ей melody ...
няколко дни не съм те засичал, къде тичкаш по тъч линията и не те виждам аз?
найстина имаш око, виждаш всички промени в сайта ...
Всички промени се правят с цел подобряване на качеството и услугите в сайта.
Новата визия на панела с инструкторите се налага, заради нарастащият брои на инструктори и школи, включени в списъка. Доста често получаваме запитвания, даден инструктор в кои град преподава и се надавяме , това да улесни потребителите
относно блога за които спомена, това е тестова версия , свързана с промените извършващи се в сайта, нови секции, реконструкции ... всичко това ще бъде описвано именно там ... но все още е далеч от истината, но ще постигнем скоро целта
относно форума, найстина има промяна и тук ... до колко успешна ще преценят потребители. Пробваме и в зависимост от мнението им, решаваме как ще изглежда форума за напред ...
лека вечер на всички иии да издам нещо малко под секрет ... очаквайте скоро, нови изненади
относно форума, найстина има промяна и тук ... до колко успешна ще преценят потребители. Пробваме и в зависимост от мнението им, решаваме как ще изглежда форума за напред ...
Ще преценяват потребители които разбират от сайтове или просто потребители пописващи във форума?
А къде се изгубих в последно време,ще ти кажа,ама на лични...Някой път...Редактирана от melody на 15.02.2007 в 19:27
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
ще вземем под внимание , мнението на пишещите тук. На активно пишещите из форума Все пак сайта е за потребителите и приятелите на BG Salsa, a не само за 1 или 2 дизайнера ... тъй че Вашето мнение , ще вземем под внимание
А ще чакам ЛС-тата ти ... пък ако те засега в ICQ, ще питам ...
такааа аз имам едно предложение,ако ви се стори тъпо,не го взимайте в предвид.....
що не се направи секция за снимки във форума,така всеки ще може да дава линкчета или да качва негови снимки
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."
charlies_angel писа:
такааа аз имам едно предложение,ако ви се стори тъпо,не го взимайте в предвид.....
що не се направи секция за снимки във форума,така всеки ще може да дава линкчета или да качва негови снимки
charlies_angel, не смятаме предложението за тъпо ... ще те помоля само да ми пратиш лично съобщение или да обясниш какво точно имаш впредвид. Смисъл отделен форум в който да с епубликуват снимките Ви? Или тема с тази цел? Също така няпомням , че сайта разполага с опция за качване на потребителски снимки, които се сортират и поставят в необходимата галерия!
Но това , че сайта рапзолага с такава опция, не значи , че не проявяваме интерес към идеята ти!