BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Знаем ли какво купуваме? (off - мъжете и техните етикети)
bubu
нямам нищо против офф-ването, ама според мен в случая наистина се получи много забавно, мъжете да ме прощават Grin

sssss
Smile и мен да ме прощават мъжете..., то си стана женско парти, но ги каним да вземат и те участие - къде без тях! Необходимо зло са!

Та...кое е първото нещо, което трябва да отбягваме и което пише на етикена на мъжете, когато го избирате?

karfi4ka
Bubu, защо се чудиш какво правят мъжете в тази тема.
Нали всъщност темата започна така - "...за всички потребители, които не се замислят какво слагат в устата си" и....всъщност ....е, ... :smu:

Иначе за мъжете и етикетите – отваряйте си очите за етикет "марков, но с дефекти" Grin
Редактирана от karfi4ka на 21.02.2007 в 18:07

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
tanyatasheva
if писа:
Smile и мен да ме прощават мъжете..., то си стана женско парти, но ги каним да вземат и те участие - къде без тях! Необходимо зло са!

Та...кое е първото нещо, което трябва да отбягваме и което пише на етикена на мъжете, когато го избирате?

Нямат етикет да им се не види. И гаранционен срок няматGrin
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

bubu
karfi4ka писа:
Bubu, защо се чудиш какво правят мъжете в тази тема.
Нали всъщност темата започна така - "...за всички потребители, които не се замислят какво слагат в устата си" и....всъщност ....е, ... :smu:

хей, Карфичка, това ми хареса, при това много Wink
а сега по новата тема - мъжете:
за добро или лошо, те не се етикетират, произходът им е неизяснен, съставът и качествата също, не са придружени с инструкции за употреба, а уви никой не те предупреждава и за възможни странични реакции. с оглед на всичко това не знам до колко е удачно да ги обсъждаме под "Знаем ли какво купуваме?", че то при цялата тази неизясненост за покупка изобщо не може да се говори, това си е направо рискова инвестиция Cool - разбираш с какво си се сдобила едва след известен период на употреба, кога по-къс, кога по-дълъг (периода де, не нещо друго), понякога така и не разбираш. Wink
По-отношение на гаранционния срок и тук въпроса е спорен, някои с течение на времето отлежават и стават по-добри - като виното, други приличат на бързооборотни стоки.
няма рецепта, няма етикети... то е като с всички любими неща - не е нужно непременно да се харесват на приятелката ти, щом карат теб самата да се чувстваш добре

melody
Ха-ха:is:,bubu,уби ме.....:is:
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
tanyatasheva писа:
if писа:

Нямат етикет да им се не види. И гаранционен срок няматGrin

бееее сещам се за един ОЧЕВАДЕН етикетSmile хахха, (стига да не го замазват понякога с цел да постигнат целта)...тааааа гледай по пръстите, ако има едно такова във формата на овал, сиреч ... халка, бегай на далече...?! Е?!

sssss
bubu Smile нали не очакваш на челото им да пише...АЛКОХОЛИК СЪС СКЛОННОСТ КЪМ НАСИЛИЕSmile?!?!! Първа стъпка, първа среща...излез и здравичко го напий (примерно), после му вдигни лек и кокетен, меко казано скандал (бъди актриса и бъди лигава) и виж дали ще ти посегне...(примерноSmile, бъди психолог...наблюавай реакциите, те са като химията)?! Хъм...открий етикетите сама, не чакай нещо на готово да ти се изпише!?

Нали не вярваш на обявите във в. Позвънете - млад, сексапилен, не пие, не пуши, обича много, добър баща и съпруг и то с добро финансово състояниеSmile търси млада, чаровна, сексуална и ала-бала ... жена с цел брак!? ДРЪН-ДРЪН?!Pfft
Редактирана от sssss на 21.02.2007 в 22:41

karfi4ka
Обява за работа:
"Вие сте млада 25 годишна красива и привлекателна. Имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика. Имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева!"
Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Grin

sssss
karfi4ka писа:
Обява за работа:
"Вие сте млада 25 годишна красива и привлекателна. Имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика. Имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева!"
Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Grin

хахахххаа, ЯКОSmile)))))))))))))))))))))))))))) ...., кажи нещо и за мъжетееееее де, от кои бягаш принципно?!

bubu
if писа:
bubu Smile нали не очакваш на челото им да пише...АЛКОХОЛИК СЪС СКЛОННОСТ КЪМ НАСИЛИЕSmile?!?!! Първа стъпка, първа среща...излез и здравичко го напий (примерно), после му вдигни лек и кокетен, меко казано скандал (бъди актриса и бъди лигава) и виж дали ще ти посегне...(примерноSmile, бъди психолог...наблюавай реакциите, те са като химията)?! Хъм...открий етикетите сама, не чакай нещо на готово да ти се изпише!?

