|
За новия клуб Кавалер
|
| tino1904 |
Публикувана в 30.10.2009 в 12:59
|

Фен

|
Ама, чакай малко, Тъндъре, точно става интересно! Аз съм неграмотна и какво ли още не, ти си индиански вожд, един куп други салсероси са гола вода по принцип и в салсата, и във всичко друго.... Явно другарите/ят/ се паркирал в залата и между постовете тренира, тренира, тренира и като се гледа в огледалото, почва все повече да си вярва. Нека- ако е така, значи все нещо полезно си е взел от всичките приказки, изговорени до тук. А ако му спре музиката, ще му попеем:" Тилирирам, тилирам, тилирам...." Добре, че се явиха истинските мъже в салса общество, та да се сбием, че досега само танцувахме и ни беше СКУЧНООООО! Ах, да, аз също ще участвам в боя, но , моля ви- не ме бийте по главата, че е най-слабото ми място! |
| |
|
|
| castro |
Публикувана в 30.10.2009 в 13:15
|

Напредващ

|
Чудя се, какво още се занимаваме с бандата глупаци и некадърници от чик-чирик денс.
Как да им обясни човек, че тая работа с танцуването не е като оная, а салсата няма нищо общо с лапането на патки. 
Не се извинявам за квалификациите - това е искреното ми мнение. И последното в тази тема.
ПП Ели, крайно време беше за един хубав бой, че само с танци не се живее. И що ти е главата, бе - така и така правиш правописни грешки
Редактирана от castro на 30.10.2009 в 13:22
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!
|
| |
|
|
| Vrab4eto |
Публикувана в 30.10.2009 в 13:27
|

Начинаещ

|
tino1904 написа:
Ама, чакай малко, Тъндъре, точно става интересно! Аз съм неграмотна и какво ли още не, ти си индиански вожд, един куп други салсероси са гола вода по принцип и в салсата, и във всичко друго.... Явно другарите/ят/ се паркирал в залата и между постовете тренира, тренира, тренира и като се гледа в огледалото, почва все повече да си вярва. Нека- ако е така, значи все нещо полезно си е взел от всичките приказки, изговорени до тук. А ако му спре музиката, ще му попеем:" Тилирирам, тилирам, тилирам...." Добре, че се явиха истинските мъже в салса общество, та да се сбием, че досега само танцувахме и ни беше СКУЧНООООО! Ах, да, аз също ще участвам в боя, но , моля ви- не ме бийте по главата, че е най-слабото ми място!
Май сама го каза...главата ти е най-слабото място! ...но не е така от известно време насам започна да мислиш без другаря Ленин.
Редактирана от Vrab4eto на 30.10.2009 в 13:27
|
| |
|
|
| tino1904 |
Публикувана в 30.10.2009 в 13:31
|

Фен

|
Още един минус в актива ти- не разбираш от майтап! Чао и остани със здраве!
ПП Кастро, прав си за главата, но в случая съм по- малкото зло- може да съм неграмотна, но поне не се юрвам да преподавам и да лъжа хората, че това е правилния български. И моят пост е последен в тази тема, че и мъж ми вече почва да се чуди как въобще се занимавам с тези хора/ този човек/.
Редактирана от tino1904 на 30.10.2009 в 13:39
|
| |
|
|
| Vrab4eto |
Публикувана в 30.10.2009 в 13:49
|

Начинаещ

|
castro написа:
Чудя се, какво още се занимаваме с бандата глупаци и некадърници от чик-чирик денс.
Как да им обясни човек, че тая работа с танцуването не е като оная, а салсата няма нищо общо с лапането на патки.
Не се извинявам за квалификациите - това е искреното ми мнение. И последното в тази тема.
ПП Ели, крайно време беше за един хубав бой, че само с танци не се живее. И що ти е главата, бе - така и така правиш правописни грешки 
Кастро и ти си неуравновесен като своята вождка... "последно", "последно" и почти толкова умен.
Дамите от дружина се представят като мъже, а мъжете като жени. Ама недейте да забравяте, че доминирането в салсата трябва да е в обратна посока!
Редактирана от Vrab4eto на 30.10.2009 в 14:09
|
| |
|
|
| Dobcho |
Публикувана в 30.10.2009 в 14:20
|

