BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Просто FUN
sssss
Smile Абе...Pav..., трябваше да надникнешSmile хихххихи!
Бас държа, че в тази вана, където е имало мотор...., та на тоя мотор е имало и "авто" руса мацкаSmile ... с розов бански и големи *****, от онези..., които ги дават в неделяSmile по телевизията в спортните предавания Smile) хахахха!Cool

Khan
Хахахаххахаах, абе Pav що не снима какво има във ван-а, гледай какво си пропуснал да снимашGrinCool

sssss
http://dnes.bg/ar...p?id=23549 Cool

sssss
Странни секс-закониShock
Публикувано от: moderator - Април 27, 2006 - 12:18 PM

www.liniastandart.com/img/msheep.jpg
В някои страни битуват много странни закони относно секса.
Така, например, в страните на Близкия Изток е забранено да се убива овцата, с която деецът е имал сексуален контакт. Да се изяде такава овца се счита за "харам" - смъртен грях . Този, който направи това, никога няма да се окаже в рая в компанията на седемдесет девственици.

В Ливан, където половината население са християни, на мъжете официално им е позволено да правят секс със животни. Но и тук има важно ограничение: животното трябва да бъде от женски пол, съобщава Pravda.ru. За секс с мъжко животно перверзникът е заплашен от смъртно наказание. А пък в Индонезия под заплаха от съдебно преследване е даже простата и многообична мастурбация.

В Бахрейн мъжът гинеколог може да преглежда пациентката си, разглеждайки гениталиите й в огледало.

На остров Гуам в Тихи океан, принадлежащ на САЩ, съществуват специалисти-дефлоратори. Такива специалисти лишават от девственост всички желаещи девици срещу определено заплащане, разбира се. Да встъпваш в брак девствена на о-в Гуам е забранено. Дефлоратор-професионалист - това е най-екзотичната професия на света.

В Хонконг на жената й е позволено да убие неверния си мъж, но само с голи ръце. Използването на оръжие не е позволено. В същото време обаче любовницата на мъжа може да бъде убита по всякакъв начин.

В Колумбия, в град Кали, жените могат да правят секс само с мъжете си. Майката на булката играе ролята на очевидец и е длъжна задължително да присъства в спалнята на младоженците по време на първата брачна нощ.

Щатите обаче са истински рекордьори по количество на идиотски секс-закони.
В Колорадо, например, е забранено да се целува спяща жена.
В Кънектикът мъжете не могат да целуват жените си в неделя.
Във Флорида официално е разрешена само мисионерската поза и е забранено да се целуват женските гърди по време на акта.
В Масачусетс на жените им е забраено да бъдат отгоре.
В Минесота е строго-престрого забранен сексът с птици.

Редактирана от sssss на 31.05.2006 в 16:04

sssss
Народни поверия:

1. Ако трети ден не ви се работи, значи е сряда.

2. Ако сте се събудили сутрината и не трябва да ставате, значи сте спали прав.

3. Ако сте пили добре, значи утрото ще е лошо! Ако утрото е добро, значи сте пили лошо!!!

4. Ако се возите в кола и силно са ви ударили - излезте и проверете: ако са ви ударили отзад е на пари, ако е отпред - на бой.

5. Презерватив, намерен от жена ви във вашето палто - имали сте подарък при покупката на чадъра...

6. Ако ви боли глава - значи имате такава...

7. Ако един мъж отваря вратата на колата на жена, то или това е нова кола или нова жена.

8. Колкото по-добре се вижда деколтето - толкова по-трудно се помни лицето.

9. Ако децата отиват на училище официални и носят цветя, то скоро ще трябва да се прекопават картофите.

10. Ако, излизайки от помещението се закачите за дръжката на вратата, обезателно ще се върнете.

11. Ако около слънцето са се появили кръгове - време е да проветрите стаята и да измиете прозорците.

12. Ако ракията се пие тежко и трудно - чакайте я обратно!

13. Нисколетящи гълъби над главата - предстои ви пране.

14. Ако в дъждовно време сте си забравили чадъра, то задължително ще се намокрите.

15. Ако псувате тихо, значи гърлото ви е простудено.

16. Ако пърхота ви се движи - това са въшки!

17. Който търси, той знае нещо.

18. Минута смях прибавя година живот. Условно.

19. Ако ти отново си качила 5 кг тази седмица, значи на тази диета те е посъветвала най-добрата ти приятелка.

20. Детска мъдрост: ако мама се смее на шегите на татко, значи вкъщи има гости.

