BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Алтернативно парти?Е, поне 1/2 час,а?!
La Tiburona
виждам че тука много пуристи се появиха нещо.Ами хубаво айде научете някои съставни танца на салсата, после осножни стилове пък си сгответе и гювеч, сте излезе вкусен.Освен това повечето от нас ходят на салса за забавление , а не да се състезават и да првят важни фисиономии по конгресите.Wink

thunderchief
La Tiburona писа:
виждам че тука много пуристи се появиха нещо.Ами хубаво айде научете някои съставни танца на салсата, после осножни стилове пък си сгответе и гювеч, сте излезе вкусен.Освен това повечето от нас ходят на салса за забавление , а не да се състезават и да првят важни фисиономии по конгресите.Wink

И аз не се състезавам. По кнгрес единствеената физиономия която успях да докарам беше усмивка от ухо до ухо (по причина на салсата и на компанията). Което обаче не значи че не съм заядлив като ме напече слънцето(случая в момента) а и честно казано така както на конгрес се почувствах като дете в сладкарница сега май малко почвам да се чувствам като наркоман в абстиненция(пак ми се ходи на конгрес) - от което ставам още по заядлив.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

ostavka
tanyatasheva писа:
Да, действително ча-ча е част от кубинския цикъл танци, неразривно свързани със салсата. За жалост доста малко хора могат да го танцуват, просто не схващат ритъма. Повече от 2 ча-ча на вечер, кой ще ги танцува? Диджеите си знаят работата.

съгласна съм, че май малко хора го схващат този ритъмSmile преди време често ми се случваше да танцувам с един младеж, който много екзалтирано твърдеше, че ча-ча му е любимия танц. така и не можах да разбера защо... мисля, че го танцуваше по някакъв свой си вътрешен ритъм (който обаче не съвпадаше с този в музикатаGrin )
иначе на мен пък ми харесва процента на ча-ча, бачата и т.н. в партитата (съжалявам, докторе, че тука мнението ми се различава от твоето, а ти толкова разчиташе да те подкрепя). не че съм чак толкова честа парти-посетителка, но като цяло впечатленията от музиаката са супер. има пък едни хора, дето са точно на обратното мнение от това на доктора: пусне ли се ча-ча се свиват начумерено в ъгъла и нервно потропват с крак (което няма нищо общо с ритъма на ча-ча-тоWink ) докато свърши песента. тях също не ги разбирам... изводът ми е, че те просто ходят на партита не , за да се забавляват, а за да изтъкнат колко салса- фигури са научили (и дай сега да ги направим всичките, нищо, че ми чупят ръцете и ме ритат по кокалчетата), щото за тях количество е по-важно от качеството... (малко се отклоних от темата, но предпочитам партньорът ми да знае 5 фигури и да ги прави стилно и красиво, отколкото за знае 150 и и да се размахва като вятърна мелница и да ме ххвърля по данцингаShock ) извинете за отклонението пак...Smile
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

El Doctor
Ха-ха, драга ми Оставке, много весоло изказване...И за много неща си права.Но както виждаш при нас ча-ча-ча "настъпи" здраво във времето за обучение, за което искрено и лично благодарим!Wink

La Tiburona
О.К. разбрахме се ча-ча-ча е реабилитирана!WinkWink

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.03 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,875 уникални посещения