BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Класация за най-добър БГ Салса Сайт 2006
sssss
dian Smile не се паля...просто съм по-многословна...така е било винаги SmileSmileSmileSmileSmile!
Тъпото е, че се направи голяма драма от тази анкета и идеята се опорачава! И аз разбирам ( ама малко Wink ) от тази материя, но за нищо на света не бих се навила да бъда жури и съдник на подобно нещо! Пази Боже! Бягам бързо! SmileSmileSmileSmile

За гласуването..., ами хората са си виновни!
Обясни се 100 пъти, че не се гласува за школа, а за сайт!

Smile Да спрем вече, а..., че то стана е**** и световният проблем!
Редактирана от sssss на 06.12.2006 в 19:26

ivannn
твърде много приказки за добра идея, която е реализирана по възможно най-лошият начин. на първо място възможността да се вижда текущото развитие на гласуването е безумно. самият портал, който реализира гласуването за сайт не е добър пример за това, как да се прави дизайна на уебстраница (пробвайте да заредите тази форум през бръузер Опера, GPRS или терминална сесия и може би ще разберете за какво говоря). все пак трябда да се гледа позитивно и добрите идеи да се поощряват, а лошите да се критикуват, защото иначе ще затънем още по-дълбоко в калта.
пожелавам успех на участниците, гласоподавателите и организаторите Cool

моите 0,02
Редактирана от ivannn на 07.12.2006 в 10:11

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
sssss
ivannn писа:
възможността да се вижда текущото развитие на гласуването е безумно

ivannn, някои хора търсят и държат на прозрачност! Smile

kehaiov
ivannn писа:
все пак трябда да се гледа позитивно и добрите идеи да се поощряват, а лошите да се критикуват, защото иначе ще затънем още по-дълбоко в калта.

Ти наистина ме изумяваш бе човек... Явно се чувстваш "затънал в калта", но има и хора, които не мислят така за себе си.
Пожелавам ти да се измъкнеш от там бързо...
"Прост народ- слаба държава"

EDIT: admin
корекция на таговете за цитат

Редактирана от admin на 07.12.2006 в 16:54

ivannn
if писа:
ivannn писа:
възможността да се вижда текущото развитие на гласуването е безумно

ivannn, някои хора търсят и държат на прозрачност! Smile

Всъщност имах друго предвид. Прекомерната прозрачност дава възможност за манипулации, а точто това не е желателно, нали? :-)
Вземи за пример забраната за обявяване на каквито и да е резултати преди затварянето и на последната изборна секция по време на избори за държавен глава (мажритарно, също като текущата анкета)

@kehaiov: Аз си мислех, че в 5-ти клас се изучават метафора, хипербола, че и други литературни похвати. Все пак ще остана верен на принципите си да не отвръщам на заядливи коментари. Отговорът ми е снизходителна усмивка и многозначително мълчание 8)

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
sssss
ivannn писа:

Вземи за пример забраната за обявяване на каквито и да е резултати преди затварянето и на последната изборна секция по време на избори за държавен глава (мажритарно, също като текущата анкета)

Smile ееее мисля, че няма база за сравнение между този вот тук и Smile предизборния. Там господстват правила, наречени ЗАКОНИ, а тук се съобразяваш с желаниятата на масата потребители.

Ако няма прозрачност и утре се обяви школа Х за победител, как ще докажеш ти, че верно е така, затова аз смятам, че по добре да има проследяване на резултатите, но разбира се Smile и ти си прав, зависи от гледната точка...!

Истини бол! Smile

melody
Честно казано и аз предпочитам да не се виждат резултатите,да се обявят накрая.Но иди пък докажи после,че всичко е било точно така...
Аз все още се колебая между четири сайта....
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

mojito dream
Най-добрият салса-сайт за мен е този. Останалите са малко вътрешни - предлагат информация по-скоро за школата, а не толкова по принцип за сласата. Когато ми се салсира в Интернет, аз идвам първо тук. Жалко, че го няма в класацията.
Иначе е напълно естествено за всеки сайтът на неговата школа да бъде най-добрият, защото най-много го касае. Нали така?
Take pleasure seriously!

karfi4ka
mojito dream писа:
Иначе е напълно естествено за всеки сайтът на неговата школа да бъде най-добрият, защото най-много го касае. Нали така?