21. Да ходиш на работа е на пари.

22. Ако кучето ви е казало"Здравей стопанино" - значи просто не е искало да ви плаши със своя лай!

ivannn
23. Ако бутате трохите от масата на земята с ръка, то това е на скандал с жената.
24. Ако жената ви мами, значи не сте и безразличен.
25. Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина...
26. Пътя до хладилника на една жена минава през сърцето и.
27. Ако момиче види във водата лицето на своя любим в ноща на 6-ти срещу 7 юли, то в ноща на 5-ти срещу 6-ти юли любимият и неудачно се е гмурнал.
28. Ако сте се събудили с момиче, с което вчера сте се запознали и тя не си тръгва, то това е вашата жена...

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
ivannn
КАКВО КАЗВАТ ЖЕНИТЕ И КАКВО ВСЪЩНОСТ ИМАТ ПРЕДВИД:

"Трябва ни" означава "Искам".
"Прави каквото искаш" означава "После ще си платиш за това".
"Чух шум" означава "Забелязах, че си почти заспал".
"Обичаш ли ме?" означава "Ще поискам нещо скъпо".
"Колко ме обичаш?" означава "Днес направих нещо, което няма да ти хареса".
"Трябва да поговорим" означава "Трябва да ти се оплача".
"Тази вечер си много внимателен" означава "Винаги ли мислиш само за секс?"
"Бъди романтичен, изключи лампата" означава "Струва ми се, че съм надебеляла".
"Подът в кухнята се чисти ужасно трудно" означава "Искам нова къща".
"Закачи картината тук" означава "Закачи картината там".
"Не крещя" означава "Крещя, защото мисля, че е важно".
"Задникът ми дебел ли е?" означава "Кажи ми, че съм красива".
"Наистина ли изглеждам дебела в тази рокля?" означава "Отдавна не сме се карали".
"Не, може и пица" означава "Стиснат глупак".
"Може ли да си останем само приятели?" означава "Никога повече няма да позволя да ме докоснеш с която и да е част от тялото ти".
"По-скоро те възприемам като брат" означава "Сексапилен си колкото рапан".
"Просто в момента не искам да се обвързвам" означава "Просто в момента не те искам за гадже".
"Ти не си виновен, аз съм виновна" означава "Ти си виновен".
"Не знам. Ти какво искаш да правим?" означава "Не мога да повярвам, че не си планирал нещо".
"Прибързваме" означава "Няма да спя с теб, докато не разбера дали онзи мъж във фитнес салона си има гадже".
"Съжалявам" означава "Ще съжаляваш".
"Ще се приготвя след минутка" означава "Ще се приготвя след час".
"Да" означава "Не".
"Не" означава "Не".
"Може би" означава "Не".

КАКВО КАЗВАТ МЪЖЕТЕ И КАКВО ВСЪЩНОСТ ИМАТ ПРЕДВИД:

"Почини си, скъпа, много работиш" означава "Не чувам мача заради прахосмукачката".
"Отивам на риба" означава "Отивам да се напия до забрава и да вися с рибарски прът на брега на някой поток, докато рибата си плува напълно необезпокоявано".
"Да ти помогна ли с вечерята?" означава "Защо масата още не е сложена?"
"Липсваш ми" означава "Няма кой да ми изпере чорапите и тоалетната ни хартия свърши".
"Филмът е много хубав" означава "Има огнестрелно оръжие, ножове, бързи коли и мадами".
"Не съм се изгубил, знам точно къде се намираме" означава "Никой повече няма да ни види живи".
"Не вярвам в материалното благополучие" означава "Беден съм".
"Слушам те - просто мисля за разни неща" означава "Чудя се дали оная блондинка ей там носи сутиен".
"Това е женска работа" означава "Не знам как се върши".
"Готвиш точно като майка ми" означава "И тя използваше детектора за дим като таймер".
"Какво има?" означава "Каква тъпа, самопричинена психическа травма те тормози пък сега?"
"Просто си помислих за теб и ти донесох тези рози" означава "Падам си по цветарката".
"Изглеждаш страхотно" означава "Моля те, стига си мерила различни рокли - умирам от глад".
"Много мислих" означава "Не си толкова привлекателна, колкото когато бях пиян".
"Мисля, че трябва да останем просто приятели" означава "Ти си адски грозна".
"Не мога да го намеря" означава "Не ми падна само в ръцете".
"Ти си единственото момиче, което съм обичал" означава "Ти си единственото момиче, което не ме е зарязало".
"Гладен съм" означава "Приготви ми нещо за ядене".
"Много помагам вкъщи" означава "Веднъж поставих мръсен пешкир в коша за пране".
"Тя е от ония бесни феминистки" означава "Тя не ме гледа като писано яйце".
"Обичаш ли ме?" означава "Направих нещо глупаво и може да научиш".
"Наистина ли ме обичаш?" означава "Направих нещо глупаво и рано или късно ще научиш".
"Много ли ме обичаш?" означава "Направих нещо много глупаво и някой скоро ще ти каже".
"Искаш ли да отидем на кино?" означава "Много ми се чука с теб".
"Може ли да те заведа на вечеря?" означава "Много ми се чука с теб".
"Може ли да танцуваме?" означава "Много ми се чука с теб".
"Хубава рокля" означава "Хубаво деколте".
"Изглеждаш напрегната, дай да те разтрия" означава "Искам да те опипам".
"Скучно ми е" означава "Искаш ли да правим секс?"