Начинаещ

|
та кога е батъла? За да знам за кога да си запазя билет за самолета
http://www.travian.bg/?uc=bg2_1182
|
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 30.10.2009 в 14:53
|

Администратор

|
Dobcho написа:
та кога е батъла? За да знам за кога да си запазя билет за самолета
Моля, двете страни да ме уведомят за дата и час на събитието... а с този пост обявявам началото на залаганията... минимален залог 500 лв., максимален 50000 лв., коефицента - 0,5 към 0,5 към 1 ... съответно за 1 Х 2 за не разбралите, ако резултата е 1 или Х - получавате 50 % от залога, ако е 2 - получавате цялата сума обратно ЗАЛАГАЙТЕЕЕЕ
|
| |
|
|
| borzaf |
Публикувана в 30.10.2009 в 16:01
|

Начинаещ

|
Така не се бях смяла отдавна )) После ми стана малко тъжно, после пак се смях, пък пак ми стана много тъжно )))
Та да изкажа и моето мнение: дали инструкторите от "Шик Денс" са добри танцьори - щом имат желанието - да танцуват - това може да им донесе само здраве и щастие ) Но добри танцьори, поне за сега, определено не са;
Дали са добри инструктори - не е лошо първо да си добър танцьор, та после да имаш на какво да учиш другите;
Дали скоро ще прозрат истината - едва ли, което е явно по-добре за тях
А ние да не се ядосваме вече по темата, че много ценна енергия се губи
Хубав уикенд с много танци )
Боряна |
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 30.10.2009 в 16:12
|

Известен

|
Идеята за състезание ми се струва добра...Но както са се развихрили страстите то ще е по-скоро салса дуел
Тогава трябва да има секунданти и прочие...
Обикновено този който хвърля ръкавицата оставя на другата страна да избере оръжията, респективно видовете танци.
Мястото наистина трябва да е неутрално, Салса плюс като място и аз мисля, че е добре...С две думи наистина с ясен регламент и обективно жури и публика нещата ще станат съвсем ясни.Пък ще има шоу...Абе почти Надиграване по Елин пелин , но не с ръченица ... надявам се! |
| |
|
|
| echi |
Публикувана в 30.10.2009 в 16:29
|

Начинаещ

|
borzaf написа:
Така не се бях смяла отдавна  )) После ми стана малко тъжно, после пак се смях, пък пак ми стана много тъжно  )))
Та да изкажа и моето мнение: дали инструкторите от "Шик Денс" са добри танцьори - щом имат желанието - да танцуват - това може да им донесе само здраве и щастие  ) Но добри танцьори, поне за сега, определено не са;
Дали са добри инструктори - не е лошо първо да си добър танцьор, та после да имаш на какво да учиш другите;
Дали скоро ще прозрат истината - едва ли, което е явно по-добре за тях
А ние да не се ядосваме вече по темата, че много ценна енергия се губи 
Хубав уикенд с много танци  )
Боряна
Като си към групата на "професионалистите", що не се представиш с по-добро да видим тук (клип) или на живо!? И без това "отбора" има проблем с партньорки. Дано не си поредния компетентен въздух!
Редактирана от echi на 30.10.2009 в 16:31
|
| |
|
|
| borzaf |
Публикувана в 30.10.2009 в 16:40
|

Начинаещ

|
Щом има отправено любезно запитване към мен, отговарям:
Аз съм дама, по-голяма (във всяко едно отношение), предпочитаният стил от мен е Cuban, танцувам от 4 години;
Кога и къде?
Боряна
П.с. също така обичам да танцувам и "бача";
Джентълмените от Шик си знаят |
| |
|
|
| echi |
Публикувана в 30.10.2009 в 16:56
|

Начинаещ

|
borzaf написа:
Щом има отправено любезно запитване към мен, отговарям:
Аз съм дама, по-голяма (във всяко едно отношение), предпочитаният стил от мен е Cuban, танцувам от 4 години;
Кога и къде?
Боряна
П.с. също така обичам да танцувам и "бача";
Джентълмените от Шик си знаят 
Аз нищо не видях може би за това и нищо не разбрах. |
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 30.10.2009 в 16:59
|

