BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
7 неща които не знаеш за мен
Difficile
ок де,ок,отвсякъде си е знаково;-)Cool
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php

http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
sssss
Smile да бе да...откъдето и да го погледнеш, все на 7 намирисва Smile

fresa
какво не знаете за мен Smile
- реших се да се почна да танцувам преди година, когато отказах цигарите
- обожавам кафе ... и шоколад Smile
- обикновено все търся и мечтая за това, което нямам
- много искам да скачам с парашут, но не намирам сродна душa Smile
- много съм наивна, но това, че го знам, не ми помага особено
- обожавам семейството си
- имам много познати, но малко приятели (дори и да не се сещят понякога за мен Wink )
еее, станаха седем Grin

La Tiburona
El Doctor писа:
1. Мисля че за всеки човек, салсеро, салсера и всеки клуб има място по БГ-салса Слънцето...Wink
Grin

E, сега и пък и ако кажеш койWink е БГ-салса Слънцето....ShockGrin
За мен:
1.Естествено руса, но се стремя да се маскирам понякога като неестествена брюнетка.
2.Обичам много кюбан, за което съм заклеймявана постоянно от фешън салса повелителите, ама не ми пукаWink
3.Моногамна, въпреки че май изглежда обратното, но не е истинаWink
4.Обичам да се бия, е виртуално, не реално и за справедливи каузиWink
5.Устатница
6.Тук има някои хора от сайта, които МНОГО ценя, а на други разбирам все пак тяхната позиция, каквато и да е и каквото искта да я мимикриратGrin
7.Обичам Есента и Пролетта.

Vlad
La Tiburona писа:
El Doctor писа:
1. Мисля че за всеки човек, салсеро, салсера и всеки клуб има място по БГ-салса Слънцето...Wink
Grin

E, сега и пък и ако кажеш койWink е БГ-салса Слънцето....ShockGrin
За мен:
2.Обичам много кюбан, за което съм заклеймявана постоянно от фешън салса повелителите, ама не ми пукаWink
.

Ще ходиш ли на бала след една седмица ?
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
melody
Ще се включа пак малко в стила на indra,но не съвсем...

1.не знаете за моите първи пъти
2.не знаете защо са сълзите ми
3.не знаете как мога да обичам и да мразя
4.не знаете за моите приливи и отливи
5.не знаете за моите лутания,болки и терзания
6.не знаете за моята друга страна
7.не знаете коя съм
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sevar
1. Обожавам да карам ски на Родопите (Пампорово и Чепеларе); не обичам Боровец
2. Умирам си за море... ама не какво да е море, а нашето - и не къде да е, а на юг... Да се потопиш - да те погълне морето ... и да плуваш до хоризона ...
3. Несбъдната мечта ми е да се занимавам професионално с физика или с математика...
4. Обичам да чета несериозна литература (приключенска, SF, Fantasy...)
5. Любимата част от нашите планини ми е Мальовишкия дял на Рила, а любимото ми място - "Петлите" през септември
6. Представата ми за почивка не включва лежане (поне не повече от нужното да се наспя нощем - 8/9 часа максимум)
7. Мързи ме да ставам богат и известен.

sssss
sevar писа:
1. Обожавам да карам ски на Родопите (Пампорово и Чепеларе); не обичам Боровец
2. Умирам си за море... ама не какво да е море, а нашето - и не къде да е, а на юг... Да се потопиш - да те погълне морето ... и да плуваш до хоризона ...

Smile поздравления за избора...!!! PfftPfftPfft

pimiento
1. Не знаете за мене, че съм -8 кг от идеалните кг за моето телосложение Grin Но като се замисля, ако успея някакси да ги сложа отгоре тея 8 кг Shock ...62 кг ми се виждат Рубенсова хубост Wink
2. Не знаете, че съм на салса абстиненция Grin от около 2 месеца Shock Но когато все пак успея да отида на партито, на което все се каня от месец насам и все не успявам да отида...- МИСЛЕТЕ МУ ПОЗНАТИ И НЕПОЗНАТИ КАВАЛЕРИ! Pfft
3. Не знаете, че скоро ще имам рожден ден и за втора поредна година смятам да го празнувам в салса + Shock ...Мдаааа, салсата на никой не прощава Grin
4. Не знаете, че мразя да вали, ама много мразя, разбираш ли Frown ...И не е защото ми бухва косата- тук колегите не са прави Wink въпреки че хич не е приятно не само да имаш къдрава коса, която да се чудиш как да приведеш в що годе нормален вид...ами някакво си там време да опропастява сутрешния ти 15 минутен труд Smile Има само едно положение, когато подобно време ми е приятно и то е когато съм в къщи, на топло и спя...стига разбира се да се случва не повече от веднъж седмично и то именно когато съм в къщи и спя! Grin
5. Не знаете, че съм социопат Shock ...ако социопат значеше "паталогично социално животно" Grin
6. Не знаете колко обичам кучетата...дори онзи хипер косматия, миришещ, огромен звяр, който най-неочаквано получих барабар с приятеля ми Grin ...Всъщност все още се двоумя дали имам в къщи куче...или мечка, или малко теленце Wink Grin
7. Не знаете, че... се чувствам щастлива Smile Wink
Редактирана от pimiento на 23.11.2006 в 17:39

sevar
pimiento писа:
6. Не знаете колко обичам кучетата...дори онзи хипер косматия, миришещ, огромен звяр, който най-неочаквано получих барабар с приятеля ми Grin ...Всъщност все още се двоумя дали имам в къщи куче...или мечка, или малко теленце Wink Grin