Нали не вярваш на обявите във в. Позвънете - млад, сексапилен, не пие, не пуши, обича много, добър баща и съпруг и то с добро финансово състояниеSmile търси млада, чаровна, сексуална и ала-бала ... жена с цел брак!? ДРЪН-ДРЪН?!Pfft

е нали и аз това казвам де - няма етикети, сама трябва всичко да си откриваш. а на такива обяви, не не вярвам, щом е толкова перфектен, що му се налага да пише обяви? то пред него би трябвало да има опашка!!!
за това с напиването по принцип съм съгласна. е, не е задължително да е на първа среща, но горещо го препоръчвам -казват неща, които трезви трудно изричат. понякога даже хубави неща. а като са ги казали веднъж и са видели,че не боли, после не им е проблем и да ги казват по-често, без да се налага да ги наливаш
под посягане какво точно разбираш - да посегне да ме бие или да посегне за нещо друго? май и в двата случая не бих го напила - за второто неми се налага (надявам се да съм обективна Cool), за първото - благодаря, изобщо не ми трябва

sssss
bubu писа:
......... да посегне да ме бие или да посегне за нещо друго?

Е ... бреее, смятам, че си достатъчно интелигентна и ме разбра за какво иде реч...а за нещото друго .... дай БОЖЕ всеки му да ти посегне за товаSmile - означава, че не е от дървените, нали?!

Уаууу...мъжете ще ни Smile)) наплюят сега!?
Хахахахах!?

EDIT: admin - корекция на таг
Редактирана от admin на 21.02.2007 в 23:21

melody
Да бъда ли гнусна?GrinАз лично бягам от мазни,миришещи на нафталин,с бирено шкембе,седящи разкрачени пред тебе,псуващи,доволно хапващи си през целия ден шкембе помлясквайки ,секнещи се в ръка и пообърсващи се в ръкава......

Аууууу,гадост!:kr:
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

bubu
if писа:
bubu писа:
[quote]if писа:
......... да посегне да ме бие или да посегне за нещо друго?
Е ... бреее, смятам, че си достатъчно интелигентна и ме разбра за какво иде реч...а за нещото друго .... дай БОЖЕ всеки му да ти посегне за товаSmile - означава, че не е от дървените, нали?!

Уаууу...мъжете ще ни Smile)) наплюят сега!?
Хахахахах!?

ами първоначлно така и те разбрах, после си помислих, че и друго може да имаш пред вид, все е посягам де. май по-добре утре да я продължим тая тема, че ми се приспа нещо, имам пред вид сън де, не че сега ще тръгна да напивам някого, за да видя по кой от всичките начини ще ми посегне и дали изобщо ще го направи Wink

bubu
melody писа:
Да бъда ли гнусна?GrinАз лично бягам от мазни,миришещи на нафталин,с бирено шкембе,седящи разкрачени пред тебе,псуващи,доволно хапващи си през целия ден шкембе помлясквайки ,секнещи се в ръка и пообърсващи се в ръкава......

Аууууу,гадост!:kr:

че то кой им се лепи на такива? на тях не им остава нищо друго, освен да публикуват цитираните от Ива по-горе обяви Pfft

karfi4ka
if писа:
...., кажи нещо и за мъжетееееее де, от кои бягаш принципно?!

Че има ли причина принципно да бягам от мъжете? Smile

melody
Ама то не се знае и какво точно се намира под лъскавата опаковка!Прекалено изрядното пак не е на добре!Може да е някакъв маниакален психопат!:qef:

bubu
karfi4ka писа:
if писа:
...., кажи нещо и за мъжетееееее де, от кои бягаш принципно?!

Че има ли причина принципно да бягам от мъжете? Smile

Ами май не - особено от тези, от които наистина искаш да избягаш Wink
колкото повече бягаш, толкова по-упорито те гонят.
някой беше публикувал едни мисли тук - около 500 бяха, една ми хареса много, беше нещо в стил
Направи нещо лошо на един мъж и ще се превърнеш в жената на живота му Wink
Та ако си нямаш друга работа бягай, няма да можеш да се отървеш от него Cool

Allesandro
if писа:

след малко някоя/някой ще предложи и дисекция... Sad
"Уно Флай!"..."Дос Флай!"..."Трес Флай!"..."Осмотрес Флай!"...(???!!!)...
...аз знам че нищо не знам...

melody
Аз само да поясня,че такива мъже,които са описани по-горе не съм забелязала в салса средитеWinkМайтапим се и стана голям off:=off::aro:

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.51 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,595 уникални посещения