Че нали 100 пъти се подчерта дебело, че това не е гласуване за школа, а за сайт.
Тази тема започна много да дразни с някакви смешни обяснения. Дори и това, че в момента пиша някакъв малък коментар по нея за мен е загуба на време. Но толкова от мен.

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
Soto
много ми харесва класацията и начина по който протича гласуването, особено в последните минути на анкетата. Също така съм доста "приятно" изненадан от св. админите на сайта. Похвала. Мислех че админите в различните сайтове са различни, но уви. Както и да е.

admin
Soto писа:
много ми харесва класацията и начина по който протича гласуването, особено в последните минути на анкетата. Също така съм доста "приятно" изненадан от св. админите на сайта. Похвала. Мислех че админите в различните сайтове са различни, но уви. Както и да е.

екипа на BG Salsa е на линия! Ние също виждаме това което се случва!
Мога само да кажа, че наказани и анулирани гласове ще има! Но ... повече подробности на партито организирано по повод връчването на наградите за салса интернет сайт за 2006 година. Събота 06.01.2007г., 21:30 часа - Chillout Café. Ще се видим там Wink

http://www.bgsalsa.info
admin
По време на класация БГ Салса Интернет Сайт 2006, гласуваха 493 потребителя. Анулирани гласове: 118.

1. За интернет страницата на Salsa Club "Sabroso", гласуваха: 128 потребителя
2. За интернет страницата на Salsa Club "MalaMbo", гласуваха: 126 потребителя
3. За интернет страницата на Red Salsa Team, гласуваха: 36 потребителя

Наградите за гласувалите за БГ Салса Интернет Сайт 2006г. - Full Pass за 2-ят Салса Уикенд в България (16-18.03.2007г), спечелиха:
Николай Янев (Lestat)
Таня Ташева (tanyatasheva)

Благодарим на всички присъстващи за емоцията и страхотното парти!

Soto
Защо изобщо се проведе тази анкета не можах да разбера. До последният момент ми се струваше че гласовете са 128 за маламбо и 126 за сабросо. Защо директно не обявихте сабросо за победител да не се случва тази пародия на анкета направена от пародия на админи. Как става така че в 12ч. анкетата приключва сабросо с 126 гласа, а в последствие се оказват 128. Как става така че няколко човека не си получиха потвърждението за гласуване на пощата?

admin
Soto писа:
Защо изобщо се проведе тази анкета не можах да разбера. До последният момент ми се струваше че гласовете са 128 за маламбо и 126 за сабросо. Защо директно не обявихте сабросо за победител да не се случва тази пародия на анкета направена от пародия на админи. Как става така че в 12ч. анкетата приключва сабросо с 126 гласа, а в последствие се оказват 128. Как става така че няколко човека не си получиха потвърждението за гласуване на пощата?

Soto, не съм си и мислил че няма да има хора които да не харесат идеята или въобще да не намерят причина да кажат "Ама това не е както трябва" ... Гласовете в последният момент стигнаха до над 135 ... точно в 23.:59 анкетата беше приключена лично от мен. Все пак след това имаше преглед на последните няколко часа гласуване, от където бяха изтрити още няколко гласа за повтарящи се e-mail адреси, гласуване от едно IP, включително и от потребители тип mmm1,2,3,4,5 и тнт.
Относно потвържденията по пощата, мога да ти кажа, че потвърждения за гласуване - НЯМА. Има потвърджение на регистрацията. А това се получава когато се посочват невалидни e-mail адреси. Пример: , според теб дали този човек ще получи потвърждение за регистрация?

