BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
От къде идва nick-ът ми!?
karfi4ka
И аз обичам котета. Ама си нямам. Имам си прасенце. Морско Smile С дебело дупенце, че и перчем си има Grin....
Леле как непростимо се отплеснах от темата Wink

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
Teri
Дайте да пуснем една тема за котета, прасенца, и всякакви други домашни любимци, че ме сърби да пиша за това, пък да не правим офтопик Smile)

http://Uhaaa.com
melody
Ами,че то и аз ти пригласям ако не забелязваш!SmileДа престанем,а?Smile
Ама те нещата бяха свързани все пак с ника,подписа и аватараWinkSmile
Редактирана от melody на 26.07.2006 в 15:46
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
karfi4ka писа:
И аз обичам котета. Ама си нямам. Имам си прасенце. Морско Smile С дебело дупенце, че и перчем си има Grin....
Леле как непростимо се отплеснах от темата Wink

SmileЧак пък непростимо....Smile))!
Аз пък предпочитам кучетата (големите) и делфинчетата!

Bai_Pesho
Или пък син кит Grin Grin Grin

sssss
Bai_Pesho писа:
Или пък син кит Grin Grin Grin

Smile) не, не...делфинче и ... това е!
хахаххахахха

Khan
Е моят nick идва от това, че нося името на много велик български хан, абе върл враг на пияндетата и крадците и прочие сбирщина, което обаче не му е пречило да си вдига наздравици от черепа на своя враг - хитро а, другите на сух режим ама той да си порка може Grin

blue_lipstick
melody писа:
Моето най-любимо животно е тигъра,затова много ми хареса подписа на blue_lipstick. Котките са умалени тигри,които можеш да погалиш!Как звучи...

Thank`s melody! Wink
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
pimiento
Фабрициа или Фабрисиа обаче, Маги...Защото...: Така изписан, никът ти е или на испански и се чете "Фабрисия" (с онова характерното съскащо испанско "С" ) или ако е изписано на италиански, ще се прочете "Фабрича" с меко "Ч". За да звучи "Фабрициа", както би следвало ако идва от Фабрицио, би трябвало да се изпише "Fabrizia". Това ти го пиша само, защото от отдавна се чудя (като сме си говорили с други форумци все не е било ясно) как точно да произнасям ника ти и сега се присетих от темата Smile

FABRICIA
Сигурно е така както го казваш, но аз винаги съм го произнасяла така, както на български бих го произнесла, а и братовчедка ми също няма познания по испански или италиански, за да ми беше казала: Чатя си тук с един фабрисио примерно. А и фабрисио не би ме грабнало така както фабриция, в крайна сметка аз написах фабриция на латиница, така, както бих я написала по принцип, не претендирам за правота на изписването на съответния език, от който идва името! Wink

ПРопусна да ни кажеш най-важното - твоят ник откъде идва? Grin

Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

pimiento
Не става въпрос за правотата, просто питах как би трябвало да се произнася ника ти, защото аз, с мойте познания, се бъркам.
А колкото до моя ник...сори ама толкова много хора са ме питали какво значи, откъде идва и т.н., че ми е писнало да обяснявам Sad Някой ден може би... Wink

FABRICIA

Ти ни каза как би трябвало да се произнася никът ми най-добре, за което благодаря! Grin
Аз мога да кажа как бих искала да се произнася - фабриция. Smile

Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

pimiento
Ми аз това питах, ама явно не е било достатъчно ясно Wink

admin
pimiento писа:
Ми аз това питах, ама явно не е било достатъчно ясно Wink

pimiento, да не си ни сърдита нещо днес? И на мен ми е интересно от къде идва ника ти Wink

http://www.bgsalsa.info
pimiento
Smile Сърдита не- уморена, претрупана с работа и под напрежение Smile Но съм в добро настроение Cool Обаче за ника не ми се пише...може би след морето...че утре сигурно ще е още по-голяма лудница Smile
П.С: На испански значи пипер...толкова за сега Wink

thunderchief
Аз също ползвам два ника
thunderchief иде от ника ми като втори снайперист и чистач на сгради(от заемащите ги врази ги чистех) в едно отборче за втората версия на игричката Delta Force, а иначе исках да е нещо индианско и за това избрах тоя
old_crow е ник с много длъжка история и накратко казано е име самолета на един пилот изтребител
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

indra
офф топик. или ин топик, проследявайки червената нишка, която свързва ника с аватара:
защо аватарите на толкова много хора са заети с миене на зъби?
фобия от лош дъх или какво?

my.opera.com/IndraMacondo
ostavka
indra, точно за това си мислех! взе ми думите от устатаGrin миенето на зъбки всъщност е доста положителна дейностGrinGrinGrin
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

rara
rara на испански е различна. В интерес на истината думата не я знаех преди да си я избера за ник. Предполагам, че съм търсила нещо друго в речника с тази буква, но вече нищо не си спомням Smile Винаги изпадам в затруднение, когато се налага да си измислям име.

Teri
Моят друг псевдоним е Stranger in strange land. Вдъхновен от едноименната книга на Робърт Хайлайн.

http://Uhaaa.com
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.11 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,666 уникални посещения