А не се ли колебаеш, кой от двамата предпочиташ повече? Grin

polka
- че съм тренирала спортна гимнастика като малка и спрях заради шпагатитеShock, обожавах батута, както и че съм танцувала малко латино преди време
- че обичам да гледам луната и слънцето, когато изплуват от морето
- че понякога обичам да съм сама, а понякога мразя
- че за първи път се влюбих на 10г Pfft, или поне тогава така си мислехGrin
- че имам малко, но ценни приятели
- че започнах да танцувам салса, след като отидох на откриването на една школа, оттогава се влюбих в музиката, хората, емоциите, които ми носи
- че винаги се усмихвам от сърце
сега нещата, които не знаете за мен са със седем по-малкоSmile

VeShti4kAta
Ее, много яка тема.. Наситина не знам много неща за вас, а дори и от седемте написани си личи колко готини хора сте Wink

..за мен Smile

1. Пристрастих се наскоро към еклери;
2. Танцувам от 6-годишна и обожавам сцената;
3. Първата ми страст в момента е салсата, но всъщност уча в НХА да ставам дизайнер на дрехи... даже днес си ших рокля Pfft Обожавам да разглеждам хората и си умирам за цветове...
4. Имам си едно огромно пухи Феликс (котка), но обичам всички животни, надявам се някой ден да си имам катерица Frown
5. И аз не обичам да ми е студено... Умирам си за лято, слънце, море... Най-хубавото кътче, където съм била, е Синеморец;
6. Влюбвала съм се от пръв поглед...в жена.. Оказа се сродна душа, сега учим заедно в НХА и е от най-близките ми приятели.
7. Обичам, като се къпя, да усещам водата с върховете на пръстите си...
Редактирана от VeShti4kAta на 20.01.2008 в 19:39

clio
Pfft
...обожавам пътуванията извън Европа, обожавам допира с различни култури и странни хора
...Обичам да ям сладко и солено едновременно - за пример - кисели краставички с шоколадови бонбониGrin
...Заключвали са ме на националния стадион - няма пукнат човек, който да ти отвори!
...Фен съм на Загорка, а не на Каменица (и не защото "Мъжете знаят защо"!)
...На салса тръгнах случайно, а впоследствие се оказа най-голямата страст в живота ми
...Обожавам оригинални книги, за които не можеш да спреш да мислиш поне 1 седмица след като ги прочетеш (всякакви антиутопии от рода на "1984" и "Генерация П", които май вече влизат в жанра "дистопия", както и да е....)
...Не обичам рози - в тракийската хералдика червената роза е символ на смърт

Verginiq
Имайки предвид колко поста имам за мен би трябвало да знаете, само че си падам малко злобна Grin

1. Сменила съм 4 училища... ( На 17 съм)
2. Не съм била на Витоша, а живея в София...
3. На скоро пуснаха мой филм по телевизията :?
4. В този ред на мисли - не знаете, че уча фотография и кино...
Страст ми е от малка, а за малко да си изпусна шанса и да запиша Оргарнизация на туризма =>
5. Мразя география... Непоносимост някаква ...
6. Доста голяма част от живота си съм отделила на рисуването... В момента в който видях една жена на спирката да рисува портрети за по 2 лева... спрях.. До скоро не бях пипала молив...
7. На море през живота си съм била един единствен път :?

Asi
Smile

alegria
Зависима съм от някои наркотици, без които не мога. За мен те са:
1. Танците - най-вече салса и бачата.
2. Приятелите ми.
3. Пътешествията по широкия свят.
4. Почивката на море - ако може повече от 1 път в годината.
5. Отскоро оцених нашите родни планини.
6. Натуралния шоколад.
7. Да пазарувам.
SmileSmileSmileSmile

master
много люта - побойничка!
*танцувала съм навсякъде и с всичко 5-6годишна после пак и пак, но най-важното не съм спряла!
*танцувала съм по покриви и балкони, мазета и диско кабарета
*обичам да танцувам и в дъжда да лудувам
*много се гордея колко силно мога да се смея, носове да натривам на завистнички да ги понабивам
*с розова пола - мастер s-класа евала!

Pfft Shock Cool
Редактирана от master на 19.03.2008 в 00:39

borzaf
дааа, темата е доста хубава:
1. обичам да карам каяк, за сега в спокойни води, после ще видим
2. обичам да пия чай ( по два литра на ден, поне)
3. обичам да чета
4. обичам да готвя постни манджи и салати, а после сладко-сладко да си ги похапвам
5. интересувам се от политика
6. не понасям (физически) прясно мляко
7. обичам котките

ivannn
... иска ми се да се бях сблъскал с танците няколко години по-рано
... започнах да танцувам покрай една дама. тя е история, за която не си спомням с добро, но танците винаги ще ме радват
... обичам да танцувам, но повече обичам да свиря на китара
... танците промеха живота ми 2 пъти - като ги открих и като ги загърбих. времето между тези 2 момента ще остане като един от най-невероятните периоди от живота ми.
... бих искал отново да съм начинаещ салсеро, който прохожда в латино ритмите, но няма как да се случи
... истински щастлив съм когато съм на път. колкото по-далече и на по-екзотично място отвам, толкова по-щастлив съм
... като си направя равносметка, че до момента съм постигнал всичките си мечти и цели малко се сдухвам, а успокоението е, че имам нови стремежи. дали и кога ще ги достигна само времето ще покаже Cool
Редактирана от ivannn на 20.03.2008 в 09:32

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.11 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,613 уникални посещения