Фен

|
Клонингите - защитници на lazorini и Цък Денс имат един особенно голям проблем..... тях никой не ги познава !!! Останалите които пишат тук ги познават в салса средите, съответно са обект на уважение..... Има няколко особенно талантливи салсерос и салсерас участвали в състезания за които lazorini и Цък денс никога няма да отидат дори като зрители...... съответно печелили места в призови тройки..... Нямате идея колко смешни ставате скъпи lazorini и сие като се изказвате много неподготвени по темата салса танци.... друга част от постващи в тази тема са добри танцьори по стандартни танци, тяхното ниво е такова че скъпи lazorini след среща на дансинга с тях ще ти се наложи да емигрираш в Албания......такъв срам ще е за теб и компания. Аз като най неук любител на салса и бачата, предложих себе си срещу корифеите.... за да не им се налага да се изложат повече отколкото трябва..... и понеже трябва да определим ден и час - аз предлагам Салса +, неделя 01.11.2009, 22:00h ..... специално ще говоря с управата и Dj-те да обявят школата ви и началото на представяне на вашите салса и бачата умения .... очакваме ви с интерес
Редактирана от atila на 30.10.2009 в 17:04
|
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 30.10.2009 в 17:35
|

Известен

|
Значи нещата са ясни , който се интересува от развитието на спора - неделя, салса плюс 22.00.Остава и отсрещната страна да потвърди и ...готово. Гледаме, преценяваме, аплодираме или не и така...лесно и просто. |
| |
|
|
| lazorini |
Публикувана в 30.10.2009 в 17:44
|

Начинаещ

|
atila написа:
Последно включване по темата  ))) Скъпи lazorini, аз нямам школа, нямам намерение и да отварям такава...Не рекламирам партита, казвам обаче кое харесвам и кое не .... направо, без заобикалки, без подмазване, при все че познавам повечето хора..... на теб и твоя клуб ще кажа следното:
ако взема tino1904 и дойда в залата ви за танци, мога да ви преподавам уроци  ))))
Вие не ни пречихте, но ние ви пречим! От тук следва, че вие сте недоволни и реши да ни поучаваш... Забрави ли какво си писал, ето виж по горе?! Аз приех форма на състезание, като те поканих в клуба. Тъй като разбрах, че има много призьори от твоя отбор, няма да имаме разногласия по приемането на 8-те танца, нали!? Аз държа да видят хората танцьорските ти умения в по-широк план. Мъжа си държи на думата, за жената е по-простено и да я отмени! Тъй, че моето предложение е 08*11*09-Клуб "Кавалер", 21*00h |
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 30.10.2009 в 17:52
|

Известен

|
Явно нито в Салса плюс , нито в Кавалер ще стане "състезанието". Без да натрапвам мнение на никого , моят скромен съвет е следният : намерете секундант ли, медиатор ли, салса омбудсман ли , приемлив за двете страни и нека той избере място...Ама то къде остана: или в Колорама или Чилаут??? наистина трябва да има подобно събитие да се изчистят съмненията, ако някои ги има...това е от мен, пък ви е си знаете...Ние ще чакаме повече инфо. |
| |
|
|
| Helios |
Публикувана в 30.10.2009 в 18:46
|

Начинаещ

|
Докторе, не му отнемай възможността да защити мъжката си дума (нека се върнем пак към цитата на Атила). Моля те, не мисли вместо него!  |
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 30.10.2009 в 19:35
|

Фен

|
lazorini, скъпи ))) неутрално място...... салса+, и не се напъвай с 8 танца ще скъсаш жилка ))) ..... и няма как да ти напълним клуба..... 30 човека сте си екстра там, широко вие, удобно.... след всичките тези писания може да не се съберете и 10........ |
| |
|
|
| La Tiburona |
Публикувана в 30.10.2009 в 19:45
|

Напредващ

|
Абе, верно какво лошо има да е в Салса плюс???Най-старо и популярно заведение...
Пък ако случайно Шик-ът победи то скоро ще си напълни Кавал-ерът, така че май предложението е изгодно.Така се наточихме всички аз салса дуел, че...ох, ах,ох направо възбужда очакването за салса дуел. |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 30.10.2009 в 19:56
|

Известен

|
Споко лазорини никой няма да те бие в С+ ела белким ни озари светлината на салсата
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|