Още веднъж ще споменем , че BG Salsa няма за цел да подкрепи един или друг салса сайт. Ако екипа имаше това за цел, можеше да го направи и без въпросната анкета Wink
Благодаря на всички които гласуваха коректно и честно!

Soto
Не съм казал че не ми е харесал резултата от анкетата. Напротив, хареса ми. Така сами си дискредитирахте и си опорочихте сайта и работата. Не знам как са стигнали до 135 гласовете след като аз ги следях до последния момент и си бяха 126 за сабросо.

Soto
И също така самото удължаване на гласуването говори само по себе си за реалистичността на анкетата.

admin
Soto,
благодарим за критиката ти. Ще имаме впредвид при следващи събития организирани от BG Salsa.

Pety
Ако мога да попитам,
от къде са тези 118 анулирани гласа?
Аз до последно следях развоя на събитията и точно пради анкетата да бъде прекратена резултатът беше 126 за Сабросо и 128 за Маламбо.
Въпросът ми е от къде са смъкнати тези невалидни гласове след като резултатът в краина сметка сочи , че на Маламбо са отнети 2 гласа, а на Сабросо са прибавени два гласа?
Нямам за цел да оспорвам гласуването, но нека драгите админи да обяснят на многолюдието какъв е принципа на анолиране на гласове.
Разбира се, че на едни ще им хареса, а на други не. От това няма как да се избяга. Винаги ще има доволни и недоволни. Но моля ви обяснете също, защо се стигна до там анкетата да бъде удължена, и от къде са тези анулирани гласове, след като винаги са си били толкова както преди (за да се уточня, не съм забелязала един ден някои от клубовете да имат 100гласа, а на следващият ден да са 90, това аз разбирам под анулиране на гласове)

Благодаря предварително.

admin
Здравейте Pety,
почвам под ред да отговарям на въпросите Ви ... През цялото време на провеждане на анкетата получавахме множество e-mail писма от хора които са забелязали по един или друг начин, че дадени потребители са гласували повече от веднъж. Някой бяха основателни, други не. Продължихме анкетата с няколко дни, тъй като се промени малко стила на провеждане от гледна точка на техническата издържаност. В самото начало идеята беше да се проведе анкетата и след като приключи гласовете да бъдат проверени. Нещата в самото начало обаче потръгнаха така, че всеки ден гласовете се проверяваха и ако се налага се анулираха. Така останаха няколко дни и решихме, че можем да продължим анкетата до 05.01.2007г.
Относно броя на гласовете, аз лично съм приключил анкетата в 23.59 на 05.01.2007г. В момента на приключване Salsa Club "MalaMbo" имаше 137 гласа, а Salsa Club "Sabroso" 138 гласа. Анулирахме веднага 11 гласа на едната школа и 10 на другата. което доведе до крайният резултат Sabroso - 128, MalaMbo - 126. Съжалявам ако на един или друг не му харесва факта, че един или друг сайт е спечелил.

Относно това, че Вие не сте забелязали разлика в гласовете, съжалявам но ние нямаме вина за това. Мога да представя подробна информация колко гласа са анулирани за всяка школа по отделно.

И Pety, все пак разбирам желанието да заплюем нещо създадено от друг ... но интересно ти как видя гласовете при положение че си регистриран/а на: 02.01.07г. Може би това ти е второто, третото потребителско име?
Редактирана от admin на 07.01.2007 в 15:15

sssss
admin писа:
... но интересно ти как видя гласовете при положение че си регистриран/а на: 02.01.07г. Може би това ти е второто, третото потребителско име?

GrinGrinGrinGrinGrin...Да бе ... и аз това се чудя!
:xox::xox::xox: Може би ги е усетила, на това му се вика паранормално явление! :tik::tik::tik:

Айде стига глупости и злоба! Smile
Молим Ви!
Ние Ви обичаме, обичайте се и Вие!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.55 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,592 уникални посещения