BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
За форума-предложение
melody
И последно включване заради ivannn.Мисля,че до момента сайта и форума се развиват много добре.А за да се развият още по-добре това зависи от потребителите....Мое виждане...
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

melody
А относно разяснението на pimiento за офтопика.....мисля,че това размива дадена тема,което от своя страна те отдалечава от същественото...Тя"Говорилнята"си е за всякакви теми извън салсата...съгласна съм.Но вече и там всяка тема като се разклони в различни посоки на мен ми напомня само за хаос.
Досадна съм вече,знамSmile

forum.arenabg.com/images/smilies/offtopic2ipb.gif
Редактирана от melody на 19.11.2006 в 14:13
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

El Doctor
Браво, Мелъди, монго се радвам на твоите мисли и теми.Лично на мен ми допадат доста.Сайтът е наистина много интересен /браво на администраторите/, а ти даваш някаква, нова странна свежест тукWink

melody
Ееей,не ми обръщайте внимание повече!
Обичам ви!!!Smile

ivannn
melody писа:
А относно разяснението на pimiento за офтопика.....мисля,че това размива дадена тема,което от своя страна те отдалечава от същественото...Тя"Говорилнята"си е за всякакви теми извън салсата...съгласна съм.Но вече и там всяка тема като се разклони в различни посоки на мен ми напомня само за хаос.
Досадна съм вече,знамSmile

не си досадна, а креативна и се радвам, че си разбрала моето мнение, което споделих по-рано :-D

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,412 уникални посещения