безсилна и без изход (няма ситуации без изход, биха репликирали оптимистите; има - смъртта) и когато попадна на кофти time management. с последното кръщавам всички онези случаи, в които кротко питам за време (за колко време ще стане китайското, кога е срещата, какъв е срока за коментари), получавам някакъв отговор, а близката реалност се оказва съвсем различна. това обикновено променя още катарнайсет ангажимента и мооооого се дразня....
та така...
Sad

my.opera.com/IndraMacondo
Verginiq
Полудявам когато ми сменят/ спрат музиката ... това е основното от дребните неща...
Иначе има и много други по- важни и значими неща... Дразня се на боклука... на хората, които много повече наподобяват на коне с капаци, отколкото на хора...
НО! По този повод обичам да си казвам всичко... Викам и крещя, когато някой си изхвърля обелките и кърпичките където му падне.... и ... макар и малко, съм с надеждата това да помогне, защото все пак смятам, че дребните неща правят големите =)

П.С. И ми е много търсене, когато ластика ми е в различен цвят от дрехите и обувките =S

VeShti4kAta
брат ми

thunderchief
Напоследък ногу се вбесявам кат видя дъното на шишето
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

sunrize
Не се вбесявам, "оти да се косим, като че ми мине" !
Отвращавам се от грубиянщина, нечистоплътност във всяко отношение, дребнаво сметкаджийство, невежо и арогантно поведение и отношение към каквото и когото и да е....
Всеки "плюс" си носи "минуса" на гърба!

Bayleis
Вбесявам е силна дума,но понякога въпреки принципното и желание за мир и разбирателство,някои неадекватни реакции и постъпки на хора, с които се налага да се изправям лице в лице в ежедневието,чисто и просто изместват хармонията и душевното ми равновесие...
И все пак..накрая се успокоявам с мисълта,че не можеш да се харесаш на всички,нито пък да съдиш за постъпките на хората според собствената си ценностна система...така че май е по-добре да се харесваш сам на себе си...и съвестта ти да е чиста. Wink
Carpe Diem!

Teri
Може да ме вбеси само простотията, овчия поглед и чалгарството. Нищо друго. Поздрав с http://bglog.net/... Smile

http://Uhaaa.com
Teri
Baylesis, много хубав подпис. Eat, drink and be holy. Tomorrow will be die Smile - сиреч, живей за мига Smile

http://Uhaaa.com
kati
Школа по математика в 9 сутринта след салса парти! Shock
KATETO SI E KATETO

VeShti4kAta
А аз си мислех, че само брат ми е способен на т'ва....
Вчера установих, че се вбесявам от некоректно обслужване, тъй като чаках 40 минути в един копирен център (Naya - на Дондуков до Операта), за да ми разпечатат 1 страничка А3 от диск. Избрах си този копирен център, защото ми беше по път, а аз бързах за лекции, където трябваше да си представя завършената задача с инспирационно пано (въпросното нещо, което исках да разпечатам) и си бях предвидила 15 минутки за разпечатване - толкова ми отнема обикновено да им обясня на хората какво точно искам.
И тъй.... влизам аз в копирния център...Преди мен едно момче тъкмо си получаваше нещата и аз се зарадвах, че бързо ще ми свършат работа. Момичето, което приемаше поръчките не ми обърна никакво внимание, докато въпросният не си тръгна, а можеше поне да ме попита за какво чакам и да даде на някого да ми върши работата. Както и да е, изчаках я 5 мин да ми се усмихне и да ме пита за какво съм там, след което каза "Да разбира се, само да намеря оператор". (Операторът, който разпечата нещата на момчето преди мен все още си беше там, но.... явно нямаше необходимата компетентност или просто провеждаше супер делови разговори по телефона точно пред мен). Девойката повика някво момче да ми свърши работата, което ми се наложи да чакам 15 минути Frown . А през т'ва време половината служители си пиеха сутрешното кафе и хапваха закуски, обсъждаха си фешън панталоните, а аз се чудех, що в такъв голям копирен център, където хората минават и заминават, бързайки за работа и където работата на хората е да те обслужат максимално бързо, нещата ставаха така все едно имаш цял ден да си висиш в копирния център... А през времето, което чаках се беше появила и нова клиентка, чийто неща за разпечатване също бяха оставени на бюрото на въпросния младеж, когото чаках и когато той се появи, тя се набута преди мен при него да му обясни какво точно иска Sad А аз така си бях глътнала езика от яд вече, че нищо не можах да кажа. Всъшност това ме вбеси - на много моменти ми идваше да им се навикам на тия хора, да говоря с управител и на тая жена да й кажа после, че все пак чакам отпреди нея, ама .... възпитание ли, или защото не обичам да влизам в конфликт, или защото изглеждам на около 16 и никой нямаше да ме вземе насериозно и нищо не направих. Затова, когато ми дадоха листа след 40 минути, платих и се изметох по най-бързия начин, и знам, че повече в тоя копирен център няма да стъпя.
ПП: Майка ми преди си пращаше по интернет чертежите там да й ги разпечатат (тя е ОВ проектант), но откакто й нагънаха един като вестник, предпочита да ходи от Люлин до Студентски град да си ги взима, защото там девойките работят денонощно и винаги има по 5-6 момичета, които приемат поръчки и най-важното - които си вършат добре работата, за която им се плаща.

tanyatasheva
Не се ядосвай за глупости.Smile Трябвало е да им кажеш, че бързаш и да ги помолиш да ти приемат поръчката, или да се разкрещиш и да им привлечеш вниманието по някакъв начин.
Можеш да се оплачеш в Комисия за защита на потребителите.
Телефон на потребителя – 0700 111 22
Адрес за писмени оплаквания:
http://kzp.bg/mod...end&id=21, или
Федерация на потребителите в България – т. 833 32 85,

Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

rara
Всичко и нищо Smile
Зависи от насторението, предисторията и куп други неща. Уж не се вбесявам лесно, даже сега се опитвам да си спомня какво ме вбеси за последен път и не мога. Или вече много забравям, или не е било скоро Smile
Иначе ме дразни нахалството, несправедливостта, лицемерието, някой да ми се пречка като бързам, чакането на каквото и да е ( в случай, че няма с какво да си отвлека вниманието от бездействоето), дразня се, когато се опитвам да направя нещо и не се получава, а знам, че е нещо съвсем елементарно и отнема секунди, ако знаеш къде да кликнеш с мишката Smile Дразня се от боклуците около пътя и от колите когато съм пешеходец или велосипедист. Много ме е яд и на депутатите напоследък...
Обаче другите казват (или поне когато ги чувам), че съм спокоен и търпелив човек. А дали е така. Кой ще ми каже? Аз вървя по света и подсвирквам си, даже... Pfft

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.12 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,605 уникални посещения