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
admin
Коя зодия си?

http://ivo.bgwebw...

http://www.bgsalsa.info
melody
Ок,нямам нищо против,само че той междувременно огладняPfftAngry ХахахаGrin
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

karfi4ka
http://abum.com/f.../17632.swf

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
karfi4ka
http://www.buf.fr...vie&id=759

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
Vlad
http://i4.photobu...indcp2.jpg
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
sssss
Дневник на терорист в Русия:

Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички.
Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра.
Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп:
самолет и за всеки заложник по каса бира.
Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото.
Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира.
Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички.
Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета.
Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите.
Ден 7. Чакаме да дойде анти-терористичната бригада. Обещаха да донесат още водка.
Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи.
Донесоха спирт. Леко подобрение.
Ден 9. Дойдоха някакви хора. Казаха, че са заложници.
Нищо не носеха. Разменихме ги за водка.
Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосина има отвратителен вкус.
Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин...
Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха,
че ще ме набият ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин.
Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук!

melody
Той и Тя под душа
КАК СЕ КЪПЕ МЪЖЪТ
1.Съблича дрехите си,докато седи на леглото в спалнята и ги оставя на купчина на пода.
2.Отива гол до банята.Ако по пътя срещне жена си,размахва кренвирша само и само да чуе от нея:
Их,бе значииии...!
3.Оглежда мъжествената си физика в огледалото,гълта корема,за да види дали ще изпъкнат перките(не).Възхищава се от размера на кренвирша пред огледалото,докато се почесва отзад.
4.Влиза под душа.
5.Не се оглежда за балсами и маски.Просто не използва такива.
6.Измива лицето си.
7.Измива мишниците си.
8.Изсеква се в ръка и я измива под струята.
9.Изпърдява се мощно,за да се изкефи на акустиката в банята.
10.Повечето време отделя,за да мие старателно доказателството за своята мъжественост.
11.Измива задните си части,като оставя къдрави косми по сапуна.
12.Сапунисва косата си.Не използва балсам.
13.Прави си пънкарска прическа с насапунисаната коса.
14.Хили се пред огледалото на резултата.
15.Доволен се изпикава под душа.
16.Изплаква се и излиза,като не обръща внимание,че мокри навсякъде,откъдето мине.
17.Оглежда се в огледалото,помпи бицепсите,кефи се отново на размера на кренвирша.
18.Оставя банята мокра,а лампата светната.
19.Тръгва към спалнята с кърпа около бедрата.Ако срещне жена си,развързва кърпата и го размахва,за да чуе пак:
Их,бе значиии...!
20.Оставя мократа кърпа на леглото.

