BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Опишете настроението си сега...с песен.
sssss
indra писа:
във вечер като тази скитниците поемат по пътя на вятъра.
и никога не се връщат.

Smile страхотна е ..., направо си ми каза лека нощ лично на мен! Smile
Благодаря ти! Wink

melody
Whitesnake- Too Many Tears
Качеството е ужасно и се нервирамCoolА сега не мога да я намеря другаде!Cool

Whitesnake-Here I Go Again
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

melody
В момента ми е малко едно такова отнесено(както обикновенно...ха-хаSmile),мъгливо,приспивно,меланхолично,замаяно...
Незнам защо се сещам за Prince-Purple Rain

А трябва да влезна в час,че съм на родителска среща след малко..ShockSmileТам какво ме очаква незнамCoolКато се върна ще споделя може би....
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

melody
Ами след като послушах и погледах латино настроението ми веднагически стана такова Celia Cruz - La Vida Es Un CarnavalPfft
на на на на на на на на на на на .....GrinPfftGrin
Редактирана от melody на 24.11.2006 в 00:22

indra
if писа:

Smile страхотна е ..., направо си ми каза лека нощ лично на мен! Smile
Благодаря ти! Wink

SmileSmileSmile
de nada... Smile

my.opera.com/IndraMacondo
thunderchief
Israel Lopez Cachao

Ave Maria Morena

Richie Ray&BBobby Cruz
"Аhora vengo yo"(за това линк нямам) - 9.10 минутно лайв изпълнение от коцерт на Fania All Stars в Чита

Просто ми се ще да отсвиря всичко, да намеря някоя от гореописаните 3(if ако се сетя в съботата ще взема да ти ги покажа)
и да си потанцувам
Редактирана от admin на 26.11.2006 в 21:01
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

sssss
thunderchief писа:
(if ако се сетя в съботата ще взема да ти ги покажа)
и да си потанцувам

супер, супер..., но някоя друга събота, че тази няма как да стане, ако имаш предвид бала?! CoolCoolCool

thunderchief
if писа:
thunderchief писа:
(if ако се сетя в съботата ще взема да ти ги покажа)
и да си потанцувам

супер, супер..., но някоя друга събота, че тази няма как да стане, ако имаш предвид бала?! CoolCoolCool

Aха, него имах предвид, жалко
Впрочем в момента настроението ми е малко
Running Wild
"Port Royal", "Raging fire", "Under Jolly Rodger"(и трите)
Ако ми се появи насреща професионален шофьор шанса да го очистя бавничко е над 200%

indra
току що се сбудих. в гънките на възглавницата още се вижат сънища. кафето дими (макар че дименето повече подхожда на зле разпален огън; всъщност имам предвид мирисът, който се вие над чашата). песента, която слущам е Tremolo. много рядко се сещам за darbuka sololari сутрин. и този ден ще бъде интересен...

my.opera.com/IndraMacondo
melody
Аз пък в момента съм на вълна готвене,хапване и такива ми ти работи...SmileТа се сещам за песничката"Зеленчуци,който не яде,той голям не ще да порасте..."Smile
Редактирана от melody на 25.11.2006 в 14:37

thunderchief
'Cheo' Feliciano
"Salsaludando"

EDIT: admin
това мнение е преместено в темата "Коледен Salsa Бал-мнения"
Редактирана от admin на 27.11.2006 в 10:03

blue_lipstick
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
sssss
Редактирана от admin на 27.11.2006 в 10:04

blue_lipstick
Редактирана от admin на 27.11.2006 в 10:04
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
tanyatasheva

thunderchief
Salsa Celtica
El Sol De La Noche(някой админ ако иска може да бръкне тук psy.data.bg и да сложи линка, аз не мога да отварям data.bg от офиса си)
Една гледка(ама невероятно красива гледка) от съботата просто не ми излиза от акъла, въпреки че не исках да се загнездва пак там и да поражда нездрави мераци. Пробвах в неделята да я гоня с пиене, не става.
Чак орела от аватара ми гледа страшно, щото го цепи главаGrin
Редактирана от thunderchief на 28.11.2006 в 11:39

sssss
Хайде честитка, но thunder...,то не е нужно да си админ, че да бръкнешSmile иначе това място вълшебно бе....много пълно с музика, радва ме, ще си го сейвнаSmile)))) ad to favorite!

http://psy.data.b...0Noche.mp3

... Сори, че така пействам линка, ноооо иФчо, моля те...опиши за мен простосмъртната, как се слагаше линк на ТУК!

thunderchief
if писа:
Хайде честитка, но thunder...,то не е нужно да си админ, че да бръкнешSmile иначе това място вълшебно бе....много пълно с музика, радва ме, ще си го сейвнаSmile)))) ad to favorite!

http://psy.data.b...0Noche.mp3

... Сори, че така пействам линка, ноооо иФчо, моля те...опиши за мен простосмъртната, как се слагаше линк на ТУК!

Е аз май по-горе обясних поради що не мога да го направя аз(щото като пробвам да си отворя data.bg от службата браузъра вади един голям знак "Stop", а браузъра прави така понеже нашия системен администратор е мъж и си пада по мъже). Иначе мястото е добро

sssss
Е аз май по-горе обясних поради що не мога да го направя аз(щото като пробвам да си отворя data.bg от службата браузъра вади един голям знак "Stop", а браузъра прави така понеже нашия системен администратор е мъж и си пада по мъже). Иначе мястото е добро

АйдеSmile щото си ми приятелче и ми пълнеш душата с изказванията си ще те светна по въпроса!

Има един руски сайт...ЧУДОSmile и няма как да не е - руско лошо няма! Те руснаците освен по отношение на способностите им да консумират водка са изроди и в някои други сфери на дейностSmile

Та ей го на... - www.the-cloak.com

Този сайт ти позволява да влизаш, но по веднъж на ден в забранени от фирмата ти (рестриктнати) сайтове и URL-ta! Можеш да си сърфираш вече на воля в www.data.bg, само не затваряй сайта, тъй като няма да можеш да влезнеш повече за деня!

АкоSmile и това не те устройва, свиркай...имам още два варианта за теб, нали сме хакериSmile!

melody
Определено в последно време си мечтая за възраждащата сила на пролетта.....Craig Chaquico-Indian Spring,а културата на индианците някак силно ме привлича...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.21 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,458 уникални посещения