.....И КАК ЖЕНАТА
1.Съблича дрехите и ги разпределя в коша за бяло и цветно пране.
2.Тръгва към банята,облечена в дълъг халат.Ако срещне съпруга си по пътя,закрива свенливо разголените части от тялото си.
3.Оглежда се в огледалото и отбелязва,че е напълняла.
4.Влиза под душа.Използва маска за лице,маска за тяло,намазва ръцете си и петите си с балсам за омекотяване,защото са напукани.
5.Първо измива косата си с шампоан,после я намазва с маска,съдържаща 43 витамина.
6.Изплаква косата си няколко пъти,за да е сигурна,че е чиста.
7.Втрива в корените на косата си ампула с натурално масло от жожоба.Изчаква 15 минути.
8.Изтърква кожата на лицето си с трици от ситно натрошени костилки на праскова.Маската стои 10 минути.
9.Слага балсам за тяло.
10.Измива жожобата от косата си,пак няколко пъти,за да е сигурна,че нищо не е останало от него.
11.Бръсне мишниците и краката си(ако мустаци и брада-и тях).Замисля се дали да не оправи триъгълника си,но решава,че коламаска е по-добре.
12.Пищи като заклана,когато съпругът й пуска водата в тоалетната и студената вода рязко намалява.
13.Спира душа.
14.Внимателно избърсва душа със специален препарат.
15.Подсушава старателно банята плочка по плочка.Избърсва се с кърпа с размерите на малка държава.
16.Проверява още веднъж да не е останало косъмче или пъпчица по тялото.
17.Тръгва към спалнята,облечена в дългия халат и с вързана кърпа върху мократа си коса.Мисли си,че изглежда като Нефертити.
18.Ако срещне съпруга си,закрива разголените части от тялото си.
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
http://visitdanie...ick_it.htm

admin

това е много грубооооо!

http://www.bgsalsa.info
sssss
ммдаа грубичко е, а и по-грубички ми пращаха днес, та може просто да се допълни нещо, като апел...към всички любители на футбола от мъжки род, които са склонни към насилие - какво не бива да се прави ... по време на Световното, както и апел към всички анти-любители на футбола от женки род - Smile моля Ви не изхвърляйте телевизора през терасата ... it`s just a gameSmile!

melody
Горкичкото животинчеSadКакво отношениеAngry
Редактирана от melody на 12.06.2006 в 22:07

melody
ШОПСКИ ЗОДИАК

ОВЕН-отредена зодия за водач.Он Геле се мисли за таков,ама си е чист овен.

ТЕЛЕЦ-Животинска зодия.Служи за обръщение-"теле".У по-деликатни случаи се използва"вол".

БЛИЗНАЦИ-Родените у тая зодия сека работа я вършат по два пъти,ама файда пак нема.Коги са трима,не окат им близнаци,а тримата глупаци.

РАК-И тия са голема зодия.Коги сите одат напред,они одат назад.

ЛЪВ-Голем дзвер у дома,дека не мое да се трае.У чуждоземско му викат: "Ай лъв ю".

ДЕВА-Е те тая требе много да я тражим,оти зодията е кът.

ВЕЗНИ-Търговска зодия.Мери ти акъло,па ти крои капа.Че я разбереш коги ти даде сметката.

СКОРПИОН-Любопитна зодия-апе!

СТРЕЛЕЦ-Предимно авджийска зодия.Коги се случи мъж-цели се у секаков дивеч.Коги се случи авджийка-сума ти ергени й висят на коляно,а она веке стреля следиющия с очи.

КОЗИРОГ-Оно козите ги изтребваме целогодишно и целокупно,та тая зодия й викаме "направи си сам".Рога има-кози нема.Рога имат и некои,дека одат у командировка.

ВОДОЛЕЙ-Кръчмарска зодия.Останала е от винолей.

РИБА-Тая зодия веке й викаме мерлуза.

alias
Една майка влиза в стаята на дъщеря си и забелязва на леглото и писмо.
С треперещи ръце отваря плика:

" Скъпа мамо!
Не се тревожи, аз заминах със своя нов приятел. Най-после намерих мъжа на мечтите си! Има обици по цялото тяло и халка на устните, освен това и огромен мотоциклет! Но мила мамо, това не е всичко... Бременна съм и Ахмед каза, че ще бъдем много щастливи в неговия старичък фургон сред гората. Той иска много деца и аз мечтая за същото. Най-накрая разбрах, че марихуаната на никого не вреди, и затова ще направим малка плантация в гората както за себе
си, така и за приятелите на Ахмед. Те пък ни обещаха, че ще ни снабдяват с кокаин и екстази. Моля се учените по-бързо да намерят лекарство против спина, защото Ахмед се влошава с всеки изминал ден, той заслужава по-добра участ! Не се притеснявай мила мамо, вече съм на 15 и мога сама да се погрижа за себе си.
Ще се опитам по някакъв начин да ти дойда нагости за да ти покажа внука!
Твоя дъщеря Ани

P.S. Скъпа мамо, това беше шега! Аз съм на гости у съседката. Исках просто да ти напомня, че има много по-лоши неща от писмото от директора на училището и заповедта за изключване, които ще намериш в горното чекмедже на масата.
С любов, Ани."

GrinGrinGrin

"Не е важно какво ти се случва;
важно е ти какво правиш в този случай."
У. Митчел

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,870 уникални посещения